![]() |
jak dla mnie aroma 126402020 :)
|
Cytat:
http://www.hallo-pizza.pl/ |
qubu olbrzymie dzięki za pomoc.
Jeszcze tylko jedna pisoneka do rozpoznania http://gordian.wrzuta.pl/audio/1qamhLwBhvg/jaki_tytul |
Dobrałem się do komputera, na którym avast wykrywał trojana, ale leczył objawy, nie przyczynę. Co jakieś 20-30 minut komunikat o wykryciu wirusa wracał. Więc wywaliłem avasta a zainstalowałem Nortona. No i klops, pierwszy z winy komputera, bo to HaPek, zagrzał się przy pierwszym skanie systemu i zgasł. Po ponownym uruchomieniu Norton działa dobrze jakieś 5 minut po czym samoistnie wyłącza się Auto-protect. Podejrzewam rzeczonego trojana, ALE skaner online ze strony symantecu nic nie wykrył, podobnie jak dwa programy antytrojanowe (jeden wykrył liveupdate Nortona :D ). Więc w czym może leżeć przyczyna? Z góry dziękuję!
|
czy istnieją płyty DVD RW większe niż 4.7gb? jeżeli tak to którego producenta polecacie?
jeżeli nie istnieją, to które zwyczajne DVD RW polecacie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam taki problem, kiedy zainstalowałem windowsa 7(żeby nie było legalny) po angielsku kilka miesięcy temu, i go spolaszczałem od tamtej pory w komunikatorach, w napisach do filmów czy teraz w jednej grze w którą chce sobie pograć bardzo razi to że nie mam polskich znaków, zamiast nich mam krzaczki czesto, szczegolnie jak oglądam film nie moge sie rozczytac. W przeglądarkach czy innych programach, niemal we wszystkich grach są polskie znaki. Wie może ktoś jak to rzowikłać?
System: Windows 7 64 bit v Professional |
Czy znajduje sie gdzies pelny taryfikator "nagrod" od strazy miejskiej? Mianowicie interesowałoby mnie ile kosztuje przejscie na czerwonym swietle na przejsciu dla pieszych.
P.S. No i z tego miejsca chciałbym pozdrowić tą bandę gamoni :] |
może ktoś wie lub jest obeznany w temacie. ile może kosztować wymiana płyty w kuchence powiedzmy średniej klasy sprzętu?
Cytat:
|
Cytat:
robocizna czy sama płyta?;) koszt płyty od 600-700 złotych dobrej jakości |
Gdzie można kupic w Krakowie herbaty Yerba mate?
|
Niech ktoś mądry mi powie, jaki priorytet w ONP(odwrotnej notacji polskiej) ma operator ^(potęgowanie)?
|
jak nazywa się czcionka z tego szalika, którą jest napisane Zakopane
http://i38.tinypic.com/2affiom.jpg |
Cytat:
Sporo jest też sklepów internetowych, lub po prostu allegro. |
jak nazywa sie czcionka z kapitana bomby ta zielona na poczatku?
|
Czy to normalne jak tatuaż się łuszczy?
|
Mam pytanie dotyczące Chomika,,, Po wgraniu niektórych zdjęć widać tylko ich nazwę, bez miniaturki. Pisałam do tzw. help desku ichniejszego, ale odpowiedź jest "bezbłędna": "pliki są uszkodzone, proszę zapisać jeden i będzie pani wiedziała o co chodzi". Otóż ściągnęłam i nie wiem, nic podejrzanego w tych plikach nie widzę. Wgrywam kilka zdjęć,, Niekótóre się pojawiają, niektóre nie. O co chodzi? Może ktoś wie,,,
|
Cytat:
Top Secret - I Love You |
Ma ktoś może dobre (duże) zdjęcia wizualizacji nowego stadionu Wisły ??
|
dziala Wam ostatnio napi-projekt, bo co chce cos znalesc to nie ma napisow
|
Posiada ktoś jakieś zdjęcia opraw Queen of Poland, Ultra Wisła ( na C, na meczu z Legią ) ? Tylko takie minimum 800 szerokości, im większe tym lepsze.
|
Cytat:
madenn wielkie dzięki za piosenkę |
Cytat:
Tak ! Kiedy zrobiles ? do 2-3tyg moze Ci schodzic skora, nie drap tego, nie pocieraj itd.. Przemywaj ciepla woda i smaruj alantan plus mascia dostepna bez recepty za jakas 10zl w aptece |
Cytat:
Alantan mam, ale ile razy dziennie smarować? Bo póki co tylko rano i wieczorem, a to chyba mało? |
Potrzebuję pełną wersję Deluxe Ski Jump 2.1
|
Wie ktoś ile może kosztować zbindowanie i ok 250 stron A4 ?
|
Cytat:
... |
Czy jest gdzieś w Krakowie sklep firmowy Kappa?
|
CZy firmowy na 100% to nie wiem ale ciuchy Kappa są na ul Długiej,ale numeru już Ci nie podam ale w sumie bliżej ul Szlak,mniej więcej na przeciwko STS i Millenium jak dobrze zapamiętałem:)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl