![]() |
Tanie wzmocnienia
Wymiana Buchalika na Emilijus Zubas z Podbeskidziem BRAMKA Paweł Kieszek-(GD Estoril-Praia)-WYDAJE SIĘ NIE GORSZY OD CIEŻNIAKA RESZTA WZMOCNIEŃ Obrona Adam Danch-Górnik Zabrze Damien Perquis-Toronto-Bardzie SF ale może powrót jak Wolski by sie odbudować Michał Nalepa-Ferencvarosi TC Pomocnik Środkowy Roman Gergel-Górnik Zabrze Dani Quintana- Qarabağ Ağdam Adrian Mierzejewski-Al-Nassr (Rijad) (Może by chciał się wypromować bo kase już zarobił jak mąka w Chinach) Radosław Majewski -(AS Véria) (Może chciał by się odbudować jak Wolski,Stilić,) Marcin Burkhardt-(Ullensaker/Kisa IL) na ławkę jako uzupełnienie |
Cytat:
:lol: Radosław Majewski podpisał kontrakt z Lechem Poznań. Adrian Mierzejewski - ''chciałby się wypromować'' - gdzie przepraszam bardzo? Wymiana Buchalika na Zubasa - :lol: Wisła złożyła jakieś zapytanie do Urzędu Pracy? ''Szukamy piłkarzy, wolnych, bez kontraktu, którzy chcieliby się wypromować, odbudować. Gwarantujemy skuteczność w 100% (Stilić, Wolski). Płaca: średnia krajowa Kontrakt: na rok bo na dłużej się nie opłaca, najwyżej przedłużymy jak się sprawdzi. Wymagania: proste kopnięcia piłki, najlepiej na dorobku, bo czasem nie płacimy na czas( raz na 6 miesięcy) Kontakt: [email protected] |
Majewski przecież się będzie odbudowywał w Lechu :)
|
Ten twoj Majewski to jak bys nie zauwazyl dawno juz w Lechu gra.
|
Cytat:
Kolega chyba nie jest zbyt na bieżąco... Pomijając już niektóre pomysły tylko napiszę, że Majewski jest już jakiś czas zawodnikiem Amici Poznań. |
to jeszcze ja.
Majewski chyba bedzie grac dla Lecha. |
SORKI POMYŁKA ZAPOMNIAŁEM ZE MAJEWSKI W AMICE
Tanie wzmocnienia Wymiana Buchalika na Emilijus Zubas z Podbeskidziem BRAMKA Paweł Kieszek-(GD Estoril-Praia)-WYDAJE SIĘ NIE GORSZY OD CIEŻNIAKA RESZTA WZMOCNIEŃ Obrona Adam Danch-Górnik Zabrze Damien Perquis-Toronto-Bardzie SF ale może powrót jak Wolski by sie odbudować Michał Nalepa-Ferencvarosi TC Pomocnik Środkowy Roman Gergel-Górnik Zabrze Dani Quintana- Qarabağ Ağdam Adrian Mierzejewski-Al-Nassr (Rijad) (Może by chciał się wypromować bo kase już zarobił jak mąka w Chinach) Marcin Burkhardt-(Ullensaker/Kisa IL) na ławkę jako uzupełnienie |
Paweł Kieszek jest wolnym graczem. Super propozycja, ale powiedz mi po czym sadzisz ze jest nie gorszy od rezerwowego bramkarza Legii ?
Adam Danch - tutaj mógłbyś sie lepiej wysylić. Michał Nalepa -Kiedy widziałeś jego gre? moze wczoraj? Damian Perquis - odbudować w czym ? ocb ? Gergel - Tak jak z Danchem Dani Quintana - kontrakt z Bach Bach do 2018r ale dawno nie widziałem jak sie prezentuje. Powiedz coś wicej Mierzej - wypromować do czego? Do wiekszej kasy która zarobił ? Hmmmm....mindfuck Majewski - 29 czerwca podpisał umowe z Lechem Burkhardt - umarł 5 lat temu Jak na wysłannika Kapki- całkiem nieźle |
Mam teorię spiskową, że daka.kodaka to tak naprawdę Alan Uryga.
|
Damien Perquis rozwiązał kontrakt z Toronto FC
http://www.90minut.pl/news/267/news2...oronto-FC.html ZA GUMISIA PRZYDAŁ BY SIĘ |
a co sie stało Gumisiowi ?
|
Cytat:
|
On może i się nie pali ale jak dobra kasa się pokaże to działacze go sprzedadzą
A nawet jeśli nie to i tak potrzebujemy jeszcze jednego stopera bo Arek coraz starszy i całego sezonu nie wytrzyma a Sadlok jest potrzebny na skrzydle w obronie |
Zastanawiam się kto może przyjść tych pięciu zawodników ? Vranjes mam nadzieję,że plotka transferowa z twittera to samo Wieteska dupy nie urywa Sobota całkiem możliwe Stilić ? znowu bez formy,że jeszcze z nikim nie podpisał.Na tu i teraz ofensywny pomocnik i defensywny oraz prawy skrzydłowy
|
jesli jakis przecietny Vranjes ma grac , to juz wole zeby Radek sie przebral i gral jako grajacy trener
|
Vranjes - piłkarz o którym marzył Kaziu Moskal jak był trenerem Wisły. Vranjes może jest przeciętny w legii ale u nas wybijałby się. Niestety taka prawda.
Zanim poszedł do krawaciarzy w Lechii to było ważne ogniwo. |
Mnie wydaje się, że na pierwszy ogień może przyjść ktoś ze stajni Citki, jest jak wiemy menadżerem kilku zawodników
|
Najgłośniejsze nazwiska to Sobota i bracia Gikiewiczowie. Bramkarz nie do wyjęcia, napastnika nie potrzebujemy, a za Sobotę trzeba byłoby solidnie wybulić. Cała reszta raczej mało interesująca.
|
Cytat:
Obecnie mamy jednego (Ondraska) na jakims poziomie. Brożek mimo wszystko to dno, Drzazga cieniutki, a Zachara to szkoda słów. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja wiem, że Brożek to Brożek - gość, któremu wiele zawdzięczamy. Niestety lata lecą - w pierwszym meczu wyglądał naprawdę dobrze pod względem fizycznym, ale każdy kolejny - coraz gorzej. Podsumowaniem może być sytuacja sam na sam z ostatniego meczu, kiedy się po prostu przewrócił - wyglądało to tak, jakby upadł z wycieńczenia. Plus to, że od 50 minuty snuł się po boisku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Brożek to dno? No tak, zapomniałem, że na tym forum, Frankowski też... Znowu się zaczyna... Póki co Ondraszek w dalszym ciągu może Broziowi buty czyścić, biega i walczy - fajnie i co z tego? Boguś też biega i walczy...
|
To jest jest FM czy FIFA. W kadrze jest czterech nominalnych napastników i nie potrzebujemy Gikiewicza na piątego, poziomem pewnie podobnego co Zachara, siedzący u nas na ławce. O Gikiewiczu mówię oczywiście w kontekście piłkarzy ze stajni Citki.
|
Gikiewicz? Sobota? Ku**a myślałem, że nowi właściciele to szansa na rozwój i nową Wisłę, a tutaj widzę sprowadzanie emerytów na "dorobienie" do końca kariery. Miernie oj miernie
|
spokojnie jeszcze tutaj nikt nikogo nie sprowadził
|
10. marca 2011,
Zmarnowali pieniądze Wojciechowskiego Dziś można powiedzieć, że zimowe transfery Polonii Warszawa okazały się klapą. Odpowiedzialność za ściągnięcie trzech piłkarzy ponoszą Marek Citko i Jan de Zeeuw. Menedżerowie ci dość niespodziewanie wkupili się w łaski właściciela Czarnych Koszul Józefa Wojciechowskiego, ale zmarnowali jego pieniądze. Spośród zakontraktowanych zimą piłkarzy nieoczekiwanie jako jedyny miejsce w zespole wywalczył Serb Dorde Cotra, kupiony z FK Rad za 300 tysięcy euro. Niewiele jednak można o nim powiedzieć dobrego, bo w spotkaniach w których zagrał należał do najsłabszych na boisku. – Ostatni mecz rzeczywiści zagrał katastrofalnie, ale w poprzednich wypadł nieźle – broni jednak serbskiego zawodnika Wojciechowski. Zatrudnienie Contry nie jest dziełem przypadku. Jego menedżerem jest pełniący funkcję dyrektora organizacyjnego przy Konwiktorskiej Jan de Zeeuw. W przerwie zimowej sztab szkoleniowy Czarnych Koszul sprawdził kilkunastu zawodników, ale już wtedy zaczęły pojawiać się głosy, że pracę dostaną tylko zawodnicy powiązani z Citką i de Zeeuwem. I tak się stało. Aż trzech zakontraktowanych zawodników korzysta z usług wymienionej dwójki menedżerów. Citko przepchnął wypożyczenie z Szeriffa Tiraspol Milosa Adamovicia, a z Dynama Mińsk Dmitrija Rekisza. Pierwszy na razie gra tylko ogony i niczym się nie wyróżnił, Białorusin natomiast wciąż nie jest gotowy do gry w pierwszym zespole i tuła się po boiskach Młodej Ekstraklasy. Latem do zespołu Theo Bosa dołączy jeszcze Aleksandar Todorovski, którego menedżerem również jest Citko. Chodzą słuchy, że holenderskiego szkoleniowca nawet nie zapytano o zdanie. Zimą polonistą został też Maciej Sadlok. Polonia kupiła go już latem, bez pomocy wspomnianych menedżerów, i jak na razie jest to jedyny dobry transfer warszawskiego klubu. Zimowe transfery Polonii: Dorde Cotra (27 l.) – menedżer Jan de Zeeuw Adam Kokoszka (25 l.) – menedżer Milos Adamovic (23 l.) – menedżer Marek Citko Dmitrij Rekisz (23 l.) – menedżer Marek Citko Maciej Sadlok (22 l.) – menedżer Radosław Osuch Aleksandar Todorovski (27 l.) – menedżer Marek Citko |
Oby też nam nie wcisneli jakiegoś szrotu od citki
|
To raczej dowodzi tego, że Citko nie jest słupem JW ;)
|
Vranjes, Sobota, Mak, Stilic, Perqis to te 5 transferów - info sprawdzone sprzątaczka znalazła listę w koszu
|
Cytat:
|
"Adrian Mierzejewski rozwiązał kontakt z @AlNassrFC i jest wolnym zawodnikiem. Czeka na oferty"
Żródło: https://twitter.com/s_staszewski/sta...41508011593728 Przesłałem linka do Tweeta do Pana Właściciela Meresińskiego Jakuba. Ciekawe czy polubi :D |
jak sie nazywa twoje konto na tt?
moze to Ty jestes wśród tych gagatków, którzy jak padni info o rozwiazaniu kontraktu wpisują w komentarzu "Do Wisły go" Rozumiem ze myslicie o rzece. Szkoda ze inni tego nie kumaja, i powielają komentarz który rośnie tak mocno ze Ci głupsi słabsi dziennikarze dają sie złapać na wittmana czy jak mu tam było. To że jest oświadczenie, ze mozem dość nawet do 5, nie znaczy nic. Pamiętam wywiad, na żywo chuba nawet, w którym pewien prezes mówił : Sciagniemy nazwisko przyciagajace kibicow na trybuny. A potem wyszło jak wyszło :) |
Już nie mówiąc o tym, ze dyskusyjne jest ściągnie wiekowego piłkarza, na wysokim kontrakcie, który z piłka na wysokim poziomie pożegnał się jakiś czas temu... Gdzie tu sens? Tylko medialnie jeśli już.
|
Wiem, że nie lubicie mediów Agory, więc po prostu wklejam obszerny fragment tekstu Klemby, który ukazał się przed chwilą
-- Marek Citko w rozmowie z "Gazetą Wyborczą - Kraków" potwierdził, że Wisła chce dokonać pięciu transferów. Mają przyjść perspektywiczny zawodnik, a także stoper, skrzydłowy, środkowy pomocnik i napastnik. Jak udało nam się ustalić jednym z celów transferowych jest właśnie Stilić. Wiśle brakuje rozgrywającego z prawdziwego zdarzenia - po odejściu do Lechii Gdańsk Rafała Wolskiego nie udało się w jego miejsce pozyskać następcy. W krakowskim klubie Stilić był wielka gwiazdą. Przez półtora sezonu rozegrał 52 spotkania - strzelił 16 goli i zaliczył 17 asyst. Citko, który w Wiśle odpowiada za sprawy sportowe, przyznał, że odejdzie Richard Guzmics. - Poprosił o zgodę na transfer i ją dostał - potwierdził Citko. Węgier ma trafić (za około 300 tys. euro) do włoskiej Pescary. -- Pozdrowienia |
Ależ mi to news. Skończył mu się kontrakt, grał u nas za Smudy, to klepniemy newsa.
Żenada wybiórcza, Klemba chvj nie informator. |
Info na glownej wiec raczej cos wiedza.
A co do KLemby to sprawdzimy jak mu idzie zgadywanie. Dla potomnosci i do weryfikacji http://i63.tinypic.com/2lbkzsn.jpg http://i63.tinypic.com/2vsnsdi.jpg http://i63.tinypic.com/6hsrxk.jpg |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:37. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl