![]() |
Lech 1 : 0 Feyenoord
Nancy 2 : 2 Deportivo la Coruńa i tyle będzie ze wspaniałości kuchenkorza :) |
Ja coś czuję, że z Feyenoordem nie wygrają.
Jasne, że Portowcy mają problemy, ale jednak jaka jest różnica między nimi a Lechem. Ktoś powie: "Lech ma Stilicia, Lewandowskiego, Arboledę i Murawskiego" a ja mówię "Feyenoord ma Makaaya i Van Bronckhorsta, De Clera, Hoflanda i Tomassona." Nawet Feyenoord w kryzysie jest drużyną (przynajmniej na papierze) lepszą od Lecha. Jeśli dziś przegrają to będzie totalna kompromitacja. Jestem pewien, że zrobią wszystko, żeby do tego nie dopuścić. A jeśli wygrają z Pyrami, to bardzo ciekawi mnie czy ktoś zamaluje na Prokocimiu napis "I love Feyenoord", który codziennie mijam :D |
Cytat:
Lech to musi przejsc - niepowtarzalna szansa. |
Cytat:
|
Kiedyś musi się im wyczerpać limit szczęścia :) mam nadzieje że to będzie dziś.
|
Cytat:
Miałem ochotę napisać coś właśnie takiego, ale nie miałem czasu. Zgadzam się w całej rozciągłości, a szczególnie gorąco popieram ostatnie zdanie, zmieniając jednak "Lechowi" na Amice. |
Fakt ze dobrze napisane - zobaczymy jak to bedzie, ja mam tylko nadzieje ze holendrzy nie maja jak to u nas w zwyczaju, zwalniac trenera przez podkladanie sie a wrecz odwrotnie - beda sie bardzo starac by jakos zaczac wychodzic z dolka - a do tego jak wiadomo najlepszym lekarstwem jest wygranie meczu.
Gdyby im przyzwoicie szlo w lidze to rzeczywiscie bylby to dla nich mecz z gatunku o nic - w takim polozeniu jak sa, syndrom zranionego zwierza moze sie uaktywnic |
To prawda że Lech dostał się do pucharów kuchennymi drzwiami,ale że grają frajersko to już nie moge się zgodzić.W spotkaniu z Austrią mieli szczęscie strzelić decydującą bramke w ostatniej minucie ,ale trzeba sprawiedliwie przyznać że w tym dwumeczu to poznaniakom należał się awans do grupy UEFA,byli stroną dominującą.
Ponadto we wszyskich dotychczasowych meczach w fazie grupowej prezentuje się dobrze i w meczach z francuzami i hiszpanami przy odrobiną lepszej skutecznośc powinien Lech spokojnie wygrać,a w spotkaniu z CSKA mało brakło aby w końcówce strzelić bramke na remis |
Troche obiektywizmu Flamengisto:
1) Stillic nie był kupiony tylko na podstawie samych kaset to kłamstwo i dobrze o tym wiesz. 2) Ta grupa w cale nie różni sie od tej jaka miała Wisla, a założe sie że wtedy nie pisaleś że gramy w słabiutkiej grupie. Dwaj tacy sami rywale jak u nas, Basel<Deportivo i Blackburn<CSKA Ja licze że jednak Lech przejdzie dalej bo wzrosna nasze szance na mistrza. Beda musieli Lechici forme po zimie szykowac wcześniej niż cała liga bo PU po zimie rozpoczyna sie przed Ekstraklasa. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
jak ktoś pamieta jak Franz zajeżdża drużyny to nie bedzie zdziwiony jak na wiosnę kuchenki będą człapać, poza tym nie za bardzo rozumiem te ochy i achy ? przecież oni tylko zremisowali u siebie ze średnimi druzynami a z cska przegrali , styl? ja wiem , może i to wyglądało , ale za styl to ocenia sie łyżwiarzy figurowych , Franz dostał amoku i opowiada o Hiszpanii i tym podobne, jedyny pozytyw to że nie chce do nas , Franz dzięki , pamietamy mistrza , ale pamietamy też dużo potem
|
prosze panstwa
za poltorej godziny otwieramy piwka za trzy godzinki otwieramy szampany !! Zycze powodzenia Lechitom, Ich awans wszystkim wyjdzie na dobre |
Cytat:
poj.... Ci sie fora , chyba a tak w ogóle to mnie wynik Amici ani ziębi ani grzeje bo nigdzie nie jest powiedziane że ewentualny awans im nie zaszkodzi a nie niesie znowu jakiś wielkich korzyści , wiec spokojnie PS charcerzyk :) |
Cytat:
|
Nigdy poziom polskiej ligi nie wzrośnie jeśli nasze drużyny będą wcześnie odpadały z europejskich pucharów.Tylko później się nie zdziwcie jak Wisła po zdobyciu Mistrzostwa Polski na 5 kolejek przed końcem ligi dostaje łomot od jakiegoś Tbilisi w kw.LM.Zrozumcie nie da się niczego zwojować w Europie,jeśli cały rok gra się na krajowym podwórku z frajerami.
|
Pokonanie przez Lecha Feyenoordu sprawi, że Wisła nie przegra z Tibilisi?
:) |
Jak dla mnie to mogą sobie awansować. Zawsze jakieś punkty dla Polskich drużyn wpłyną na konto. Ale ja osobiście polecam Radio Kraków i mecz naszych koszykarek:)
|
Pomimo że żaden polski team nie wygrał jeszcze w Rotterdamie to stawiam na 3:0 dla Lecha .
1.Kuchenkorz jest na gazie 2. Holendrzy mogą nie podejść na maxa poważnie do meczu co odzwierciedla się między innymi tym że stadion nie będzie pełny Życzę Lechowi wygrania i awansu żeby nabito troche tych punktów do ranku . |
A ja życzę z całego serca Amice 3-0 w plecy :) mam nadzieje że ten tak mocno napompowany balonik dziś pęknie z hukiem!!
DO BOJU FEYE!!!!! |
wie ktoś ilu kibiców Amiki w Rotterdamie?
|
3 tys ponoć .. tak powiedział komentator
|
podobno 3-3,5k
|
Cytat:
|
Poza tym póki jakiś klub czegoś nie osiągnie to nasze kluby w tym szczególnie Wisła będą dalej się wzmacniać na łapu capu .Wisła właśnie na tym najwięcej traciła że nie miała prawdziwych przeciwników w lidze .
Wisła niestety chyba potrzebuje jakiegoś bata nad sobą .A i Wisła może poważniej to okienko potraktuje ,a Lech nie jest wcale taki mocny nie ma szans aby uciekł takiemu klubowi jak Wisła . |
Powiem tak : niech wygra lepszy , choć nie ukrywam że chciałbym żeby była to Amica bo :
1)Na wiosnę skupialiby się nie tylko na lidze ale też na pucharach 2) jakby nie było , to Polska drużyna....:-P P.S. Co za wieśniaki , w 5 min się napinają i jada "Gola gola gola....":rotfl: |
O! Była moja ulubioną przyśpiewka :) w Poznaniu takie obyczaje są... :D
|
Jest i flaga naszego FC ;)
|
po co oni wożą ze sobą przekreśloną gwiazdę? Nie rozumiem ich
|
Ale wiochaaa oni nie znają innych przyspiewek ??Już 5 min jada to samo :/ :/
|
"lalalalallalalalal" **** ilez mozna ?!
|
Życzę Amice żeby się wyjabała!!! (za tą flagę, niech patafiany odpadną)
43-32 Wiślaczki przegrywają (końcówka 1. połowy) |
Jaką flagę?? Bo nie zwróciłem uwagi :]
|
Cytat:
(10 znakow) |
Cytat:
|
Dobra nie podniecajmy się tak nimi. Niech sobie nawet flagi Amici wieszają i śpiewają psalmy.
|
o i jazda z k....i jest!
a tyacy grzeczni kibice. |
oby się utrzymał remis w meczu Deportivo :D
|
Feyenoord slabizna Jesli Lech ich nie wyeliminuje to bedzie wstyd
w Nancy 0-0 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:35. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl