![]() |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0-3 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, M±czyński - Wolski, Guerrier- Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Drzazga Bramki: Ondrasek, Brożek, Guerrier |
Korona Kielce-Wisła Kraków 1:3(0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, M±czyński - Wolski, Guerrier- Brożek, Ondrasek Zmiany:Cywka , Brlek, Drzazga Bramki: Brożek , Wolski , OndraSek |
Korona Kielce-Wisła Kraków 1:5 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - M±czyński, Wolski, Guerrier, Boguski - Brożek, Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Brlek, Drzazga Bramki: Brożek x3, Guerrier, Ondrasek |
Korona Kielce-Wisła Kraków 1:1(0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, M±czyński - Wolski, Guerrier-Ondrasek, Brożek Zmiany: Cywka , Brlek, Drzazga Bramki: Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, M±czyński, Drzazga Bramki: Ondrasek, Wolski, Brożek |
Korona Kielce-Wisła Kraków 1:1(0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, M±czyński - Wolski, Guerrier-Ondrasek, Brożek Zmiany: Cywka , Brlek, Drzazga Bramki: Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1(1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Popović, Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: Brlek, M±czyński, Drzazga Bramki: Wolski |
Korona 1:2 Wisła (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, M±czyński, Boguski, Bałaszow, Wolski, Brożek, Ondrasek Bramki: Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Drzazga, Cywka |
Korona 0:2 Wisła
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok, M±czyński, Boguski, Guerrier, Wolski, Brożek, Ondrasek Bramki: Guerrier, Brożek Zmiany: Brlek, Drzazga, Cywka |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: M±czyński, Drzazga, Bartosz Bramki: Ondrasek, Wolski, Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier,Maczynski - Ondrasek Zmiany: Brozek, Drzazga, Cywka Bramki: Ondrasek, Wolski, Guerrier |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier,Maczynski - Ondrasek Zmiany: Brozek, Drzazga, Cywka Bramki: Ondrasek, Wolski, Guerrier |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: M±czyński, Cywka, Drzazga Bramki: Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier,Maczynski - Ondrasek Zmiany: Brozek, Drzazga, Cywka Bramki: Ondrasek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:3 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - M±czyński, Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier, - Ondraszek Zmiany: Brożek, Bałaszow, Uryga Bramki: M±czyński, Boguski, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1-4 (1-2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, M±czyński - Wolski, Guerrier- Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Ondrasek, Brożek, Guerrier, Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - M±czyński, Wolski, Boguski, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Brożek, Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2-2 (0-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Brlek- Wolski, Guerrier- Brożek, Ondrasek Zmiany: M±czyński, Cywka, Bałaszow Bramki: Wolsk, Boguskii |
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek, Brlek - Ondrasek. ZMIANY: M±czyński, Bałaszow, Cywka STRZELCY: Boguski, Brożek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 3-2 (2-1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Brlek- Wolski, Guerrier- Brożek, Ondrasek Zmiany: M±czyński, Cywka, Bałaszow Bramki: Wolsk, Ondrasek |
Korona - Wisła 1:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski - Boguski, Brożek, Guerrier - Ondrasek Zmiany: M±czyński, Cywka, Bałaszow Bramki: Guerrier, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:3 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski,Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: M±czyński, Cywka, Drzazga Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Krakow 1:1 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - M±czynski - Boguski, Wolski, Guerrier - Brozek - Ondrasek Zmiany: Cywka, Drzazga, Brlek Bramki: Ondrasek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:3 (0:1)
SKŁAD: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek, Brlek - Ondrasek. ZMIANY: M±czyński, Bałaszow, Cywka STRZELCY: Guerrier, Ondrasek, Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek - Boguski, Wolski, Guerrier - Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, Drzazga, M±czyński Bramki: Ondrasek, Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Cywka, Boguski, Wolski, Guerrier - Brożek - Ondrasek Zmiany: Bałaszow, Drzazga, M±czyński Bramki: Ondrasek, Cywka |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: M±czyński, Cywka, Drzazga Bramki: Brożek, Ondrasek, Wolski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 2:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - M±czynski , Wolski, Boguski, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Drzazga Bramki: Brożek,Drzazga |
Korona 2:3 (1:1) Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Jović , Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga Wolski Boguski Guerrier - Brożek Ondrasek Zmiany: M±czyński, Brlek, Bałaszow Bramki: Brożek, Boguski, Ondrasek |
Korona 2:3 (0:1) Wisła Kraków
Skład: Mi¶kiewicz - Jović , Głowacki, Guzmics, Sadlok - Uryga Wolski Boguski Guerrier - Brożek Ondrasek Zmiany: M±czyński, Brlek, Bałaszow Bramki: Guerier x2 , Boguski |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (0:0)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - M±czyński - Boguski, Wolski,Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Bałaszkw, Cywka, Drzazga Bramki: Brożek, Ondrasek |
Korona - Wisła 1:3 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski - Boguski, Brożek, Guerrier - Ondrasek Zmiany: M±czyński, Cywka, Bałaszow Bramki: Guerrier, Brożek, Ondrasek |
Korona - Wisła 0:1 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - ±czyński, Wolski - Boguski, Brożek, Guerrier - Ondrasek Zmiany: Brlek, Cywka, Bałaszow Bramki: Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:3 (1:2)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, M±czyński, Drzazga Bramki: Ondrasek, Wolski, Brożek |
Korona Kielce-Wisła Kraków 1-2(0-1)
Skład: Mi¶kiewicz-Jovic-Głowacki-Guzmics-Sadlok-Boguski-Brlek-Wolski-Guerrier-Brożek-Ondrasek Zmiany: M±czyński-Cywka-Balashov Bramki: Ondrasek-Brożek |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - M±czyński, Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: Brlek, Bałaszow, Drzazga Bramki: Ondrasek, Wolski, M±czyński |
Korona Kielce - Wisła Kraków 1:2 (1:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka, M±czyński, Drzazga Bramki: Wolski, Brożek |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Boguski, Wolski, M±czyński, Guerrier - Brożek, Ondrasek Zmiany: Cywka, Brlek, Drzazga Bramki: Wolski, Drzazga |
Korona Kielce - Wisła Kraków 0:2 (0:1)
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - Brlek, Wolski, Boguski, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: Cywka,Drzazga , M±czyński Bramki: Ondrasek , Wolski |
Skład: Mi¶kiewicz - Jović, Głowacki, Guzmics, Sadlok - M±czynski - Boguski, Wolski, Guerrier, Brożek - Ondrasek Zmiany: Drzazga, Brlek, Cywka Bramki: Brożek, Ondrasek |
| Wszystkie daty podane s± w GMT +1. Aktualna godzina to 01:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl