![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Sciągasz program OTL i uruchamiasz w nim CeanUp i jeśli to nie jest nic szczególnego to program poprawi to co zepsute a jeśli to jednak jakiś wirus to reinstalka Windowsa albo zaawansowana zabawa z odpowiednimi programami usuwającymi wszelki badziew która jednak nie zawsze jest efektywna |
Jeżeli jest na forum osoba, która wynajmuje komuś mieszkanie to bardzo proszę o kontakt na PW. Potrzebuję pomocy, odpowiedzi na kilka pytań. Z góry dziękuje.
|
Mam takie pytanie była kiedyś taka piosenka w, której refrenem właśnie było to '' what's uuuup! '' kojarzy może ktoś tytuł ? http://www.youtube.com/watch?v=AaW9pIeL-q4&feature=related
|
Liczony jest towar, który w dniu, w którym jest inwentaryzacja znajduje się w sklepie, magazynie itp.
|
Głupie pytanie w której minucie padła bramka w meczu Newcastle - Arsenal, czy jest już przerwa.
Na Livesports jest napisane, że przerwa i bramka w 45 minucie a na BAH pierwsza połowa jeszcze trwa i bramka padła w 47 minucie ocb :> |
Cytat:
|
kiedy losownie par PP??
|
mam prośbę, wie ktoś może co to za rzeźba, uwaga opisuje :)
kobieta żołnierz klęczy obok umierającego żołnierza, trzyma go za rękę, on ma głowę na jej kolanie. Chyba wykonana z brązu. Bardzo proszę o odpowiedz. FraMat dzieki bardzo! właśnie o to mi chodziło :) |
Cytat:
|
Możecie mi podać kilka dobrych sklepów komputerowych w Krakowie? Tak, żeby było tanio :)
Będę wdzięczny za pomoc! |
Cytat:
x-kom.pl - koło Czarnowiejskiej.Wszystko mają na stronce ale tam mozna iść osobiście i nie trzeba składać zamówien przez internet ale warto bo wszystko jest w cenniku, ale jeśli ktoś nie wie czego potrzebuje to można iść i popytać. To samo co wyżej - jedne rzeczy tanio inne nieco drogo ale i tak tanio:-p Do tego znane mi ale nie korzystałem ostatnio Bit Komputer koło rynku i PC Projekt na Starowiślnej. Oprócz tego jest dużo dużo sklepów ale polecam pierwsze dwa |
Ja bym polecił BitComputer.
|
moje pytanko. potrzeba jakaś fajną, kurteczkę. chodzi mi o takie mniej znane firmy ze stylu casual. coś na wzór tych kurtek z gsh itp. oprócz north face ;)
oraz ewentualnie czy dostane w jakimś sklepie ciuszki czy też właśnie kurtki henriego loyda (KRK) |
Cytat:
|
Mial ktos sytuacje ze na GG dostawal komunikat po prawej stronie na dole "jestes zalogowany na komunikatorze 1.0.3192XXXXX" ?
|
Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Pomnik_...o%C5%82obrzegu badziewie jakich mało http://upload.wikimedia.org/wikipedi...itariuszki.jpg Jest legenda związana z tym pomnikiem. Podobno kiedy pobliskie Liceum Medyczne ukończy jakakolwiek dziewica to ta sanitariuszka powstanie z postumentu i zatonie w morzu :) |
Czy Was też w....ia jak ktoś zdanie kończy "tak". Co to ma być, tym bardziej,że im większy cioł tym częściej tego używa. To ostatnie to obserwacja własna.
|
mecz Wisły z Lechem jestem w TVP?? wie ktoś coś na ten temat
|
Cytat:
|
Mam następującą prośbę/pytanie.
Mam napisać rozprawkę na temat " Czy cierpienie uszlachetnia?" na podstawie Dziadów drezdeńskich. Mógłby mi ktoś pomów sklecić 3-4 zdania do wstępu, bo nie mam żadnego pomysłu? |
Poszukuję tytułu nuty o pzpn. Kawałek hip hopowy lecz nie ten wszystkim znany (Mario WGC). Kawałek na mocnym bicie. Niestety nie potrafię przytoczyć żadnego wersu w aucie "było ciemno: jak wracaliśmy:P
|
Cytat:
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=nm4k3PCkj2g |
Wiecie jak to zrobić zeby otworzyć jedna czesc meczu ( jedna sciagnełem) bez sciagania kolejnych??? Bo ciagle pyta o nastepne woluminy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Impreza w sobote na rynku lata 80' albo cos w tym stylu, gdzie ? : )
|
Cytat:
Skipper dokladnie |
The Legends
|
Cytat:
|
Czym czyścić ekran LED? Oprócz tych ściereczek nasączonych jakimś płynem ponieważ pozostawiają smugi.
|
Cytat:
|
Pytanie z serii nietypowych - czy zna ktoś kogoś (mama, ciocia, kuzyn, kolezanka, sąsiad, ktokolwiek) pracującego na poczcie na Bronowickiej (UP23)? Bardzo mi zależy :)
Jakby ktoś miał, niech się odezwie na prv - wyjaśnie co i jak. |
Pytanie do studentów UP: we wtorek 2 listopada odbywają się zajęcia czy jest to dzień wolny ?
|
Już nie studentka UP, ale: we wtorek są rektorskie do 14.
|
Dzięki Żmijka ;)
|
Jak podpisywałem umowę z Multimediami mówili,że miesiąc wypowiedzenia. Teraz z kolei, że 3. Miał ktos podobną sytuację?
|
W umowie musisz mieć napisane. Poszukaj.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl