![]() |
Na pewno nie wolno palić w Baccaracie na Stolarskiej
|
Cytat:
|
Niech ktoś pomoże bo mnie zaraz szlag trafi. Cały czas w photoshopie robi mi się jako kursor "Rączka"... Da się coś z tym zrobić?
|
Cytat:
|
Cytat:
Se-Ko na Powstańców koło garazy. |
Mam problem Bo jak chce pobrać muzykę z zrzuty czy innej stronie tego typu to jak daje pobierz to zamiast się ściągać wyskakuje mi nowa strona z quicktime-em i odtwarza muzykę... ;-/
Co zorbić żeby sie normalnie pobierało ... chyba że tak ma być a ja coś źle robie... ;-/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Miał ktoś praktyki w hotelu Cracovia? Jak tam jest? Mili ludzie? bo w Maju mam tam akurat;>
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dzięki Bossy ;-) wszystkie rady oki ;) |
Cytat:
Cytat:
|
ktoś ma link do nagrania dźwiękowego jak polak , chłopak gra prawdopdoobnie w CS-a i po prostu dostaje szajby jak przegrywa z laikiem.
Klnie, rozwala pokój kolegi, chce go pobić. Prawdopodobnie gra w CS-A. teksty typu " co za fartuch .......***y , co za **uj " może coś pomoga ;-) szukałem na wrzucie i na YT, ale nie jestem pewien czy grał akurat w CS-A. nagranie ma bodaj 3 minuty ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
poszukuje liste koncertow jakie bede w KRK w lutym.
gdzies cos takiego jest, czy moze ktos takowa liste posiada etc? |
Cytat:
sa 2 ,planeta obok bp na al 29 listopada i seko w srodku osiedla na powstancow ...wiecej brak:)pzdro |
Cytat:
tutaj masz całkiem dużo :) |
Istnieje darmowa smsowa bramka internetowa do wysylania esow do Play Fresh...?
|
Jaka jest różnica pomiędzy znaczkami "w przybliżeniu" takie pofalowane = oraz = z kreseczką pofalowaną nad nim?
|
Cytat:
Na kuchni jest lajcik :D Kiedyś szefem był tam taki pan Edward trochę przytrzymany ale pozostali okej ( przynajmniej jak ja byłem to robiliśmy co chcieliśmy) pan Jurek i Wojtek dają czadu :D Na kelenerce i recepcji nie wiem jak jest bo mi się bardzo spodobało na kuchni to zostałem na 4 tygodnie. Ale i tak najlepsze są wypady do magazynu i na szwedzki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
potrzebuje założyć konto w banku ,jaki bank polecicie ? wiadomo zależy mi na karcie i najlepiej gdyby prowadzenie konta nic nie kosztowało ,podobnie jak wpłaty i wypłaty z bankomatu :)
|
Cytat:
prowadzenie konta za darmo, przelewy wewnątrz banku za darmo, do innych bodaj 50 gr. a i bankomatów jest sporo ;] |
|
Cytat:
http://wislakrakow.com/forum/showthr...731#post839731 |
Cytat:
Bankomaty darmowe to aż cztery sieci, także dla osób o nie wielkim budżecie, szukającym konta typowo rozliczeniowego, ekonto jest zdecydowanie najlepsze... |
gdzie w Krakowie można zakupić jakiś dobry alkomat?
oraz zna ktoś jakieś sprawdzone biuro podróży, które organizuje 3 lub 4 dniowe wycieczki min: Praga/ Lwów/ Wilno/ Budapeszt i mógłby polecić? z góry dzięki |
Cytat:
Byłbyś tak miły i na jakieś mapce mi to zaznaczył, bo nie ogarniam tej okolicy. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:23. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl