![]() |
Sam nie wiem czy to ma sens, ale z drugiej strony nic nie robienie na pewno żadnej poprawy nie przyniesie..
Może warto w jednym miejscu zebrać osoby będące zainteresowane sprzedażą internetową biletów na mecze Wisły Kraków i zainteresować tym jakieś media typu RMF FM (krakowskie, nieagorowskie :) Grupa na fb --> https://www.facebook.com/pages/%C5%B...87842038015288 |
Takie coś znalazłem przypadkiem w necie. Może ktoś będzie chętny?
http://www.infopraca.pl/praca/specja...m=user_created |
Cytat:
Śmiech przez łzy... |
Co ma wiceprezes ds. sportowych, czy rzecznik prasowy do internetowej dystrybucji biletów?
|
Kiedyś pisałem do działu marketingu w sprawie internetowej sprzedaży biletów. Odpisali mi że pracują nad tym, że to nie takie proste. Było to kilka lat temu i widać że dalej jest to trudne albo się tego nie chce zrobić.
|
Cytat:
|
Cytat:
Bednarz jest prezesem Wisły, Ochalik jej rzecznikiem, który wielokrotnie zapewniał, że prace nad sprzedażą internetową trwają i "już niebawem" zostanie ona uruchomiona. Kilka lat temu robiłem KK (czy karnet kupowałem, nie pamiętam już) i była tam informacja, że na stronie www.bilety.wisla.krakow.pl zaraz zostanie uruchomiona sprzedaż online. Nawet jakieś hasło chyba dawali (to chyba jednak o KK chodziło). Kilka LAT minęło i co się w tej sprawie zmieniło? Ano tylko tyle, że mamy 2012 rok, a nie 2009 czy 2010... |
Bednarz jest wiceprezesem ds. sportowych. Prezesem jest Ryszard Plich (swoją drogą miał być chyba do końca czerwca). Ochalik jest rzecznikiem prasowym.
Sam gdzieś w szafie mam taką karteczkę z hasłem. Pewnie, że powinniśmy sprzedawać bilety przez internet i to przynajmniej od kilku lat, ale ani Bednarz, ani w szczególności Ochalik za to nie odpowiadają. Nie jest winą Bednarza, że nie mamy pieniędzy. Tniemy koszta gdzie tylko możemy. |
Co z Wy tymi ,,kilka lat"? KK nowe się wyrabiało jakoś przy zakupie karnetu na wiosnę 2011. To nawet jeszcze 2 lat nie minęło. Co nie znacza, że klub niezłą lipę robi z tym wprowadzeniem sprzedaży on-line. To już powinno być przed nowym stadionem. Co gorsza pewnie jak to wprowadzą to pewnie jakieś błędy będą i trochę minie od czasu wprowadzenia zanim to w 100% sprawnie będzie hulać.
|
Cytat:
|
Cytat:
Całe 4 miesiące i mogę ją wyrzucić. Ciekawe czy za nową znowu zapłacę i dostanę nowe hasło? :lol: |
hah, wstyd! Wchodzę sobie na główna stronę Wisły, otwieram zakładkę strefa VIP, skybox, zamierzam sobie oglądnąć film, a w nim, oczywiście nasz kochany trener Robert Maaskant, kompromitacja, lepiej niech usuną ten filmik, a nie wprowadzają ludzi w błąd, bo na temat naszego klubu nie wypowiada się trener Wisły, tylko trener jakiegoś zapyziałego klubu. Zobaczcie sami: http://www.wisla.krakow.pl/pl/skyboxfilm
|
To w ogóle comek jest kpina z marketingu jako takiego. Akcja promocyjna "strefy VIP", rusza po II kolejce ekstraklasy.. No ale niestety jest to kolejny przykład na to, że w klubie nie dzieje się dobrze, a zatrudnieni ludzie (dział marketingu w końcu chyba został całkowicie zwolniony, mam rację??) mają inne priorytety.
|
temat spadł gdzieś dalej a są chętni do dyskusji o Bednarzu więc go podbijam i zapraszam do dyskusji
|
Na stronie można głosować na wiślackie Miss.. nie piszę już o głosowaniu sms (czyt. płatnym)..
Bardziej chciałem zauważyć, że coś "sympatyczne" te nasze panie. A na miss powinno się chyba najładniejsze wybierać ;) |
Andraż Kirm zagrał 90 minut w spotkaniu przeciwko Vitesse. Groningen, jego drużyna prowadzona przez dobrze znanego nam Roberta Maaskanta, uległa u siebie Vitesse 0-3.
|
Cytat:
|
:help:Będę wdzieczny za wypełnienie ankiety mojego kumpla na temat Wisły, któremu jest potrzebna na uczelnie: http://moje-ankiety.pl/respond-30986.html
|
Czyżby nasz dyrektor "czuł pismo nosem" i się już zabezpiecza...
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...adzorczej.html |
Cytat:
|
Stare zdjęcie, ale nie widziałem wcześniej: patrzcie jaka duma Jacka rozpiera:
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...10758.html?i=1 :D |
Ja bym umiescil podpis pod zdjeciem: Dyr. Sportowy Wisły działa na ślepo:)
|
Cytat:
|
"Aby kluby więcej zarabiały, muszą rozgrywać więcej meczów. Zdaniem Ekstraklasy konieczna jest reforma ligi. – 30 spotkań w sezonie to stanowczo za mało. Nasi piłkarze mają bardzo długą przerwę letnią i zimową. Dostają wtedy pieniądze praktycznie za nic, bo nie grają meczów. Jest wśród nas dyskusja, ale ciężko znaleźć złoty środek. Powiększenie ligi jest niezłym pomysłem, ale oznaczałoby to dla klubów mniejszy podział zysków z tytułu kontraktu z Canal Plus. Będziemy na ten temat dyskutować – kończy Bednarz."
Mister Bednarz się zabezpiecza - na wypadek spadku poszerzymy ligę - droga pejsów obrana. A za co Ty gościu pobierasz kasę w Wiśle ?? Za to, że w tym roku nie pojechałeś na nurkowanie w trakcie przerwy letniej - jakbyś pojechał to i tak nie zaważyłoby to na niekorzyść klubu, wręcz przeciwnie.... |
Cytat:
Podnosić poziom = więcej ludzi zacznie przychodzić i wtedy można myśleć... no to niech kibice przychodzą 20x zamiast 15x... Zapomnijcie o tym, że wyciągniecie duże pieniądze od w sumie niebogatych ludzi nie oferując nic w zamian. |
Cytat:
|
Zamiast zwiększyć to zmniejszyć jak w Szkocji do 10 zespołów, wyjdzie nawet lepiej. Elita zostanie zachowana, kasa z transmisji nie dzieli się na 20 zespołów tylko 10, ogólnie same plusy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Bednarz szedł na konferencję i miał na skrzynce jeszcze kilkanaście kandydatur..
|
Cytat:
|
Jacek Bednarz-kiedy ten człowiek przestanie kłamac???????
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
100 razy wole prosto z mostu niz walenie w h.. by Jacek. |
prawda jest zbyt brutalna, żeby ją wypowiedziec wprost :)
a tak mnie ciekawi gdyby za Bednarza był Mielcarski czy dalej sam Valcx i miał takie same zadania to byście ich forumowicze też jebali ? |
Syndyk bez wzgledu na nazwisko bylby syndykiem.
Trudno czasem sie zdarza, ze i syndyk wchodzi i nie bylo by go za co je... bo poprostu wykonuje swoja prace, ale obecny syndyk w Wisle mowiacy o jej rozwoju, milosci wlasciciela itd. jest poprostu zaklamanym s....... . |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl