Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Konfliktowy 12.11.2010 11:38

Witam,
gdzie w Zakopcu można obejrzeć dzisiejszy mecz Wisła-Legia? W miarę możliwości proszę o podanie konkretnego miejsca.

tomo 12.11.2010 12:21

Sprawa jest taka, 1 października zamówiłem w sklepie internetowym pewną rzecz na wartość 215 złotych. Zero kontaktu ze sklepem, zarówno poprzez email jak i telefon. Olałem sprawę i zamówiłem to samo u konkurencji. Wszystko przebiegło sprawnie, po dwóch dniach paczka była w domu. Jakie było moje zdziwienie gdy dzisiaj do drzwi zapukał kurier z paczką z tego pierwszego sklepu!!! Oczywiście odmówiłem przyjęcia paczki. Teraz powiedzcie mi czy może to dalej jakoś się przeciągnąć (tzn. na pewno będę miał z tą sprawą styczność) ale jak może ona się rozstrzygnąć ? próbowałem się dodzwonić do nich, nikt nie odbierał więc ich olałem. Miał ktoś podobną sytuację?

E: Dzięki Donson

Donson 12.11.2010 12:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ...:::Tomo:::... (Post 1009457)
Sprawa jest taka, 1 października zamówiłem w sklepie internetowym pewną rzecz na wartość 215 złotych. Zero kontaktu ze sklepem, zarówno poprzez email jak i telefon. Olałem sprawę i zamówiłem to samo u konkurencji. Wszystko przebiegło sprawnie, po dwóch dniach paczka była w domu. Jakie było moje zdziwienie gdy dzisiaj do drzwi zapukał kurier z paczką z tego pierwszego sklepu!!! Oczywiście odmówiłem przyjęcia paczki. Teraz powiedzcie mi czy może to dalej jakoś się przeciągnąć (tzn. na pewno będę miał z tą sprawą styczność) ale jak może ona się rozstrzygnąć ? próbowałem się dodzwonić do nich, nikt nie odbierał więc ich olałem. Miał ktoś podobną sytuację?

Kupując w necie masz prawo w ciągu 10 dni od daty doręczenia odstąpić od umowy kupna bez podania przyczyny.
Nie martw się.
Nie Twój problem.

Ja_Kibic 12.11.2010 12:33

Witam, gdzie jutro (rynek, okolice) mozna zobaczyc mecz Juve-Roma ?

WISŁAZWE 12.11.2010 13:02

Na jakiej stronie sprawdzę pogodę wstecz ?? :)

Zapomniałem dodać, że to nie chodzi o dzień lub dwa tylko miesiące wstecz konkretnie czerwiec 2010:)

szczepanwislak 12.11.2010 13:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konfliktowy (Post 1009439)
Witam,
gdzie w Zakopcu można obejrzeć dzisiejszy mecz Wisła-Legia? W miarę możliwości proszę o podanie konkretnego miejsca.

Konkretnej knajpy ci nie podam bo nie pamiętam :)
Ale pamiętam jak tam byłem parę lat temu to gdzieś na Krupówkach jakiś mały Telebim był i puszczali mecz Pucharu Narodów Afryki , a w jakimś lokalu też te mecze leciały.
Radzę się jeszcze pokręcić po tejże ulicy i na pewno myślę coś znajdziesz

Jeden 12.11.2010 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ja_Kibic (Post 1009471)
Witam, gdzie jutro (rynek, okolice) mozna zobaczyc mecz Juve-Roma ?

W restauracji SIOUX na rynku mają canal+ i są transmisje u góry mają duży ekran ostatnio oglądałem tam mecz ligi angielskiej(ale różne ligi są transmitowane) jutro sobota więc dużo ludzi będzie więc możesz zadzwonić zarezerwować sobie miejsce i upewnić się czy będzieu nich akurat ten mecz jutro.Jedzenie jest dobre grilowane i ceny też ok ja tam lubię chodzić

nbp 12.11.2010 13:50

@ KaSzTaN - dzięki. Pomogło.

Czy ja coś przeoczyłem , zakład bukmacherski Fortuna nie prowadzi w ogóle w swojej ofercie meczy ekstraklasy polskiej ?

Mają I ligę, II zachód i wschód, ale ekstraklasy coś nie widzę.

Wiem, że oficjalnie jest wprowadzona ustawa antyhazardowa ale...STS na przykład ma mecze w ofercie takie

Jot 12.11.2010 13:53

ma ktoś coś takiego jak książka "Problemy współczesnej patologii społecznej" autor Urban B. ?
ebook, skan, pdf, cokolwiek. Byłbym wdzięczny :)

WISŁAZWE 12.11.2010 14:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1009528)
@ KaSzTaN - dzięki. Pomogło.

Czy ja coś przeoczyłem , zakład bukmacherski Fortuna nie prowadzi w ogóle w swojej ofercie meczy ekstraklasy polskiej ?

Mają I ligę, II zachód i wschód, ale ekstraklasy coś nie widzę.

Wiem, że oficjalnie jest wprowadzona ustawa antyhazardowa ale...STS na przykład ma mecze w ofercie takie

Mogę wiedzieć w którym punkcie na terenie Krakowa są przyjmowane takie zakłady na ekstraklasę w STS ??

Z głównej strony sts.pl
Cytat:

Szanowni klienci Star-Typ Sport,

Ze względu na nieracjonalne żądania opłaty ze strony spółki Ekstraklasa S.A. firma Star-Typ Sport a także inne legalnie działające w Polsce firmy bukmacherskie, nie mogą w chwili obecnej przyjmować zakładów na spotkania odbywające się tej klasie rozgrywkowej.

nbp 12.11.2010 14:02

a to ciekawe, bo wejdź na www.sts.pl i po prawej stronie zobacz jakie mecze masz. Co prawda to wyniki na żywo, ale jakaś dziwna sytuacja jest.

Bo jeszcze z miesiąc temu mogłem obstawiać polską ekstraklasę na tomasza w sts-ie.

Tylko że te mecze nie były w rubryce PIŁKA NOŻNA -> EKSTRKALASA, tylko jakiś MECZE EXTRA , czy jakaś taka inna nazwa.

WISŁAZWE 12.11.2010 14:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1009535)
a to ciekawe, bo wejdź na www.sts.pl i po prawej stronie zobacz jakie mecze masz. Co prawda to wyniki na żywo, ale jakaś dziwna sytuacja jest.

Bo jeszcze z miesiąc temu mogłem obstawiać polską ekstraklasę na tomasza w sts-ie.

Tylko że te mecze nie były w rubryce PIŁKA NOŻNA -> EKSTRKALASA, tylko jakiś MECZE EXTRA , czy jakaś taka inna nazwa.

Zgadza się poprzedni sezon z tego co pamiętam, w STS była tak oferta, lecz nie była to oferta z STSu a z zagranicznych zakładów bukmacherskich, a treść brzmiała mniej więcej tak:
'' na jakich zakładach firma (zagraniczna nazwa, nie pamiętam ) przegra ze swoim klientami'' - i tu były wypisane mecze ekstraklasy, STS znalazł sposób za pewne chwilowy, żeby obejść chore stawki jakich żądała Ekstraklasa S.A. Mówię chwilowy bo w tej rundzie nie jest to kontynuowane i mecze ekstraklasy zostały wycofane u bukmacherów, nie mówię o zakładach internetowych tylko naziemnych.

Wojtator 13.11.2010 10:16

Witam.
Wczoraj będąc na meczu robiłem zdjęcia oprawy, po dwóch zdjęciach na telefonie wyskoczył mi napis ,,błąd zapisu, ponów próbę''. Dzisiaj chciałem obejrzeć zdjęcia a na telefonie mam jedno ze stu paru. Telefon to Nokia 5230.
Miał ktoś taki problem i czy zdjęcia da się jakoś odzyskać?

pirat.z.karaibow 13.11.2010 10:37

Najpierw wyciagnij karte sim z telefonu, a poem go wylacz. wloz karte i wlacz teleon.

Bartoch3tsw 13.11.2010 10:51

Jak się nazywa nuta z tego filmiku?
http://www.youtube.com/watch?v=Koq-Q4lJHMI

bunny 13.11.2010 11:20

1)
Co było dokładnie napisane na transparencie powieszonym na płocie Parku Jordana, między stadionem a parkiem ?
Coś w stylu : "Panie prezydencie, sprawdzony prezydencie, panujący nam na tronie ... Dziękujemy za mecz na skończonym stadionie"

2)
Można gdzieś w ogóle nabyć kurtkę taką jak ma Kiro na tym zdjęciu

http://legionisci.com/photos11j/11wisla1_f7.jpg

gerardinho91 13.11.2010 11:52

potrzebowalbym zdj z pierwszych derbów na Kaluzy po dlugiej przerwie mianowicie chodzi mi o transparent "nigdy nie ufaj żydówce" z góry dziękować :)

WISŁAZWE 13.11.2010 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bunny (Post 1010407)
1)
Co było dokładnie napisane na transparencie powieszonym na płocie Parku Jordana, między stadionem a parkiem ?
Coś w stylu : "Panie prezydencie, sprawdzony prezydencie, panujący nam na tronie ... Dziękujemy za mecz na skończonym stadionie"

''Panie sprawdzony prezydencie, panujący nam na Krakowskim tronie - dziękujemy za pierwszy mecz na skończonym stadionie.''

Pierwszych słów nie jestem pewien do końca.

pozdi91 13.11.2010 12:18

Znacie może jakieś dobre serwisy z ogłoszeniami typu gumtree?

tomo 13.11.2010 13:22

Wzięło mnie na sentymenty i ściągnąłem starego dobrego Quake III Arena. Sprawa jest taka że w 3 plikach .rar po rozpakowaniu znajdują się takie oto pliki:

http://img585.imageshack.us/i/screen...113131621.jpg/

oraz jako crack tylko to:

http://img219.imageshack.us/i/screen...113131653.jpg/

Próbowałem te pliki z pierwszego screena połączyć hjspitem. Nic to nie dało kompletnie. Ma ktoś pomysł jak temu zaradzić ?

wieczor 13.11.2010 13:57

Jak ustawić sterowanie w Fifie 2011 na klawiaturze żeby było W, A , S, D, E ?
dzięki za pomoc

DominoForza 13.11.2010 14:08

123456
nieaktualne

bunny 13.11.2010 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1010449)
''Panie sprawdzony prezydencie, panujący nam na Krakowskim tronie - dziękujemy za pierwszy mecz na skończonym stadionie.''

Pierwszych słów nie jestem pewien do końca.

"Sprawdzony nasz władco na krakowskim tronie,
dziękujemy za pierwszy mecz, na skończonym stadionie !"

http://www.sk../gallery/supporters/705/IMG_4725.JPG

kangaroo 13.11.2010 16:16

@.:MEDALIK:.: Carry albo Reserved.

Skipper 13.11.2010 16:19

Orientuje się ktoś czy może korty Wawelu są jeszcze czynne ? (w sensie czy nie zamknęli już na zimę)

Wichar87 13.11.2010 16:25

Ma ktoś namiary na sklep (najlepiej internetowy) który zajmuje się sprzedażą strojów dla drużyn piłkarskich? Potrzebuję coś na amatorski turniej. Nie chodzi o jakieś Nike czy Addidas, ale o coś w rozsądnej cenie. Przeglądałem Allegro, ale może ktoś z was już coś takiego kupował?

hrabia 13.11.2010 17:29

czy w carefour czyzyny jest jakis sklep zoologiczny ?

dj_ibutti 13.11.2010 17:31

Odwiedź Kraksport. Pomogą Ci :)

Hrabia - jest. Wejście od Jyska.

DominoForza 13.11.2010 17:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wichar87 (Post 1010664)
Ma ktoś namiary na sklep (najlepiej internetowy) który zajmuje się sprzedażą strojów dla drużyn piłkarskich? Potrzebuję coś na amatorski turniej. Nie chodzi o jakieś Nike czy Addidas, ale o coś w rozsądnej cenie. Przeglądałem Allegro, ale może ktoś z was już coś takiego kupował?

na Olenadry naprzeciw Rotundy , to jest jakas hurtownia sportowa typowo pilkarska

spirit 13.11.2010 17:54

Mam gorącą prośbę - czy mógłby ktoś wskazać mi knajpę w Warszawie, gdzie w miarę bezpiecznie można obejrzeć mecz Wisły? Kobita wymyśliła sobie wycieczkę akurat za tydzień :/

kubawislak 13.11.2010 18:01

Jak wyłączyć auto-zapis w FIFIE 11??
I którtm przyciskiem się przełącza zawodników w czasie meczu??(może byc podany przycisk na padzie)

satori 13.11.2010 18:02

Ja mam pytanie dotyczace Chaveza. Jak wyglada jego umowa jest wypozyczony na rok z opcja przedluzenia?

wislak.kw 13.11.2010 22:40

Na jakim materiale sa pisane spreyem transparenty np te co byly przed stadione wywieszone w piatek na meczu z Legia??

szczepanwislak 13.11.2010 23:43

Pytanie z dziedziny informatyki , a konkretnie z Worda
jak wstawić odstęp między liniami w całym tekście ??

LeszekABG 13.11.2010 23:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez DominoForza (Post 1010729)
na Olenadry naprzeciw Rotundy , to jest jakas hurtownia sportowa typowo pilkarska

Sport Tiw.

Misiek_Qn 13.11.2010 23:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szczepanwislak (Post 1010958)
Pytanie z dziedziny informatyki , a konkretnie z Worda
jak wstawić odstęp między liniami w całym tekście ??

Nie wiem jaką masz wersje Worda, ale ogółem szukasz i wchodzisz w kartę Układ strony, tam znajdujesz Akapit. W tabeli masz możliwość korekty odstępu.

nbp 14.11.2010 00:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislak.kw (Post 1010925)
Na jakim materiale sa pisane spreyem transparenty np te co byly przed stadione wywieszone w piatek na meczu z Legia??

na prześcieradle ?

nero 14.11.2010 00:31

Panowie, przyznaje bez bicia - temat szampanów jest mi obcy.
Chciałem sobie na Sylwestra kupić jakiś konkretny szampan (nie syf z marketu za 20 złotych :p)
Co możecie polecić? z jakich nazw szukać?
Mile widziane nazwy szampanów "markowych" (tak jak w świecie ciuchów jest adidas, nike, puma, reebok, umbro irp.)
Z góry dziękuje :-)

h3po4 14.11.2010 09:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nero (Post 1010981)
Panowie, przyznaje bez bicia - temat szampanów jest mi obcy.
Chciałem sobie na Sylwestra kupić jakiś konkretny szampan (nie syf z marketu za 20 złotych :p)
Co możecie polecić? z jakich nazw szukać?
Mile widziane nazwy szampanów "markowych" (tak jak w świecie ciuchów jest adidas, nike, puma, reebok, umbro irp.)
Z góry dziękuje :-)

Te pierwsze za 20 zł to nie szampany tylko Wina musujące ;)
Szampany są tylko z Szampanii ;) I są bardzo drogie ;P
Nie lepiej kupić "szampana" z ruską etykietką ? :P Będzie taniej

leyzer87 14.11.2010 10:55

Nie polecił by ktoś sauny, czy też łaźni gdzieś w Krakowie? Ważne, żeby cena nie była jakaś odstraszająca i żeby była "sprawdzona".

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:17.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl