Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Dymisja Kasperczaka. Kto jego następcą? (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=7522)

kipers 16.08.2010 20:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RAF (Post 962573)
Szukajac powodow czemu taka osoba by wogole zainteresowala sie Wisla probuje ich znalezc w tym ze facet kocha swoj zawod i kocha wyzwania. Chce cos stworzyc od podstaw, chce zbudowac cos co jest trwale. Nie zdziwilbym sie ze ma zapis w kontrakcie ze w razie awansu Wisly do LM spora czesc z zyskow idzie na transfery.

Ojj RAF obyś Ty miał racje i oby mu si enaprawde tak chciało jak mowisz. Bo wtedy wierze ze nawet zarząd pójdzie po rozum do głowy (chodzi mi np o sprzedarz 2 sr obronców jednoczesnie) i ze klub wisła bedzie przykładem profesjonalizmu i ojcem nowej polskiej piłki pod znakiem zwyciestwa wkoncu.

Czy Jimenez wytrzyma nerwowo? Mysle ze ma szanse ale tylko i wyłącznie wtedy kiedy to on bedzie miał poparcie pana Cupiała i państwa zarządu a nie piłkarzyny którym nie chce sie pożądnie zapie*dalac na treningu i zwalniaja słabą grą trenera(przykładem Dan Petrescu)

Kon®ado 16.08.2010 20:41

ee tam przeciez nie mieszka na zadupiu gdzie nie docieraja do niego zadne informacje itd skoro sam zlozyl swoja aplikacje to musial cos sie dowiedziec o klubie napewno slyszal o porazce z zAzerami itd wiec wie na co idzie i kim bedzie dowodzil :P zreszta jest bezrobotny wiec szuka klubu w ktorym (teoretycznie )moze grac w pucharach i sie jakos wykazac pozyjemy zobaczymy

Jacko_1 16.08.2010 20:47

Jaki trener by nie przyszedł, to i tak polegnie z naszymi (polskimi) kopaczami bez ambicji, bez chęci do pracy na treningach, przyzwyczajonych do wydawania kasy w nocnych lokalach i szpanowania brykami.
To nie ich wina, każdy młody który dostaje za mecz więcej niż ojciec rocznie w polu wyorze, musi popaść w taki tryb życia i samozachwyt, tyle tylko, że nie zdają sobie sprawy, że na warunki zachodnie to zarabiają grosze i w życiu przy takim podejściu do zawodu (tak, tak, to zawód) nawet nie zbliżą się do 10% zarobków np. takiego Ibrahimovića, o klasie już nie wspominając.

Szkoda, bo maja tak niewiele czasu, kilka, kilkanaście góra lat, na to by ustawić się na całe życie, a zamiast tego zadowalają się odpadami, może na nasze warunki to są ogromne pieniądze, ale dziwi mnie właśnie ten brak parcia na zgarnięcie tej kasy która tkwi na zachodzie. W końcu ilu naszych zarabia "prawdziwą" kasę na zachodzie? Sami wiecie, więc to pytanie raczej z tych retorycznych.

arbuz 16.08.2010 20:47

Na stronie glownej zmienili zdjecia zawodnikow i zdjeli z glownego naglowka trenera kasperczaka i cala reszte to musi oznaczac tylko jedno kutro bedzie nowy trener.

prober 16.08.2010 20:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arbuz (Post 962661)
Na stronie glownej zmienili zdjecia zawodnikow i zdjeli z glownego naglowka trenera kasperczaka i cala reszte to musi oznaczac tylko jedno kutro bedzie nowy trener.

Sprawdź kod HTML, tam już jest nazwisko trenera, tylko dodane w niewidocznym komentarzu. Jutro tylko usuną znaki komentarza i gotowe :)

rozarian 16.08.2010 20:51

Jak Wy sobie to wyobrażacie? Jak mają obok siebie w klubie egzystować taki Manolo i taki Zdzisław?Przecież oni są niekontabilijni.

prober 16.08.2010 20:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mcovalski (Post 962487)
A ja słyszałem od znajomego którego kuzyn właśnie wylądował na Balicach że widział Dana na lotnisku !!

Tylko zapomniałeś dodać, że kuzyn wylatywał z Krasnodaru ;)

Coolpick 16.08.2010 20:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tofik (Post 962534)
Poczekajmy do jutra. Będziemy się jarać, a jutro przyjdzie trener Kotas i wszyscy będą zawiedzeni.

Przepraszam, że w ogóle zapytam, ale czy ,za przeproszeniem, doktor Majewski gdzieś pracuje?

arbuz 16.08.2010 20:53

wiem to nic nieznaczy ale zwykle osoby odpowiedzialne za kwestie layout oficjalnej strony ociagaja sie niemilosiernie.
Zobaczymy jutro, trzymam kciuki ;)

Kon®ado 16.08.2010 20:55

Cytat:

Przepraszam, że w ogóle zapytam, ale czy ,za przeproszeniem, doktor Majewski gdzieś pracuje?
w reprezentacji mlodziezowej chyba :D

arbuz 16.08.2010 20:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KonŸado (Post 962671)
w reprezentacji mlodziezowej chyba :D

i mam nadzieje ze w tej reprezentacji U23 zostanie do konca swojej kariery amen

janus 16.08.2010 20:58

Trudno mi uwierzyć w tego Jimeneza. Raczej spodziewałbym się jakiegoś mało znanego Włocha. Takiego, który był asystentem w jakiejś dobrej drużynie, ale w samodzielnej pracy mu gorzej szło. Bądź byłego znanego piłkarza z niewielkim doświadczeniem trenerskim.
Taka powtórka z przeszłości :-)

Kon®ado 16.08.2010 21:00

arbuz oby nie szkoda tych mlodziakow :P :D

arbuz 16.08.2010 21:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez janus (Post 962675)
Trudno mi uwierzyć w tego Jimeneza.

Ja nawet teraz niewierze, jak zobacze to uwierze

ale pomarzyc mozna i chcialbym aby wlasnie Wisla teraz zrobila ten krok
trudno ten sezon moze byc lipny ale chce myslec przyszlosciowo, Wisla to nie jeden sezon to nasza historia
i chcialbym aby zaczela pisac nowe strony tej histori.

PhantomRanger 16.08.2010 21:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Coolpick (Post 962668)

Na całe szczęście daleko od nas bo próbuje szkolić repre do 23 lat z marnymi wynikami.

fond 16.08.2010 21:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez PhantomRanger (Post 962682)
Na całe szczęście daleko od nas bo próbuje szkolić repre do 23 lat z marnymi wynikami.

A przypadkiem właśnie nie rozwiązano tej kadry ? ??

JrQ- 16.08.2010 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez arbuz (Post 962661)

Przecież dali Kulawika, po co mieliby tego Kasperczaka tam trzymać:rotfl:??

Ale niektórzy mają na*ebane w głowie.

arbuz 16.08.2010 21:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez KonŸado (Post 962679)
arbuz oby nie szkoda tych mlodziakow :P :D

typu Kowalski ?????

szkoda????

hmm

NIE!!!

brylant17 16.08.2010 21:08

Cytat:

Nie 10 znaków :evil:

arbuz 16.08.2010 21:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez JarTSW (Post 962690)
Przecież dali Kulawika, po co mieliby tego Kasperczaka tam trzymać:rotfl:??

Ale niektórzy mają na*ebane w głowie.

Gdzie ty tego kulawika widzisz ????

No chyba w fotogaleri : Porazka w Chorzowie

wiec niektorzy chyba faktycznie maja....:rotfl::>

Martinus 16.08.2010 21:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Bronex (Post 962652)
Znając życie to się Cupiał w połowie drogi rozmyśli i w ramach cyklu "przeżyjmy to jeszcze raz" pokażą nam jutro na konferencji Wernera Liczkę... który też sam się zgłosi do Myslenic z samokrytyczną tyradą i panegirykiem ku chwale Prezesa...

Taak, albo odkurzymy Wojtka Łazarka - zapewne ciągle pełen zapału do pracy w zawodzie.
A tak na serio nic już nie wymyślimy pozostaje poczekać do jutra i mieć nadzieję że z Manolo to prawda.

fanTS1906 16.08.2010 21:32

http://www.weszlo.com/news/5424

Michniewicz sie oczyszcza, czyzby na polecenie Cupiala? :D

master777 16.08.2010 21:36

Cytat:

dr Majewski jest SELEKCJONEREM jakiś przydupasów, to się nazywa U-23. Fajna kadra, dostają od Luxeburga i chłopaków z V ligi angielskiej po tyłku, ale Stefan się cieszy. Jak przestał być p.o. selekcjonera było mu smutno, więc beton postanowił dać mu robotę.

WISŁAZWE 16.08.2010 21:42

Nie no jak pada nazwisko Wojtka Łazarka to zaraz będzie niezniszczalny Orest Lenczyk i Stefan ''doktor'' Majewski lub Stefek Białas.

Poczekajmy do jutra czy do środy, oby to był trener z zagranicy bo nie wytrzymam kolejnej polskiej myśli szkoleniowej.

Pan Jotka 16.08.2010 21:44

Bedom jaja. To jedno jest pewne. Jak wróći Dan to połowa sie posra zanim wyjdzie na pierwszy trening.Jak przyjdzie Jimenez to otworza mu sie oczy tak szeroko po pierwszy treningu, że wróci do Sevilli szybciej niż przyleciał. A jak będzie wesoły Czesio Miechniewicz to..nic sie nie zmieni i dlaej będą jaja jak do tej pory. ,Pilkarze lubia trenerów-kolegów. Czekamy do jutra!!:)

medyk 16.08.2010 21:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fond (Post 962687)
A przypadkiem właśnie nie rozwiązano tej kadry ? ??

mają sie ponoć jeszcze tylko skompromitowac z Walia i koniec

Stavanger 16.08.2010 21:51

Drodzy Koledzy. Skąd wiecie, że jutro będzie prezentacja nowego trenera? Zaznaczam, że dziś późno wróciłem, w ogóle nie przeglądałem żadnych "portali sportowych" i pytam, bo może gdzieś przeoczyłem jakąś informację.

tomasz_19 16.08.2010 21:52

a oni znowu swoje 99,999999 % :D

http://tsw.com.pl/news/Manuel-Jimene...e07f2666b1df3b

snyrting 16.08.2010 21:56

@ tsw.com.pl

Ostatnio z Wilkiem byli pierwsi.

mercury 16.08.2010 21:58

"z pustego nawet Salomon nie naleje"

ostrzegam przed hurraoptymizmem..

tomasz_19 16.08.2010 22:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez snyrting (Post 962723)
@ tsw.com.pl

Ostatnio z Wilkiem byli pierwsi.

obawiam się, że ktoś inny.. ale nie chce mi się szukać... :P

AYALA 16.08.2010 22:02

ciężko będzie Jimenezowi naprawic błędy Henia,Basałaja i Kapki odpowiedzialnych za transfery tych talentów.No ale skoro taki z niego fachura że trenował Seville w lidze mistrzów to mam nadzieje że sobie poradzi :-) i sprawi że Bunoza będzie grał jak Głowa a Palijc jak Kosowski

snyrting 16.08.2010 22:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mercury (Post 962724)

Lepiej, żeby o tym czy "dzban" jest rzeczywiscie pusty wypowiedzial sie fachowiec.

Na pewno gorzej nie bedzie.

qchar90 16.08.2010 22:03

fajnie by było jakby Jimenez przyszedł, moze by zalatwil jakis ciekawych graczy z Hiszpani, moze by sie trafila perelka jak Uche kiedys
tylko ja w to jeszcze nie wierze, zawsze na konferencji moze wyjsc jakis Michniewicz,no-name z Wloch czy inny polski treneiro

Lysy 16.08.2010 22:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mercury (Post 962724)

Daje góra 2 mecze, zanim pojawią się jęki zawodu na forum, niespełnionych menedżerów piłkarskich .
"Dlaczego gra ten a nie tamten" , "Co to za zmiany" itp. to więcej niż pewne :-) Ktokolwiek by nie był trenerem.

skeba 16.08.2010 22:16

Jimenez nic nie zmieni. Tak nie powinno się budować klubu. Jak Cupial mysli, ze trener jest cudotwórcą to się grubo myli.
Tu potrzeba zawodnikow. Nie sprzedawac najlepszych, tylko prowadzic madra polityka transferowa, a na razie to trudno to czyms nazywac.

Tragedia.

Luuki 16.08.2010 22:18

Mam jakieś przeczucie że to będzie Jimenez. Czuje to po prostu :D

ziz99 16.08.2010 22:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Lysy (Post 962733)
Daje góra 2 mecze, zanim pojawią się jęki zawodu na forum, niespełnionych menedżerów piłkarskich .
"Dlaczego gra ten a nie tamten" , "Co to za zmiany" itp. to więcej niż pewne :-) Ktokolwiek by nie był trenerem.

Można mieć największe światowe gwiazdy jak Real Madryt ale grać jakościowo połowę z tego co Barca...

Odpowiedni trener, a za nim sztab szkoleniowy to klucz do wyników sportowych i potem finansowych.

palladynTS 16.08.2010 22:31

a ja jednak myślę że będzie to Dan Petrescu.Moje przypuszczenia mają pewne podłoże,ale faktycznie warto wstrzymac się z ferowaniem wyroków te kilka godzin.Pozdrowka...

GBO 16.08.2010 22:37

W tym artykule na TSW napisali że koleś jest od 18 jest spodziewany w Krakowie. I co mam uwierzyć że pismaki przeoczyły ten fakt? Nikt nie okupował dworców, lotniska, budynków Wisły? Nie dzwonił po hotelach i nie stał pod bramą rezydencji Bosa? Nikomu nie zależało żeby taki News zamieścić jako pierwsi? Dziwne.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:41.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl