![]() |
Dzięki, czyli 3 miesiące.
|
Jako że w temacie "komórki" nikt nie odpisał, to zapytam tu: co polecacie: NOKIE C3 czy NOKIE E51.
Zalezy mi na szybkiej i konkretnej odp. EDIT: Dzięki <wislak88> |
są może ludzie jeżdżący na Wisełke z woj. zachodniopomorskiego lub wielkopolska? chodzi mi co bywają częściej w sezonie a nie jednomeczowców
ps. może być PW |
Cytat:
|
Posiada ktoś z forumowiczów książkę do języka hiszpańskiego Aula Internacional 1
Potrzebowałbym skan z 2 początkowych rozdziałów. :) nieaktualne. |
Czy grubość kabla koncentrycznego do satelity ma znaczenie?
|
Witam! Jeśli pracuję i mam Umowę zlecenie to mogę sobie tak po prostu nie przyjść nie ponosząc żadnych konsekwencji i wtedy przestanie obowiązywać ?
|
Nie oriętuje się ktoś w jakich cenach są te szaliki Pytam tylko oriętacyjnie jak by ktoś coś wiedział bardzo prosze na PW
Bene Natus Wiślackie Rewiry Ultra Weekend Henryk Reyman Wyjazd Rzecz Święta 100% KRK style Nasza Wisła Towarzystwo Sportowe Wściekłe Psy |
Cytat:
|
Co oznacza DOHC 16V?
|
Cytat:
dwa wałki rozrządu w głowicy ,16 zaworów po 4 na cylinder |
Słuchajcie dzisiaj w nocy niecała godzinę temu ktos rozwalił wszyskie szyby w samochodzie mojego syna,oraz wgniótł dach rzucając kamieniem,jestem ojcem chłopaka i byc moze dlatego ze kibicuje wisle zostało mu zniszczone auto honda civic.ponieważ obecnie przebywam za granicą nie moge go wesprzec prosze jezeli ktos gdzies by slyszal ze ktos sie chwali ze dal komus nauczke prosze o kontakt ze mna dzieki dla całej braci wislackiej
|
jeszcze jedno powazne odpowiedzi kierujcie na priv
|
Witam Mam pytanie...
Dzisiaj kupiłem zdrapkę, jednak zdarła się razem z cyferkami. Widac tylko 9 cyfr. Na zdrapce jest napisany nr. seryjny. Mogę w jakiś sposób odzyskać to doładowanie ? Mieliście kiedyś podobny problem ? Od razu mówię że nie mam Paragonu ;/ i jeśli ma to jakieś znaczenie operator : Orange ... |
szukam parkingu strzeżonego najlepiej w okolicach dworca głownego, potrzebuje zostawić samochód w związku z wyjazdem do poznania... ma ktoś coś sprawdzonego??
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
W pamiętnym meczu pomiędzy Wisłą a Arką kibice wbiegli na murawę jeszcze przed końcowym gwizdkiem arbitra. A było to?
|
Cytat:
10.05.2006 pamietam baaardzo dobrze ten mecz |
Cytat:
jakieś inne propozycje?:) A.C.A.B też nie... |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli masz takie trudności z rozróżnieniem gatunków muzyki to może o taki kawałek Ci "hip hopowy" chodzi :D http://www.youtube.com/watch?v=-FHho6jWZRE Bez napinki, pozdro :) |
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=CMU3XutltwM |
Pamięta ktoś może ile składów miał pociąg do łodzi w tym roku? dwa czy trzy?
|
Poszukuję ciekawej oferty sieci internetowej dla studentów, a więc takiej w ktorej umowe możnaby rozwiązać po niedługim czasie. Zna ktoś coś oprócz NetMaxa(strasznie drogi); UPC, Ghnet (nie można zainstalować); Netii(oferta studencka nie obejmuje terenu, ktory zamieszkuje). Biorę pod uwagę jeszcze oferte tepsy ale może znacie jeszcze coś lepszego? Pozdrawiam:)
|
Witam
Czy jest na forum jakaś osoba obeznana z nowinkami ze świata komputerów? Posiadam 2,5 kafla na laptopa. Można kupić coś dobrego za tą kwotę? Gierki najnowsze pójdą na sprzęcie za taką kwotę? Będzie to sprzet raczej z górnej półki ? Jeden z kolegów na tym forum polecał coś takiego: http://www.x-kom.pl/p/58308-notebook...20-dvd-rw.html Może jest coś jeszcze lepszego? a może warto dołożyć jeszcze troszeczke jakby był duży przeskok za niewielką dopłatę? Proszę o opinie |
W zasadzie pytanie związane z koszykarkami - czy na Euroligę z Mizo bilety do młyna są po 5 zł?
|
Gdzie można iść w Krakowie na squasha w miarę przystępnej cenie ?
|
Cytat:
|
Witam, polecicie jakiś dobry tomik poezji jako prezent dla kobiety?
|
Z czym najlepiej pic zurawinowke ?
|
Cytat:
Pakowanie się w laptopa, żeby slużył on do gier jest zupełnie bez sensu. wejdz na www.pcprojekt.pl i skonfiguruj sobie coś do swojej kwoty. Jak chcesz grać to tylko na desktopie. Laptop dla mnie jest do pasjansa. I mówi Ci to gracz z 20-letnim stażem. |
Cytat:
do gier stacjonarny albo ps3 laptop to do pokerstarsa czy pasjansa jak kolegas mówi no chyba ze chcesz lapka do gier, to filmy alienvare(alienware) ok 7.5 klocka |
mam durne pytanie, ale parę osób które mają Dialog miały dzisiaj w nocy o 03;00 krótki telefon. Dosłownie puszczenie takiej strzały. I pytam się czy Wy mieliście coś takiego w nocy ? Ci co mają dialog albo co innego ?
|
Jest jakas stronka do ogladania filmow na megavideo bez limitów?? Bo wszedzie trzeba jakies konta, premium vip lub inne .......y. Z góry bardzo dziekuje .
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl