![]() |
As, lepiej ogladaj dzis o 19.15 C+Sport gosciem będzie Stefan Majewski... Widać ze doktorek pokazuje się gdzie tylko moze... :)
|
Cafe jest o wiele lepsze, Liga+ za bardzo przypomina telewizje sniadaniowa. Duzo gadania o niczym. Jak maja kontrowersyjnego goscia to nigdy go nie przycisna.
|
Dzisiaj faktycznie bardziej go z rana cisnęli w CF. Pomimo tego Stefan chyba bardziej wkurzony był w C+ na Twarowskiego :D Gość jest dziwny. Niby nie taki bufon jak Beenhakker, ale właściwie podobny...
Jest szansa, że nie będzie piłkarzom pobłażał. I dobrze, na kadrę nie jedzie się dla zabawy. Dyscyplina wskazana. |
Haha Majewski w Lidze + powiedział, że trenował MISTRZA NIEMIEC :D Oszalałem !
|
Cytat:
W ogóle śmieszna dyskusja o wyższości Świąt Wielkiej Nocy nad Świętami Bożego Narodzenia się w studio porobiła, promocja Kikuta czy Rzeźniczaka przez Wieszczyckiego dopełniła obraz lizania się po pewnych częściach ciała nawzajem. |
Ekstraklasa znów odkodowana
Cytat:
Czy ktoś wie czy to prawda i mecz ze Śląskiem będzie odkodowany ? |
A nie wiecie może czy w radiu bedzie transmisja???
|
Pewnie w Radiu Biala Gwiazda bedzie i wejscia w Radiu Krakow.
|
a propo tego odkodowania.... jak to dokladnie z tym jest? ja mam zwykłą antenę która odbiera podstawowe programy to moge na niej ogladac odkodowany C+? jak to z tym jest?
|
Odkodowane będą tylko te mecze, które będą pokazane w TVP bo gdyby chcieli w każdej kolejce odkodowywać mecze to by stracili abonentów
|
Cytat:
Ponieważ jest audycja ,, Pociąg do sportu" a tam jest raczej cały mecz transmitowany. :) |
na jakim kanale na sopcast jest mecz WISŁA KRAKÓW -ŚLĄSK ?
|
Public Sport 3
kanał: 80260 |
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
ctrl+F wpisuje się "Wisła" i wszystkie dostępne w internecie transmisje i na sopcast tez |
jak wiadomo tvp ma prawo do 4 meczy w sezonie (po 2 na rundę), ostatnio mowa była że to między innymi będzie Lech-Wisła. Jest już jakaś informacja czy ten mecz będzie w tvp, i czy canal plus odkoduje swój przekaz??
|
A na C+ będzie odkodowany? Coś mi się obiło o uszy, że odkodują wtedy, kiedy będzie na TVP.
|
Zgadza się! Gdy mecz jest w TVP to C+ odkodowuje.
|
Mam satelitę na Astrę i HotBirda. Jest szansa jakoś złapać C+?
OK :) Znalazłem. http://i36.tinypic.com/1191d3p.png |
Jest canal+ na HB, przeskanuj transponder w dekoderze i znajdziesz.
U siebie na Cyfrowym Polsacie już dodałem do listy ulubionej canal+ i czekam tylko na mecz. |
A ja mam satelitke od TP (z Neostrada).
Rowniez lapie z HotBirda. Czy da sie jakos ten Canal+ ustawic? |
Leci gdzieś dzisiejszy mecz Wisły na necie ? Jakiś sopcast czy coś ?
|
Cytat:
|
Bedzie o 16. Link ------------> http://www.ustream.tv/channel-popup/lechtv
Ostatnio jest tam dobra jakosc z przekazow meczy z C+ |
Channel - 56947 (sopcast)
Byc może tutaj:) |
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
U mnie stoi na 30%...
U Was działa? @canarinhos - można prosić o hasło do linka który podałeś? |
meczyki
@Krystian168 nie 10 znaków |
Działa wam transmisja na ustream ?
|
Przypominam że za 5min na Orange Sport będzie mecz młodej Wisły z Zagłębiem!
|
gdzie w Krakowie można obejrzeć mecz jutro w jakiejś knajpie, najlepiej w centrum? brak C+ w domu
|
na tvp leci tez.
|
Można w Jamie jutro obejrzeć mecz?
|
Od której C+ odkoduje obraz? Na razie wstęp do meczu i u mnie jeszcze zakodowane...
|
C+ raczej nie odblokuje obrazu ale mecz z lechem jest w tvp 2 i zaczyna sie o 17
|
W sobotę pierwszy raz od jakiegoś czasu mecz Wisły będzie pokazywany nie w C+ lecz w Orange Sport.
A szkoda, bo poziom komentatorów w tych dwóch stacjach jest jakby to powiedzieć zauważalny. |
WAŻNE!!!
Słuchajcie jak ktoś się pyta o transmisję na Sopcascie to ZAWSZE podawajcie namiary na ten kanał, ale również oryginalną nazwę tego programu czyli Public Sport 1, Public Sport2 lub Public Sport 3, bo kolega, który wykonuje kawał dobrej roboty jest wkurzony, że na różnych forach klubów ekstraklasy podawane są tylko namiary, a nie nazwa jego kanału. Jeżeli taka praktyka będzie stosowana na forum Wisły to transmisje na Sopcascie z meczów Wisły zostaną wstrzymane, a tego chyba by nikt nie chciał, bo oglądanie przez jakies usstreamy czy justiny to paranoja!!! |
orjętuje się ktoś gdzie w Nowym Targu można oglądnąc dzisiejszy mecz?
|
orientuje się ktoś może na jakim kanale na SopCascie będzie mecz? Bo na soccer-live jest tylko link do transmisji z Radia Kraków...
|
Cytat:
|
a będzie mozliwosć obejrzenie gdzies dzisiejszego meczu na internecie?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl