![]() |
Uwaga:
Potrzebuję ściągnąć Office'a obojętnie którą wersję, może być 2007. Na jakimkolwiek serwisie hostującym - wszystko mi jedno. |
|
Dzięki pirat ale cokolwiek na hoście, bo mam neostradę - nie wiem czy to przyczyna ale z torrentów nic nie ściąga.
E: O to mi chodziło, swoją drogą sprawdzałem wcześniej peb i wszystkie linki wygasłe, tak czy inaczej dzięki MatMario ! |
Cytat:
ala jak bedziesz miał pecha i bramka się zatnie, nie otworzy.co się czesto zdarza tym co kupili karnety w późniejszych terminach wtedy potrzebny jest jakiś dokumencik.... |
Cytat:
|
działa wam strona: www.multikino.pl/krakow ?
|
Cytat:
Chociaż, jak drugi raz kliknę to powoli ale się wczytuje. |
Chce ktoś kod do cinema city ? xD Środy z orange, pokazujesz kod i 2 bilet gratis :)
|
Posiada ktos gazete krakowską z 2 listopada? Byłbym wdzięczny za skan zdjęcia z "zadymy" w Poznaniu.
|
Nie potrafię znaleźć info...wujek google coś nie bardzo :-/
Czy w Zawierciu będzie jakaś impreza sylwestrowa na rynku? |
wie ktoś może co budują w PARKU AWF od strony AL. JANA PAWŁA, tu gdzie kiedys była taka pseudo fontanna ,widać ogrodzony teren od ulicy
|
Na Rynku w Zawierciu? Czyli, że gdzie? Bo rynków mamy dwa ale żaden na imprezę to się nie nadaje.
Jak co roku na 95% będzie Sylwester koło Mok-u na stadionie (jeszcze zależy co o tym nowy prezydent ale nie sądzę żeby z takiej reklamówki się wycofał), w Karczmie u Stacha (50 metrów ode mnie, tam od kilku lat co roku jest), w Hotelu Zawiercie zapewne też. Co do innych na razie nic nie wiem ;] |
Cytat:
Widzę, że jesteś z Zawiercia, to kumaty będziesz. Chodzi mi o to czy będzie na mieście jakaś impreza na otwartym powietrzu z bezpłatnym wstępem? Będę wdzięczny za odpowiedz. Czy jest możliwość podłączenia modemu (np. blueconnect) mając zwykłą kartę sieciową (nie bezprzewodową)? Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie ma ale ma USB które też mozna podpiąć do kompa tylko trzeba miec chyba oprogrmowanie żeby skorzystać z internetu przez USB które powinno być załączone z modemem. Ale do karty sieciowej to tego modemu nie podepniesz (tak dla jasności)
|
crazykaro już mówię o co chodzi.
Pożyczyłem sobie blueconnect od kolegi włożyłem kartę z Orange. Zainstalowałem oprogramowanie z modemu. Na laptopie z kartą bezprzewodową hula bez problemu, na stacjonarnym już nie :-/ I próbuje dojść co może być tego powodem. I na laptopie i na PC robię te same czynności. |
wejde na mecz o kulach ?
|
jasne że wejdziesz
|
Ile jest ok kilometrów z Kopca Kościuszki na Kopiec Piłsudskiego?
|
Jest dziś czynne jakieś kino Cinema City np. w Plazie, czy Multikino na Dobrego Pasterza przy okazji święta?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
3322 metry |
Cytat:
Spróbój podpiąć do portu bezpośrednio z płyty głównej (z tyłu PC), wogóle we wszystkich portach próbój. |
Cytat:
Okazało się, że nie zainstalowałem dwóch sterowników, które znajdowały się w modemie. Pozdrawiam |
@nero
Impreza powinna być w Mok-u ok. 21 (płatnie i ogólnie nudne chyba, że teraz kogoś przyprowadzą ciekawego) następnie koło 22 zaczyna się tak do 2 – 3 impreza koło mok-u (w plenerze więc darmowa) dokładniej jakiś zespół na scena itp. ;] o 24 niezłe fajerwerki na stadionie i przejście pod urząd (50m) na przemowę prezydenta. W tym roku może być różnie przez te wybory, na razie możesz obserwować te stronki: http://zawiercie.eu/ http://www.mok.pl/kategorie/galeria Tu jeszcze Ci znalazłem: Plan z zeszłego roku - http://www.kultura.zawiercie.eu/aktualnosci/1232 i zdjęcia z Moku i kilka stadionowych i plenerowych http://www.mok.pl/kategorie/zawierci...lwestrowa_2009 Jeżeli czegoś chciałbyś się jeszcze dowiedzieć, zapytać pisz na pw ^^ Miło by było zobaczyć kogoś kochającego Wisłę jako, ze o Zawierciu kibicowskim nie wspominam bo nie ma o czym ;] |
Cytat:
|
kojarzy ktoś punkt ksero gdzie mógłbym coś wydrukować w pobliżu Placu Bohaterów Getta ?
|
Cytat:
|
PILNE !
mam netbooka samsunga ( ale chyba marka nie jest tutaj ważna ). Gdy oglądam film - to po bodaj 3 minutach bezczyności ( czyli nie ruszania myszką, klawiaturą itd ) lekko mi się ściemna obraz. I nie jest to wygaszacz ekranu, tylko jakieś przyciemnienie obrazu. Szukałem w panelu sterowania ale nie mogę tego znaleźć i wyłączyć. Co to za dziadostwo ? Dziękuje Ps. ekran ściemnia się niezależnie od tego czy bateria jet naładowana w 100 % czy w 10. |
A masz włączone jakieś pedalskie oszczędzanie energi?
|
Cytat:
|
K-TSW dziękuje za wyczerpującą odpowiedz.
Do Sylwestra jeszcze trochę czasu, więc gdy pojawią się jakieś wątpliwości uderzę do Ciebie na PW. Dzięki raz jeszcze :) Pozdrawiam |
Jak najlepiej dojechać z Kleparza do szpitala Jana Pawła?
|
Cytat:
Z Kleparza to najlepiej chyba autobusami każdym, który jedzie przez przystanek ul.Zdrowa, bo tak to się chyba nazywa bodaj zaraz za skrzyżowaniem obok szpitala: 164, 132,137,247, 297, 115. Jeżeli chodzi o dziś to MPK jeździ wg rozkładu sobotniego. :) www.jakdojade.pl |
Jaka pogoda w Krakowie? Mocno leje czy raczej będzie zanosiło się na przejaśnienie?
|
Jak na razie to pogoda bez rewelacji deszczu wielkiego nie ma ale co chwilę mży.Do meczu jeszcze sporo czasu więc jakaś szansa na poprawę pogody jest.
|
Cytat:
na trybunie ok 50 stopni więc wypadkowa to ok 30 stopni - upał spokojnie w krótkim czerwonym rękawku możesz walić !! |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:36. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl