![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie troche lodu na glowe,
chcecie na forum wyjasniac WSH? kabaret. czy ktos ma jakies info czy sa szanse by Basha, Halilovic wrocili? jesli nie, kadra bedzie prezentowala sie dosc groteskowo... betony w PZPN licencje dadza, bo o ile znani sa z absurdalnych decyzji, to w tym wypadku zaden gamon stamtad nie zaryzykuje ostrzalu medialnego Rudy pogrozi palcem, media polechtaja jego ego i zgoda bedzie w pare miesiecy bedzie czysczenie stajni Augiasza i z pewnoscia sponsor z intencjami sie pojawi, raczej bedzie mozna wybierac... kwestia trybun w tej chwili drugorzedna, kto bedzie mial chodzic bedzie chodzil tam gdzie chce, tak samo z wyjazdami, kibice w kapciach moga co najwyzej poklepac w klawiature wracajac do kwestii sportowej, jak nie zatrybi od poczatku i przyjda 2-3 porazki to potem moze byc ciezko sie dobic. polska pilka jest slabiutka no ale jednak kilku emerytow + stado nieopierzonych mlokosow utrzymania nie da... |
Ja nie wiem ile można pierd.....na ten temat . Po co tyle tych rozważań i analiz . Sprawa jest zupełnie prosta i klarowna . Jak WSH coś odwali to lecimy z ligi i po temacie .Nikt nie będzie ratował klubu na siłę .
|
Cytat:
Po drugie ja piszę to na podstawie i rozmów z różnymi ludźmi a także na podstawie obserwacji. Na większości meczów w tym roku na C nie było nawet 2000 ludzi. Kilkakrotnie liczyłem. Średnio 1800. reszta albo pojebała stanie z nimi i chodzą okazjonalnie na mecze, albo łażą po E, D, zwłaszcza po E widzę czasem całe osiedla tam siedzące. Są grupy, które się od nich odcinają(przynajmniej oficjalnie). Oni stracili poparcie wielu środowisk a jak się ludzie dowiedzieli, że okradli klub, to uwierz, że ogłoszenie przez nich jakiegoś bojkotu czy coś jedynie co może wznieść to jeden wielki śmiech i to nie tylko pana Hartlinga ;) Bo nawet jak się przyłączy pół młyna to ile zniknie ze stadionu? 900 ludzi? Przecież nie każdy z tych 1800 nie pójdzie ślepo za nimi w ogień. Jedynie co mnie martwi to organy, które mogłyby znowu wrzucić wszystkich do jednego worka i zamykać całe sektory, rozdawać zakazy wszystkim, ograniczać wnoszenie flag, opraw, czy policyjny terror, co byłoby kompletnym strzałem w kolano z punktu widzenia taktyki. Wtedy Sharki faktycznie mogłbyby odnieść zamierzony cel. Natomiast próba destabilizacji sytuacji w klubie, próba robienia jakiegoś zamieszania spadnie na nich, będą na świeczniku z olbrzymią presją nie tylko społeczną, ale im również będą przyglądać się służby, media itd. Gówno zrobią bo stracili moc. Raczej teraz będą siedzieć cicho przyglądać się i liczyć, że sprawa ucichnie. Jestem przekonany na 95%, że teraz się wycofają w cień, będą sobie tam działać z drugiego szeregu. A zakładając hipotetycznie, że jeśli faktycznie chcieliby coś zrobić to znaczy, że ci ludzie mają już mózgi od koksu zblazowane, ale nie sądzę, że będzie aż tak, bo czołówka siedzi a ci co zostali to jest raptem 15 osób. Cytat:
Cytat:
Jeszcze raz mówie bez poparcia reszty nie zrobią nic, bo jest ich za mało a na samobójców nie wyglądają ;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
O ja pierd...e zaorać wszystko? Jak Kononowicz nie będzie niczego
|
Nie wiem czy potraficie interpretować komunikaty. One są bardzo bardzo klarowne. Wszyscy opowiedzieli się przeciwko WSH. W tym dwie najważniejsze instytucje w kontekście Wisły. Zbigniew Boniek, prezydent Krakowa, Ekstraklasa, Policja. Wszyscy mają już tego dość. Nikt nie będzie dłużej tego tolerował. Wszystkie osoby związane ze środowiskiem piłkarskim będą wolały aby na tym stadionie hulał wiatr niż co chwile tłumaczyć się przed dziennikarzami z zachowania debili, z flag wywieszanych z trenowania formacji żólwia itd . Także albo wsh dalej będzie tutaj kochane i będzie po klubie bo oni załatwią go na amen (w tym rozwalą jescze TS bo SA już się nie da rozłożyć bardziej) albo większość kibiców która jest normalna powie temu stop.
|
Cytat:
|
Cytat:
Panowie jakby pan Hartling czytał co wy tu wypisujecie, to jego śmiech byłoby słychać w całym Krakowie ;) Cytat:
Cytat:
Jadczak dziś stwierdził w wywiadzie tak: Cytat:
|
Na weszlo TOP 20 klubowcyh legend (nietrudno zgadnac jaka legenda tam sie pojawila nowa)
http://weszlo.com/2019/01/14/top-20-...egendy-polsce/ I tez wywiad z Jadczakiem. temat wiadomy reportaz, Wisla w ogole. http://weszlo.com/2019/01/14/futbolu...em-jadczakiem/ |
Post o niczym: jechałem dziś z Królewskim w Pendolino. Jechał z kimś innym, ale to był raczej człowiek od Synerise, sądząc po tematach rozmów przez telefon (chociaż kto ich tam wie). Parę razy w rozmowach telefonicznych prowadzonych przez JK padła fraza "Wisła". Nie pytajcie czego dotyczyły bo i tak niewiele słyszałem (a poza tym to nie kulturalnie podsłuchiwać cudze rozmowy), ale facet - patrząc na niego z boku - wygląda na mega skromnego człowieka czynu.
|
Cytat:
Domyślam się , że wg Ciebie jestem głupi bo mam inne zdanie niż Ty i nie posiadam tej całej wiedzy tajemnej jaką mogą posiadać tylko wyjątkowo kumaci . Bardzo mnie też Ciekawi o jakiej bandzie piszesz i co ma z tym wspólnego Jadczak ? Ciekawi mnie też co to znaczy : wtyczka Jadczaka ? Rozumiem z tego wpisu , że Ty pewnie należysz do tej grupy , która dalej uważa , że Jadczak się mylił i tylko chciał zaszkodzić Wiśle . Co prawda jeśli tak jak napisałeś , czytasz te moje bzdury pisane od rzeczy to pewnie zauważyłeś , że już wcześniej napisałem , że Jadczaka nie cierpię z kilku powodów , głównie dla tego , że jest z TVN a ta stacja dla mnie to kompletne dno . Ale jeszcze bardziej nie cierpię go dlatego , że niestety to co napisał okazuję się prawdą . Ale co ja się tam znam ..... |
Cytat:
|
Cytat:
Trzeba przyznać, że cała ta historia ma mocny potencjał na dobry dokument byle tylko nie w stylu Jadczaka i TVN. No i oby z happy endem. JAk narazie jesteśmy gdzieś w połowie scenariusza. |
Cytat:
|
Czemu nie ma tu nikogo kto by wykasowal 80% postow z ostatnich 3-4 dni.
Do socios sie zapisywac a nie pisac w temcie o tym czy ta flaga bedzie wisiec na lewo od C czy na prawo,sa inne potrzeby i problemy. |
Wracając do tematu: kto oglądał sobotniprogram ten wie ile znaczy miec za soba media.
Wisłocki mógł zostać tam zmasakrowany za wziytę w Szwajcarii, ale "Stano który został Wiślakiem" nie chciał go docisnąć. Kuba, Królewski, poczciwy Wisłocki, i nawróceni Lesny i Stano. Myśle ze w tym układzie trudno to będzie spierdzielić. dla tyhc którzy piszą że Kuba tylko pożycza kasę: on rezygnuje z kasy za podpis, rezygnuje z pewnie ok 100k miesięcznie które mógłby zarobić. Marzena przed skokiem na szalupę zajebała 60k. Kuba ratuje nam dupsko- by było smiesznie o ile pamiętam, był n pod opieką chłopaków z SKWK- teraz ich następcy topia Wisłę a on ją wyłowił ;) |
Bo ten napis ktory mial keidys Kuba na koszulce 'Kiedys to wrócę" dzis nabiera wrecz symbolicznego wymiaru,bo wraca i ratuje klub w swoim najgorszym momencie od 113 lat.Ten czlowiek juz stoi obok Reymana.
|
Otóż to kiedy pojawiły się przecieki przed świetami "że Wisła nie moze sie za bardzo osłabić" to żaden, ale to ....a zaden z nas, nie pisnął słowem. Każdy rozumiał że Kuba nie mozę grac w 4 czy nawet 2 lidze.
Każdy by przyjął spokojnie ze Kuba wóci jak obiecał, ale w lepszych czasach albo na odcięcie kuponu za3 lata. O Kubie było dużo negatywnie w ostatnich latach, o jego niby ciężkim charakterze. To kolejny dowód na to że tylko ludzie nieprzecietni potrafią odwalić tak spektakularną akcję, wyjść przed szereg i zmienić bieg wydarzeń. To jest historia nie tylko Wisły,ale i polskiej i europejskiej piłki! |
Cytat:
|
Okaże się że ten właściciel stecherta nie umarł... I powróci z nową oferta :D
|
Niestety do dziś nie ma umowy w sprawie pożyczki ani potwierdzeń przelewów dla piłkarzy zostały 48 godziny.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Nie wolno nam tego Królewskiego wypuścić z Wisły. To jest facet którego totalnie potrzebujemy.
|
Stanowski:
"Bardzo ważny dzień dla Wisły. Od wielu godzin u notariusza trwa podpisywanie dokumentów. Zgodnie z nimi trzy osoby użyczające pożyczkę Wiśle (Błaszczykowski, Królewski, Jażdżyński) przejmują od TS Wisła dowodzenie i formalnie to one będą decydowały co dalej z Wisłą SA. Nowy etap." O w dupe |
Gruuubo...
|
Można zmienić nazwę tematu na Błaszczykowski, Królewski i Jażdżyński właścicielami Wisły Kraków. :D
|
Będziemy mieli grającego prezesa. Chyba pierwszy w Ekstraklasie.
|
Misja prawie wykonana. Słubice za 1 km.
Pozdrawiam :) |
Temat zamykamy. Mamy nową historię
|
Posunięcie genialne i niespodziewane - jak teraz Szarkini mają atakować i bojkotować, jak rządzi legenda klubu?
TS według Stanowskiego wciąż jest właścicielem, ale trójka wymienionych wzięła klub "w leasing". |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl