Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

dj_ibutti 11.02.2010 23:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wiselka1906PBZ (Post 853619)
Ważne pytanie
Czy kamera może być użyta w sądzie jako dowód ? (bo słyszałem już różne opinie)
pozdrawiam

Sprecyzuj pytanie.

eryk_cartman 12.02.2010 10:29

Mam telefon Se w595. Ostatnio zrobiłem w komputerze format wszystkich moich dysków. Teraz po podłączeniu telefonu do komputera pojawia się okienko MTP Media Files. No i można tam wybrać opcje transfer files ale obok jest ikonka Windows Media Player i po wlaczeniu tego wyskakuje błąd. Prosiłbym o pomoc jeśli ktoś się orientuje co może być nie tak:/

DYRU 12.02.2010 12:28

Do imformatyków.

miałem neta z TP. zapodałem sobie neta z Netii. Komputer pudło podłączone i smiga. ale jak chce laptoka podłączyc to mam problemy. tzn albo mnie łączy normalnie i ten monitorek jest na zielono ale nie właczen strony internetowej. Albo monitorek ten w prawym dolnym rogu na pasku jest z czerwonym X i czasem mi zaskoczy net ale na chwile i mnie wyrzuca. (chodzi o WiFi). o co kaman?? nie siedze w temacie więc proszę o pomoc. Aha ta instrukcje co załączyli do zestawu mogą sobie w dupe wsadzić. Nie ogarniam konfiguracji a próbowałem na różne sposoby. niestety nie działa :/

palczi 12.02.2010 13:24

witam,rzuci ktos jakis pomysl co kupic kobicie (25 lat ) na walentynki?:)z gory dzieki za odp;)

Ja_Kibic 12.02.2010 13:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palczi (Post 853852)
witam,rzuci ktos jakis pomysl co kupic kobicie (25 lat ) na walentynki?:)z gory dzieki za odp;)

EEEyyy to co ona lubi, co jej si podoba, jak tego niewiesz to nic nie kupuj i powiedz ze nie uznajesz czysto komercyjnych "świat" :D

Danton 12.02.2010 16:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez palczi (Post 853852)

bielizna - zawsze działa

Bobus17 13.02.2010 18:08

[FONT='MS Shell Dlg 2']Jakie znacie przyrzady pozwalajace zmierzyć moment magnetyczny w funkcjii pola magnetycznego lub temperatury.??

xD
[/FONT]

syeb 13.02.2010 18:37

witam
Poszukuje wizualizacji skrzyzowania nowohuckiej z klimeckiego. Jak to bedzie wygladac po wybudowaniu??

matt1906 13.02.2010 18:59

da się sprawdzić jakoś od kogo sie dostało walentynkę z granie na czekanie czy coś takiego?

gonzo 13.02.2010 23:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lupo (Post 853494)
Zgadzam się! Zwłaszcza to miejsce przy oknie! Wczoraj byłem w herbaciarni na Floriańskiej http://www.eherbata.pl/news/herbaciarnia_krakow Ktoś z tego forum polecał ją jako miejsce gdzie można napić się Yerby. Baardzo przytulnie, baardzo miła obsługa. Świetne jest miejsce w którym siedzi się na dywanie a opierasz się o poduszki. Ceny herbat w okolicy 10zł cena Yerby tak samo. Ale warto.. naprawdę.

Byłem dzisiaj z dziewczyną i podpinam się pod tą opinię :)
Niestety miejsce z dywanem jest często zajęte.

Młyniu_Miechów 14.02.2010 14:56

Szukam kawałka, w tekscie jest:
"patrze w oczy dziewczyny brazowe jak hasz"

Proud 14.02.2010 20:01

mam pytanie odnoście formatowania dysku.

Mianowicie miałem na laptopie zainstalowany Windows MX 7 ale gdzieś nie bardzo mi śmigał, do tego doszły wirusy, więc postanwiłem zrobić format.

Mam ten nowy system Windows 7 Ultimate. Nigdy nie robiłem formatu dysku, więc włożyłem płytę do napędu i rozpocząłem instalację. Zainstalował się, ale mam teraz 2 systemu: MX 7 i tą nową 7. Chcę mieć jeden system, i tak aby komputer był czysty(bez poprzednich plików)...jak to zrobić?

Alexander94 14.02.2010 21:26

Po ponad roku zacząłem grać ponownie w csa. Oczywiście zapomniałem wszystkie loginy i hasła do steama ,więc ściągnąłem sobie z bittorenta nonsteama. Potem sobie zainstalowałem na komputerze elegancko csa i potrzebnego patcha, na pulpicie pojawiły mi się ikony csa i half-lifa.
Problem w tym,że gdy próbuję załączyć csa komputer chwilę myśli, po czym nic się nie dzieję.
Zaznaczam, że half-life chodzi normalnie.
Wie ktoś co może być przyczyną?

EDIT: wszedłem na csa poprzez opcję change game w half lifie ,ale niestety po kilku chwilach mnie z niego wywala... ;/

masterlag 14.02.2010 23:34

Kumatych w temacie Cyfry+ proszę o odpowiedź! :)
Czy nie wie ktoś ile kosztuje dekoder HD w cyfrze+ ? (chodziłoby mi o ten: http://www.cyfraplus.pl/_abo_dekoder...-dsr-6201.html gdyż PVR nie potrzebuję)
Noi ile antena80 (również HD) ?

tomek_TSW- dzięki. Jeśli anteny nie trzeba wymieniać, to byłabym zadowolona ;)

<wislak88> 15.02.2010 09:29

To ja się dołączę do pytania. Który dekoder wybrać do cyfry z dekoderów sd? Bo przy przedłużaniu umowy zaproponowali mi za 49zł nowy na własność.

Marcinnno 15.02.2010 09:48

mam pytanie czy Olsza II wydała kiedykolwiek swoje szaliki?

Pajdo88 15.02.2010 10:58

Jest ktoś z LUblina podobno na forum...dajcie no znać na prv ..pilna sprawa

tomek_TSW 15.02.2010 14:36

kobieta w cyfrze w grudniu jak bylem mowila ze jako tako dekoderow na sprzedaz juz nie ma. Sa tylko na wynajem te philips prv, bo na nie jest zapotrzebowanie. Takze nie wiem czy gdzies znajdziesz punkt gdzie sprzedadza Ci na wlasnosc. Do hd zalecaja satelity 80 ( w punkcie kosztuje cos kolo 100zl) chociaz ja mam mala 60 i tez smigaja kanaly hd

Skipper 15.02.2010 16:20

Pytanie, gdzie można się pozbyć starej opony (przebitej) ?

TSWalos 15.02.2010 16:21

Co myślicie o 4cars (przewóz osób)? Jest sens się za to brać ? Pracował tam ktoś może ?

bercik860 15.02.2010 16:37

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 854795)
mam pytanie odnoście formatowania dysku.

Mianowicie miałem na laptopie zainstalowany Windows MX 7 ale gdzieś nie bardzo mi śmigał, do tego doszły wirusy, więc postanwiłem zrobić format.

Mam ten nowy system Windows 7 Ultimate. Nigdy nie robiłem formatu dysku, więc włożyłem płytę do napędu i rozpocząłem instalację. Zainstalował się, ale mam teraz 2 systemu: MX 7 i tą nową 7. Chcę mieć jeden system, i tak aby komputer był czysty(bez poprzednich plików)...jak to zrobić?

Musisz zainstalowac jeszcze raz. Tak jak poprzednio, tylko jak bedziesz instalował przy wyborze partycji będzie opcja "zaawansowane" czy jakoś tak. Tam wybierasz dysk który chcesz sformatować, klikasz na ikonkę takiej "gumeczki", i dopiero potem na czystym dysku instalujesz windowsa :)

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Alexander94 (Post 14563)
Po ponad roku zacząłem grać ponownie w csa. Oczywiście zapomniałem wszystkie loginy i hasła do steama ,więc ściągnąłem sobie z bittorenta nonsteama. Potem sobie zainstalowałem na komputerze elegancko csa i potrzebnego patcha, na pulpicie pojawiły mi się ikony csa i half-lifa.
Problem w tym,że gdy próbuję załączyć csa komputer chwilę myśli, po czym nic się nie dzieję.
Zaznaczam, że half-life chodzi normalnie.
Wie ktoś co może być przyczyną?

EDIT: wszedłem na csa poprzez opcję change game w half lifie ,ale niestety po kilku chwilach mnie z niego wywala... ;/

Zainstaluj patche v1.9 i v2.3, powinno pomóc ;)

Żmijka 15.02.2010 16:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSWalos (Post 855040)
Co myślicie o 4cars (przewóz osób)? Jest sens się za to brać ? Pracował tam ktoś może ?

Jednym z właścieieli jest tam kolega - Wiślak ;)
Ogólnie to jak taxi - ile wyjeździsz, tyle zarobisz. Ruch mają nawet, nawet.

TSWalos 15.02.2010 17:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 855051)
Jednym z właścieieli jest tam kolega - Wiślak ;)
Ogólnie to jak taxi - ile wyjeździsz, tyle zarobisz. Ruch mają nawet, nawet.

A nie wiesz jak jest z taxi ? Swego czasu słyszałem, że iCar miał problemy z nimi...?

fifi1906 15.02.2010 18:28

Czy mecze Ligi mistrzów pokazywane są na jakimś kanale w cyfrze +?

19piotrek06 15.02.2010 18:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fifi1906 (Post 855074)
Czy mecze Ligi mistrzów pokazywane są na jakimś kanale w cyfrze +?

Nie
Tylko telewizja N tam masz wszystkie mecze :-D

cebulka997 15.02.2010 18:59

Co z kibicami gosci na Hutniku? Beda przyjezdzac czy juz do konca sezonu bedzie jak bylo..?

Kamil 15.02.2010 19:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Skipper (Post 855038)
Pytanie, gdzie można się pozbyć starej opony (przebitej) ?

u wulkanizatora, nie wiem jak u innych, tam gdzie ja pod krakowem oddawałem brali piątke od opony

WislakWiDoK 15.02.2010 19:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez cebulka997 (Post 855079)
Co z kibicami gosci na Hutniku? Beda przyjezdzac czy juz do konca sezonu bedzie jak bylo..?

Będzie jak było.

Arkas 15.02.2010 21:03

Potrzebuje zobaczyc coś w jednej książce w bibliotece na Rajskiej. I pytanie, jeśli jestem peirwszy raz muszę się rejestrowac? I płaci się coś za to?

Blondas 15.02.2010 21:21

Wyrabiasz karte za darmo, parter na lewo od wejscia

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:39.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl