![]() |
|
Cytat:
Uprzedzę zrzędzenia innych - na wielu stadionach kilka pierwszych rzędów krzesełek ma trochę ograniczoną widoczność ze względu na ławki, dlatego oszczędźcie sobie trudu narzekania :) Edit: zapomniałem dodać: http://img15.imageshack.us/img15/1145/lawki.gif |
Cytat:
Mnie się podobają:-) |
|
Świetne są.
|
Zrobili 18 foteli na jednej ławce. Orientuje się ktoś ile było poprzednio, bo pamiętam że foteli pod daszkiem było za mało i były dostawiane zwykłe plastikowe krzesełka z boku.
|
Fotele bardzo ładne, tylko reszta ławki rezerwowych nie cieszy. Wygląda to tak jakby to był kawałek okopu, bunkru czy tez piwnicy. Mam nadzieje, ze to tylko tymczasowe i jakoś zostanie to estetyczniej później wykonane i nie będzie ten wszędobylski beton tak rzucał się w oczy.
|
Cytat:
|
hehe taki kubełek w samochodzie chciałbym mieć:P
|
Mówcie co chcecie mi się to naprawde podoba, fotele świetne, może tylko gdyby nie było tych słupków na srodku ławki ale i tak jest spoko.
|
Dla mnie super. Nic nie trzeba poprawiać, ważne, że jest na czym siedzieć i w TV będzie ladnie wyglądało. Temat ławek zamknięty, uffff.
|
18 foteli starczy dla wszystkich spokojnie , 7 rezerwowych + 11 miejsc dla sztabu.
Ogólnie spodziewałem się fuszerki , a tu pozytywne zaskoczenie , podoba mi się , szczególnie to ,że są w fosie. |
I tu wychodzi na to że prawda jest taka że jakby chcieli to ten stadion by już był dawno gotowy :/
|
Bardzo ładne, tylko szkoda że nikt nie pomyślał że buda zasłoni widok kibicom w pierwszym i drugim rzędzie trybun.
Będzie jeszcze weselej jak nakleją logosy Adidasa, Telefoniki itp... |
No fotele przynajmniej mamy wypasione :) Szkoda że reszta taka sobie
|
Cytat:
|
A czy jest szansa że wykończa do meczu ze Skonto też to pomieszczenie do rozgrzewki ze sztuczna trawą? Czy tylko szatnie i pomieszczenia dla sędziów?
|
To zależy od tego czy zadaszenie ławki musi być, czy też nie (co z kolei jest zależne od tego jak daleko sięga dach trybuny zachodniej, a dokładnie czy osłania od deszczu pole ławki rezerwowych)
1sza możliwość umieścić ławkę nieco głębiej, względnie obniżyć daszek lub kombinacja obu rozwiązań. 2ga możliwość rezygnacja z osobnego zadaszenia ławek rezerwowych przykład Old Trafford, i (chyba) Lecha pokazuje, że osobne zadaszenie nie jest obowiązkowe |
Cytat:
|
Drugie bum ;)
http://www.facebook.com/photo.php?fb...ype=1&comments |
To znaczy, że już nie będą wychodzić z okrąglaka?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ie_juz_gotowe/ ok, już wszystko jasne. |
A jeszcze wczoraj w południe kupowałem kumplowi bilet na mecz ze Skonto i tak się zadumałem nad żałosnym wyglądem naszych ławek rezerwowych. A tu dzisiaj taka przyjemna niespodzianka.
Szatnie w sumie też wyglądają niczego sobie. Mam na myśli wyłącznie ich estetykę, bo niestety aby były w pełni funkcjonalne to brakuje im np. jakuzzi, wanien gdzie piłkarze mogą poleżeć w lodzie itp utensyliów. |
Cytat:
Co do 2. możliwości to każdy wie że pierwsze rzędy są zalewane przy większych opadach co spowodowane jest wiatrem, tak więc taka mozliwość również odpada. Jedyna możliwość to nie sprzedawać biletów albo sprzedawać po niższych cenach, bo jak pokazuje to zdjęcie http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/filemanager/law3.jpg nie będzie aż tak źle. Zawsze się znajdą ludzie którzy będą chcieli usiąść koło ławki rezerwowych Wisły. Z pierwszym rzędem będą największe problemy |
Szatnia jak szatnia, w wiekszosci nowo wybudowanych hal w ktorych grałem były takie same. Albo z lepszymi szafkami. Określenie, że wygladają "niczego sobie" w sumie pasuje. Bo szatnie to można byłoby zrobić 1000 razy lepszą, ciekawszą i robiącą wrazenie.
kilka przykładów, z NHL: http://penguins.nhl.com/club/gallery...g.htm?id=16651 , polecam przejrzec kilka zdjec. To jest szatnia. A nasza - absolutnie nic wyjątkowego. Nic. Szkoda |
Super to wygląda :) . Jeszcze tylko zrobić elewacje z zewnątrz i będzie dobrze :) cieszmy się tym co jest...
PS. Łobodziński jak zobaczył jakie foteliki ma ławka rezerwowych to napewno musiał żałować że już nie ma go w Wiśle :D |
Cytat:
|
Też nie wiem czym się Fuks jara. Szatnia jak szatnia. Strzeli sie może jakiś napis w przyszłości na ścianie co będzie naszych motywował i starczy. Że niby co tam ma być?
|
jak nie widzisz roznicy między tymi szatniami to nie bardzo jest o czym rozmawiać. Tam zrobili to z pomysłem, a u nas jest jak w wiejskiej szkole. Tak jak pisalem - wystarczy wynając jakąkolwiek wybudowaną w ostatnich latach hale, i szatnia bedzie taka sama albo lepsza. Pokaż mi element naszej , ktory pozwala Ci poczuć, ze to szatnia Wisły, że jest w pewnym sensie wyjątkowa i wiesz gdzie jestes odrazu po wejsciu.
I jeszcze powiedz mi jakie oni tam rzeczy wstawią? co zagospodarują? Nie ma na nic takiego miejsca. szafki są po sam sufit. Gdzie chcesz wstawić jakikolwiek napis który widac? na podłodze? Swoją drogą mam nadzieje, ze są tam jeszcze jakies lampy, bo ciemno strasznie w srodku. |
w końcu zrobi bez fuszery zarówno ławke rezerwowych jak i szatnie a u nas ciagle narzekania.. Mi sie tam podoba jak juz pisali wyzej oni nie maja tam mieszkac, chodzi by wygladalo jak na MP przystalo i mysle ze efekt jest zadowalajacy. W koncu nie musimy sie wstydzic :P mysle ze gdyby od poczatku ten stadion robiono z dbaloscia o szczegoly to i wygladalby lepiej ;) ale to sie jeszcze da jakos naprawic wystarcza checi i .. kasa. Wracajac do szatni mysle ze na zadnym innym stadionie w Polsce nie bedzie lepszej ;P jest wsam raz :)
|
Cytat:
|
W trakcie meczu Wisły ze Skonto oba zespoły po raz pierwszy będą przebierały się w szatniach znajdujących się pod trybuną zachodnią. Prace w tych pomieszczeniach już się zakończyły, obecnie trwa sprzątanie poziomu -1 na stadionie Białej Gwiazdy. Przeniesienie szatni na trybunę zachodnią oznacza także, że zawodnicy na mecz będą wychodzili z tunelu prowadzącego na murawę ze środka tej trybuny.
Dobrze wiedzieć. |
Jasne ... proponuję wstawić jacuzzi, saunę, sprzęt HI-FI, Wi-Fi z 18 komputerami, konsolę do gier, kilka plazm, jakiś wypoczynek i będzie "z pomysłem" czego brakuje Fuksowi. Aha. Jeszcze sprzęt do popcornu, jakiś automat do coli.
Narzekanie dla samego narzekania ... No Panowie, wszystko jeszcze przed Wami bo trybuna zachodnia napewno ma dużo niedociągnięć :) |
Ławki są takie że teraz zamiast walki o pierwszy skład, może być walka o to kto usiądzie na ławce:>
|
Bardzo fajne te ławki, Europa zawitała na Wisłę.
Co do szatni są ok, razi w oczy ta pusta przestrzeń, są taakie wielkie :D Głos Maaskanta będzie się odbijał echem. Nie ma co szukać wad na siłę. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Wiadomo ile kosztowały ławki? |
tak jak pisałem sufity w szatniach zostały podwieszone i wypełnione kasetonami :)
PS. W końcu mamy ławki rezerwowych z prawdziwego zdarzenia ! :) |
i herb nad wejściem:)
|
Mówisz masz
http://www.facebook.com/photo.php?fb...ype=1&comments :lol: Betonu komentować nie będę, oby to czymś zakleili. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:01. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl