Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Football Manager (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4721)

Qbz 23.08.2009 14:02

FMRTE - Polecam ten program, jak chcecie gre "urealnic" ;)

kamilll1906 23.08.2009 14:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 783030)

jak mi powiesz jak to sie robi to nei ma sprawy :D
Tylko gram na malej bazie danych, jak wyzej pisalem te 3 ligi, i patch 9.2.0 :)

wchodzisz tu: http://sendspace.com/

dajesz przegladaj przy select file
wybierasz ten swoj save

zaznaczasz kwadrat przy I have read and agree to the terms of service.

a nastepnie dajesz upload file
czekasz az sie skonczy uploadowac i dostajesz pozniej wygenerowany link ktory wklejasz tu na forum :D

z gory dzieki

Mario Nh 23.08.2009 14:58

http://www.youtube.com/watch?v=0OvM1WWkmXw

Cytat:

Renowację przeszedł także bardzo kontrowersyjny tryb 3D. Ulepszone zostało AI graczy, dodano nowe stadiony, kibiców, lepsze oświetlenie placu gry oraz realistyczną degradację murawy, a także ponad 100 nowych animacji boiskowych.
Warto więc chyba odpocząć od FM-a przez jakiś czas, czekając przy tym na kolejną odsłonę. ;)

Jaroo1 23.08.2009 15:31

kamilll1906 na wieczor wrzuce :) teraz ogladam meczyk Lecha, pozniej Legii a widze ze mi mecz zacina jak sie save wrzuca ;)
A powiem Ci ze sie tak bawie w tym FMie i jak wrzuce save to sobie popatrz w Jedenastce Marzen jakich zawodinkow ma Wisełka, tzn po ile meczow maja :D Obrałem sobie za cel ze bede jak najczesciej, jak sie tylko da wystawiał tylko najlepsza jedenastke zeby mieliw pyte meczow w Wisle :D Juz jeden koles ma ponad 500 meczyko- niezle :))
Pewnie gdybym wiecej rotował skladem czyli kupował jak najlepszych pilkarzy to bym lepsze mial osiagniecia w grze ale ja chce wlasnie zeby jedna jedenastka nabiła jak najwiecej meczow :D
Aha warto nadmienic ze na swiecie Polska radzi sobie bardzo dobrze- mowa o reprezentacji. Odnosiomy sukcesy na ME i MS, czesto tez sa pechowe 4 miejsca na tych imprezach ale sa tez 3-2-1 -chociaz pod tym wzgledem w FMie mozna cos osiagnac prowadzac "cos" polskiego...

Jak juz wczesniej ktos pytal, wie ktos jak zrobic zeby skauting obejmował cały glob a nie tlyko kontynent?
Jeszcze ja swoje pytanie dorzuce, moze ktos wie jak zrobic zeby stadion rozbudował zarzad??;/ Kasy full, wyniki dobre, frekwencja wysoka a stadion stoi na 35 tys (raz chcieli o te 1,5 tys rozbudowac ;/)

Mario Nh Ty podajesz link do filmiku z CM10, obecnie CM09 chyba (nie wiem bo sie tym nie interesowalem ale wiem ze zawsze tak było) jest slabszy niz FM09, wiec czekajmy jakie zmiany beda w FM10 :)

surdut 23.08.2009 17:08

Gram Wisłą
Zaczynająć grę mialem reputacje 5500
wygralem lige, puchar polski, puchar ekstrakalsy bylem w fazie grupowej LM,
Zarzad jestz adowolony ze mnie sciagnelem kilku dobrych grajkow:
R.Lewandowski , wawrzyniak, majewski, stachowiak, rybus, itd
mam grudzien 2009 reputacja klubu okolo 5300
i ciagle spada w tym roku tez LM
wygrana z ajaxem 2 remisy z bordo w fazie grupowej w lidze niepokonany jestem
Czemu reputacja mi ciagle spada?
co mamz robic by sie zwiekszala?

tofik 23.08.2009 17:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 783050)
Problem w tym ze popularnosc kraju nie zmienia sie w tej grze i nigdy wielkiego klubu na dluzsza mete sie nie zbuduje. Owszem, kupi sie mlodych i zdolnych ale po czasie uciekaja ;)

Klub moze awansowac nawet na 1 miejsce na swiecie, ale popularnosc kraju bedzie taka sama.

Ja gram teraz Newcastle i mam powazny problem, gdyz nie ma prawie zadnych talentow angielskich, a jak juz sie jakis znajdzie to chca za niego za duzo pieniedzy :/

Gram mlodymi obcokrajowcami plus kilku mlodych anglikow ale sredniacy :/

Mam za to Messiego i Vele plus Keirrsona.

Tego ostatniego sprzedam i zakupie chyba Wagnera... Wlasnie, czy ktos moze sprawdzic czy ma w bazie zawodnika Wagner ? Zaczynal w Sport Recife ( brazylia ) .Napastnik urodzony w 89 r. Pytam bo koles ma statystyki przegiete na maxa....

Od cholery jest newgenów utalentowanych z Anglii. A który rok ?

Jaroo1 23.08.2009 17:42

surdut gdzie sprawdzasz sile reputacji wyrazona w punktach??? Normalnie to sie gdzies w FMie widzi czy moze jakis programik??

kamilll1906 23.08.2009 17:47

chyba w FM Genie scout sie da a napewno zmieniac sprawdzac w FM Real Time Editor

PS czekam na save :D;p

Jaroo1 23.08.2009 17:49

Cytat:

PS czekam na save :D;p
teraz musze na chwile spadac :P Za 1-2h zaczne wrzucac save na serwer ;) Jeszcze dizsiaj bedziesz miał go :P hehe

kamilll1906 23.08.2009 17:55

gram sobie teraz Rayo sciagnalem zw wolnego Smolarka, Gai Assulin na wypozyczeniu oraz z wolnego Gerardo Vonder Putten, wszystkie sparingi wygrane w tym z Zaragossa 2 do 1
niesetety budzet 0 a pensje tylko 230 tysiecy niezmienne nawet przy oczekiwaniu ze wywalcze awans. . .

surdut 23.08.2009 18:16

FM Real Time Editor
tam sprawdzam i mnie niepokoi ten spadek....
Wychodzi na to ze nie zaszaleje wisłą na polskim rynku..

Tylko_Wisła! 23.08.2009 18:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kamilll1906 (Post 783236)
gram sobie teraz Rayo sciagnalem zw wolnego Smolarka, Gai Assulin na wypozyczeniu oraz z wolnego Gerardo Vonder Putten, wszystkie sparingi wygrane w tym z Zaragossa 2 do 1
niesetety budzet 0 a pensje tylko 230 tysiecy niezmienne nawet przy oczekiwaniu ze wywalcze awans. . .

Też gram Reyo.Tylko że w fm 08. Narazie gram pierwszy sezon jak na razie 7 meczów 7 zwycięstw 16 bramek strzelonych i jedna stracona:D.

Jaroo1 23.08.2009 20:20

http://fs05u.sendspace.com/processupload.html
Jest link, zmiesciłem sie w czasie :D hihi

Kamson 23.08.2009 20:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez szprotson (Post 783053)
ja mam caly czas sytuacje, że 20 strzałow w meczu moja druzyna oddaje, i co?
****, 1-1 z Odrą i tak.
i tak w kółko

Znak firmowy tego FMa ;)

Nie dawno grając mecz Manchesterem City z Tottenhamem w statystykach "stuprocentówek" 7:2 dla mnie, wynik... całe 1:0 dla mnie.

kamilll1906 23.08.2009 20:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 783344)
http://fs05u.sendspace.com/processupload.html
Jest link, zmiesciłem sie w czasie :D hihi

dzięki wielkie:-D ale to mi zły link skopiowales. . . ;/ nie kopiuj z paska adresu tylko Ci sie wyswietli link na stronce do pliku ;]

Mario Nh 23.08.2009 20:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 783122)

Mario Nh Ty podajesz link do filmiku z CM10, obecnie CM09 chyba (nie wiem bo sie tym nie interesowalem ale wiem ze zawsze tak było) jest slabszy niz FM09, wiec czekajmy jakie zmiany beda w FM10 :)

Świadomie, właśnie dlatego że FM jest lepszy wiąże przede wszystkim z silnikiem meczowym jeszcze większe nadzieje.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 783350)
Znak firmowy tego FMa ;)

Nie dawno grając mecz Manchesterem City z Tottenhamem w statystykach "stuprocentówek" 7:2 dla mnie, wynik... całe 1:0 dla mnie.

E tam, bezradny trener raczej. W tej grze tak jak w realnej rzeczywistości trener musi być dobrym psychologiem.

Jaroo1 23.08.2009 21:01

Cytat:

dzięki wielkie:-D ale to mi zły link skopiowales. . . ;/ nie kopiuj z paska adresu tylko Ci sie wyswietli link na stronce do pliku ;]
w morde jeza, wiedizałem ze cos zpieprze hehe
Gdzie ma byc ten link bo tam mi kilka wyskoczyło?;/
Teraz to juz w ogole musz eod nowa to zaladowac :P
Wiesz co, wezme na serwi "ODsiebie", mi sie przypomniało ze tam juz kiedys cos wrzucałem i chyba dam sobie rade z tym :P Wiec za jakies 30 minut wrzuce ;)

http://odsiebie.com/pokaz/5004600---076f.html

No, teraz powinno smigac :d
Pozdro

kamilll1906 23.08.2009 21:40

no teraz jest kot ;]

edit: Jaroo1 zaladowalem wlasnie twojego save'a i co mnie dziwi:
w Europie (LM) bez zmian tylko jakas odmiana to to ze Espanyol i Saragossa zdobyły po 1 razie LM i po razie 2miejsce w 2019, w 2063 i 2082 finał LM w POLSCE wiec czekajmy z cierpliwościa :D
Wisła ma w sumie dobrych newgenów

warto zaznaczyc ze 4 Polaków gra w FC Barcelonie
1 w atletico a 2 w realu w Interze 1 3 w Chelsea 3 w ManU 2 w AC milan

wiec Polacy się wzieli do roboty ;]

KacpiTSW 24.08.2009 10:48

No i awansowałem z grupy na 2 miejscu!
1. Inter
2. Wisła
3. Mallorca
4. Portsmouth
5. Cervena Zvezda

Po dwóch remisach z Portsmouth 2:2 na wyjeżdzie i z Mallorca 1:1 u siebie... nadszedł czas na zwycięstwo 2:1 na wyjeżdzie w Serbii w końcowych minutach! Czekam teraz na losowanie :D

kreseq 24.08.2009 11:31

Gram na ogromnej bazie danych, rok 2013 i newgenow angielskich jak na lekarstwo. Owszem, sa tacy, ktorzy w przyszlosci moga cos tam zdzialac, ale jak za 16 latka chca 10M to ja podziekuje ;)
Dodatkowo widac ze rozwojowi zbytnio nie sa wiec sobie darowalem.

Mam teraz mozliwosc sprzedania Messiego i zamiany na Torresa ale sie jeszcze zastanawiam :)

Ogolnie przez dwa lata dzieki dobrym ruchom transferowym udalo mi sie uzbierac 90M i mysle wlasnie nad Torresem bo Messi jednak woli grac w innej lidze niz angielska :/

tofik 24.08.2009 11:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 783641)
Gram na ogromnej bazie danych, rok 2013 i newgenow angielskich jak na lekarstwo. Owszem, sa tacy, ktorzy w przyszlosci moga cos tam zdzialac, ale jak za 16 latka chca 10M to ja podziekuje ;)
Dodatkowo widac ze rozwojowi zbytnio nie sa wiec sobie darowalem.

Mam teraz mozliwosc sprzedania Messiego i zamiany na Torresa ale sie jeszcze zastanawiam :)

Ogolnie przez dwa lata dzieki dobrym ruchom transferowym udalo mi sie uzbierac 90M i mysle wlasnie nad Torresem bo Messi jednak woli grac w innej lidze niz angielska :/

To masz jakoś dziwnie. Ja mam rok 2012 i minimum 40 talentów na liście z Anglii. Właśnie do Tottenhamu szukałem młodego rozwojowego lewego pomocnika i znalazłem 19 latka praktycznie do gry od zaraz za 4 miliony euro. Sprawuje się nieźle, następny sezon jego. :)

Torres to bestia jest na początku gry. Z napastników wymiata rówineż Aguero, Vagner Love, Keirrison, Milevskiy,

Edit:
Jeszcze co do tych new genów: Niektóre są śmiesznie tworzone. Np scout ocenia mi potencjał środkowego obrońcy, że będzie dobry jak powiedzmy Nesta ( tu wstaw dowolnego zajebistego obrońcę) a gość ma 180 cm ...taki potencjał a warunków bozia nie dała na środek obrony. No, ale szybki jest to będzie czyścił jak Cannavaro, to co wysoki nie zdoła :)

kreseq 24.08.2009 11:45

Mam dziwnie bo moze zbyt duza selekcje robie. Musze rok w rok walczyc o mistrza wiec nie moge sie pomylic ze skladem ;) Mlodych trenuje, kluby angielskie ich kupuja za spora kase ale potem jak patrze to same ogorki jesli chodzi o poziom "Zahorski".
Mam grupe 8-10 znakomitych newgenow, tyle ze zazwyczaj to Ukraina,Brazylia czy Niemcy.
Teraz poluje na kozaka ktory w wieku 17 lat zadebiutowal w reprezentacji Wloch :D

Messiego wlasnie sprzedalem do...Barcelony za 40M :D Niezle AI nie ma co.
Teraz Torres i jak starczy to jakis dobry newgen i grupa 21 grajkow bedzie w komplecie.

KacpiTSW 24.08.2009 12:37

Budżet klubu wynosi 6 MLN, a mimo to klub nie chce mi udostępnić pieniążków na transfery... a jak proszę o kase to nie chcą dać.

tofik 24.08.2009 14:29

A co to za klub ? Może wybiedzony przez lata ? :) Albo wszystko pochłania utrzymanie klubu/drużyny, albo...właściciel:lol:

rafalek 24.08.2009 15:29

Czy wam też tak strasznie wolno pobiera pliki z cmrev.com? Chciałem sciągnąć uaktualnienie i prędkość sciągania wynosiła 8 kb/s. Neta mam 1Mb...

Blacha92 24.08.2009 16:37

słuchajcie , chciałem pobrać patcha , zeby mi te pucharowe błedy zkliwidowały ( tj mistrz gra dopiero w lidze mistrzów dwa sezony pozniej), ale patch mi sie sciaga ponad 20 godzin, nie ma jakiegoś mniejszego , zeby góre godzine się pobierał?

kreseq 24.08.2009 16:47

Patch nie moze byc mniejszy :) Jedyne co moge polecic to torrenty i inne mirrory typu sortitoutsi.

Powracajac do mojej gry...

3 miejsce w PL to jednak rozczarowanie. Zabraklo szczescia w remisie z Arsenalem i wtopa z Boltonem.

Udalo sie zakupic Torresa i Camacho. Pozbylem sie Messiego ( chcial odejsc ) oraz Kranjcara.

Zaskakuje mnie Steven Taylor. Obronca ktory w 3 meczach strzelil 3 bramki, asystowal przy 3 i mial 95% celnych podan plus 5,5 wslizgu :)

Torres w meczach sparingowych strzelal az milo, a teraz chlop sie zacial...Dam mu jeszcze 5-6 spotkam i jak nie strzeli to na lawe, tym bardziej ze Keirrson spisuje sie swietnie.

Zakupilem brylancik z Turcji ale... dziwny chlopak jest bo przy agresji 12 zlapal w 5 meczach 5 zoltych kartek 1 czerwona... Jak mu tak zostanie to bedzie tragedia bo to jeden z najlepszych moich juniorow :)

PS: Gral w LM w grupie z... Gornikiem Zabrze :D

pirat.z.karaibow 24.08.2009 16:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 783804)
Patch nie moze byc mniejszy :) Jedyne co moge polecic to torrenty i inne mirrory typu sortitoutsi.

Powracajac do mojej gry...

3 miejsce w PL to jednak rozczarowanie. Zabraklo szczescia w remisie z Arsenalem i wtopa z Boltonem.

Udalo sie zakupic Torresa i Camacho. Pozbylem sie Messiego ( chcial odejsc ) oraz Kranjcara.

Zaskakuje mnie Steven Taylor. Obronca ktory w 3 meczach strzelil 3 bramki, asystowal przy 3 i mial 95% celnych podan plus 5,5 wslizgu :)

Torres w meczach sparingowych strzelal az milo, a teraz chlop sie zacial...Dam mu jeszcze 5-6 spotkam i jak nie strzeli to na lawe, tym bardziej ze Keirrson spisuje sie swietnie.

Zakupilem brylancik z Turcji ale... dziwny chlopak jest bo przy agresji 12 zlapal w 5 meczach 5 zoltych kartek 1 czerwona... Jak mu tak zostanie to bedzie tragedia bo to jeden z najlepszych moich juniorow :)

Grasz Legią? :-)

Nie śledzę ostatnio tematu na bieżąco, brak czasu.

kreseq 24.08.2009 16:54

pirat.z.karaibow - Nie :) Gdzie Torres i Messi do Legii ;) ?

Gram Newcastle United bo z Legii przenioslem sie do PSV a z PSV wlasnie do The Magpies.

Pieniazki sa dobre, zawodnikow mozna sprowadzac i nie kaprysza, LM prawie zawsze pewna wiec grac grac i grac :D W Legii mozna grac i grac ( ogolnie w naszej lidze ) ale popularnosc sie nie zmienia wiec wyzwania kiedys sie koncza.

Jak juz wspominalem gram w grupie LM z Gornikiem Zabrze i mimo ze ma 2 mecze w plecy ( w tym 6:0 z Interem ) to milo widziec ten rok po roku w LM :D

Gram tez Pogonia Szczecin ale to dopiero poczatek wiec nie ma o czym pisac :)

pirat.z.karaibow 24.08.2009 16:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 783808)
pirat.z.karaibow - Nie :) Gdzie Torres i Messi do Legi ;) ?

Gram Newcastle United bo z Legii przenioslem sie do PSV a z PSV wlasnie do The Magpies.

Pieniazki sa dobre, zawodnikow mozna sprowadzac i nie kaprysza, LM prawie zawsze pewna wiec grac grac i grac :D W Legii mozna grac i grac ( ogolnie w naszej lidze ) ale popularnosc sie nie zmienia wiec wyzwania kiedys sie koncza.

Jak juz wspominalem gram w grupie LM z Gornikiem Zabrze i mimo ze ma 2 mecze w plecy ( w tym 6:0 z Interem ) to milo widziec ten rok po roku w LM :D

Gram tez Pogonia Szczecin ale to dopiero poczatek wiec nie ma o czym pisac :)

Ja sobie dalej śmigam w FMa 2008, aż szkoda mówić który mam sezon. Już zaczyna powiewać nudą, nie mogę się zmobilizować, 2 tygodnie nie włączyłem już FMa :)

Pawlolek 24.08.2009 18:06

"Zakupilem brylancik z Turcji ale... dziwny chlopak jest bo przy agresji 12 zlapal w 5 meczach 5 zoltych kartek 1 czerwona... Jak mu tak zostanie to bedzie tragedia bo to jeden z najlepszych moich juniorow"

Bardzo możliwe, że to dlatego, iż jest jeszcze juniorem xP Z wiekem atrybuty psychiczne lecą mocno w górę, więc póki co nie ma co się specjalnie martwić :)

Mi się mój piękny save z Wisełką zniszczył... Zapisywałem grę i akurat wysiadły korki... Zacząłem więc grę z Brighton (coca-cola 1). W wersji 08 awansowałem z nimi do Premier League, ale teraz nie mogę poświęcić zbyt dużo czasu xP. Mimo wsyzstko, postaramy się awansować do Championship :D!

Blacha92 24.08.2009 23:01

mam problem , miałem fm 09, wszystko ładnie działało , teraz zainstalowałem nowego patcha 9.03 chyba i chce aktywacje , co zrobić

dymek_nhs 24.08.2009 23:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Blacha92 (Post 784056)
mam problem , miałem fm 09, wszystko ładnie działało , teraz zainstalowałem nowego patcha 9.03 chyba i chce aktywacje , co zrobić

Oryginała miałeś chociaż ??

KacpiTSW 25.08.2009 11:07

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dymek_nhs (Post 784081)
Oryginała miałeś chociaż ??

Jakby miał oryginała to by się nie pytał o co chodzi... :>

Potrzebujesz klucz aktywacyjny, zakup oryginał albo kup od kogoś klucz. :-D

Cholera...! Po raz kolejny miałem formata i seavy mi pouciekały! Znów zaczynam od nowa... męczące się to robi.

kresequ, jak grałeś Legią kogo ściągałeś? Masz jakieś sprawdzone talenty? Ja szukam wzmocnień do Wisły. :-)

kreseq 25.08.2009 13:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KacpiTSW (Post 784216)
kresequ, jak grałeś Legią kogo ściągałeś? Masz jakieś sprawdzone talenty? Ja szukam wzmocnień do Wisły. :-)

Sorry za przydlugawy post, mam nadzieje ze nikt sie nie zdenerwuje :D

Polecani z calego swiata:

Standardowo : Daniel Parejo 10k - Najlepszy zakup do naszej ligi. Z marszu juz nadaje sie do pierwszego skladu. Po trzech latach wart 4M sprzedany do PSV i wybrany 2 razy graczem ligi. Jego po prostu musisz kupic.

Gabriel Perez Tariffa 35k - Idealny jako zmiennik dla Brozka czy Tejksia. Po 2-3 latach dominator w naszej lidze. Sprzedany za 3M do PAOKu, w ktorym pokazuje na co go stac. 18 meczy 16 bramek.

Jonas Elmer 1,4M - Drogi ale nieziemski wrecz obronca. Jeden z najlepszych ktorych udalo mi sie kupic do Legii. Wybierany non stop do jedenastki kolejki,jedenastki wszechczasow itp.
Polecam sprzedac jakiegos lewego obronce i zainwestowac w Jonasa. Sprzedany po 3 latach do Arsenalu za 3,5 M.

Zawodnicy ktorych warto kupic za grosze i zarobic spore pieniazki :

Anier Henri 70k - Po 2 latach 3M i gra teraz w Lechu.
Gerson 230k - Trzeba czekac az skonczy 18 lat ale potem...Pogra trochei i go opylisz za spora kase.

Mauricio ( Fluminase chyba ) Free - Dwa sezony treningu i podstawowy zawodnik Legii, W wieku 24 lat wybrany graczem ligi.

Bogdan Stancu 2,5M - Drozszy ale po 2 latach sprzedany za 6M do Boltonu w ktorym potrafil zaladowac hattricka MU :D

Opoku Agyemang 575k - Solidny napastnik. Teraz gra w Lechu. Wart 1,5. Sporo bramek i duzo asyst.

Sebastian Fernandez 350 k ( albo Miramar albo Banfield ). Przyznam ze szczeka mi opadla jak zobaczylem co sie z tym grajkiem dzieje. Kupiony za grosze przez Lecha, potem dwa sezony ze srednia 7.61 i 7,26 i cena skoczyla do 3M. Sprzedany do Catanii za 5 M i w serie A w 10 meczach 0 bramek :) Na nasza lige idealny a do tego mozna zarobic sporo na nim jak widac.

Zawodnicy z Polskiej Ligi :

Astiz - Jeden z najlepszych obroncow w lidze. Strzela brameczki z roznych az milo.

Borysiuk - Mlody i zdolny...Gra teraz w Fenerbahce, wart jest 3,5 M ale Parma daje za niego 4 :) Swietnie sie rozwinal, gra w podstawowym skladzie reprezentacji i laduje sporo bramek.

Jakub Wilk - Nie wiem czemu ale cholernie dobry z niego zawodnik :D

Marko Markovski - Serb urodzony w 1986. Rozegral w naszej lidze dopiero 46 meczy ale strzelil juz 30 bramek wiec chyba warto sie nim zainteresowac.

Wisla :

Daniel Rahamim Za darmo - Kupila go Wisla i widze ze na obronie spisuje sie swietnie. Urodzony w 1991 roku Izraelczyk juz wart jest 1,5M i Auxerre ma zamiar go kupic.

Cleverson Gabriel Cordova "Cleo" - Nie wiem z jakiego klubu ale za darmo :) W tej chwili najlepszy strzelec Wisly wart 1,8M. Mlody i dobrze sie rozwinal a pewnie stac go na wiecej.

Grama latce 9.0.3

kubawislak 25.08.2009 16:14

jestem menedżerem Wisły, wydaje mi się, że jest możliwość, abym mógł poprowadzić zespól młodej Wisły. Jak to zrobić??
fm 2008 wersja bez jakichkolwiek patchów.

GliwickiWislak 25.08.2009 16:36

Zakładka menedzer - opcje menedzerskie - zaznacz, że prowadzisz mecze MESA zamiast asystenta.

kubawislak 25.08.2009 16:57

dzięki wielkie

KacpiTSW 26.08.2009 07:19

kresequ, Daniel Parejo nie chce przejść na początku sezonu do Wisły... chce za dużo kasy tygodniowo. Dopiero bo sezonie albo dwóch mogę go kupić za ok. 2 MLN... Na początku w Legii ile możesz dać max. tygodniowo?

Co do reszty zawodników - już odpalam FMa i obczajam te Twoje wynalazki :-D

A jakiegoś prawego obrońcę masz?

kreseq 26.08.2009 16:45

Paraje przejdzie tak czy siak. Ja go kupilem w przerwie w pierwszym sezonie bez problemu. Kolega go kupil do Lecha po modyfikacji budzetu. Po sezonie lub 2 i tak sie oplaca za 2M kupic zawodnika, ktorego mozna utrzymac bardzo dlugo w naszej lidze ( jesli sie chce :D ) a ktory poziomem odskakuje calej reszcie o lata swietlne. Nie wiem ile moglem dac na poczatku w Legii bo gram juz w Newcastle i 4 lata minely :) Moge podeslac screen skladu Wisly,Legii,Lecha itp z 2012 na lacie 9.0.3, tyle ze Legia to nie Legia bo siedzialem tam rok i zmienilem wszystko :D

Cp do prawego obroncy to podam wieczorem, bo teraz nie siedze na lapku a na blaszaku nie mam FM :D Wiem ze obcokrajowiec :D Sprawdz Mohamed-Sacko i Ganiyu Oseni. Wiem ze wymiataja w Hiszpanii teraz a byli za darmo lub za grosze :) Powinienes ich spokojnie sprowadzic do naszej ligi. W razie czego podesle ich screen ;)

PS: Te moje wynalazki sa idealne na nasza lige i puchary :D

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:28.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl