![]() |
Wie ktoś może co to za Pani albo w czasie jakiego meczu spacerowała po murawie:P ? http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...__kolejka.html 0.20-...
|
o ile się nie mylę to chyba było to na Śląsku Wrocław
|
Cytat:
Ale i tak jest to dyskusja na poziomie gdybania, bo tego się już nie sprawdzi. |
Jak tam Warszawa przed meczem? Jak nastroje? Ugracie co we Wrocławiu, czy znowu w ryj będzie jak z Górnikiem?
|
Cytat:
Korona tez nie taka slaba wiec uwazaj ;) PS: 0 22 przestan... po prostu zostaw ten temat i podejdz z dystansem :D Prosze Cie... ;) |
10 punktów do Śląska to masakra - więc może niech wygrają - bo walka będzie o kolejne miejsca na pudle.
|
Cytat:
2004/5 Wisła 62 punkty, Legia 47 2007/8 Wisła 77 punktów (niech no jakaś drużyna spróbuje w następnych latach pobić ten wyczyn, powodzenia życzę), Legia 63 I koniec tematu, manipulatorze. |
Cytat:
Poziom tej ligi schodzi na psy. Nie wyrównuje dlatego, że słabsi są coraz lepsi, tylko dlatego, że drużyny takie jak Wisła i Legia nie dają z siebie 100% w meczach ligowych i zamiast golić frajerów 2-0,3-0 to przegrywają 0-1, 1-2... |
Cytat:
|
Cytat:
Ja tam z niecierpliwością czekam na post 022.Jest naprawdę pociesznym forumowiczem :-).Można też to ująć troszkę inaczej.W erze Cupiała Wisła -czyli od 97, Wisła zdobyła tyle mistrzostw ile Legia przez całą swoją historię?To nie jest dominacja?W 2006 roku Legia zdobyła tytuł, ale przegrała w otatniej kolejce z nami.Oznacza to, że te 2 pkt które miała przewagi były niezasłużone?Czyżby nam się wtedy bardziej należało? Wydaje mi się że 022 chcę wykorzystąc ten fakt, że zawsze jak coś, to grali z nami w ostatnich kolejkach a wtedy to już zazwyczaj było już pozamiatane.Legia się spinała, a Wisła miała w dupie. Najznamienitrzym przykłądem bylo te 5-1 w Warszawie, które jest wspominane do dzisiaj.A to, że kopacze za przyzwoleniem.... trochę poimprezowali i wyszli na murawę na kacu, to inna historia.Żeby nie było, ja nikogo nie usprawiedliwiam.Po prostu w dekadzie Wisły bylo tak, że każdy się na nią spinał, w imię zasady "bij mistrza". Nie kłóccie się z 022.Niech da upust swoim złym emocjom.Poza tym nie znacie się, lub Wam się wydaje.On jest z Warszawy, więc napewno ma szerzsze horyzonty myślowe, których nie ogarniamy :lol: |
Cytat:
Co do Svitlicy, to się nie będę mieszał do tej dyskusji, pamiętam go słabo i głównie z pobytu w Wiśle, gdzie - nie ukrywajmy - furory nie zrobił :) |
Cytat:
Pablo, ująłeś to wręcz idealnie :D Wiecznie jak wpadam na forum to napinka jest z jego osobą w roli głównej :D |
Cytat:
Napisałem wyżej - dominacja punktowa w lidze, a zlanie wszystkich to jest różnica. Cytat:
Neguję tylko kłamstwo, że zlała wszystkich. Chciałbyś :-) Cytat:
P.S. Postów spiętej gumki tradycyjnie nie komentuję. |
Cytat:
Tak czy inaczej na pudło nie ma co liczyć bo Śląsk, Ruch i ... Podbeskidze :>. |
Następny oszołom.
|
Cytat:
Też napiszesz, że to był mecz już o nic, bo Wisłą miała mistrzostwo zapewnione? Kolejny mecz i 3-2 dla Legii http://www.youtube.com/watch?v=IwFwUPylqYM 0 22 ma sporo racji, Legia jako jedyna Wiśle w tamtym okresie dominacji Wisły w lidze nie dawała się, podejmowała rękawice i wygrywała (u siebie, bo na wyjeździe były porażki i częste remisy). Finał Pucharu Ligi to samo, wygrana Legii 3-0 i porażka w Krakowie 1-2. Ale tak wiem, Wisła takie mecze odpuszcza, bo są o pietruszkę - taka Wasza typowa gadka. Aha i pamiętam jak an tym forum pisało się w 2006 roku, że co z Legii za mistrz skoro Wisła ją ograła w ostatniej kolejce 2-1. Więc o co chodzi? 5-1 to odpuszczenie Wisły, ale 2-1 dla Wisły to już nie było odpuszczenie Legii? Pokrętne, krakowskie rozumowanie, którego u nas nie rozumiemy ;) |
no to ładnie Śląsk zaczął :/
|
nie wiem, czy ja mam tylko takie wrażenie, że Węgrzyn nienadaje się na komentatora?
|
Łoooł, na razie wygląda to na mecz sezonu. Mówię ofkoz o Śląsk-Legia.
|
No to walka o tytuł nabiera rumieńców Sląsk na razie baty po 14 minutach czułem to zwycięstwo Legii musimy dzisiaj wygrać z Koroną i mamy dalej szanse walki o tytuł w tej lidze kazdy może wygrać z każdym !
|
Uch, szczęka Kuciaka chyba nie pozwoli mu długo pograć.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
PIET-RASIAK jebane drewno |
Ło matko... co oni graja w tym Wrocławiu? Nie minęło pół godziny, a już "dwójka". Gol x2 GOL. Jeśli naprawdę Śląsk wypuści z rąk taką okazję na przybliżenie się do mistrzostwa, to... w Warszawie będą się z nich śmiać jak stolica długa i szeroka.
Dziwna ta kolejka. Oby tylko nasi wykorzystali swoją szansę dzisiaj. |
No i znowu kontrowersja. Śląsk rozpieprza tak zapracowaną przewagę w lidze.
Nokaut. Śląsk może się modlić o łagodny wymiar kary. |
Cudownie Legia rozklepała Śląsk. Po profesorsku. 2 szybkie bramki, czerwona dla Śląska i zaraz potem nokaut. Nie ma szans, żeby Śląsk się podniósł. Chyba nawet o tym już nie myślą..
|
Niestety żadna kontrowersja,bo Pietrasiak zaczął faulować na tyle wcześnie,że jakby tego nie zrobił to Fojut w życiu by nie dogonił Ljuboji.Legia taka mocna,czy Śląsk słaby?
Trzeba dzisiaj wygrać,bo tam nad nami to sie kotłować będzie jeszcze dość |
Lenczyk zrobi fikołka?
:) |
Śląsk dramatycznie słaby, szczególnie w obronie. Legia kopie piłkę gdzieś pod pole karne i robi się od razu sytuacja bramkowa. Wygląda na to, że Lenczyk postanowił tradycyjnie zjebać szansę na mistrza...
|
Cytat:
|
Po prostu widać różnice między drużyna ligowych średniaków a drużyna doświadczoną w europejskich bojach .WKS myślał chyba , że niczym 99% meczów ekstraklasie będzie sobie rozgrywał piłkę od boku do boku , od obrońcy do obrońcy a Legia zrobiła to co powinien umieć każdy średniak w Europie - założyła pressing i zbieranina średniaków niestety się pogubiła .
Nie boje się tego powiedzieć - cholernie podoba mi się gra Legii i ich agresja i mam nadzieję , że Wisła zagra na takiej samej k... żeby udowodnić , że nie ma śladu po europejskim kacu . |
Dokładnie.
Prawda jest taka, że gdyby Legia z Wisła przełożyły swoje zaangażowanie z pucharów w ligę, to na koniec sezonu kolejność byłaby taka.. Legia, Wisła.. lub Wisła, Legia ew trochę dalej Lech i długo długo nic.. |
Śląsk przegrał własną bronią przygotowaniem fizycznym bo chyba nikt wątpliwości że Legia ma lepszych technicznie piłkarzy . Smuci tylko taki fakt że Skorża oraz Petresku nabywali doświadczenia w WIŚLE ......NO ALE CHYTRY DWA RAZY TRACI .
|
Legia w takiej formie jest raczej poza zasięgiem wszystkich.
|
Cytat:
To jest nasza buraczana - tu każdy z każdym wygrywa w zależności od układu gwiezdnego. Ten wynik to dla nas może i trochę gorzko smakujący ( bo ze Śląskiem w roli głównej) ale jednak prezent. Oby nasi tego nie spieprzyli. A teraz na mecz ! |
Cytat:
|
Brawo Rusko !!!
Klask Klask Klask Wstyd pokazywać za granicą tak realizowaną ligę .Transmisja niczym z Ułan Bator , co mecz to usterka .Nieważne czy deszcz, grad , słoneczko - usterki muszą być . |
Cytat:
Wisła nie gra szybko, gra kombinacyjnie. Śląsk sam tego meczu nie przegrał, najpeirw wygrał go pressing gola na piździe rasiaku w pierwszej minucie, cała taktyka trenera idzie w łeb. Potem Legia znowu pressing biegania wymiana piłki i gol a Sląsk stoi i patrzy. Na koniec RASIAK pokazał jak jest wy....iście szybki i zwrotny i DEBIL łapie czerwoną kartke. To nie jest tak że Śląsk jest słaby, bo przeciez był 1 w tabeli. To po prostu Legia gra w piłke od pierwszej minuty i atakuje a nie kombinuje jak Lenczyk wystawiając taktyke 4-6-0. Dlataego tak wlasnie zastanawiali mnie wszyscy na SB którzy zyczyli wygranej Legii. Na dziś moge sie o flakon założyć że Legii w tabeli nie miniemy. Przyjmuję zakłady na priv. |
Cytat:
Fakt, dzisiaj Legia gra ładnie, ale to dlatego że im się mecz świetnie ułożył. Według mnie faworytem do mistrzostwa jest cały czas Polonia. I wczorajsza porażka tego nie zmienia. Jak my wygramy dzisiaj to będziemy drugim w kolejności. PS. Śląsk tydzień temu chyba przegrał mistrzostwo. Dzisiaj to konsekwencja tego co Ruch z nimi zrobił w drugiej połowie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl