![]() |
Szczerze powiedziawszy spodziewałem się porażki naszego zespołu. No ale wszedł niesamowity Roker Perejro i strzałem !nie do obrony! pokonał Allacha Błahaha. Beenhaker jest świetny. Pod jego wodzą już 2 razy pokonaliśmy wielką potęgę, jaką z pewnością jest reprezentacja San Marino.Wprowadził świetnych zawodników(Polczak, Komorowski). Gramy efektownie i strzelamy mnóstwo bramek:D. Leło jeteśmy z tobom!
|
ja mam tylko jedno spostrzezenie, jedno pytanie
czy pod wodzą Leo,Reprezentacja Polski może coś osiągnąć ? otóż odpowiedz jest krótka i łatwa, NIE ! |
przejrzałem dokładnie wszystkie strony tego tematu i mogę stwierdzić, że od pierwszej do ostatniej strony, na każdej stronie wszyscy mówimy jednym głosem:
LEO WON !!! |
jak dlugo ten staruch bedzie selekcjonerem tak dlugo nie bedzie skucesu.... a trzeba pamietac, ze za 3lata Euro, ale my mamy aktalnie marne podstawy na ten turniej jesli chodzi o pilkarzy:) a gra z jednym napastnikiem to mnie juz dobija, nigdy tak nasza kadra nie grala, teraz gra... kazdy widzi z jakim skutkiem... ale co z tego starucha za selekcjoner... byl chociaz na 5 meczach tej rundy polskiej ligi? chyba nie, bo jesli bylby to nie byloby tam Komorowskich, Polczakow, Rogerow, Tralkow..
LEO WON! |
na Reprezentację bardziej zasługuje już Niedzielan! niż jakiś tam Komorowski?
kto to w ogóle jest ten Komorowski... kolejny wynalazek Leo z jakiegoś Górnika czy innej Cracovii z I Ligi? czy co? Komorowski... hehe... Leo pewnie liczy, że stawiając na Komorowskiego wypromuje go jakoś, że koleś trafi do Legii lub Lecha.. w sumie w Zabrzu Leo ma układy, nie udało się z Pazdanem, nie udało z Zahorskim to teraz testuje Komorowskiego.. lol... LEO WON !!! |
A tak jeszcze odnośnie PZPNu:
w jakiś wiadomościach(nie pamietam ktora stacja) mówili ze do RPA pojechal Lato i ... 40 jego kolegów z żonami. Ciekawe za czyje pieniadze... to co sie dzieje to dramat. a odnośnie meczu: hahahaha ... a co to ****a jest a co to ****a jest... |
kto wybrał Latę na prezesa PZPN?
jeśli warunkiem jest bycie byłym piłkarzem, to już bym wolał Dudka lub Frankowskiego ewentualnie Szymkowiaka na tym stanowisku.. albo nawet Radzia Majdana! |
Cytat:
wolalbym nawet Dawidowskiego... reprezentacja gra bez pomyslu, bez dynamiki, jakiejkolwiek taktyki, a jej trener zarabiaogromne pieniadze.. Janas bral 1/10 tego co Leo, a wyniki byly lepsze... trenerem to lepszym bylby nawet Majewski, albo Nawalka:) |
Cytat:
Mając takich piłkarzy do dyspozycji to wcale się nie ma co dziwić. I na pewno Piotrek Brożek by tej kadry nie zbawił. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tak? Janas przegrywal z mocnymi, czasem cos wiecej ugral z nimi, a wygrywal ze sredniakami i slabymi... a Leo? beznadzieja, nawet Irakowi jego armia nie daje rady Leo WON! |
Cytat:
Na tą mendę to patrzeć poprostu nie moge, Listkiewicz przy nim to był wręcz porządny gość:shock: . 20 lat minęło a te dziady, za przyzwoleniem mafii z fifa dalej tkwią w starym systemie i nikt nic nie może z tym zrobić... |
Cytat:
Czego jednak się nie zrobi by dopiec Beenhakerowi. Oczywiście nie bronię go i powinien odejść, bo praktycznie od EURO 2008 nie zrobił nic dobrego ale bez przesady, żeby zaraz Janasa tutaj chwalić. Nigdy więcej Janasów, Engelów, Wójcików ani tego typu podobnych fachowców. |
Jak patrzę na skład młodzieżówki, to muszę przyznać, że chce się człowiekowi żyć i patrzeć przez lekko różowe okulary w przyszłość. Mam nadzieję, że takie postacie jak Małecki, Rybus, Krychowiak czy Glik w niedługim czasie zadebiutują w kadrze seniorskiej.
|
Cytat:
Taki jesteś mądry to powiedz kogo miał zabrać na zgrupowanie, jak nagle 20 osób zmęczonych po jedynie kilku meczach w sezonie?! Wszyscy najeżdżają na Leo a tak naprawdę lepszego kandydata nie znajdziecie. PZPN chce trenera z Polski, tłumacząc to "polską myślą szkoleniową" - BZDURA! Coś takiego jak "polska myśl szkoleniowa" nie istnieje, leśne dziadki chcą mieć swoich ludzi u władzy w reprezentacji, najchętniej wrócili by do Engela. Wiadomo, Polak nie skrytykuje tak PZPN jak to robi na każdym kroku Leo, Polak będzie się niestety bał. Czytacie wywiady z Holendrem? Porównuje swoją sytuację z sytuacją Hiddinka w Rosji - tam też na początku rządziła żelazna ręka. Jednak coś ruszyło i obecnie widzimy skutek tych działań - nie tylko w piłce reprezentacyjnej ale i klubowej. Do czego zmierzam - to nie jest wina Leo, że sytuacja wygląda jak wygląda - owszem popełnia błędy, jak dziwna taktyka, czy niefortunne wypowiedzi - ale całokształt winy leży po stronie PZPN, przykład pierwszy z brzegu Grzesiu Lato i jego kilkudziesięciu współpracowników (z rodzinami!) jedzie do RPA rzekomo przyglądac się przygotowaniom piłkarzy. No nóż mi się w kieszeni otwiera :evil: To już nie można tych kilkudziesięciu(-set?) tysięcy wydać na skautów, czy rozwój młodzieży, tak by wreszcie podnieść poziom tej nędzy? A przykłady się niestety mnożą... Leo ma u mnie poparcie |
Cytat:
Bilans Holendra jako szkoleniowca "biało-czerwonych" - 21 zwycięstw, 12 remisów i 11 porażek; bramki: 72-43 [44 mecze]. zrodlo: onet, wprost, sport, wlasne Bilans Janasa lepszy. |
reprezentacja pod wodzą Janasa:
PEWNY AWANS DO MISTRZOSTW ŚWIATA reprezentacja pod wodzą Leo: farciarski awans do mistrzostw europy |
Cytat:
Cytat:
Pismaki (ci co uwielbiali Leo przed EURO) i żelbetonPZPN powinni przestać siać ferment Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W kwestii awansu na EURO, nie można powiedzieć, że to był fart. Bardzo dobra gra w obu meczach z Portugalią, niezłe występy z Serbami, swobodne wygrane z Belgią, głupie wpadki z grającymi antyfutbol Finami, no i 5 zwycięstw z kaukaskimi republikami, jedna beznadziejna porażka z Armenią na wyjeździe, gdzie niemal wszyscy wówczas potracili pkt. Na imprezach obydwoje mieli równie fatalny bilans, śmiem twierdzić, że na MŚ pomimo zwycięstwa wypadliśmy gorzej, ponieważ Kostaryka i Ekwador to były ogórki, które trzeba było jebnąć po 3-0, natomiast Chorwaci i Niemcy, a do tego gospodarze Austriacy (którym pomogła ściana w postaci Webba), to jednak nieco wyższa półka. Obecna kadra gra fatalnie. Nie ma co się oszukiwać. W tych zawodnikach (którzy byli w RPA) poza paroma wyjątkami nie widać już potencjału, ambicji, jakby to rzekł Kononowicz - nie ma niczego. Trzeba wywalić dziada, bo jego czas faktycznie dobiegł już końca. Dać szansę jakiemuś młodszemu trenerowi pokroju Ulatowskiego czy Tarasiewicza, najlepiej z dnia na dzień, tak żeby nowy kołcz mógł dograć eliminacje, co pozwoliłoby na "poznanie" ekipy, a w razie ewentualnego awansu do MŚ (bez względu na wynik na nich) kontynuować pracę do EURO 2012. |
Niektorzy dalej zyja meczami z Portugalia i Czechami... Dla przypomnienia, to Leos zremisowal i przegral z Finami :D, 2 razy zremisowal z Serbia, przegral z Armenia...ale to przeciez potegi pilkarskie :D.
Facet ma w pupie nasza pilke od poczatku zeszlego roku. Przeciez to on powoluje tych, a nie innych zawodnikow. |
wiesz ilu było "przemęczonych" sezonem?
czy myślisz że w bramce z Borucem/Fabiańskim, w ataku z Brożkiem/Jeleniem, na skrzydle z Błaszczykowskim etc etc... byśmy zagrali taki piach? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Od Euro ta kadra stacza się po równi pochyłej i pojedyńczy "wyskok" z Czechami niczego tu nie zmienia
|
"wyskok" z Czechami niczego nie zmienia, tym bardziej, że w zasadzie nie liczą się już oni w kontekście walki o 1.miejsce w grupie... poza tym - tamtejsza piłka reprezentacyjna jest chyba w jeszcze większym dołku niż polska, nie wiem, w czym sęk... ten dramatyczny mecz z Turkami na EURO pewnie ma z tym coś wspólnego.
|
|
Panowie pal licho te MŚ, pal licho Beenhakkera, mnie martwi jedno. My przecież za 3 lata gramy na Euro jako gospodarze. Już powinny być poczynione ku temu kroki (tj. odmłodzenie reprezentacji). A tymczasem to wygląda jakbyśmy chcieli się doczołgać do RPA a o przyszłości już nikt nie myśli. Ja już szczerze wolę żeby oni do tego RPA nie awansowali. Wtedy przyjdzie nowy trener i będzie miał więcej czasu żeby ogarnąć młodzież i przygotować ją do 2012 roku.
W tym momencie powinien być zakaz gry w drużynie narodowej dla zawodników powyżej 30 roku życia :D |
są kroki - testowanie Pazdanów, Zachorskich, Wilkow, Zająców, Kuropatw i Szynszyli.
Wyje*** na pysk tego je****go Leo |
Pomijajac jak grali nasi reprezentanci- tego sie nawet ocenic nieda ale zwazywszy kto gral i ze mieli to wszystko wy...ne bo juz myslami byli na urlopach.
Ternim i celowosc tego zgrupowania to juz inna historia. Ale na milosc Boska na jakim boisku oni grali wczoraj, toz ja grajaac w B, A klasie i V lidze gralem na lepszych. To juz w RPA nie ma innych boiski, nie dosc ze male to jeszcze krzywe a ten wal ziemny to mnie r......l podobny jest w Zbylitowskiejj Gorze kolo Tarnowa na poczatku myslalem ze tam graja ale komentator mnie wyprowadzil z bledu. A propo komentatora jemu powinni kazac mecze szachistow kometowac na pewno atmosfera i dramaturgia byla by o wiele lepsza niz jest teraz |
http://www.sports.pl/wydania/artykul.asp?Artykul=50991
Nobla dla tego pana! znalazł PLUSY ^^ To jest dramat, w takim bagnie szukać jakiegoś .. szkiełka [nie powiem, że brylantu :P]! Ehh... Generalnie niektórzy mówią, że to przez to, że to nie jest ta pierwsza kadra. A ja chciałam zauważyć, że sporo osób z tego składu gra w tej kadrze A. Poza tym: Błaszczykowski czy Jeleń nie zbawią kadry. Tu by nawet Messi nie pomógł, ba! nawet nie wiem czy ksiądz/biskup/papież! poradzilby coś... Piłkarzy mamy słabych, ale trenera [jak widać] jeszcze gorszego. I wiecie co: je*ią mnie te mecze z Portugalia czy Czechami. 2 udane na milion nieudanych to nawet równowagi nie ma! :| Pan Leo B. musi się zdecydować: pracuję ALBO napie*dalam na Bońka, Piechniczka itd ALBO spie*dalam do mojego murowanego domu. Denerwuje mnie tak, że bardziej już nie można. Niech se bierze tego Rogerka i niech spadają do Feyenordu (od razu piszę: nie nie jestem rasistką np. Oliego lubiłam :]). Reprezentacja Polski w Piłce Nożnej? = DRAMAT! |
Gdyby tylko udalo sie przekonac Boenischa do gry w naszej kadrze :). To byloby kapitalne wzmocnienie, lewa strone bysmy mieli obsadzona na jakis czas.
|
Cytat:
Podpisuje sie pod twoim apelem wszytskimi kończynami które sa w mym posiadaniu :lol: A Iwanski znwou sie czegos nawachał przed transmisją... ..,no bo kto normalny,fascynował by sie tym ze ktos z Polskich pilkarzy ograł jakiegos bidnego Irakijczyka .,i podniecał ze wogole jakąs akcje zmontowalismy ?? Troche załosne .. |
Cytat:
no tak... wtedy mamy cala lewa strone "zagraniczna", ale dla mnie bomba:) tylko znajac Leo to on go nie powola, albo tylko wyssle powolanie zamiast wczesniej z gosciem pogadac czy chce grac czy nie..:-/ |
Jak czytam o tych wszystkich Boenischach i Obraniakach to mnie skręca. Ludzie, czy Wy za grosz honoru nie macie? Ja rozumiem walczyć o młodych chłopaków, którzy mają po kilkanaście lat i wahają się czy grać dla Polski... Ale jeździć po Europie i wyłapywać kolesi, którzy zorientowali się, że na swoją reprezentację są za ciency? To żałosne, lepiej dostać w dupsko od Armenii niż oglądać kadrę, której pół składu nie potrafi sklecić zdania w "ojczystym" języku.
|
Cytat:
|
Cytat:
W ogóle w moim odczuciu, idea reprezentacji narodowych powoli traci rację bytu. Nie ma takiej kasy jak w klubach , więc i motywacja dla grajków mniejsza. Co widać choćby po liście nieobecnych z powodu "ważnych spraw rodzinnych" na tym zgrupowaniu. Ot świętem piłki powoli staje się finał LM a nie finał MŚ. Pozdrawiam, LJ |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl