![]() |
Cytat:
Każdy chce od czasu do czasu posmakować luksusu. |
Cytat:
Saunę masz na Wiśle w xtreme 20 zeta za godzine i w większości salonów kosmetycznych. I chyba nie chodziło Ci o łaźnię bo to coś zupełnie innego :P chyba że masz awarie wody w domu... |
Nie orientujecie się która z map Polski na internecie typu Google Earth, Zumi albo Google Maps ma najaktualniejsze zdjęcia satelitarne?
|
Cytat:
leśne spa?:) wpisz w googlach. byłam i jestem zadowolona. sauna i parowa łaźnia o;) |
Cytat:
Niestety, wszystkie te mapy to to samo. A dokładnie, Google Earth to program korzystający z Google Maps, które są dostępne w internecie, natomiast Zumi po prostu korzysta z tych map (pewnie ma wykupioną licencję czy coś w tym styl). |
Cytat:
|
Jak należy się obchodzić z myjką ciśnieniową karcher żeby długo służyła? Jakieś przerwy w pracy, przeglądy czy stosować jakiś filtry? Kupiłem ostatnio taką z z aluminiową pompą wody za ponad 1000zł i szkoda by było żeby siadła po pół roku.
|
Cytat:
Pytanie do tych co byli w Sosnowcu na Zagłębiu. Dokładnie chodzi o mecz "2009-12-11 Ekstraklasa Wisła K. - Zagłębie Lubin" Czy bilety były wtedy drukowane, czy może zrobiono takie rozwiązanie jak na tym obrazku: http://i53.tinypic.com/j8easx.jpg |
ma ktoś polecić jakieś miejsce (domek, pensjonat itp) do wynajęcia na sylwester? (nawet na troche dłużej). Najlepiej nie daleko i aby były miejsca jeszcze.
|
Wie ktoś może gdzie w krk można kupić coś takiego? :
http://www.jumar.poznan.pl/_var/gfx/...f414c7e768.jpg najlepiej w okolicach rynku |
Są jeszcze wolne miejsca na wyjazd do Peczu?
|
Ktoś się orientuje jaką głębokość ma Wisła w okolicach Wawelu ??
|
Cytat:
http://www.wcwi.pl/index.php?option=...779&Itemid=156 |
Cytat:
|
Chciałbym się dowiedzieć
1.Czy z Czyżyn na się bezpośrednio dojechać pod AGH? 2.Jakim autobusem można z pod GK podjechać pod AGH? |
OpenOffice Calc czyli to samo co popularniejszy Excel. - zaznaczam daną kolumne i zaznaczam żeby się sortowała alfabetycznie. Sortuje się cała oprócz pierwszego wiersza. Co z tym fantem zrobić?
|
Cytat:
Cytat:
Może wyszło "nieoficjalnie" parę sztuk biletów? |
Cytat:
... chyba nie ma powodu. :-) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Szampan pewne świetny, ale aż tyle nie chciałbym wydać. Przysiedziałem trochę w temacie szampanów i na obecną chwilę wybór padł na http://www.sklep.dobrewino.pl/index....avop=91&area=1 Ale niewykluczone, że jeszcze się coś zmieni :-) Pozdrawiam |
Możecie polecić jakąś dobrą perfumerie w Krakowie? Tzn. żeby nie było drogo, duży asortyment i dobra gwarancja jakości :)
Będę wdzięczny |
Cytat:
|
Cytat:
1.z czyżyn np tramwaj nr 4 i wysiadasz np na przystanku urzędnicza 2. zależy gdzie pod AGH, jesli od strony alei to może byc np 179, albo 208 chyba też; ewnetualnie z pod PK na warszawskiej 501 |
Witam
Ktoś wie czy Komputronik w CH Krokus został zamknięty już na stałe czy to może remont jedynie? |
Cytat:
1234567890 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam prośbe. Ja jestem zielony z niemieckiego, a na jutro mam przetlumaczyc taki oto tekst na polski:
Klaus Zidek, 46, verheiratet, zwei Kinder, Computeranalytiker, ist seit sechs Monaten arbeitslos. Seine Frau arbeitet als Zugbegleiterin bei der Deutschen Bundesbahn. Sie ist also viel unterwegs. Aber das ist jetzt kein Problem mehr. Klaus Zidek hat viel Zeit: Er kümmert sich um die Kinder, kocht, macht den Haushalt… Morgens bringt er Anja (8) und Thomas (10) zur Schule. Dann kauft er ein: Brot, Obst, Milch, Fleisch… Gegen 10 Uhr ist er wieder zu Hause. Er macht den Haushalt, d.h. er macht die Betten, räumt die Wohnung auf, saugt Staub, bügelt… Dann bereitet er das Mittagessen vor. Um 13 Uhr holt er die Kinder von der Schule ab. Zu Hause haben die Zideks keinen Geschirrspüler. Also wäscht Herr Zidek das Geschirr ab. Nach dem Essen ruht er sich aus: Er liest Zeitung und hört Nachrichten im Radio. Inzwischen sehen Anja und Thomas fern. Anja lernt Klavier. Also bringt Herr Zidek am Nachmittag seine Tochter zum Musikunterricht, und holt sie dann wieder ab. Thomas schwimmt im lokalen Schwimmverein und hat zweimal die Woche Training. Herr Zidek bringt seinen Sohn dorthin und holt ihn dann wieder ab. Um 18 Uhr kommt seine Frau Marianne von der Arbeit zurück. Endlich! Vielleicht bekommt Herr Zidek morgen eine Stelle vom Arbeitsamt. Czy moglby ktos z laski swojej przetlumaczyc to na polski? Chodzi mi o dokladne tlumaczenie, gdyz babka ma pytac wybiorczo zdania. Probowalem w translategoogle ale tam wyskakuja herezje. Pomocy :) |
Klaus Żydek, 46 lat, żonaty, dwoje dzieci, analityk komputerowy, od sześciu miesięcy bezrobotny. Jego żona pracuje jako konduktor w Deutsche Bundesbahn. Tak więc często jest w drodze ("w rozjazdach"). Ale teraz to już żadaen problem. Klaus Żydek ma wiele czasu: troszczy się o dzieci, gotuje, wykonuje prace domowe (?). Rano odprowadza Anię i Thomasa do szkoły. Potem kupuje chleb, owoce, mleko, mięso. Przed dziesiątą jest już z powrotem w domu. Robi prace domowe (?), ścieli łóżka, sprząta mieszkanie, ściera kurze, prasuje.
Potem przygotowuje obiad. O 13 odbiera dzieciaki ze szkoły. Żydkowie nie mają zmywarki. Dlatego pan Żydek musi sam zmywać naczynia. W międzyczasie Ania i Thomas oglądają TV. Po południu pan Żydek odprowadza swoją córkę na lekcje muzyki, a potem ją odbiera. Thomas pływa w lokalnym klubie pływackim, treningi ma dwa razy w tygodniu. Pan Żydek zaprowadza tam syna i później go odbiera. O 18 wraca jego żona z pracy. W końcu! Może jutro pan Żydek dostanie posadę przez urząd pracy? Na szybkiego robione |
krav maga lub ewentualnie cos podobnego jaknajblizej Biezanowa dla poczatkujacego ,jakies opinie odrazu cennik itp ,moze byc na prv
podobno na zablociu jest jakas dobra pakernia zna ktos ? a jak nie to tez prosze o namiar na taka w poblizu Biezanowa |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Następne pytanie mam nadzieję, że i tu pomożecie bo również związane z wodą :D tym razem chciałbym się dowiedzieć jaką długość ma pętla dookoła Zalewu w Nowej Hucie, może ktoś biega/ biegał i zmierzył. P.s mapy na google prowadzą mnie ulicą a tak nie chce :) Pozdrawiam !! |
Gdzie w Krakowie mogę zrobić koszulkę z dowolnym nadrukiem/rysunkiem kolorowym (przykładowo z pliku z komputera) ?
|
|
Witam. Mam takie pytanie, wybieram się jutro po bilety i chciałbym zapytać, czy za bilety można płacić kartą czy jedynie gotówka wchodzi w grę? Pozdrawiam
|
tylko gotówka
|
Mozna kartą. Ostatnio widzilem ze ktos tak kupowal
|
No to mętlik :) Może ktoś inny potwierdzić?
|
http://www.cgm.pl/video.php?video_ID=8739 Jak z tego samo mp3 wyciągnąć ?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl