![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
łapy, a przed tym dogaduje sie z Putinem za plecami jak wykiwać polskiego prezydenta ! Niestety, kolejne 4 lata te same gęby, sikorskie,kopacze, zbychy,rychy...... eh |
Cytat:
PIS to taka partia i tak jest postrzegana przez wiekszosc ludzi i sadze ze Ziobro ,jako nastepca Kaczyńskiego ,jest postrzegany jako jeszcze wiekszy psychol.. |
Cytat:
Nikt Ci na Kaczyńskiego głosować nie każe, dziwnym jedynie wyborem jest głosowanie na PO uważając się za kibica. Za Małeckim także nie przepadam... Reszty Twoich punkcików nawet nie skomentuję... |
jezeli niektorzy glosuja wedlug glupich filmikow na yt typu Pis Factor to dlugo nie bedzie normalnosci
|
Cytat:
ps. serek.2c - odpowiadanie pytaniem na pytanie świadczy o Twojej bezsilności... |
Cytat:
a) głosują na Kaczyńskiego b) Małeckiego mają za Boga c) kupują najtańsze bilety i śpiewają w młynie "Tusk..." d) gonią się z pejsami po osiedlach e) inne Tak bardzo chcesz należeć do grona, o którym masz tak kiepską opinię? Wracając do tematu, to z tego, co widzę, przynajmniej Małopolska pokazała się z dobrej strony i większość nie wybrała Donka. W ogóle cała ściana wschodnia + Małopolska wybrała PiS. :) Wiadomo, starzy, niedokształceni i z małych miast. :lol: |
Cytat:
ps. Tak, wiem - używam "języka nienawiści".... ZŁOOOOOO. Cytat:
|
Cytat:
|
Bilet w jedną stronę, wherever.
....a jego jebana, .......ona mać, 40% narodu jest .......onymi imbecylami! |
Cytat:
|
Wynik Palikota ?- widocznie tyle ćpunów było gotowych oddać dla niego głos w zamian za legalizację narkotyków :-)
|
Cytat:
jeśli cieszy cię dalszy ciąg liberalizmu, który ogranicza dostęp do informacji, aresztuje ludzi za wyrażanie swoich poglądów, to znaczy, że żyjesz w świecie stworzonym przez tvn24 i jest ci tam dobrze. Tzn. nie dziwię się, że jest ci tam dobrze, bo nie myślisz i nie wiesz w jakim bagnie tkwisz. Nie dziękuj. To darmowa diagnoza. Cytat:
|
Cytat:
Jedno pytanie. Określ się jakie masz poglądy: 1. Prawicowe 2. Lewicowe Bo głosujesz na Partie Oszustów, a oni są bezideowi. Jak to jest z Tobą? |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rozmawiałem w pracy (większość kobiet, bank) przed wyborami i pytałem - co musiałoby się stać, żeby nie głosowały na PO (bo trąbiły o swoich preferencjach wyborczych od tygodnia)? Otóż oświadczyły mi, że musiałby się pojawić "nowy Kwaśniewski", ktoś kto równie dobrze jak On reprezentowałby Polskę... Czas składać wypowiedzenie? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moim skromnym zdaniem zwycięstwo PIsU było nierealne. Partia Oszustów miała po swojej stronie wszystkie ogólnodostępne telewizje TVP1, TVP2, Polsat, TVN, TVP INFo. Potrafili wcisnąć tak kit ludziom, że ąż głowa boli. A że dużo ludzi nie mają swojego rozumu to chwycą wszystko co im taki Lis, Olejnikowa, Wojewódzki powie. Do tego w stosunku do Kaczyńskiego propagowano taką nienawiść, że naprawdę człowieka żal się mi robiło nieraz. Sąsiad mój na moje pytanie na kogo zagłosuje, mówi, że zagłosuje na partię Tuska bo jeśli wygra Kaczyński to będzie 3 wojna światowa.
Dla mnie to będzie męka oglądać mordy Niesiołowskiego, Kutza,Grasia plujących nam prosto w twarz. Czekają nas 4 ciężkie lata. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
A co takiego podoba Ci się w tym Państwie, co sprawia, że żyje Ci się tu tak dobrze, jaka jest recepta na takie życie przy tym rządzie :> Zastanawia mnie, cóż takiego urzekło ludzi w Palikocie, czy to ma być ta trzecia siła polityczna Polski :> Czy może niektórzy, tak dla przysłowiowych jaj zagłosowali na komika polskiej sceny politycznej? Jeżeli tak, to wyszło tak jak wyszło, koleś mający na listach transseksualistę wchodzi do rządu z trzecim wynikiem... Gdzie ten kraj zmierza, robimy drugą Holandię ? Jestem zaskoczony i zniesmaczony, że tacy ludzie będą zasiadać w rządzie. |
No to zesmy k*** wa obalili PO
komuna trwa w najlepsze P.S Pedofile,tranwestyci,narkomani ,czlowiek z wibratorem- 3 siła polityczna w tym kraju. czas emigrowac? |
Cytat:
Ja Ci odpowiem. Chciałeś zabłysnąć i nie wyszło. Nie wiesz nawet co jest śpiewane na stadionach = nie jesteś kibicem a tylko widzem "telewizyjnym". Gdybyś przypadkiem przechodził koło stadionu usłyszałbyś co jest śpiewane. Co do reszty: a) nie głosuję na Kaczyńskiego - ja też, głosuję na partię i jej program - to nie były wybory na prezydenta. b) Małecki nie jest moim Bogiem - moim też nie c) nie kupuję najtańszych biletów i nie śpiewam w młynie "Tusk..." - kupuję karnet ( najdroższy bo mnie stać skoro już idziemy w taką przaśną konwencję), nie śpiewam " tusk.." chociażby dlatego, że nikt tak nie śpiewa d) nie gonię się z pejsami po osiedlach - ja też nie, jak mam ochotę kogoś lać po mordzie robię to na treningu ale generalnie wolę inne rozrywki e) inne |
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...fca36939,1,3,5
W Krakowie wygrało PO... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:54. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl