Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Aktualni pracownicy Wisły Kraków: prezes, marketing... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7417)

borys 04.10.2012 11:39

Nie rozumiesz.

Ja uwazam, ze nie mozemy w tej chwili liczyc ani na wlasciciela ani na zarzadzajacych ani na pilkarzy.

Bednarz to czastka katastrofy, ktora nas czeka, doloza sie tez inni a najbardziej Cupiał.

ziz99 05.10.2012 08:28

Trafnie zrobione:-D

http://wstaw.org/m/2012/10/05/%C5%82g.jpg

Już zmienili:)

bonawentura 05.10.2012 09:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez xanti1906 (Post 1279745)
Zamiast zwiększyć to zmniejszyć jak w Szkocji do 10 zespołów, wyjdzie nawet lepiej. Elita zostanie zachowana, kasa z transmisji nie dzieli się na 20 zespołów tylko 10, ogólnie same plusy.

Nie - lepiej powiększyć ligę do 20 zespołów, a nie zmniejszyć do 10.

A Bednarz powinien polecieć natychmiast!!! Jego bałaganu to już chyba nikt nie sprzątnie!!!

CMSNero 05.10.2012 09:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1280304)
a co ma powiedzieć, że jest dramat piłkarze lecą wchuja nie może wygrzebac Wisły z zobowiązań po poprzedniej ekipie rządzącej, że takie dostał zadanie a nie budowę silnej Wisły, że nie może znaleść konkretnego trenera nawet Smuda mimo rozmowy z Cupiałem nie chciał się podjąć pracy z zagranicznymi emerytami profesjonalistami oraz uwielbianymi przez kibiców dziadami leniwymi chujami emerytami ?

wlasnie tego chyba trzeba , Wisla to nie Odra a Krakow to nie Wodzislaw , oficjalna informacja ze lalusie leca w ..ja i zaczna sie ogladac za siebie , zamiast po bonarce to beda lazic po pokoju i czuc sie bezpiecznie tylko w klubie , jak nie pasi to sie zglosic z prosba o rozwiazanie kontraktu i wypier... z Wisly ...

bonawentura 05.10.2012 09:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1280312)
prawda jest zbyt brutalna, żeby ją wypowiedziec wprost :)

a tak mnie ciekawi gdyby za Bednarza był Mielcarski czy dalej sam Valcx i miał takie same zadania to byście ich forumowicze też jebali ?

Ale że niby co - zadania do zamykania interesu? Bo chyba od tego tutaj Bednarz jest, a jak nie, to mamy jawny sabotaż bo Pan Bednarz moim zdaniem wybrał najłatwiejszy sposób pozyskiwania piłkarzy - pt. weźmy wszystko najtańsze co tylko jest na rynku. Teraz mamy tego efekty. Niestety - tak się nie da drużyny prowadzić - cóż, zobaczymy jak będzie z końcem rundy, czy też kilka pozostałych osób będzie wierzyć bezgranicznie w poczynania Bednarza, kiedy to będziemy na miejscu spadkowym. Strach się bać...

Sialalalala 05.10.2012 09:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1280559)
Ale że niby co - zadania do zamykania interesu? Bo chyba od tego tutaj Bednarz jest, a jak nie, to mamy jawny sabotaż bo Pan Bednarz moim zdaniem wybrał najłatwiejszy sposób pozyskiwania piłkarzy - pt. weźmy wszystko najtańsze co tylko jest na rynku. Teraz mamy tego efekty. Niestety - tak się nie da drużyny prowadzić - cóż, zobaczymy jak będzie z końcem rundy, czy też kilka pozostałych osób będzie wierzyć bezgranicznie w poczynania Bednarza, kiedy to będziemy na miejscu spadkowym. Strach się bać...

gdyby dyrektor sportowy nazywał się Grzegorz Mielcarski czy Kazimierz Kmiecik albo nawet Alex Ferguson w Wiśle w tym momencie miałby takie same zadania jak Bednarz takie to ciężkie do ogarnięcia ?

bonawentura 05.10.2012 09:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1280568)
gdyby dyrektor sportowy nazywał się Grzegorz Mielcarski czy Kazimierz Kmiecik albo nawet Alex Ferguson w Wiśle w tym momencie miałby takie same zadania jak Bednarz takie to ciężkie do ogarnięcia ?

Bez komentarza... Gdyby sprowadził innych piłkarzy, to też byłoby to tak ciężkie do ogarnięcia dla Ciebie? Zrozum, Wisła mogła mieć lepszych piłkarzy, tylko Bednarz zaordynował oszczędzanie w wersji hard. A i wcale tak mało kosztowne to nie było. Więc niech nikt tutaj nie opowiada bredni, że w Wiśle jest taki kryzys, że za chwilę coś będą zamykać, likwidować. Cupiał chyba wiedział w co pakuje klub, zatrudniając Valcxa. Nie pozwolił mu działać. A teraz zatrudnia speca od pieprzenia wszystkiego co tylko się da! Bednarz = główny winowajca obecnej sytuacji kadrowo - finansowej w Wiśle. Żadna wypowiedź tego nie zmieni - on jest wyłącznie winny tego, co teraz jest.

nesta 05.10.2012 09:57

Zadania mialby moze i podobne, ale siec kontaktow, rozeznanie na rynku, potencjal do tego aby w trudnej sytuacji finansowej znalezc taniego i dobrego gracza.. Tutaj ci lepsi mieliby jednak duza przewage.

funkykoval 05.10.2012 10:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1280568)

Sorry ale Grzegorz Mielcarski gdyby otrzymał propozycję działań jakie wykonuje Bednarz to by się ich po prostu nie podjął i z tego względu zasługuje na szacunek.
A Jacek B. widocznie dla zarobienia kasy (bo nie pracuje charytatywnie) widocznie zrobi wszystko.
Czym innym było jego czyszczenie składu w 2007 roku a czymś innym dzisiaj....

Sialalalala 05.10.2012 11:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1280595)
Sorry ale Grzegorz Mielcarski gdyby otrzymał propozycję działań jakie wykonuje Bednarz to by się ich po prostu nie podjął i z tego względu zasługuje na szacunek.
A Jacek B. widocznie dla zarobienia kasy (bo nie pracuje charytatywnie) widocznie zrobi wszystko.
Czym innym było jego czyszczenie składu w 2007 roku a czymś innym dzisiaj....

szacunek dla Cristiano Ronaldo, tez by nie przyjął oferty Wisły :)

brak szacunku dla Bednarza bo grał w Legii :D

szacunek dla Kulawika bo cośtam kiedyś kopał w Wiśle :D .... z tym, że nie posiada doświadczenia, żadnego warsztatu trenerskiego, nie zna języków, a na konferencje wpada jak z bazaru :)

ehh dzieci dzieci

Sialalalala 05.10.2012 11:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1280598)

szacunek dla Kulawika bo cośtam kiedyś kopał w Wiśle :D .... z tym, że nie posiada doświadczenia, żadnego warsztatu trenerskiego, nie zna języków, a na konferencje wpada jak z bazaru :)

a sam siebie zacytuję ale oczywiscie chciemy ładnej gry, i pucharów europejskich ;)

funkykoval 05.10.2012 12:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1280598)
szacunek dla Cristiano Ronaldo, tez by nie przyjął oferty Wisły :)

brak szacunku dla Bednarza bo grał w Legii :D

ehh dzieci dzieci

Ty masz choć namiastkę mózgu ????
Przeczytaj wywiad z Mielcarskim na weszło i wystarczy - może najpierw poczytaj o przyczynach rozstania się z klubem Mielcarskiego, pomimo tego, że zaoferowano mu fotelik Wiceprezesa !!!!!!!!!!!!!
Bednarz zaś w moich oczach nie ma szacunku nie za to, że jest legionistą, tylko za swoje dokonania z ostatnich 6 miesięcy.
Skoro tego nie jesteś w stanie pojąć - nic na to nie poradzę - potrzebny byłby lekarz.

Sialalalala 05.10.2012 13:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1280628)
Ty masz choć namiastkę mózgu ????
Przeczytaj wywiad z Mielcarskim na weszło i wystarczy - może najpierw poczytaj o przyczynach rozstania się z klubem Mielcarskiego, pomimo tego, że zaoferowano mu fotelik Wiceprezesa !!!!!!!!!!!!!
Bednarz zaś w moich oczach nie ma szacunku nie za to, że jest legionistą, tylko za swoje dokonania z ostatnich 6 miesięcy.
Skoro tego nie jesteś w stanie pojąć - nic na to nie poradzę - potrzebny byłby lekarz.

co ty mi .......isz o mielcarskim i rozstaniu z nim pare lat temu co to ....a ma wspólnego z dzisiejszą Wisłą i jej problemami ?

Bednarz jest winien tego, że w klubie nie ma kasy bo cały czas wygrzebują się z zobowiązań po poprzedniej ekipie rządzącej no ....a brawo ! widzę, że nienawiść do Legii Warszawa całkowicie przesłania ci pajacu obraz rzeczywisty.

borys 05.10.2012 13:39

Kolego Bednarz był jednej z tych poprzednich ekip rzadzacych wiec....

Sialalalala 05.10.2012 13:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez borys (Post 1280638)
Kolego Bednarz był jednej z tych poprzednich ekip rzadzacych wiec....

Kolego :) poprzedniej nie poprzednich :)

muerte 05.10.2012 13:52

To nie za Valckxa i Basałaja dług się powiększył najbardziej.

Największe straty zanotowaliśmy kiedy odpadliśmy z Levadią. Kto wtedy był jeszcze dyrektorem sportowym i pokpił sprawę wzmocnienia zespołu czym byśmy pewnie uniknęli tego blamażu? Odpowiedź pozostawiam Wam.

edit: wiedziałem, o co Ci chodzi ;)
ale ciągle czytam, że to wina Holendrów, a sprawozdania niestety co innego mówią

borys 05.10.2012 13:55

Celowo napisalem poprzednich bo jesli myslisz, ze to Basalaj + Valckx Wisle doprowadzili do takiego stanu to chyba nie widziales danych finansowych(sa na forum - poszukaj). Znacznie bardziej odbila sie Levadia. Co do konca ubieglego sezonu i braku pucharow Bednarz do konca czystych raczek tez nie ma.

funkykoval 05.10.2012 13:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1280634)
co ty mi .......isz o mielcarskim i rozstaniu z nim pare lat temu co to ....a ma wspólnego z dzisiejszą Wisłą i jej problemami ?

Bednarz jest winien tego, że w klubie nie ma kasy bo cały czas wygrzebują się z zobowiązań po poprzedniej ekipie rządzącej no ....a brawo ! widzę, że nienawiść do Legii Warszawa całkowicie przesłania ci pajacu obraz rzeczywisty.

Ty nie jesteś pajacem - jesteś tępy, bo nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze.....

Ja rozumiem, że Bednarz to Twój wujek/kumpel/pracodawca, ale nie rozumiem dlaczego Mielcara piszesz z małej litery, tępaku.....

Ma wspólnego o tyle, że Mielcarski nie pozwoliłby sobie na firmowanie własnym nazwiskiem czegoś takiego za jakąkolwiek kasę.

Moja niechęć do Jacka B. nie wynika z tego, że grał w Ruchu/Legii/Pogonii czy gdziekolwiek jeszcze, tylko z tego, że jest to gość, który nie nadaje się do zarządzania nawet namniejszą piaskownicą.

Jacek B. z racji swojego wykształcenia nadaje się na funkcję jaką przypisuje mu część uzytkowników tego forum - syndyka, natomiast zarządzanie klubem sportowym w całej rozciągłości go przerasta.

Co zaś do długów pzoostawionych po poprzedniej ekipie - przypomnę koledze, że w 2011 roku przychody Wisły zamknęły sie kwotą ponad 64 mln zł (ostatnie dane EY). NIe pamiętam, aby tak wysoko został ustalony budżet klubu, a stosunek wydatków na płace w stosunku do budżetu nie przekraczał u nas 60 %. Skąd więc to mityczne zadłużenie, o którym nagle zaczęto mówić wraz ze zmianą trenera i zatrudnieniem Bednarza ???? Skoro było tak źle, to po co wyrzucano Moskala i zatrudniano za o wiele większe pieniądze Probierza ??? Przecież w klubie nie było kasy ????

Sialalalala 05.10.2012 14:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez funkykoval (Post 1280656)
Ty nie jesteś pajacem - jesteś tępy, bo nie rozumiesz tego co się do Ciebie pisze.....

Ja rozumiem, że Bednarz to Twój wujek/kumpel/pracodawca, ale nie rozumiem dlaczego Mielcara piszesz z małej litery, tępaku.....

Ma wspólnego o tyle, że Mielcarski nie pozwoliłby sobie na firmowanie własnym nazwiskiem czegoś takiego za jakąkolwiek kasę.

Moja niechęć do Jacka B. nie wynika z tego, że grał w Ruchu/Legii/Pogonii czy gdziekolwiek jeszcze, tylko z tego, że jest to gość, który nie nadaje się do zarządzania nawet namniejszą piaskownicą.

Jacek B. z racji swojego wykształcenia nadaje się na funkcję jaką przypisuje mu część uzytkowników tego forum - syndyka, natomiast zarządzanie klubem sportowym w całej rozciągłości go przerasta.

Co zaś do długów pzoostawionych po poprzedniej ekipie - przypomnę koledze, że w 2011 roku przychody Wisły zamknęły sie kwotą ponad 64 mln zł (ostatnie dane EY). NIe pamiętam, aby tak wysoko został ustalony budżet klubu, a stosunek wydatków na płace w stosunku do budżetu nie przekraczał u nas 60 %. Skąd więc to mityczne zadłużenie, o którym nagle zaczęto mówić wraz ze zmianą trenera i zatrudnieniem Bednarza ???? Skoro było tak źle, to po co wyrzucano Moskala i zatrudniano za o wiele większe pieniądze Probierza ??? Przecież w klubie nie było kasy ????

czyli Wisła jest bogata i ma miliony tylko Cupiał z Bednarzem chowają je po kieszeniach :) na złość kibicom!

mr_kwolf 05.10.2012 14:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez muerte (Post 1280651)
To nie za Valckxa i Basałaja dług się powiększył najbardziej.

Największe straty zanotowaliśmy kiedy odpadliśmy z Levadią. Kto wtedy był jeszcze dyrektorem sportowym i pokpił sprawę wzmocnienia zespołu czym byśmy pewnie uniknęli tego blamażu? Odpowiedź pozostawiam Wam.

edit: wiedziałem, o co Ci chodzi ;)
ale ciągle czytam, że to wina Holendrów, a sprawozdania niestety co innego mówią

Mógłbyś zarzucić linkiem albo chociaż skanem? Może być na priva. Chętnie bym się z nimi zapoznał.

syryls 05.10.2012 14:40

Teraz do Bednarza większych pretensji mieć nie można prócz gównianych wypowiedzi, ale w pierwszej kadencji jeśli ta to ujmę stracił tylko kasy co Valckx RAZY 2. Wogóle to Dyr. Sport. powinien być rozliczany nie tylko za wyniki ale także za transfery i wykonane dobro dla klubu, w zarządzie powinno się sondować transfery, jeśli był OK to pkt dla pracownika jeśli nie pkt minus, i ta przynajmniej -7 pkt i wyjazd w z klubu. W nietórych klubach nawet kibice mogą głosować, ale mimo wszystko to powinen być jakiś limit

muerte 05.10.2012 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mr_kwolf (Post 1280670)
Mógłbyś zarzucić linkiem albo chociaż skanem? Może być na priva. Chętnie bym się z nimi zapoznał.

Był na forum nawet chyba w tym temacie (albo Nibylandia) kilkakrotnie cytowany post użytkownika koniak. ;)
Nie ma co prawda posumowań z okresu Valckxa (co zrozumiałe) ale za to raporty inne pokazują, że za Holendra mieliśmy największy zysk i zarobki nie przekraczały magicznej bariery 60%
KLIK

bonawentura 06.10.2012 17:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez syryls (Post 1280671)
Teraz do Bednarza większych pretensji mieć nie można prócz gównianych wypowiedzi, ale w pierwszej kadencji jeśli ta to ujmę stracił tylko kasy co Valckx RAZY 2. Wogóle to Dyr. Sport. powinien być rozliczany nie tylko za wyniki ale także za transfery i wykonane dobro dla klubu, w zarządzie powinno się sondować transfery, jeśli był OK to pkt dla pracownika jeśli nie pkt minus, i ta przynajmniej -7 pkt i wyjazd w z klubu. W nietórych klubach nawet kibice mogą głosować, ale mimo wszystko to powinen być jakiś limit

No to Bednarz ma już - 7 pkt i wyjazd z klubu.

cfa 08.10.2012 08:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1280660)
czyli Wisła jest bogata i ma miliony tylko Cupiał z Bednarzem chowają je po kieszeniach :) na złość kibicom!

Dzizas kufa ja jepie, a może zysk wypracowany w 2011 roku poszedł na wcześniejsze zadłużenie ?! Kurrrrrrrtka na wacie nie patrz w jednym kierunku nie szukaj dziury w jednym miejscu, zastanów się przemyśl ... Twoje posty irytują mnie bardziej niż zimna herbata z rana -.-

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bonawentura (Post 1281021)
No to Bednarz ma już - 7 pkt i wyjazd z klubu.

Ja bym mu dał -21, żeby następne dwie kadencje jak najbardziej skrócic :)

ziz99 10.10.2012 11:36

Zaczynają podsumowywać Bednarza.

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...niewidomy.html

cfa 10.10.2012 12:38

Niech dadzą podobne wyliczenie dla Stana i będzie znów ciekawie na forum :)

arti 10.10.2012 19:11

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ziz99 (Post 1281440)

Może coś się kroi... oby tak i oby na lepsze.
Ponadto dziś jeszcze ciekawy wywiad z Mielcarskim w GK/DP gdzie w paru miejscach obnaża bezsens działań Wisły i personalnie Bednarza.
Może to nie do końca przypadek.

dulli78 10.10.2012 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arti (Post 1281506)
Może coś się kroi... oby tak i oby na lepsze.
Ponadto dziś jeszcze ciekawy wywiad z Mielcarskim w GK/DP gdzie w paru miejscach obnaża bezsens działań Wisły i personalnie Bednarza.
Może to nie do końca przypadek.

Jakby kogoś interesowało to tutaj link do wywiadu z Mielcarskim w GK:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...-dna,id,t.html

Rozmowa jak dla mnie mało odkrywcza, nic istotnego czego nie wiedziałby kibic Wisły - aczkolwiek mam do Mielcarskiego duży szacunek za to, że po raz kolejny podkreśla potrzebę uporządkowania spraw organizacyjnych i wyznaczenia jasnej strategii rozwoju klubu.
Niech się zarząd w tej sprawie wypowie - jak na razie podkreśla, że klub ma problemy finansowe i że musi pozbyć się najwięcej zarabiających zawodników (takie słowa wypowiedziane oficjalnie przez wiceprezesa powinny skutkować natychmiastową dymisją - tak nie było, więc Bednarz użył ich celowo i za przyzwoleniem). Tymczasem najważniejsza sprawa to (posłużę się cytatem z wywiadu): "Przyglądając się temu, co się w nim dzieje, tak naprawdę nie wiadomo, o co chodzi, czy prezes Bogusław Cupiał chce nadal inwestować w piłkę, czy nie"

bonawentura 10.10.2012 23:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dulli78 (Post 1281520)
Jakby kogoś interesowało to tutaj link do wywiadu z Mielcarskim w GK:
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...-dna,id,t.html

"Kilka tygodni temu wiceprezes do spraw sportowych Wisły Jacek Bednarz powiedział w jednym z wywiadów, że kwestią czasu jest, kiedy będą odchodzić następni zawodnicy, Osman Chavez czy Maor Melikson. Gdybym ja przeczytał takie słowa o sobie, tobym się źle czuł, wiedząc, że przepracowałem z zespołem okres przygotowawczy, a w klubie tak naprawdę czekają na koniec rundy albo sezonu, żeby mnie pożegnać. Dla tych, co mają odejść w grudniu czy w czerwcu, nie ma żadnego znaczenia, czy Wisła będzie piąta czy dziewiąta. "

Nie trzeba być wybitnie inteligentnym, by nie wiedzieć, że w rzeczywistości tak jest. Bednarz opowiadając takie bzdury, działa na szkodę tego klubu. Chyba że Cupiał kończy zabawę w futbol - ale wtedy powinien się określić.

Zresztą, nawet jeśli Cupiał chce zamykać "biznes", to jaki by miał w tym interes, by działać na szkodę klubu, sprowadzając Bednarza i pozwalając mu na to, by opowiadał do gazet głupoty?

Rozumiem, że to, co powiedział Bednarz było prawdą. Nawet jeśli wywiad nie był autoryzowany, Bednarz miał wystarczająco dużo czasu, by swoją wypowiedź sprostować. Dlatego ja nie żądam wypowiedzi zarządu w tej sprawie, ja żądam dyscyplinarnego zwolnienia Pana Bednarza ze skutkiem natychmiastowym z Wisły, bo jest niekompetentny. Zachowuje się jak zwykły księgowy, który myśli, że klub, to jakaś działalność usługowa, jakby codziennie sprzedawał pączki i ciął koszty, zwalniając pracowników, dając innym, na innych, tańszych umowach dodatkowe zarobki. Oczywiście rozwożenie pączków nie wymaga zbytniego "kunsztu"(i nie chcę tutaj nikogo obrażać, bowiem to ciężka praca, jakkolwiek bardzo pragmatyczna i przewidywalna), granie w piłkę za to jednak nie jest tak przewidywalne i pragmatyczne, ciągłe i niezmienne, jak ta pierwsza działalność, którą opisałem wyżej.

Niestety kierowanie klubem to coś więcej niż "rozwożenie pączków". I nie wiem, gdzie Bednarz kończył nauki z tego zarządzania(sportem??? naprawdę???), ale tak na zdrowy rozum, nigdy w życiu będąc wykształconym człowiekiem, nie zachowywałbym się jak stara baba ze wsi, rozpowiadająca dookoła wszem i wobec, jak to się w jednej czy drugiej gospodzie źle dzieje. A on się tak zachowuje, a niektórzy udają, że można na to przymknąć oko. W takim biznesie, jak ten, to samobójstwo i nie można się biernie przyglądać temu, co wyprawia ten człowiek.

Proud 11.10.2012 09:32

Ja nie sądziłem nawet, że Jacek Bednarz jest takim kretynem.

Nigdy go specjalnie nie lubiłem, ale to co teraz robi, to są same strzały w stopy.

Dramat, a nie prezes...

ociec Ciemka 11.10.2012 09:53

Nie lubię Bednarza ale nie uważam go za zbyt samodzielnego. Robi co mu każą od siebie dodając głupie gadanie.

W Wiśle musi być samodzielny sensowny prezes. Nie gość, który ma na głowie Telefonikę a Wisła jest dla niego 5 kołem u wozu. Prezes z założonymi celami, budżetem do ich realizacji, a Cupiał na dwa lata na leczenie się powinien wybrać do miejsca, gdzie nie ma zasięgu telefonów komórkowych, żeby nie miał jak reagować impulsywnie.

syryls 11.10.2012 13:08

Najgorszym posunięciem Cupiała było zatrudnienie Bednarza na 1 kadencje. I pomyśleć że wydał w błoto parenaście milionów złotych...

wolfy 12.10.2012 13:21

Jacuś szykuje sobie miękkie lądowanie po wywaleniu z Wisły?
10 znaków.

Lukasz 12.10.2012 13:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ociec Ciemka (Post 1281544)
Nie lubię Bednarza ale nie uważam go za zbyt samodzielnego. Robi co mu każą od siebie dodając głupie gadanie.

<lol>

Mieć ciastko i zjeść ciastko.

Skoro Jacek nie jest samodzielny to niech się zdecyduje czy bawi się w Prezesa czy pełni rolę sprawozdawcy finansowego. Powinien wybrać - albo nie ma nic do powiedzenia (wtedy niech milczy, od gadania jest rzecznik) albo, jeśli ma, to niech myśli co mówi. Albo jest kimś w klubie z kogo zdaniem trzeba się liczyć albo jest nikim.

Kwestia czasu i Cupiał zabierze głos w sprawie Jacka, bo do wybitnie opanowanych Boguś nie należy. Sprawozdanie za 3-ci kwartał tuż tuż.

Lukasz.

bonawentura 12.10.2012 15:59

Jeszcze raz - mam nadzieję, że Cupiał wyrzuci Bednarza jeszcze przed meczem z Jagiellonią, tak bym mógł z czystym sumieniem chodzić na mecze Wisły.

wolfy 15.10.2012 12:09

Wnioski z wywiadu z Bednarzem na oficjalniej:
- Jirsak to wielki sukces i został kupiony za marne 700 K euro.
- obecnych transferów nie można jeszcze oceniać. Coś w tym jest - żaden nie potrafi przebić się do składu.
- ani słówka o testach kilkudziesięciu bramkarzy, Beto, Gargule czy Łobodzińskim.

Reasumując - był tak dobry, że aż go wyjebali. Niezrażony tym ma zamiar kontynuować swój triumfalny marsz w tym okienku. Do czasu aż go znów wyjebią, oczywiście.

fialo 15.10.2012 12:33

Abstrahując od wszystkiego, to pierwszy raz czytałem tak dogłębny i poważny wywiad na oficjalnej (zawierający liczby, ukrywane fakty itd.). Przeważnie w naszym klubie wszystko było dokładnie ukrywane pod oficjalnymi formułkami.

CMSNero 15.10.2012 13:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 1281925)
Abstrahując od wszystkiego, to pierwszy raz czytałem tak dogłębny i poważny wywiad na oficjalnej (zawierający liczby, ukrywane fakty itd.). Przeważnie w naszym klubie wszystko było dokładnie ukrywane pod oficjalnymi formułkami.

a czego sie spodziewasz jak Bednarz sam sobie zadawal pytania i na n ie odpowiadal , taki wywiad to ja pier... jak ma jaja to niech da wywiad na powaznie np.weszlaka czy skwk

tyle w temacie - Bednarz bierz swoje zabawki , Sikorskiego,Fredriksena,Quito i wypier....

ociec Ciemka 15.10.2012 13:02

jest i na to szansa :)
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html

tyle, że jak odejdzie to bez zabawek

borys 15.10.2012 14:08

Pan Jacek PRAWDOMOWNY Bednarz zapomniał o:

- Levadii
- Łobodzińskim, Dudu, Christovie itd.
- o nurkowaniu w czasie okienka transferowego
- o serialu z bramkarzami

tak poza tym do rany przyloz...

Dla mnie znamienne jest to ponizsze pytanie i ponizsza odpowiedz:

"W czwartkowym „Dzienniku Polskim” pojawił się artykuł, w którym stwierdzono, że jeśli Wisła będzie miała wizję jak Ferguson w Manchesterze United, to przed klubem lata sukcesów. Czy Wisła ma więc taka wizję?Myślę, że Wisła ma swoją własną drogę, którą powinna iść. Ja tu wróciłem po to, aby Wisła kosztowała tyle, co w latach 2007 – 2009 i od przyszłego sezonu, a może i od przyszłego roku na pewno tak będzie oraz żeby była silną drużyną, która jest w stanie walczyć o mistrzostwo Polski"

Podkreslone to bardzo znaczaca informacje. Smutne.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:12.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl