![]() |
Cytat:
|
Cytat:
BTW. Pamiętam, że kiedyś był temat sprowadzenia Jakuba Wilka - ale to były czasy kiedy był pierwszoplanową postacią w Lechu. Myślę, że to byłaby ciekawa alternatywa, bo z tego co się orientuję to w Poznaniu chyba go nawet do Ekstraklasy nie zgłosili |
transfer Kirma to tylko presja na Legie i menago Żyry.Więc nie ma co sie łudzić na transfer Kirma prędzej Meleks pójdzie w ślady Bitona niż Kirm odejdzie z Wisły
|
boże jakie to by było piękne gdyby ten darmozjad wreszcie opuścił nasz klub! ale obawiam się, że działacze Hannoveru jednak nie są tak naiwni...
|
A ja pamiętam Jego początek w Wiśle i byłem zadowolony że tu trafił. Myślę że jest coś nie tak z Jego psychiką i na pewno nie nazwał bym go darmozjadem bo za takich uważam Jaliensa i Lameya
|
Cytat:
|
Odejście Kirma będzie Naszym największym wzmocnieniem :)
|
Raczej odejście holendrów będzie największym wzmocnieniem w szatni jak i w kasie klubu którą Wisła zoszczędzi na odejściu Holendrów
|
Jaliens był najlepszym obrońcą w naszej kadrze wczesną jesienią, dopiero później już miał w dupie klub kiedy wiadomo było że zagramy jeszcze te parę meczy o pietruszkę, Chavez i on w meczu rewanżowym z klubem z Liege, pokazali że kiedy im się chce to nawet 3 na 2 trudno ich przejść. Natomiast Lamey to było kompletne nieporozumienie na początku grał dobrze bo wiedział że może odzyskać zainteresowanie(nie klubów a mediów), a skończyło się jak każdy wie. Kirm jest wszędzie na boisku i to jest jego plus reszta same minusy, gdyby był w formie jak w sezonie ostatniego MP to moglibyśmy coś za niego wziąść natomiast teraz można zrobić tak: Jaliens + Kirm + 500 tys Euro = Overtroom, fajny zawodnik aczkolwiek nawet jakby wymień go za Meliksona to też by trzeba było dopłacić, nie wiem kto taką bajkę puścił, jest nim zainteresowanie ale silnych średniaków.
|
Bułgar nie dla Wisły.
http://www.blitz.bg/sport/article/131783 Co za czasy za 100 kilo € można kupić ciekawego grajka. |
Cytat:
|
kupić sobie można, trzeba jeszcze kontrakt ustalić.
|
Cytat:
|
Bruno ma oferte z Polski.
http://www.sport.pl/sport-warszawa/1...sko__Moge.html może o Wisłe chodzi ? W końcu Probi go trenował w Jagielloni.Tym bardziej że teraz jak pozbyliśmy sie Małego to szukamy jakiegoś bocznego pomocnika.Kiro pójdzie na prawą strone a Bruno na na lewą ? Kto wie... |
|
Kogo obchodzi to jaki skład budujesz sobie w idiotycznej zabawie? Quioto jeszcze z Wisłą nie podpisał, Bednarz powiedział że do pozyskania Kupisza daleko, bo pieniądze z wypożyczenia Małeckiego na to nie wystarczą, Dudu odrzucał dotychczasowe oferty Wisły.
Upał zaszkodził, czy gimbusy w formie? |
ten temat po to właśnie jest... przestań pluć jadem junior
|
MP było by nawet nasze bez zakupów(prócz LO).
|
Myślę, że potrzebujemy defensywnego pomocnika z prawdziwego zdarzenia. Nie podoba mi się gra Wilka, a gdybyśmy grali ustawieniem z Meliksonem i Chrapkiem w środku, to do obsady pozostawałby nam defensywny pomocnik. Owszem, Sobol mógłby nawet grać w pierwszej drużynie, ale jako jego następcę należałoby znaleźć tak samo zadziornego jak on, który mógłby wyciągać piłki spod nóg rywali bez zastanowienia, zawodnika, który miałby "żelazne płuca" i wspomagałby drużynę w najtrudniejszych momentach. Obecnie nie przychodzi mi na myśl nikt z polskiej ligi, ale ewentualnie ktoś z zagranicy. Szkoda, że nie stać nas było na Gennaro Gatusso, może pograłby u nas na przyzwoitym poziomie jeszcze przez 2 lata.
Cytat:
|
Sobolewski to już jest cień piłkarza którego każdy pamięta. Gra na alibi, praktycznie już nie notuje odbiorów, nie reguluje tempa gry.
U Wilka jest lepiej z odbiorami, ale jest przeraźliwie wolny i drewniany. Rozgrywać potrafi w jeszcze mniejszym stopniu niż Sobolewski. Także pełna zgoda, przydałby się ktoś kreatywny do środka. Ewentualnie można odpuścić kreatywność środka jak się ma skrzydłowych i napastników co zrobią całą robotę za nich, ale próżno ich w składzie Wisły szukać. Na dobrą sprawę nie wiem na czym/na kim ma się ta nasza gra opierać ? W środku dwóch przecinaków, a skrzydłowych się pozbywamy hurtowo bo odszedł Małecki, a mówi się również o odejściu Kirma i Meliksona, którzy również byliby brani pod uwagę jako boczni pomocnicy. |
Dlatego też lepiej będzie sprzedać Wilka i niech gra Brud. Nie spodziewam się, że Sobol odzyska choć cień formy.
---------------- Odejście Kirma oceniam pozytywnie (to już zgrana karta i pozostała tylko chaotyczna gra), może go zastąpić ten Bejarano, który ma wydaję się być dość ambitny. |
Cytat:
Nie kupować LO niech gra Bunoza albo Żemło Naszym celem oczywiście MP i grupa LM, amen. A jak się nie uda to będzie dziura budżetowa 10 000 000 sztuk złota i trzeba będzie sprzedać murawę i 12 tys krzesełek ze stadionu. |
Cytat:
rozumiem że żartujesz :help::help::help: |
Czesiu nie bierz tego więcej proszę.
|
A jakby Kosowski wrócił?
|
Cytat:
|
[A jakby Kosowski wrócił?]
to trzeba było postarać się jeszcze o Baszcza, przekonać Franka, żeby opuścił Jage i walczył o "miszcza" z nami...Przecież Głowacki wrócił... Wiadomo, że ten temat to nasze plotki i propozycje transferów, ale nie dajmy się zwariować... :) Martwi mnie ciągle ten brak pełnej obrony. Jak na razie to z tyłu mamy skład który bardziej pasuje pod granie np 3-5-2 bo 4 z tyłu sezonu nie pociągniemy... |
Kosowski to nie jest glupi pomysł w NASZEJ SYTUACJI,potrzebny jest nam skrzydłowy a nie wierzę aby znalazł się lepszy darmowy od Kosowskiego,Probierz wspominał że chce grać 4-4-2 więc Kosowski pasuje na skrzydłowego w takim ustawieniu.
|
Wy chyba siano palicie..
|
Nam są potrzebni obrońcy ( w pierwszej kolejności), a nie skrzydłowy, który pogra u nas rok za niemałe pieniądze i w zimie już trzeba będzie szukać dla niego zastępcy. Jeśli ma przyjść skrzydłowy to jakiś młody perspektywiczny, który może na dłużej zadomowić się w składzie.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl