![]() |
|
Gdzie obroncy i jeden napastnik?
|
Co do Stilica nasuwa mi sie jedna myśl - albo on naprawdę znacząco obniżył swoje oczekiwania co do wynagrodzenia albo naszego nowego właściciela naprawdę stać na niezły kontrakt dla konkretnego grajka (zakładając, że rzeczywiście dogadali się co do kontraktu).
Miejmy tylko nadzieję, że po ewentualnym transferze będzie mu się chciało i nie będzie gry na stojanowa. |
czyli wracamy do kominów tudzież kwasu w szatni ?
|
A kto niby z obecnej szatni gra na takim poziomie żeby płakać o większą kasę? Ktoś zrobił postępy w grze? Chyba tylko Małecki trzyma poziom. Reszta potyka się o własne nogi.
|
Cytat:
|
Poza naszą liga to nigdzie nie dał rady.Był na Ukrainie (Karpaty),w Turcji (Gaziantespor) oraz na Cyprze(APOEL) i zawsze po sezonie z niego rezygnowali.
|
dajcie juz spokoj z ta leniwa primadonna - ktora gra jeden mecz genialny na kilka przechodzonych, wszystkie kluby sie przekonaly ze koles gra na udo - albo sie udo albo nie udo - w terazniejszej sytuacji klubu , czyli chlopkaow do bicia potrzebujemy ludzi charakternych , ktorzy beda gryzli trawe zeby ten klub utrzymac w extraklasie ........ pozdrawiam wierzacych w WALCZYMY O MISTRZOSTWO
|
Do najsłabiej "wybieganej" ekipy w lidze ma dojść jeszcze bardziej dreptający grajek :rotfl:. Chyba, że w zamian w ramach równowagi pozbędą się paru wydolnościowo niepełnosprawnych.
|
Cytat:
|
Kupią pięciu czy nie kupią pięciu - w pierwszym i tak wyjdzie Boguski :D
|
Cytat:
z dedykacją dla aktualnych piłkarzy Wisły |
Wczoraj w Canal+ (gościem była Arek Głowacki) padły nazwiska graczy,którzy są ponoć do nas przymierzani.
Semir ,bracia Mak,Vranjes i.....Śpiączka (tu był największy polew i docinki wobec Citki) |
Cytat:
Cytat:
|
W wybiórczej Citko mówi, że chciałby Bartłomieja Pawłowskiego z Lechii
|
Pawłowski mógłby być... ale raczej tylko na zmiennika
|
Cytat:
|
No właśnie gdzie tak powiedział? W wywiadzie nie ma słowa o nim..
Ale Pawłowski spoko. |
Przepraszam w wydaniu papierowym "Przeglądu Sportowego" pisze o zainteresowaniu Wisły Bartłomiejem Pawłowskim.Citko mówi że szuka wzmocnień na pozycje stopera,środkowego pomocnika i skrzydłowego.
|
Widzę te plotki z twita są g warte jak to było ? SM,AM i ktoś tam jeszcze właśnie Mierzej jest na testach u Arabów dalej żyjcie twitterem :lol: :lol:
|
|
Nie będzie 5 transferów teraz tylko 2 lub 3 z informacji jakie udało się ustalić ma to być co najmniej jeden młody zawodnik z I-LIGI a drugi z zagranicy
|
Będzie chociaż jeden to będzie dobrze....
|
Cytat:
informator od 7 boleści |
Na razie ploty jak nie będę miał konkretów nic nie podam.
|
Miało być 5 transferów, oszukali nas?!
|
Z tego co udało mi się ustalić miało być 5 transferów, ale zostało zbyt mało czasu by dopiec 5 transferów dla tego mogą być 2-3 transfery i to średniej klasy czekam na konkrety bo narazie to co napisałem proszę traktować jako plotke
|
spokojnie, my nawet zarządu nie mamy skompletowanego a co tu dopiero 5 transferów :D
|
z tego co krążą ploty Transferami zajmuję się CITKO, ale to wszystko chyba plotka poki nie zdobęde konkretów lub potwierdzenia traktujcie to jako sf
|
@tomasz_19
Ba, ja nie chce pięciu, nie chę trzech średniej klasy. Ja chce jeden, ale dobry. A co my w hurtowni kupujemy? Ale zejdźmy na ziemie, dobry w IV lidze grać nie będzie chciał |
Cytat:
|
Apropos informatorów.
Niektórzy znikną, bo mieli info od pracowników, którzy odchodzą. Za nich pojawia się nowi informatorzy, wraz z nowymi pracownikami. |
Zaraz, zaraz, miało być 5 transferów w tym Stilić, a teraz wyskakują z brakiem czasu? W dodatku info było puszczone na oficjalnej! Czyżby Pan Meresiński był niesłowny i coś kręcił?
Jestem zbulwersowany. |
Stilić z tego co wiem znowu nie dpasują mu warunki finasowe co do reszty traktujcie to jako plotke z mojej strony
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Poza tym że Kopacz ma 300 tysięcy euro odstępnego w kontrakcie - jestem za. Bo za 300 tysięcy euro chyb lepiej jakiegoś ofensywnego piłkarza kupić.
|
Ogryzek - Takiego jak Brlek?
P.s. W meczu z L Kopacz dawał rade. Taki Kujawa, tyle ze dobrze grający główka silny obrónca. Bo Kujawa to póki co samo obrońca. TT mówi o zainteresowaniu Wisły Kovacevicem z Lechiii. Jeśli prawda - good choice |
Myślałem o kimś jak Wolski albo Starzyński. Ewentualnie Stilić. Jeden Brlek wystarczy:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl