![]() |
o nie tego już za wiele :lol:
|
Cytat:
|
Robert za to punktuje w tym :
http://img218.imageshack.us/img218/151/fifa10poland.jpg Rooney ogląda jego plecy :D |
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Znajdz różnice:
Zdjęcia robione przez legialive. http://www.legialive.pl/zdjecia/deyna_20rocznica_u1.jpg Zdjecia z oficjalnej Legii: http://legia.com/www/pliki/newsy/0909deyna1.jpg Jestem Wiślakiem, a brak mi słów na takie sku-rwysynstwo.Jak tak można? Jakim trzeba być .......onym hipokrytą, by kłaść na grobie wspólnej legendy jakąs zjebaną koszulkę z niebieskim bąbelkiem a ściagnąc wieniec od grupy kibiców, których nie toleruje się na stadionie bo mają w swoim transparencie "better death, then red" i inny herb...? Edit: Chłopie ty to robisz specjalnie? |
tu i tu barwy Legii.. nie wiem o co Ci chodzi
|
Cytat:
ajtiaj spie***laj |
Cytat:
a później sobie przypomnij jakiej to grupy flaga jest nie wpuszczana na łazienkowską |
ITI osiąga poziom dna...
|
Ogladalem "jednym okiem" mecz na sopcascie Odra - Korona i jestem rozczarowany gra Odry, kopali sie po czolach, proste bledy, malo ruchu i 0:2 w efekcie. Korona tez nic wielkiego nie pokazalo ale grala szybciej i to bylo decydujace. Szkoda mi troche Odry, choc wiem jestem w tej kwestii w mniejszosci na forum :) Ale jestem spokojny ze sie utrzymaja.
|
Polonia Bytom rozgromiła na swoim stadionie Piasta 4:0. Powiem szczerze - nie spodziewałem się. Myślałem, ze to Piast moze ten mecz wygrac, z tu taki zimny prysznic.
|
Co ciekawe nawet nie był ten mecz taki straszny, jak się spodziewałem, zaczynając go oglądać :) Polonia całkiem fajnie grała
|
polonia - piast http://www.waszapilka.pl/galleries,75
|
Cytat:
Żeby na grobie legendy, idola, robić takie rzeczy? Naprawdę nie dało się zrobić wieńca w barwach klubu, bez napisu? Jeszcze Deyne zza grobu wciągaja do konfliktu ITI - kibice... |
Cytat:
Grób Deyny nie jest wyjątkiem. Jedna z osób z racjii swojego zamieszkania przyjechała na grób i w rocznice w imieniu całego OFMC złozyła wieniec.A, że ponad tydzien pózniej przyjechała oficjalna delegacja klubu, to ściągneła niewygodny wieniec. |
To raz, dwa zachodzi podejrzenie, ze gdyby byl to wieniec bez podpisu grupy i tak zostalby sciagniety. A wszystko dlatego, ze zawieral 'kibolski' herb.
|
Cytat:
Przesadzacie, z każdym dniem coraz bardziej |
No nie wiem czy to takie śmieszne...
Ciekawy jestem czy byś się tak śmiał, gdyby np sponsor kazał nam wrócić do pewnego herbu gdzie jest G na początku. Wiadomo, tu jest już poważniejsza sprawa, jednak, oficjalna Legii na grobie złozyła swoją piękną nową koszulkę adidasa z wyjebanie oczojebnym niebieskim bąbelkiem i czarną tarczą z białą elką.Zestawienie tej koszulki z bardzo ładnym i efektownym wiencem mogło zostać uznane przez marketingowców z ITI za strzał w stopę, mimo nabycia praw do tych 2 herbów |
Cytat:
Jednakże, wydaję mi się, że sam Deyna wolałby, nie mieć tych wszystkich wieńców od "kibiców", "działaczy", tylko ****a po to, żeby jedna grupa udowodniła drugiej, że jest lepsza... Bo ja tak to widzę, można było najzwyczajniej w świecie walnąć wieniec, nie trzeba było się afiszować z grupą... |
Trudno się z tobą nie zgodzić...
|
dla mnie wlaśnie to teraz ten konflikt w Legii tak troche wygląda jak opisuje to Konrad.
obie strony za wszelką cenę z przekorą i w każdej sytuacji udowadniają swoje racje. ale nie moja piaskownica, nie moje zabawki...zresztą nie siedzę w szczegółach tego konfliktu, dlatego mogę tylko ocenić go jako zewnętrzny obserwator. |
wy se tak gadu gadu o sytuacji w obcym klubie, a tu ważne rzeczy się dzieją :). Najpoważniejszy rywal w tabeli stracił 3 punkty w Bełchatowie a Craxa już prowadzi. Nieźle musieli grajki z drugiej strony Błoń przeciw Płatkowi się zmówić :D
|
hahah 20 minuta i Lech już przegrywa z Jagą 2-0
|
Już miałem pisać że jak tak dalej będą grać to na tylu sięnie skończy, a tu 2:1
|
Gdzie można normalnie bez rozłączania obejrzeć ten mecz kuchenek? Justin rozłącza z powodu zbyt dużej ilości połączeń...
|
Nie ma sie co podniecac, mecz trwa 90 minut i nawet w 2 minuty mozna strzelic 2 bramki wiec gdzie tu jeszcze do koncowego rozstrzygniecia ;) Lech pokazał 2 tyg temu ze pamieta jak sie gra, jesli zaczna grac ambitnie to moga pokonywac w tej lidze kazdego dlatego mnie beda od tej pory cieszyc kazde punkcicki ktore Lech straci :)
Oby jutro Wisełka do przodu była i byłaby pokazna przewaga nnad viceliderem :))) |
Widze ze Franula juz strzelil :lol: Moze im jebnie jeszcze jedna zeby sie kuchenki zamuliły
|
Jaga - Wielkopolska 2:2
|
W Legii Janka Urbana póki co dalej bez zmian:
91' - Chinyama przedryblował w polu karnym czterech piłkarzy Sląska i podał do nikogo... :lol: Koniec 0-0 |
no, nie spodobał mi się sędzia w końcówce meczu we Wrocku. Ładny kontratak Śląska wychodził, już prawie na środku byli, a ten koniec gwiżdże koniec meczu.
|
Brawo dla braci ze Śląska za remis ale mieli tez swoje szanse na zwycięstwo.
|
Sląsk 0-0. Jaga poki co 2-2.Lech naprawde sie obudził po drugim golu.
|
no i dobre - teraz my 3 punkciki w Gdańsku i uciekamy (L)eszczom :D
|
Wks Wks Wks :) Szkoda, że Śląsk nie wygrał ale dobry remis :) jeszcze Jaga i git majonez ;] a jutro odjeżdżamy Kuchenkom :D
|
Bardzo dobry mecz w Białymstoku.
E: to się już robi nudne... |
Nie no, Jaga się pięknie trzyma jak na razie ..
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:47. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl