![]() |
Cytat:
Generalnie wyniki tej kolejki są odwrotne dla paru druzyn. Lubin z nami nieźle, teraz padaka, Widzew i Wojciechowski odwrotnie.Ruch zadziwia, Podbeskidzie ustabilizowało formę na plus, Amica i parchy też :lol:. Teraz mecz. |
Cytat:
zobaczymy co pokaże za tydzien w meczu z ŁKS - dodam - wzmocniona Radoviciem i Blanco... |
Cytat:
|
Śląsk przegrał ( a własciwie jeszcze przegrywa ) ten mecz przez Pietrasiaka . fatalne 2 płędy które kosztowały zespół czerwoną kartkę i stratę bramek nr 1 i 3 .
W tym meczu ani Śląsk nie jest tak słaby , ani Legia taka mocna . Mecz ułożył sie znakomicie dla Legii , a sam Lenczyk gdyby mógł , rzuciłby biały ręcznik na murawę . jednakże... przegrać 0-4 nie wypada , dodając do tego że grają u siebie , byli ( są ? ) głównym kandydatem do mistrzostwa . Brak słów . Lenczyk powinien po tym meczu użyć stwierdzenia młodszego kolegi po fachu, liga będzie ciekawsza no i wypada tylko przeprosic kibiców |
Cytat:
Boże, nie karaj mnie za chwalenie tego klubu, bo nie wiem co czynię. |
Wszystkiego najgorszego Lenczyk. Za epizod z żydami.
:) |
Cytat:
Cytat:
Tak dla wyjaśnienia. Akurat tym razem to nie wina Rusko. |
Mimo wszystko cieszy mnie fakt , że młody trener pokazał Lenczykowi o co chodzi w nowoczesnym futbolu .MP nie wygrywa się stawiając w co drugim meczu autobus w polu karnym.
PS. Kolejna porcja braw za jakość transmisji .Po prostu żenada - strach pomyśleć co by było gdyby geniusz Rusko stworzył tą swoją platformę T Mobile i sprzedawał prawa do transmisji . Nie kasuje PS ale słowa swoje odwołuje w takim razie żenada Canal Plus , w sumie dziwiłem się , że w komentatorzy nie wspominają o tragicznej jakości transmisji . |
Jak będzie taka transmisja z Koroną to nie wiem co zrobię. To jest parodia.
|
dzis Legia wygrala z liderem
ale oni spokojnie moga za tydzien przegrac ze slabeuszem w tym sezonie pokazywali ze slabymi moga przegrywac to raz, a dwa tez traca punkty u siebie na stadionie a Slask Lenczyka skonczy pewnie tak samo jak Belchatow kilka lat temu jak prowadzil go Orest |
Wierzmy w talent Macka do rozpiezdzenia kazdej druzyny, inna sprawa jest taka że być moze Legia swoj najlepszy mecz w sezonie wlasnie konczy.
|
Cytat:
Zdobędzie 2 miejsce, co przed erą Lenczyka wydawało się SF we Wrocławiu:) Nie oszukujmy się kadrowo Śląsk to nie Legia. Śląsk ciuła punkty, to fakt ale w bezpośrednich meczach brakuje tam trochę jakości. Co nie zmienia faktu że My jaraliśmy się kosmicznym 1-0 we Wrocławiu a Legia tam 4 bramki strzela... |
Ta liga jest tak zamotana, ze tu MP zostanie ten kto po 30 kolejce bedzie liderem i to nie koniecznie zasluzonym liderem.
Nie zdziwie sie jak za tydzien Legia da dupy z LKS-em bo to jest caly urok polskiej ligi. Nie znasz dnia ani godziny kiedy dostaniesz w.......:lol: Licze, ze dzis Wisla pocisnie kieleckie cipy. Slask przegral, Polonia przegrala, Amica przegrala. 3pkt dzis obowiazkowo! |
Legia pokazała, że rezultat z LE to nie był przypadek, nieźle.
|
Szkoda, ze Ljuboja nie mogl tak uderzyc w Lizbonie - dzisiaj tyle bramek nie bylo im potrzebne do zwycięstwa.
|
Cytat:
|
Takiego pogromu nikt sie nie spodziewał. Legia znowu zagrała odwaznie jak ze Sportingiem i to zawazyło na postawie dzisiaj. I Maciej Skorza moze znowu powiedziec - przynajmniej liga bedzie ciekawsza.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ogólnie macie takie teorie, że wygrane Legii nad Wisłą to mecze o pietruszkę i to jest trochę śmieszne. gigant będę miał więcej czasu to poznajduję te posty i Ci to udowodnię. |
Cytat:
Piękna kolejka :) |
Cytat:
|
8 miejsce na równi z Widzewem Łódź mówi samo za siebie . . . Jak się nic nie zmieni możemy zapomnieć o Pucharach w następnym sezonie . . .
|
Śląsk - 2 mecze - 1 pkt
Legia - 2 mecze - 3 pkt Polonia - 2 mecze - 3 pkt Wisła - 2 mecze - 1 pkt Lech - 2 mecze - 0 pkt Jak ktos mi powie, ze kazdy z zespolow z czolowki nie zgubi jeszcze 1X punktow to po prostu padne ze smiechu. Rownie dobrze Wisla moze wskoczyc wysoko, skoro juz wiekszosc zgubila wiecej niz 3 punkty w 2 meczach. Ja Wam mowie... Idzie Idzie... no i Ruch Ruch :D |
Ten Czekaj to taki do końca normalny jest ;) ?
|
kreseq - no wlsnie w twoich wyliczeniach brakuje miejsca dla Ruchu
Tabela na koniec powinna wygladac mniejwiecej miejsca 1 - 2 =>Legia / Śląsk miejsca 3 - 4 => Polonia / Ruch miejsca 5 - 8 => Wisła / Lech / Korona / Bielsko kolejnośc w przedziałach dowolna równie dobrze możemy być 5 co 8 puchary nam już nie grożą. W Poznaniu mogą się jeszcze łudzić że przyjdzie cudotwórca Probierz i uratuje im sezon - w co nie wierzę, ale i tak ich szanse na wspaniały finisz są przez to większe niż nasze, bo u nas juz się raczej wiele nie zmieni, mamy przeciętną drużynę która odniesie sukces jeżeli nie spadnie do dolnej części tabeli. PS - jest oczywiście jeszcze PP ale jak wiadomo to już jest kompletna loteria. |
Cytat:
Ale widać poprawę, w pierwszym meczu dostał od razu czerwoną kartkę a teraz zaczął od żółtej- jest dobrze ! :lol: |
Cytat:
|
Moim zdaniem Legia wygra ligę - gra po prostu solidną piłkę. Ljuboja wniósł sporo jakości do tej drużyny. Jakby Wisła miała takiego inteligentnego i uzdolnionego napadziora, a nie jakiegoś przewracającego się Genkova to tez by może miała szanse na mistrza w tym sezonie.
|
Cytat:
|
Ho ho Małecki ma ponoć zostać zawodnikiem ŁKSu :D
Ciekawe.. może za tydzień ukarałby Legię.. :] |
Największy przegrany 2 pierwszych kolejek.... Wisła. (niestety)
Śląsk ktoś powie. Ale grali z czołówką. Owszem tylko 1 punkt i lanie z Legią u siebie, ale zaraz zaczną grac ze słabiakami i nadrobią straty. Polonia? Owszem, wpadka ale mimo wszystko 3 punkty. Amica? może tylko oni gorzej, aczkolwiek czy oni jeszcze w lidze grają o puchary? Tak czy owak, pokazaliśmy swoją "moc". Znając życie "pechowo" odpadniemy z PP z Amicą i walczymy o 4 miejsce... gdzie też polegniemy. Źle to wygląda. Nie wyniki ale gra. |
Nie kracz, ale dla mnie za tydzień może paść każdy wynik. Nie to, że Legia jest tak słaba, czy beznadziejna, ale jak każdy zespół w tej lidze mecz meczowi nierówny, a liga jest niezwykle nieprzewidywalna.
|
Ciekawi mnie przypadek Zagłębia Lubin. Po rundzie jesiennej najlepszym strzelcem drużyny był 21-letni Arkadiusz Woźniak, najlepszym graczem 1 ligi jest wypozyczony z Zagłębia 20 latek Adrian Błąd, w druzynie debiutuje i strzela gola w ostatnim meczu rundy jesienne 20 letni Famulski, podstawowym graczem jest 19 latek Dąbrowski. Co nalezy robić by wydostać drużynę z dna tabeli? Wydawałoby się że....ale jednak w Lubinie mają lepsze sposoby. Najlepszy strzelec Woźniak odsunięty od składu, Adrian Błąd dalej niech się ogrywa w 1 lidze, Famulski i Dąbrowski do wypożyczenia, za to ściągnięty zostaje słowacko - czeski szrot i emeryci. Efekty? Zagłębie poleci na zbity pysk z ligi, Hapal wraz z zaciągiem wróci tam skąd przyszedł, a Woźniak i Błąd pokopia sobie w 1 lidze gdzie wyląduje Zagłębie. I tak własnie wyglada polityka sportowo - finansowa sporej części naszych klubów która niewiele ma wspólnego ze zdrowym rozsądkiem.
Śląsk - Legia - do tego meczu pasuje tylko jedno okreslenie : pojedynek gołej dupy z batem. Jedyna nadzieja że Skorża w kolejnych meczach powróci do swojej ulubionej taktyki z 3 defensywnymi pomocnikami i dzidami na Ljuboję, która przyniosła mu "efekty" w meczu ze Sportingiem.;) |
Wasz Czekaj, to jak nasz Porębski :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma co liczyć, że będą prezenty w pierwszych minutach (jak nam) rozdawać co mecz:p |
Cytat:
|
Mimo wszystko nie brałbym na poważnie aspiracji mistrzowskich Śląska. Wczoraj uchylił mocno drzwi Legii. My sie przestaliśmy liczyć już w tym sezonie. Groclin to cyrk nie klub, więc porażka z Widzewem jest sygnałem, ze oni też nie będą się liczyć w ostatecznym rachunku (najwyżej puchary). Amica to producent sprzętu AGD. I tyle.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 04:03. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl