![]() |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 0:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Nalepa, Stjepanović, Stilić, Sarki, Garguła - Paweł Brożek Zmiany: Klarić, Donald, Uryga Bramka: Stilić |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Chrapek, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Garguła - Paweł Brożek Bramki: Brożek Zmiany: Klaric, Sarki, Szewczyk |
Legia Warszawa - Wisla Krakow 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Stjepanovic, Nalepa - Garguła, Stilic, Guerrier - Paweł Brożek. Zmiany: Sarki, Szewczyk, Klaric |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:2 ( 1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Stilič, Chrapek, Garguła, Stjepanovič, Guerrier - Brożek Paweł Zmiany: Sarki, Szewczyk. Strzelcy: Brożek Paweł, Stilič |
Legia Warszawa - Wisła Kraków 1:1 ( 0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Głowacki, Bunoza, Dudka - Stilič, Chrapek, Garguła, Stjepanovič, Guerrier - Brożek Paweł Zmiany: Sarki, Szewczyk, Klaric Strzelcy: Brożek Paweł |
Witam.
Można już typować mecz Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz. Typy przyjmowane s± do pi±tku do godziny 11:59! Wyniki po Ruchu i po Legi będ± na dniach. P.S Jeżeli kto¶ miałby chwilkę i chęć pomocy to zapraszam na PRIV. |
Wisła - Zawisza 2:0(1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga,Dudka Bunoza,Brożek Piotr - Stilič, Garguła, Stjepanovič, Guerrier,Sarki - Brożek Paweł Zmiany: Szewczyk, Klaric,Burdenski Strzelcy: Brożek Paweł x2 |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 3:0 (1:0)
Skład:Mi¶kiewicz-Burliga-Dudka-Bunoza-Brożek-Sarki-Garguła-Stjepanović-Stilić-Guerrier-Paweł Brożek. Bramki Paweł Brożek , Garguła , Guerrier. Zmiany: Nalepa , Szewczyk . Burdenski. |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Dudka - Bunoza - Piotr Brożek - Stjepanović - Garguła - Sarki - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Semir Stilić Zmiany: Nalepa, Burdeński, Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga , Dudka ,Bunoza , Piotr Brożek -Sarki , Chrapek , Garguła ,Stilić ,Stjepanović -Paweł Brożek Bramki:i Paweł Brożek , Garguła Zmiany:Szewczyk , Burdenski , Nallepa |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanovic, Dudka, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Chrapek Bramki: Paweł Brożek, Stilic, Stjepanovic |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 3:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanovic, Dudka, Guerrier, Stilic, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Chrapek Bramki: Paweł Brożek, Stilic, Guerrier |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanovic, Garguła, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Szewczyk, Klaric Bramki: Garguła, Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Sarki, Dudka, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chrapek,Garguła , Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Guerrier |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 1:0(1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga,Dudka Bunoza,Brożek Piotr - Stilič, Garguła, Stjepanovič, Guerrier,Sarki - Brożek Paweł Zmiany: Szewczyk, Klaric,Burdenski Strzelcy: gol samobój (OG) |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Bunoza, Nalepa- Piotr Brożek - Stjepanović, Dudka, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek,Sarki,Guerrier Zmiany: Burdenski, Uryga,Szewczyk |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza - Piotr Brożek - Stjepanović, Dudka, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek,Stilić Zmiany: Nalepa, Klarić, Chrapek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, , Bunoza, Nalepa- Piotr Brożek - Stjepanović, Dudka, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek, Burliga, Sarki Zmiany: Burdenski, Chrapek, Klaric |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 1:0 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanovic, Garguła, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Szewczyk, Klaric Bramka: Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Bunoza - Piotr Brożek - Stjepanović, Garguła, Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Paweł Brożek x2, Sarki Zmiany: Nalepa,Szewczyk, Klaric |
Skład: Mi¶kiewicz - Dudka, Burliga, Bunoza, Piotr Brożek, Stjepanovic, Sarki, Garguła Stilic, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Nalepa, Klaric, Szewczyk Bramki: Stilić, Paweł Brożek X 2 |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek, Dudka, Stjepanovic, Sarki, Stilic, Guerrier, Paweł Brożek Zmiany: Chrapek, Garguła, Klarić Bramki: Paweł Brożek |
Wisła - Zawisza 1:0 (0:0)
Skład : Mi¶kiewicz - Burliga,Nalepa,Bunoza,Piotr Brożek - Dudka,Stjepanović,Stilić,Sarki,Guerrier - Paweł Brożek Zmiany : Szewczyk,Klarić,Garguła Bramka : Stilić |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanovic, Garguła, Sarki, Guerrier, Stilic - Paweł Brożek Zmiany: Dudka, Szewczyk, Klaric Bramka: Paweł Brożek x2, Sarki |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chrapek, Garguła, Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Stilić |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Garguła, Dudka, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Sarki, Szewczyk, Burdenski Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Guerrier |
Skład: Bieszczad - Burliga, Dudka, Bunoza, Piotr Brożek - Burdenski, Stilić, Szewczyk, Guerrier, Sarki - Kamiński Zmiany: Stjepanović, Nalepa, Paweł Brożek Bramki: Guerrier, Burliga |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Chrapek Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Dudka |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Chrapek Bramki: Sarki, Stilić |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Chrapek Bramki: Paweł Brożek, Stilić,Guerrier |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stjepanović - Sarki, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Uryga, Klarić Bramki: Paweł Brożek, Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stilić, Stjepanović, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Garguła, Szewczyk, Klarić Bramki: Paweł Brożek x2 |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 1:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stjepanović, Stilić, Guerrier, Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Burdeński, Szewczyk, Garguła Bramki: Sarki |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga - Dudka - Bunoza - Piotr Brożek - Stjepanović - Garguła - Sarki - Stilić - Guerrier - Paweł Brożek Bramki: Piotr Brożek, Sarki Zmiany:Chrapek,Szewczyk |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 3:1 ( 1:0 )
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga Nalepa Bunoza Piotr Brożek - Dudka Stejpanović Stilić Guerrier Sarki - Paweł Brożek Zmiany: Szewczyk, Burdeński, Klarić Gole: Guerrier, Stilić, Paweł Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Sarki, Dudka, Stilić, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chrapek,Garguła , Szewczyk Bramki: Paweł Brożek, Stilić, Guerrier |
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chrapek, Szewczyk, Klaric Gole, Stilić, Paweł Brożek, Sarki |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:0 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Nalepa, Bunoza, Piotr Brożek - Dudka, Stjepanović, Stilić, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chrapek, Szewczyk, Klaric Bramki: Paweł Brożek, Stilić |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:1 (1:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Stilić, Garguła, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chrapek, Szewczyk, Klaric Bramki: Paweł Brożek, Garguła |
Wisła Kraków - Zawisza Bydgoszcz 2:1 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Burliga, Dudka, Bunoza, Piotr Brożek - Stjepanović, Stilić, Garguła, Sarki, Guerrier - Paweł Brożek Zmiany: Chrapek, Szewczyk, Klaric Bramki: Paweł Brożek x2 |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 20:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl