![]() |
Ja nie wiem co się tak doczepiliście do Smudy. Zachowujecie się jak dzieci, które usłyszały fajny tekst i powtarzają w kółko nie zastanawiając się nawet co oznacza. Analfabeta, Dyzma i inne określenia są nie na miejscu. Smuda to dobry trener, ale słaby selekcjoner. Ostatnią dobrą piłkę to Lech grał za Smudy. A przed Lechem wraz z Franciszkiem pięknie poczynała sobie Wisła, Widzew i inne kluby.
Nie rozumiem zachwytu nad Probierzem. Człowiek, który tak naprawdę w dupie był i gówno widział. Miał dobre chwile w Jadze potem w ŁKS i na tym się kończą jego dokonania. trener który w 7 lat kariery zwiedził 6 klubów (w jednym był dwukrotnie). Powiedzmy szczerze szło mu przeciętnie, słabo, albo wręcz bardzo słabo. NA chwilę obecną może Smudzie buty czyścić. Poczekajcie z zachwytami do końca rundy. Wcale się nie zdziwię jak go wy.......ą z roboty jeszcze w tym sezonie. |
Jeżeli ktoś kiedykolwiek miałby przyjść za Moskala, to były dwie opcje Probierz albo Fornalik. Smuda? marny trenerzyna, Probierz prowadząc słabe zespoły potrafił je wyciągać z głębokiego kryzysu - po tym poznaje się siłe trenera, aktualnie to dyzma moze czyscic buty Probierzowi.
|
Cytat:
Gdy łyknęli Lenczyka, zrobiło się ciepło, ale ze mają debila zamiast prezesa zrobiło się fajnie. Lenczyk poszedł do innego potencjalnego spadkowicza i nagle spadkowicz został kandydatem na mistrza. Tymczasem na Kałuzy nadal pyta, co mnie zresztą bardzo cieszy i powolutku upewnia że jednak Filipiak z ferajną to debile rzadkiej maści. Ch.uj ci na grób Cracurvio. |
Cytat:
|
Mam tu przesłanie wrózbity Davida z jakiejś tv.
"Odcinam, odcinam cię Cracurvio od punktów w Ekstraklasie, odcinam i napełniam czarą goryczy. Napełniam i widzę dno. Sportowe teraz, kibicowskie od dawna. Odcinam.....(pstryk). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Z tych magików, którzy są wolni to moim zdaniem jedynie Czesuaf711 być może mógłby zrobić dobrze pejsom. aczkolwiek mam wrażenie, że on potrzebowałby czasu - okres przygotowawczy żeby poznać zespół i go jakoś ustawić. no a tu już prosta jazda do mety bez pit-stopów.
Sytuację mają dosyć słabą... my zresztą też nienajlepszą w kontekście naszych ambicji... 3 pkt z Lechią bardzo potrzebne. |
Ktoś oprócz Nas przegrał z Cracovią w tym sezonie?
|
Dzisiaj stanie się cud i ŁKS sprawi niespodzianke w Warszawie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
10 znaków. |
Bardzo bym chciała, żeby ŁKS wymęczył chociaż 1:0 z Legią, ale to ciężkie zadanie :P Choć na pewno możliwe, bo piłka to nieprzewidywalny sport.
|
Będzie 0:1
Bramkę strzeli Wojciech Ł. Dzięki temu przypomni o sobie Skorży i ten weźmie go do Legii w następnym okienku transferowym. :) |
Ten Wilusz z Bełchatowa jest świetny, gość wyszukany za 150 tys. złotych z drugiej ligi, a gra już trzeci mecz bezbłędnie praktycznie, solidny zarówno na środku, jak i na lewej obronie, ma 23 lata. Zwróćcie uwagę, że jak tylko jest to możliwe to nie wybija bezmyślnie piłki, praktycznie za każdym razem albo zagrywa ją do przodu, albo nabija przeciwnika i wywalcza aut, świetnie się zastawia. Kwestią czasu jest kiedy dołączy do jednego z najlepszych klubów w Polsce, a przy biedzie na lewej obronie w kadrze przy dalszym postępie ma szansę nawet i tam wskoczyć.
P.s. Teraz patrzę, że gość piłkarską młodość spędził w Holandii - Heerenveen, Sparta Rotterdam...to widać. Podobno dużo czasu stracił ze względu na ciężką kontuzję. P.s.2. Kolejny chłopak kupiony za 200 tys. złotych świetnie zaczyna przygodę w Ekstraklasie i strzela po kilku minutach w lidze gola. Widać, że warto szukać w niższych ligach, o co zawsze się dopominam. |
I bramka Mateusza Maka. Ale nasi eksperci w klubie wolą stawiać na Kirma ktory kopie sie po czole przy każdym przyjeciu pilki...
|
Czyli co, przeczytamy za 3, 4 godz że "Zieliński zwolniony z Polonii" ? :)
|
Dwa gole byłych Wiślaków dla GKS Bełchatów w meczu z Polonią Warszawa. Co do Kosowskiego warto spojrzeć, że mimo 35 lat ma w tym sezonie gola i 9 asyst. Szkoda, że doznał kontuzji. Po sezonie kończy mu się kontrakt, ciekawe gdzie trafi. Szkoda, że wtedy się nie dogadaliśmy.
|
kazda przegrana Poloni to kolejny krok drugiej warszawskiej ku..wy w kierunku MP.....
|
Sikorski zaliczył jedno z największych pudeł w historii piłki nożnej i nie mówię tego z ani krztą przesady :shock:
|
Z dwojga złego chyba lepiej żeby Legia zdobyła mistrza niż dawne kochanki kurewek zza miedzy ...
|
Czemu dawne?
|
Cytat:
|
Cytat:
Co do meczu to świetnie się go oglądało. Oby takich więcej. Jak patrzę na tą Polonię to poza Baszczem, Dwaliszwilim i Canim to tam same przeciętniaki, a Józio wymaga od nich Bóg wie czego. A boki obrony obok Craxy to maja najgorsze w lidze chyba. |
Brawo GKS, kilka naprawdę ładnych akcji i ogólnie zasłużyli na 3 punkty. Momentami miało się wrażenie, że Polonia powinna GKS wciągnąć nosem, gdyby zaqangażowała się w mecz, ale grała powoli, w nieskoordynowany sposób, na stojaka, zupełnie jak nasi kopacze i zasłużenie przegrała. Teraz trzeba liczyć na ŁKS, a potem na Probierza. Ja wierzę, że jednak dzień skończę w dobrym humorze :P
|
To się Wojciechowski punktów nachapał. Nie ma to jak przyznawać swojemu zespołowi przed meczami 3 punktów (mówił, że Polonia będzie miała 9 punktów po 3 meczach wiosennych).
Sikorski? Strzał życia :D |
O czym innym myślałem a co innego napisałem - macie racje.
Tym bardziej nie wyobrażam sobie trzymać za nich kciuków. |
Cytat:
z cudzego szydzicie ....a swojego cyrku i kalectwa nie widzicie ..... wezcie na wstrzymanie z szyderstwem bo u nas dopiero jest obraz nedzy i rozpaczy ... |
Wspołczuje Zielinskiemu
|
Legia to ma piękną murawę :rotfl: chyba chcą pokonać Lecha Poznań :rotfl:
cóż narazie po pierwszej połowie ciekawy mecz. Legia gra swoje ( bramka raczej póki co zasłużona) , a ŁKS w kontrach ładne akcje robi. |
Cytat:
|
właśnie Radović nie podał ręki Skorży, kopnął w mikrofon canal+ i poszedł do szatni. Co zrobi z nim Legia?
|
wyśle zapytanie czy oby go noga po tym kopnięciu nie boli i czy da rade w następnym meczu wystąpić
|
morał z tego taki... piłkarze nie lubią być zdejmowani przed godziną gry!
Czemu Saganowski tego nie wcisnął! :D |
pamiętacie jak Pareiko jak został wyrzucony przez Gila w Wawie w meczu z Legią uderzył rękawicą i zniszczył tablicę wyjście ewakuacyjne i komentator canal+ przyniósł to i pokazał do kamery? coś czuję, że w przypadku Radovicia tak nie będzie :P
Po meczu. |
Kurde możemy tylko pozazdrościć Legii liczby Polaków i wychowanków w pierwszym składzie.. Niestety zasługują na mistrzostwo w tym sezonie jak żaden inny klub..
:/ |
Zobaczymy pysio co powiesz za 10 kolejek ;)
|
Że tak powiem - uff... Już po 10 - 15 minutach widać było, że będzie to kolejny mecz z cyklu "przecież już wygraliśmy, po co się męczyć":rotfl:. Na szczęście ŁKS sam sobie bramki strzelał:lol:
|
Widzę, że Lechia pozazdrościła stanu Legii i też chce mieć taką samą. Ja nie wiem , ale na tych nowych stadionach to te murawy to jak z osiedlowego boiska wzięte.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl