![]() |
Cytat:
A temacie Jadczak Twoja odpowiedź to już jakiś totalny bełkot . Tutaj faktycznie mogę się przyznać , że nic nie rozumiem . Bo nie cholery z tego postu nie mogę wywnioskować w jaki sposób jestem wtyczka Jadczaka i nie mogę też zrozumieć czy w końcu wg Ciebie od miał racje i pisał prawdę czy też nie . Bo w jednym zdaniu zarzucasz mu pisanie pierdół i przytaczasz przykłady potwierdzające jego informację . Weź się zdecyduj ..... Ja też nie wiedziałem , że to tak wygląda i też uważałem że facet koloryzuje ale w pewnym momencie stało się oczywistym , że niestety miał rację co jak widać do Ciebie nadal nie dotarło . Kończe ta dyskusję bo widzę , że to strata czasu . |
Cytat:
Spółka publiczna (definicja prawna) – spółka akcyjna lub komandytowo-akcyjna, której co najmniej jedna akcja jest zdematerializowana. |
Fundusz z Kuwejtu zainteresowany przejęciem Wisły Kraków :rotfl: Nie dzięki,niby ogarnia to Cezary Kucharski...
|
Odsunięcie się w cień ludzi odpowiedzialnych za obecną sytuacje klubu to jedna sprawa, wyzbycie się również ambicji do zarządzania czy narzucania swojej wizji świata innym jest również ważne. Bo co z tego, że na chwilę się schowają jak znowu zaczekają na kilka porażek aby wykorzystać negatywne nastroje kibiców do naciskania na włodarzy klubu. Osobiście nie zawadzają mi tego typu "kibole" którzy promują swój kub, lubią pojechać sobie na wyjazd, kupić sobie trochę browarów do pociągu, natomiast grupa która chwyciła za stery postawiła na promocje siebie i swoich interesów a Wisle miała głęboko w du**.
Okres rekina jest okresem stracony w historii klubu i jednym z najczarniejszych w ponad 100 letniej historii Wisły. Wyszła tu totalna hipokryzja pewnej grupy osób która obiecywała ludziom sklepiki, muzeum itd i okazało się że chodziło im jedynie o przejęcie steru . Wisła Kraków powstała jako sekcja piłkarska. To jest ponad 100 lat tradycji i wokół piłki kręciło się wszystko. Ktoś chciał aby się wszystko kręciło już wokół czegoś innego dlatego jesteśmy w tym miejscu. |
Cytat:
|
Niech interesuje się Wisłą nawet Józek z Irkucka. Nieważne. Teraz o sprzedaż zadbają osoby, które nie pozwolą by klub trafił do jakiś lamusów.
Tak myślę #KróluUfamTobie |
W sumie to dopoki nie zostaną odzyskane dokumenty akcji za.......one przez szwedzko - kambodżański duet albo wystawione nowe dokumenty akcji to ciężko będzie cokolwiek sprzedać .....
Ja na miejscu naszej Trójcy zawiadomiłyby prokuraturę o bezprawnym zagarnięciu dokumentów akcji - ciekawe czy Mats Hartling nadalbedzie się śmiał a Sarapata nie przypomni sobie gdzie te akcje są przypadkiem..... |
Pytanko, notariusz wczoraj pisal umowe pozyczki dla Wisly. Czyli uznal, ze Wislocki jest prezesem, czy to juz nie jest pozytyw w sporze wlasnosciowym?
|
Historia Wisły to historia między innymi takich ludzi jak Pawel Brożek. To historia jego 138 trafień dla Wisły jego 340 meczów. Jego zaciskania zębów i grania z kontuzją na lekach, jego powrotu do ukochanego klub po nieudanych wojażach, jego goli w pucharach czy marnowanych sytuajci, jego fantastycznego zakończenie kariery i ponownego otwarcia księgi rekordów kiedy klub potrzebował pomocy. Wreszcie na sam koniec historia tego że nie złożył wniosku o rozwiązanie kontraktu w mnemonice gdy ci którzy tak bardzo kochali Wisłą ją po prostu okradli. Dlatego dla mnie Wisła Kraków to Paweł Brożek a nie jacyś durnie z pod znaku wsh.
Polecam filmik z youtube z większością goli Pawła Brożka: https://www.youtube.com/watch?v=IRdpAGnmXlc Gratuluje jesteście blisko aby to właśnie pogrzebać... |
Kolejne czary - mary? :>
Cytat:
|
Jakbym już to gdzieś słyszał....
|
Myślę, że w tym przypadku można być dużo spokojniejszym. Tęgie głowy-Królewski, Jażdżyński i naprawdę oddane Wiśle-Błaszczykowski stoją na jej czele. Nie będzie to oddanie klubu z nadzieją, że uda się uniknąć prokuratury. Królewski wydaje się przekonany, że jeśli nie teraz, to zaraz znajdzie inwestora.
|
Cytat:
Teraz mamy asow biznesu i negocjacji Krolewskiego i Jazdzynskiego, oraz osobe zorientowana prawnie ktora wie kogo prosic o audyt - Lesniodorski, Teraz to ja nie mam najmniejszych obaw o losy klubu ;) |
Jeszcze jako echa z soboty: Wisłocki mówił że mamy juz ofertena kupono klubu ale czekają na lepszą.
|
Kucharski to jest tez kompetentny i bardzo doswiadczony biznesman ktory dziala nie tylko w pilce. Byle bolkow by nie sprowadzal bo jest uczulony jezeli chodzi o wlasna Reputacje. To jest inna liga niz TS i typki jak Hartling.
|
Citko tez byl uczciwy a zrobil go Meresinski w buca. O Pietrowskim tez pisali ze bardzo uczciwy gosc. Tylko co z tego jak glupi jak but i dal sie wymanewrowac hulkowi hoganowi. Z kucharskim moze byc tak samo. Nie chce juz jakiś chorych historii ze wschodnim kapitalem.nie wierze ze nagle jakiś arab czy "skosnooki" zacznie ładować pieniadze w Wisle nie majac żadnego zwiazku emocjonalnego z naszym klubem. Jak ja bym chcial zeby zajawil sie ten Krolewski albo jakis inny polak i juz tu zostal
|
Cytat:
Araby kupują i sponsorują kluby na zachodzie nie z miłości tylko mają inne korzyści jak ekonomiczne, biznesowe bądź prestiż. W naszym przypadku nie widzę póki co żadnych przesłanek, żeby jakiś arabski inwestor tu wchodził, bo ani nie robią ekspansji na nasz rynek, ani nie mają tu biznesów, poza Kebab&Falafel ani nasza liga nie jest prestiżowa w porównaniu do zachodnich, nigdzie poza Polską masowo jej się nie ogląda, więc nie ma żadnych przesłanek, żeby ktoś tu wchodził. Raczej według mnie lipton, ale zobaczymy co się wydarzy |
Citko przy Kucharskim to jest drobny ciulacz.
|
Cytat:
No rzeczywiście same kebaby^^ |
Widzę, że byle pierd i już niektórzy zaczynają się zachowywać jak ostatnio.
Meresiński, Sechter i Pietrowski niczego was nie nauczyli? |
Tak btw to biorąc pod uwagę s-f tego newsa wyobraźcie sobie Wiśle sponsorowana przez Arabów w derbach z sąsiadka. Właściciele byliby zachwyceni
|
Widzę, że pojawił się upragniony Szejk :)
No cóż, zobaczymy. W razie czego obecna ekipa nie da się nabrać na numer "na księcia". |
List aklubow ktore wsparly Wisle
https://gol24.pl/wisla-krakow-dwanas...ch/ar/13812058 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Szacun dla wszystkich klubów, ale nie sposób nie wyróżnić tych najbardziej wybitnych.... to, co zepsuli złodzieje, naprawiają także Ci, którzy w opinii wielu sami mogą czasem być postrzegani, jako potrzebujący. |
Sadze, że bardziej od oprawy ucieszyliby się gdybyśmy z nimi kiedyś zagrali sparing.
|
haha zamiast pisac na forum wezcie swoje pomysly i zrobie takie oprawy:)
Arsenic w Jadze.Basha, Halilovic, Kolar wyglada, ze jednak zostana. Imaz rowniez. mozliwe ze odejdzie jeszcze Kostal. z Peszko info to fake, gosc ma jeszcze dlugi, dobrze platny kontrakt w kazdym razie mam wrazenie ze udzial Kuby na wiosne w meczach jest calkiem prawdopodobny. Sadlok po pachwinie ile bedzie mial pauzy, ktos wie? u normalnego smeirtelnika 2 miesiace po wlozeniu siatki to minimum, ale sportowcy maja lepsza opieke i chyba szybciej sie organizmy regeneruja. walka o 8 bedzie ciezka:) |
Aresenić w białymstoku...kolejny piłkarz, który odszedł za darmo :/ jesteśmy w tym mistrzami, nawet nie biorąc pod uwagę tego z jakiego kilku ostatnich odeszło... Żeby wymienić Kraków na b.stok trza mieć nieźle w głowie nasrane..
|
Ciesz się, że w grudniu wszyscy nie rzucili papierami, bo byśmy zostali z juniorami. Umówmy się, naszymi priorytetami na resztę sezonu jest:
a) zagrać w rundzie wiosennej b) utrzymać się w lidze Wszystko ponad to raczej melodia przyszłości. |
Najbardziej cieszy pozostanie Baszy, kluczowy zawodnik, bardzo by go brakowało. Tak przynajmniej jest szansa na jako tako poukładaną obronę i pomoc.
|
Skąd info, że Basha zostaje?
|
Cytat:
takich ludzi nam potrzeba. A nie łysego Pietrowskiego nie znanego zupełnie nikomu. Jeszcze moim zdaniem cały zarząd TS powinien odejść (z wyjątkiem Wisłockiego). Królewski powinien zasiąść w radzie nadzorczej. |
Ktoś wie kiedy można spodziewać się decyzji w sprawie (nie)odwieszenia licencji?
Sorry jeśli było gdzieś wcześniej. |
Komisja chyba zbiera się jutro lub w piątek
|
A kiedy ma być wpis do KRS o nowym prezesie ?
|
Cytat:
|
Może i nie, ale widziałeś kiedyś Białystok?
|
Cytat:
Piłkarze grają dla kasy - w Białymstoku będzie ją miał na czas Piłkarze grają dla sukcesów - w Białymstoku walcza o mistrzostwo Piłkarze grają dla promocji - w Białymstoku mu to zapewnią Bardzo logiczny ruch - Dzięki Zoran i powodzenia |
Dokładnie. Kariera piłkarska nie rozwija się w oparciu o spacery po Rynku.
Jeśli to wszystko się dobrze skończy, to będą kolejni Arsenice. Z Twittera dochodzą pozytywne sygnały na temat odzyskania licencji. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:51. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl