![]() |
Cytat:
|
Kojarzy ktoś szrot z Oplowskimi częściami w KRakowie, bądź okolicach?
|
Poszukuję obrazka/zdjęcia stąd (bez napisu):
http://www.freewebs.com/portsunlight...love_rugby.jpg Albo też czegoś w podobnym klimacie, pomoże ktoś? |
Znacie jakieś dobre i tanie porady prawne z prawa rodzinnego na terenie Krakowa ?
|
Czy wśród forumowiczów jest ktoś kto interesuję się dość szczegółowo turystyką ??
bo wiem , że taka osoba na pewno by mi pomogła a głownie chodzi mi o pytanie dotyczące zagospodarowania turystycznego Podkarpacia ?? Jakie ono jest i parę argumentów potwierdzających tą tezę. |
Czy wiecie moze czy procz osobnej imprezy falangistow w Krakowie 11.XI beda jakies konkretne marsze ?
Nie chodzi mi tutaj oczywiscie o zadne teczowe dyrdymaly. PS: U nas bedzie chyba goraco bo lewacy robia blokade :D |
* szczepanwislak * sprawdź e-mail. :)
|
Potrzebuje zakupic jakąs nową maszynke do strzyzenia włosów, może ktos polecic coś dobrego?Najważniejsze żeby ta nowa maszynka potrafiła dobrze strzyc włosy w miejscach typu skronie czy bitelsy:D, bo mój obecny Philiphs jakoś sobie średnio z tym radzi.
Zapomniałem dopisac, że chodzi mi o strzyżenie na bardzo krótko typu 2-4 mm |
Cytat:
|
Zapewne są na form osoby które brały ZASTRZYKI ZE STERYDÓW W KOLANO ? Jak tak to prosiłabym o prv, chciałabym coś spytać :)
|
Oglądał ktoś skrzydlate świnie? Warto?
|
Jaki polecacie telefon taki do 1000 zł... chodzi mi przede wszystkim bajery ;) w sensie aparat dobry, odtwarzacz MP3, dobry dostep do neta, w sensie najlepiej WiFi... no i w miare duzy wyswietlacz...? i jeszcze zeby bateria w miare dobrze trzymała...
|
Cytat:
MOJE PYTANIE: Jakaś zawodówka w Krakowie tylko musi być zaoczna.. podsyłajcie wszelakie linki :) |
Cytat:
Większość patriotów/narodowców wybierze pewnie tak jak my kawałek swojego miejsca w oficjalnym pochodzie. |
Szukam strony internetowej gdzie znajdę notowania giełdowe z konkretnych dni wstecz (np. sprzed tygodnia).
Z góry dziękuję za wszelką pomoc |
Cytat:
- po prawej za wiaduktem na Warszawę - w Bibicach po prawej vis-à-vis zjazdu Kosynier - "Hans Car" ale się przenieśli tel. 12 6531825 dzwoń patrz tu http://katalog.pf.pl/Kraków/Samochod...0R10C-m14.html jak napiszesz pw. czego szukasz to może poradzę konkretnie bo trochę zwiedziałem szroty miesiąc temu |
Ile wynosi pierwiastek 5 stopnia z 7 i pierwiastek 5 stopnia z 4?
|
Cytat:
|
Cytat:
Ze wzoru =X^(1/5) X- Twoja liczba (1/5) - druga liczba to stopień pierwiastka w tym wypadku 5. ^ - znak pierwiastka w excelu. Czyli: = 7^ (1/5) = 1,319507911 = 4^ (1/5) = 1,475773162 chyba, że się mylę to niech ktoś poprawi :) |
Gdzie sprawdze liste meczy w kadrze Pawła Brożka? o jakos nie mogę ogarnąć.
|
Witam.
Zużyłem w ciągu miesiąca 120 m3 gazu, 2 taryfa (mieszkam od miesiąca), jakiego rachunku mogę się spodziewać? Oczywiście Kraków, dokładnie okolice Ronda Mogilskiego. |
potrzebuję opisać most Karola w Pradze. Niestety zadanie jest o tyle trudne, że nie ma to być historia mosty itp a sam jego opis architektoniczny -.- Robił z Was ktoś coś takiego??
|
Cytat:
http://www.fifa.com/worldfootball/st...938/index.html Takie coś znalazłem jeszcze: Kod:
Data: 2009-10-14+ Polska - Kamerun :) |
cześć. gram sobie w nfs carbon i cały czas ściąga mnie w prawo przy naciskam jazdę prosto, próbowałem zmieniać klawisze czy aby strzałka w prawo nie jest popsuta ale jak daje jakiekolwiek inne to jest tak samo:( licze na pomoc
|
Czy da się wejść na bilet innej osoby na mecz?Konkretniej chodzi mi o to czy można wejść na bilet osoby z FC która nie da rady jechać na to spotkanie?
|
Orientuje sie Ktos, o co chodzi z "zadaniem promocyjnym" w PIZZY HUT - a dokladniej "srody z orange" - nowa promocja, ze druga pizza gratis, itd, po okazaniu kodu i "wykonaniu zadania promocyjnego"? Co kryje sie pod haslem "zadanie promocyjne"? :)
Z góry Dzieki ! |
Witam potrzebuję jakieś info na temat tej miejscówki http://www.opuszczone.com/galerie/krk-willa/index.php nie jestem z Krakowa a tam nie ma żadnych namiarów jak ktoś rozpozna lub ma info czy to jeszcze stoi i czy to ktoś pilnuję/administruje (jak by trzeba było uzyskać pozwolenie) to proszę na priv bo nie śledzę tego tematu na bieżąco chodzi o miejsce do wykonania zdjęć w takim klimacie. Info na temat podobnych miejscówek mile widziane
pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
pzdr |
Panowiee pytanie z górnej półki
gdzie kupię jakieś róże lub kwiaty nie daleko R22?:)? |
Cytat:
Ulica Lea na rogu z ulicą Kronikarza Galla, przed szpitalem MSW. |
Mam pytanie do osoby , która ogląda program Mam Talent. Poszukuję wideo w, którym dziewczyna śpiewała wraz z bodajże trzema chłopakami refren piosenki : "Empire State of Mind" Jay-Z | Alicia Keys '' Została bardzo pochwalona przez Agnieszkę Chylińską.
Potrzebuję trzy piosenki z tego wideo : 2:45 , 1:35 , 0:30 http://www.plejada.pl/198207,3,jedre...iec,wideo.html |
Na milanos.pl powinieneś znaleźć bo tam wrzucają filmiki z każdego odcinka mam talent.
|
witam, mam takie pytanie: w razie zgubienia karnetu ile kosztuje wydanie duplikatu?
|
Mógłby ktoś podać link do strony na której można było znaleźć odnośniki do forum wszystkich budowanych stadionów w Polsce?
|
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl