![]() |
czy jest jakaś strona z terminarzem wszyskich lig europjskich, wystarczy 1 i 2 liga każdego kraju.
|
|
Do którego urzędu skarbowego muszą składać zeznania podatkowe osoby zameldowane na ulicy Reymonta??
|
Cytat:
pzdro |
Jak nazywa sie czcionka z szalika zrobionego na mecz przyjaźni Wisła-Lechia 15 XI 2008?
|
Cytat:
Ktoś coś innego zna ? Ps.Tak wiem jest allegro ale jest tam tego po prostu za dużo i pomieszane strasznie. |
|
Cytat:
Czekałeś 3 godziny czy pomyślałeś o tym, żeby sprawdzić na stronie adidasa albo gdziekolwiek? |
|
Cytat:
|
jak nazywa się znak który przypomina swastykę, ale jest trójramiennny. Co ten znak symbolizuje ?
pozdrawiam. edit: dzięki Tiramisu i DominoForza :) |
Cytat:
|
Cytat:
Triskel Neo-Nazi Symbol Skinhead Symbo |
Działa wam Cyfra plus ??
|
Działa bardzo dobrze!
|
Cytat:
|
Panowie, planuje rozdzielic sygnał Astry na 3 odbiorniki + net. Mam dwa pomysły na schemat ktory
zamieszczam ponizej. Do tej pory sądizłem że wystarczą zwykłe rozdzielacze, ale nacyztalem sie troche i mnie głowa rozbolała od tego wszystkeigo, bo dowiaduje sie że a to trzeba wpiąć rozdzielacz sygnału TV/R/DATA czy cos takeigo, jeszcze gdzie indziej wmazniacze, itd itp. mysle ze rysunek wszystko wyjazni. bardzo prosze o komentarz pomoc w doborze odpowiednik rozdzielaczy i reszty potzrebnego osprzętu by , ze tak powiem, wszystko śmigało jak nalezy. http://img683.imageshack.us/img683/9579/baza2.jpg http://img704.imageshack.us/img704/4817/bazac.jpg |
Jak obrócic kursor w Wordzie?
Chodzi o to żeby szło napisac numery tak jak są w Ogłoszeniach do urywania. |
Da się zrobić w Mozilli tak żeby przy wpisywaniu loginów itp nie wyskakiwały niektóre podpowiedzi?
|
W którym meczu pomiędzy Wisłą z Legią jakiś krawaciarz pokazał eLkę i potem zmykał na waleta ze stadionu? To bylo wtedy kiedy wygraliśmy 3:1 czy 1:0?
|
Cytat:
|
Cytat:
..... |
dzięki
10znaków |
Czemu WisłaTube tak długo nie działa ? :/
|
A co z konkursem bet- at-home
|
Dlatego pewnie zamknęli bo jest konkurs a na stronce nie może być reklam ;P
|
Cytat:
mam pytanie jak poznasz tego strasznego zbira, gdyby cie wziął z zaskoczenia i nagle ot, na przywitanie - dajmy na to w knajpie, gdyby przyszedl z kimś ci znanym - wyciągnął rękę? Każesz każdemu się rozebrać, by ustalić czy to aby przypadkiem nie żyd, czy też po prostu z oczu im źle patrzy, a z nosa bucha ogień (i do tego ogólnie śmierdzą czosnkiem), więc wiesz kogo unikać szerokim łukiem i na sam widok pluć przez lewe ramie? |
U niego w gimnazjum, każdy wie kto jest żydem a kto nie.. :P
|
Pany mam problem , z routerem otóż zrobiłem wczoraj formata i wgrałem windowsa xp. dzisiaj chcę wgrać routera i wyskakuje mi taki komunikat : "kabel ethernet nie jest podłączony sprawdź połączenie i czy modem jest włączony" mam neostrade tp i router normalnie działa bo na laptopie jest internet , co może być przyczyną i co mam zrobić PROSZĘ O POMOC.
|
gdzie w necie oglądnę dzisiejszą walkę Adamka?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl