![]() |
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...okonane/62153/
Wy też składacie dłoń "w figę" jak zaczynacie robić sprint? :D |
No proszę, Kew jedzie sobie do Holandii pograć w piłkę z Seedorfem. Początkowy szok zamienił się w głośny śmiech jak doczytałem, że jedzie tam też Suart od żydków :)
|
Cytat:
Nie bronię go, ale "kanalia" to chyba jednak lekka przesada. |
Kanalią jest ten, kto z nim podpisał kontrakt. Gdyby do mnie zgłosił się teraz potencjalny pracodawca i powiedział: "Panie kochany, 30.000 na rękę, samochód mieszkanie komóra i laptop", to chyba byłbym debilem, gdybym odmówił... inna sprawa, że stawałbym na miękkim ch...u, żeby moją pracę wykonywać należycie, a tego chyba u Jaliensa brakło.
|
Cytat:
Gdyby wystarczyło dąć odpowiednią kasę piłkarzowi żeby ten był najlepszy w tym co robi, to Abramowicz nie czekałby tyle lat na tytuł. Łobodziński jest w porządku dla średniaka ligowego grającego z kontry - raz na kilka meczy się urwie i coś wyczaruje. Od poziomu Ekstraklasy wcale nie odstaje. No, ale my mu daliśmy gwiazdorski kontrakt i miał zastąpić Kosowskiego. Nie ważne na czym by nie stawał - to było poza jego zasięgiem. |
No to mozna chyba sobie powiedziec - "Adios Garguła". Inaczej bysmy sie go nie pozbyli
http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...92/story.shtml |
|
Ten na lewo od Czekaja to Ricardinho? Albo mu koszulka zawiała, albo trochę ciałka ma.
|
Cytat:
Wisla zmnienila profesje,nie wiesz? teraz w ramach walki z nadwagą z druzyną beda cwiczyc wczesniej wyselekcjonowani przez Bednarza szcześliwcy. |
Cytat:
Ale nie ten temat, to jeszcze nie nasi piłkarze. I oby tak zostało... |
|
Cytat:
Pamiętasz Heltona Pinto? Zresztą chyba w tym samym czasie byli testowani |
Cytat:
|
3 godziny mnie nie było a tu info, ze Biton rozwiazal kontrakt za porozumieniem stron - czyli kasa z czerwca zaoszczedzona
|
Tak się zastanawiam, gdzie się podziali nasi piłkarze...
Kurto, Lamey, Jaliens, Paljić, Biton, Nunez - odchodzą/odeszli Jovanović - kontuzja Bunoza - kontuzja Chavez - kontuzja Melikson - kadra Garguła - "kontuzja" ;) Kirm - kadra Genkov - kadra? Boguski - kontuzja Czyli powinni być Pareiko, Jovanić, Czekaj, Diaz, Sobolewski, Wilk, Jirsak, Brud, Małecki i Iliev. Pytanie: gdzie są Pareiko, Jovanić, Sobolewski, Brud i w mniejszym stopniu Diaz? Na sparingu ich nie ma, na zdjęciach z treningów też. |
Cytat:
Diazowi kończy się umowa, Sobolewski i Brud grali chyba z Widzewem o ile dobrze kojarzę, tzn. Brud na 100%, a Sobola nie jestem pewien. Jovanic... nei mam pojęcia. |
nie wiecie czemu Michał Szewczyk nie grał w sparringu?
|
|
Cytat:
Przede wszystkim nogi, jakieś takie w nieładzie, nie to co Łukasz, tam była profesjonalka xD |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/z...7047035785.jpg
:lol: agent mu chyba powiedział że w Polsce nie będzie co jeść i się chłopak najadł za czterech przed przylotem - dwa gary bigosu. |
|
Cytat:
|
Cytat:
Czasy Basałaja bez wsparcia Valckxa. |
wywiad z Jirsakiem: http://tsw.com.pl/news/Jirsak-Wazne-...a006c499342193
|
Michael Lamey rozwiązał kontrakt z Wisłą
http://www.wislaportal.pl/photo/mini/lamey_2011.jpgKolejnym zawodnikiem, który przedwcześnie rozwiązał umowę z Wisłą Kraków jest Michael Lamey - podała oficjalna strona naszego klubu. Wielkie dzięki za gola i dobrą grę z Liteksem, Skonto itp. |
Cytat:
Jovanić kontuzja w meczu ze Śląskiem Brud kontuzja w Młodej Diaz kontuzja, którą miał w końcówce sezonu Genkov - kontuzja+kadra Sobol - indywidualny trening |
Cytat:
Ten wygląda prawie jak sportowiec. Myślałem żeby zrzucić parę kilo i zgłosić się do Wisły, ale wychodzi na to, że wystarczy się trochę opalić. |
Romel to bedzie tank, nie to co Genkov co niby tez ma mase, a kladzie sie jak Tosik albo Jakub Wilk przy kazdym kontakcie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
po obejrzeniu skrótu meczu musze z bólem stwierdzić, że słaby mecz Czekaja. Ten sezon go jeszcze nie nauczyl by nie wchodzić na raz wślizgiem. Przypomina mi się problem z Chavezem, który saneczkami w każdego wjeżdżał, ale miał lepszą skuteczność i więcej walorów. Troche rozczarowała mnie jego gra.
Ale ten napastnik i Miśkiewicz niezle mecze rozegrali. |
Genkov kontuzjowany dlatego wrocil ze zgrupowania kadry.
|
Cytat:
|
O Nalepę swoją drogą trochę się martwię, bo od kilku tygodni nie rozegrał choćby jednego spotkania. Kontuzja jakaś?
|
Czy Łukasz "kupię-sprzedam" G. nadal jest zawodnikiem naszego klubu? To chore, że mając tak świetną okazję do wypieprzenia największego niewypału ostatnich kilku lat nikt z tym nic nie robi...
Gumożujca won, nie hańb naszego klubu! |
Klub zrywając kontrakt naraża się na ogromne odszkodowanie. To nie taka prosta rzecz rozwiązać kontrakt opiewający na miliony euro. Gargule zostały 2 lata kontraktu podczas, których ma zagwarantowane ok. 700 tysięcy euro wynagrodzenia. Ile kosztowałoby nas zerwanie tego kontraktu? Niestety nie mamy możliwości zerwania umowy bez zgody samego zawodnika. Taką możliwość bodajże mieliśmy jak leczył kontuzję. Pewności nie mam.
|
Łobo też nie wyleciał zaraz, spokojnie.
|
Cytat:
po drugie po aferze z kupowaniem meczów z tego co pamoetam kazdy z zawodników kontraktowanych do nas podpisuje,ze nie bral w tym udzialu..na tej podstawie właśnie bezkosztowo i bezproblemowo rozwiązano kontrakt z innym panem który pomylił kopanie z handlem. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl