![]() |
Cytat:
Może sędzia miał udział, ale wg mnie mały. To nie były podyktowane karne, czy wolne z 20m, jakie my mieliśmy w 1 połowie. Przy takiej bierności obrony w stałych fragmentach gry, to my w pucharach możemy powalczyć co najwyżej z Levadią. |
Cytat:
|
jest powtórka ostatniego meczu teraz na tvp sport, właśnie zakończyła się pierwsza połowa
|
|
Na Riosa zwalajcie a nie na błędy sędziego. Sędzia akurat mnie zdziwił i sędziował dobrze
|
Tak to jest nie dobilismy ich na 3 do jajka to sie zemściło.
No coz nie zgodze sie z ich trenerem ze byli lepsi sportowo,mysmy mogli spokojnie awans wywalczyc ale jak zwykle w PP dajemy dupy. Musimy zmienic podejscie ,bo nie ma juz tak ze zespoly grajac na R22 chca stracic jak najmniej bramek.Teraz chca sie pokazac i atakują (!) wiem ,wiem-to nie do pomyslenia :D :D :D moze za rok...... |
Cytat:
|
Cytat:
Życzę awansu do E-klasy i wygrania PP... a co mi tam. A my... w zasadzie jak zwykle w tego typu sytuacjach. Tym razem także niestety oczywisty błąd trenera (zmiany). |
czemu błąd trenera?
przecież nie wpuścił żadnych ogórów, tylko zawodników, którzy ocierają się o pierwszy skład... miał Genkowa i Meliksona trzymać do samego końca śmieszna teza! Podbeskidzie nic nie grało, tylko wykorzystało dwa stałe fragmenty gry tyle o meczu, nie róbcie z niego tragedii, było minęło |
Cytat:
Nie ogóry mówisz? Żuraw i Garguła to w tej chwili tylko nazwiska. Łobo raduje nas swoją obecnością w Wiśle już całe 3 lata (!) i co z tego (choć akurat nie mówię o tym konkretnym meczu)? Oczywiście że nie ma tragedii... Tragedie to są w Japonii czy w Libii, my po prostu po raz kolejny dostaliśmy w dupsko od teoretycznie słabszego rywala, ale to już norma. |
Ale panowie tak na spokojne w pucharach krajowych tak jest. Nie tylko my tak odpadamy.. z rok temu to było jak Real odpadł z 3 ligowcem w pucharze Króla? Było minęło.. I tak wg mnie najwięcej pretensji trzeba mieć o 1 mecz bo to było na NASZYM stadionie na NASZYM R22. Tam się nie przegrywa z nikim :) I myślę że warto by było wspomnieć naszym grajkom jaką serię meczów bez porażki mieliśmy nie tak dawno na R22 <chyba to była 2 w Europie. po Chelsea passa meczów bez porażki>
|
Całe 5 lat w rozgrywkach ligowych :!:
|
a tu na rozluźnienie dla tych co tak jadą po Riosie:
http://www.youtube.com/watch?v=ZSLi8...layer_embedded |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl