![]() |
O czym Ty Jędrek do niego piszesz? Przecież On nie ma pojęcia co Ty za ludzi wymieniasz... Kaczyński nie był jego prezydentem, dlatego zostaw już tych ruskich w spokoju ;)
|
Cytat:
Troszkę popiliśmy wczoraj i taki mój idiotyczny post się pojawił. P.S. Nie głosowałem na Kaczyńskiego ani tego pajaca Tuska. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Przepraszam jeśli Was uraziłem moimi postami.
Koniec mojej "kariery" w tym temacie. Dziękuję. |
O popatrzcie. Jeden, który zwalcowany przyznaje się do tego, że plecie bzdury, przeprosił i sobie poszedł. Nie brnie i nie pogrąża się jeszcze bardziej, jak co niektórzy. Za taką postawę należy się szacunek :)
|
Zabawa start.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Bez odbioru. |
Ja wiem, że dla niektórych "AntyKaczorów" to może być strata czasu, ale mam prośbę.Poświęccie te 10 min.
http://www.youtube.com/watch?v=It3yY...feature=relmfu |
Cytat:
Typowy Polak- jak to nie jemu dzieje się krzywda to ma to w dupie. Światlość umysłu nie potrafi dostrzec że jeśli dzieje się taka tragedia najwyższemyu dostojnikowi w kraju-potencjalnie najlepiej zabezpieczonemu to znaczy że zwyły szary czlowiek jest traktowany w tym kraju jak szmata dostarczająca tylko kasy do skarbca państwowego |
Takie palikocię bezideowe, nielogiczne, zmanipulowane. Bardziej go bolą wypadki drogowe i już. To ze w smoleńsku zginęli ludzie którzy lecieli tam w imieniu wszystkich Polaków nie ma znaczenia. A nawet powoduje ze ich śmierć jest mniej istotna niż ofiar wypadków. Więc nie jest to żaden typowy Polak. Typowy Polak rozumie co to zobowiązanie w stosunku do narodu i państwa. Potrafi docenić kiedy ktoś to zobowiązanie wypełnia. Palikocię nie czuje zobowiązania, wyśmiewa je, postponuje dzięki temu sam z sobą nie czuje sie jak szmata. Tylko wmawia sobie że jest nowoczesny. Boki zrywać.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Tylko zdrajca agent albo pachołek oddaje śledztwo w sprawie śmierci własnego Prezydenta obcemu państwu. Dlatego nazywanie takich po imieniu to właśnie wypełnianie zobowiązania wobec narodu i państwa. A udawanie ze wszystko jest cacy to najzwyklejsza zdrada.
|
Cytat:
|
Wszystkie dyskusje które się toczą w tym wątku, oraz temacie polityczny, wyrażnie pokazuje kto i jakie ma podejście do życia. Codzienne życie Drozdza, Arapaho czy Wislaka napiętnowane jest polityką. Od rana do wieczora. Wszystko co ich otacza, ich wybory i decyzję są z góry nakreślone przez poglądy polityczne. Nazwać to można zboczeniem, postawą manikalaną czy wręcz prześladowaniem. Sęk w tym, że takich jak oni jest może 30% społeczeństwa. I to ze sporą górką, bo połowa elektoratu PiS wcale taka nie jest, twardych komuchów również tylu nie ma, nie wpominając o PO, PSLu i innych kwiatkach. Reszta ma na to, że się tak brzydko wyraże - wyjebane. To co kupują, co zakładają, co oglądają i czego słuchają to ich samodzielny, spontaniczny wybór. Ich nie obchodzi czy serial z Szycem leci na TVN czy Tele5. Ich interesuje, że jest fajny i można się przy nim zrelaksować. Do głowy im nie przychodzi, że leci w TEJ telewizji. Większość społeczeństwa ma gdzieś politykę i ciągłe kłotnie. Ich interesuje codzienne życie, praca, dom i rodzina. To co mają w garnku i to co mogą mieć. Nic więcej. Z kolei grupę, którą wymienieni przeze mnie tutaj osobnicy stanowią, ich ciągłe wybory kreują poglądy polityczne. Mniejsza z tym że nie czytają, nie oglądają, nie chodzą w pewne miejsca itd. ważniejsze jest jednak to, że przy tej swojej postawie dyskredytują większość. Twierdzą że większośc jest bezideowa, zmanipulowana i oszukana. I powstaje pytanie: która grupa przegina?
|
Cytat:
Czyżby rodziny ofiar które zginęły w innej tragedii niż katastrofa smoleńska przeżywały żałobę inaczej, maja inne podniebienia,ze nie dostają takiej opieki i zadośćuczynień?Moze naród się wypina na rządy,bo kolejne rządy nie dają pracy i podstaw do godnego życia. Pelikanie Drozd zabierz swoich zołnierzyków z tego tematu i lecieć z szabelka na ruskich. Po powrocie odznaczycie Jaruzelskiego,tak jak chciał wasz najjaśniejszy L.K. |
Cytat:
" Reszta ma na to, że się tak brzydko wyraże - wyjebane. To co kupują, co zakładają, co oglądają i czego słuchają to ich samodzielny, spontaniczny wybór. Ich nie obchodzi czy serial z Szycem leci na TVN czy Tele5. Ich interesuje, że jest fajny i można się przy nim zrelaksować. Do głowy im nie przychodzi, że leci w TEJ telewizji. Większość społeczeństwa ma gdzieś politykę i ciągłe kłotnie. Ich interesuje codzienne życie, praca, dom i rodzina. To co mają w garnku i to co mogą mieć" Czyli innymi słowy: " większośc jest bezideowa, zmanipulowana i oszukana" Sam bym lepiej tego nie ujął :D |
Cytat:
To,to,to- własnie o to chodzi -jako zwykły szary ludek- twoje prawa i możliwości to zadupacać na grilla ,ogladnąć Szyca z Karolakiem w serialu klasy E czy X factor albo inny badziew dla normalnych inaczej i oczywiście wpłacać REGULARNIE i TERMINOWO do kasy państwowej haracz zusowski i inne vaty. Nie podskawać że drogi dziurawe,że wszędzie opóźnienia (budowa autostrad, pociągi), że trzeba dłużej pracować,że rząd i urzędnicy rozdaje premię za nic po 2 tygodniach od objęcia urzedów a na leczenie ludzi kasy brak , że tylko "swoi" mogą mieć stacje TV na cyfrówce, że likwidują sukcesywnie polski przemysł ciężki, że ceny osiągaja horrendalne poziomy a wynagrodzenia stoją, że uczciwe firmy bankrutują bo molochy z układami na górze im nie płaca,że w mediach jest tylko jedna opcja i nie ma pluralizmu. Tak masz rację - zdecydowana więszkosc ludzi ma to w dupie. Jednocześnie często narzeka że mu źle , ale uważa że tylko oszołomy o tym krzyczą (to ciekawe, nie :)) . Taki ciekawy przypadek- znajomy zwolennik PO ma pizzerie do której mu wpadaja malolaty z kosami co jakis czas , biora pizze i nie płacąc i siedzać w niej do północy robiąc syf - jest w....iony bo policja nic nie chce zrobić ale jak mu powiesz że trzeba silnej ręki od razu reaguje tekstami o Jareczku ograniczającym demokrację. Powiem więcej każdy premier,prezydent, urzędnik który chce miec wolną rękę w realizowaniu swojej a nie Polskiej polityki chce miec takich - niepotrzebne skreślić: lemingów, idiotów, baranów,leszczy którzy mu na ręce nie patrzą i jedzą z reki każde gówno które poda. Dlatego taki a nie inny sposób nauczania, likwidacja historii i zalew programów TV robiących ludziom wode z mózgu. Widac przynosi oczekwiane efekty. W końcu się w czymś zgodziliśmy . |
Cytat:
|
Cytat:
Naiwny archi33, choćbym chciał to się nie dopcham bo stada lemingów liżąc ruskim obcasy blokują całkowicie dostęp. :D Cytat:
|
[QUOTE=Drozd;1248456]Lemingowi nie ma co tłumaczyć, dlatego wybacz że sie nie podejmę. Przez ostatnie dwadzieścia kilka lat rządzi bez przerwy NOCNA ZMIANA czyli sojusz pejsatych "ałtorytetów" z komuchami. Tylko 2,5 roku władza była w rękach Polaków. Więc z tymi żalami uderzaj do szpena albo asa.
Naiwny archi33, choćbym chciał to się nie dopcham bo stada lemingów liżąc ruskim obcasy blokują całkowicie dostęp. :D Dlaczego ta kraina mlekiem i miodem płynąca była tylko przez 30 mc?Gdzie wtedy byles aby piac z zachwytu i dlaczego skaczesz i protestujesz tylko na necie pelikanie :DKiedy znów pis będzie chciał odznaczyć Jaruzelskiego za stan wojenny?Jak kamieniem w płot cały czas unikasz odpowiedzi na moje pytania.Wasz promotor znów obraził kobietę nazywając ja idiotka tak jak Panią Kaczyńską nazywając ja czarownica która powinna się poddać eutanazji.Darczyńca waszych jedynych wiarygodnych informacji radia maryja i tv trwam. |
Cytat:
Cała retoryka i dyskusją odbywa się na kilku poziomach. 1. Co z tego że ja przeskrobałem jak ten z partii X gorszy. 2. Wy z partii X to nie prawdziwi Polacy 3. Spiski, Żydzi, Mochery i więzenia CIA to wina partii X 4. Wina Tuską są najlepsze bo mają 23%:P gdzie X = (PO, PIS, RPP, SLD, PSL, NKWD, KGB, WP, QWERTY...) PO opluwało PIS, PIS opluwa PO media mają sieczkę dla niewymagającej widowni gdzieś pomiędzy kotletem a kolejnym gwiazdy śpiewają na X faktor można zobaczyć cyrkowe pacynki z Wiejskiej. I się kręci ten cyrk znowu ktoś zagłosuję na X bo nie lubi Y, a argumenty profesjonaliści??? Siedzą w....ieni w domach jak Adaś Miałczyński. |
Cytat:
Może w temacie się wypowiesz . Jak to możliwe ze ktoś przesłuchiwał pocztę w telefonie Prezydenta cztery minuty po katastrofie? Bo pieprzyć o duperelach to sobie możesz w gronie lemingów. |
Cytat:
Co do serialów TVNu ,to wole ,żeby ktoś oglądał być może mało śmieszny i mało ambitny serial z beznadziejnymi aktorami na TVNie niż codziennie poddawał sie seansom wtłaczania nienawiści ,jadu ,podejrzliwości i czarnowidztwa słuchając Radio Maryja czy Trwam . Ewidentnie to drugie bardziej mu zaszkodzi |
Cytat:
Proponuje abyś zaczął bojkotować euro bo tak mówi Kaczyński.Myślę ze pis powinien podac pilotow do sadu,ze postanowili wyladowac tak jak podali pilota ktory nie chcial ladowac w Gruzji.twoje zasady przypominają mi wojsko i txt pkt 1 szef ma zawsze racje,pkt 2 gdy nie ma racji patrz pkt 1 hehehe |
Cytat:
Jad i podejrzliwośc powiadasz...... juz ci się wszystko pomieszało |
Nie nie pomyliło mi sie , w Trwam cała debata na temat polityki polega na krytykowaniu PO ,wszechobecnym czarnowidztwie i tym że Polska się zaraz rozleci ( już sie od kilkunastu lat wg Rydzyka ma rozlecieć i jakos nie moze ) i jedynie PIS może ją uratować ,a na uwiarygodnienie tych tez stawia się : krzyż ,wiare , religie , Kościół czyli coś na co starsi ludzi są wyczuleni i są temu bezgranicznie oddani . Czyli manipulacja polityczna pierwszej wody , przy użyciu wiary i krzyża z wodzirejem Rydzykiem na czele.
|
Cytat:
|
Cytat:
On naprawde mysli ze ktos patrzac na to ze w TV leca Gwiezdne Wojny sprawdza jaka to stacja i ewentualnie dalej oglada lub nie :rotfl: Gruba schiza, naprawde :) I dalej tez bardzo ciekawe "ludzi nie obchodzi polityka (...) obchodzi ich czy maja co wlozyc do garnka". Jesli nie widzisz tu zwiazku, i tak samo z innymi sprawami jak praca to zwyczajnie jest mi smutno ze starasz sie zabrac glos w ideowej dyskusji. Aha, zadanie domowe. Skoro sa ludzie ktorzy "maja wyjebane" na polityke, ktorzy jej kompletnie nie rozumiej podobnie jak ekonomii i wplywu ich decyzji przy urnie wyborczej na sytuacje w kraju to dlaczego tacy ludzie maja prawo glosu w wyborach? Przeciez wiadomo ze nie wybiora swiadomie, ergo nie maja pojecia ze ten ich glos ma wplyw na cene benzyny, pradu, chleba i masla, wysokosc zarobkow, podatkow, opieke medyczna, bezpieczenstwo kraju czy relacje miedzynarodowe. Co wiecej, skoro sam twierdzisz ze takich ludzi, nie rozumiejacych w zab tego po co ida do wyborow jest 70% to znaczy ze nie mamy demokracji a rzady glupcow wybierajacych ludzi nie wiedzac sami dlaczego akurat tych wybrali a nie innych poza tym ze mial ladniejszy krawat i lepiej sie usmiechnal plus wzbudzil w nim wiecej emocji. Takie wybory to mozna przeprowadzac na miss polonia a nie do sejmu. |
Cytat:
Zadałem Ci pytanieJak to się stało ze ktoś cztery minuty po katastrofie odsłuchiwał pocztę w telefonie prezydenta? Czytać nie potrafisz? Czy sms z odpowiedzią jeszcze nie doszedł? |
Cytat:
Widzisz sms nie doszedł z odp,bo pewnie ruskie i rudy go przechwycili i będą trzymać 2 lata tak jak info o odsłuchanej poczcie plezydenta. Powiedz jak to możliwe ze ludzie poszli glosować na peło,jak przez 30 mc kraina płynęła mlekiem i miodem?Jeszcze jedno jakim cudem najbliżsi współpracownicy L.K. zostali wyrzuceni przez Jareczka z pisu?Teraz chce ich spowrotem,bo brakuje kilku pkt% głosów,aby wygrać z peło. |
Cytat:
|
Arapaho po co chodzić na wybory,jak kolega Drozd twierdzi,ze i tak są ustawione?
|
Cytat:
A co do współpracowników LK to Sasin,Fotyga czy Łopiński są w PIS , tylko Jakubiak jest poza partią - dzięki zresztą Kluzicy |
Cytat:
Info o odsłuchanej poczcie prezydenta nigdy nie miało dotrzeć do lemingów, jak wiele faktów związanych z ta katastrofa. Całe szczęście prawda jak oliwa ... Nie wiem dlaczego ktoś głosował na PO. ......... ciężko zrozumieć, moje przypuszczenia masz w stosownym temacie. Cytat:
|
Cytat:
|
To jak miał być zamach,ale pozwolili im lądować?Przecież bezpieczniej było wysadzić samolot w powietrzu,aby się rozpadł w mak.Nie mialo dotrzec do lemingow?To jak dotarlo pelikanie,pis wykradl info?Mnie tez ciężko zrozumiec jak mozna bylo glosowac na pelo,gdy wszystko według Ciebie było cacy.Nie ma Kamińskiego,Ziobry,Dorna,dlaczego?Dlaczego Kaczyński w 2008 byl za podniesieniem wieku emerytalnego,a dziś już nie?Ja Ci powiem co jest nie tak.My chcielibysmy aby w kraju bylo normalnie,ale na dzień dzisiejszy nie ma parti której warto zaufać,która coś zmieni.Żadne ugrupowanie od 89 roku nie spelnilo obietnic przedwyborczych i zawiodło zaufanie wyborcow.Od 89 roku lisy sie farbuja i zmieniaja nazwy,aby wyborcom zrobic metlik w glowie.
|
Może po to im pozwolili lądować żeby ewentualny zamach ukryć pod przykrywką złych warunków do lądowania?
Odchodzisz od tematu kolego archi33 - odnieś się tylko i wyłącznie do jednej - poruszonej przez Drozda - kwestii. Jak to się stało, że kilka minut po katastrofie odczytano pocztę prezydenta? |
[QUOTE=serek.c2;1248698]Może po to im pozwolili lądować żeby ewentualny zamach ukryć pod przykrywką złych warunków do lądowania?
Odchodzisz od tematu kolego archi33 - odnieś się tylko i wyłącznie do jednej - poruszonej przez Drozda - kwestii. Jak to się stało, że kilka minut po katastrofie odczytano pocztę prezydenta?[/QUOTE mam nadzieje ze wszyscy dowiemy się wkrótce.Mnie tez zależy żeby wszystkie watki katastrofy zostały wyjaśnione rzetelnie.Jednak nie jest to jedyny kontrowersyjny temat w tym kraju. |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl