![]() |
Cytat:
Na mnie tak działa dziewczyna mojego brata:lol: |
Ale nie wygląda jak Borubar? :P
|
Cytat:
|
Tiramisu - na tym zdjęciu to trzymasz muminka, czy mi się wydaje? :D
noo teraz ładnie Arturek wyciągnął.. |
Miniaturkę swojego męża. Smoka Wawelskiego ;P
Arturku, szmata jeszcze przed Tobą, pamiętaj ;) |
Cytat:
Cóż z tego że wyciągnie takiego jak za chwile szmaciarza puści:) A Tiramisu siakoms żabke 3m chyba |
1:0 Scott McDonald
|
Boyd, Miller do roboty! Nie po to się z pracy zwalniałam, żeby oglądąc uśmiechnięte mordy Celtów.
|
ahaa.. ;)
ładna brama. euforia Celtów na sektorze świetna heh.. :) |
Dobrze mieć luźny, bo nie oglądam a wszystko wiem :)
|
Cytat:
błogoslawiony który to wymyślił :) |
Nacho Novo! /zakochana/
tylko co on zrobił z wlosami SZOK. |
Ni_Ma, dziś to tylko powszednia racja, choć jeszcze wczoraj święta była :)
Cytat:
|
hehehe no tak dziś już wszystko powszednie :) nawet śledzie w śmietanie :D
|
Cytat:
Jessica Alba(zakochany):lol: Co do meczu licze na Borubara ze coś sobie strzeli |
śleeeedziaaaaaaa. wóóóódkiiiiiiiiiiiii.
|
Cytat:
ten: http://img.dailymail.co.uk/i/pix/200...DM_468x465.jpg |
Cytat:
Cytat:
|
Boruc:
a) strzeli sobie gola (coś w rodzaju- a bo wiatr był , a mi nogi się skrzyżowały) b) kolegę w kroczę (myślałem, że to przeciwnik) c) zachowa czyste konto (alimenty) |
Słodki chłopak powrócił :D
|
Cytat:
Raz do roku to nawet kura pierdnie...co do quizu to daję b bo Rangersi są dzisiaj beznadziejni |
Cytat:
Cytat:
|
Prawie jak nachos ;) Oj Tiramisu, grzeszysz przynajmniej myślą :D
|
Cytat:
|
Cytat:
wart grzechu :P kurde no :( |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Oj Tiramisu oczka by ci wyszły jakie ja cudeńka robie,ale nie mam zwyczaju sie tym chwalić. A co do podpisu nie mam zamiaru narzie zmieniać koniec Rangers-Celtic 0:1 bramka Scott McDonald |
akurat wczoraj musiał nie popić,,,,, :(
|
Cytat:
musiał zagrać, musiał przyjść itd :lol: |
Cytat:
Pio - mam podobne wrażenia, co więcej czuje że ktoś mi wirtualnie w lodówce szpera :rotfl: |
:lol: Dobra, mam pomysł, robimy najazd na "U Wiślaków":p napewno mają coś dobrego do żarcia. :P ja wezmę żubrówę :lol:
|
Trzeba by się zsynchronizować :lol:
Ni_Ma to jest to - parówkowi skrytożercy, oj dziś jeszcze bardziej stanowczo trzeba powiedzieć im NIE! |
no i mądrze gadasz... tylko mi trochę zajmie zanim dojade.... ;)
Barthez nie zrozumiałam o co chodzi z parówkami jedynkami..... (prosze tego nie powiązać z kolorem moich włosów :D) |
jeżeli o mnie chodzi to nie zbyt lubię parówki. ;P ale brat kumpla miał polew jak była reklama "jedynek" to wziął zgrzewe do szkoły i jazda na przerwie:D
PS. a w transferowym nalewają się z wyglądu naszego przyszłego nowego strajkera Beto. jak można.:foch: ależ nic Nimko, nic nic :D ( blondyną jesteś?:)) |
Cytat:
Barthez, ja bym bardzo chciał, żeby ten być może nasz Beto, był be i grał jak Be...Beto :D |
Cytat:
Biiiiszkooooopcik :D |
tematy alkoholowe i o stosunkach damsko-męskich przyjmują się najlepiej, chce się ktoś czymś lub kimś podzielić? :D
|
Cytat:
Pio jeżeli chcesz to mogę się podzielić z tobą finlandią:D |
Cytat:
Nie ważne w imię czego, jestem za. Pół na pół, czy jest jeszcze jakiś wspólnik? |
khm khm Panowie o kimś chyba zapomnieli.... :)
finlandia biała czy żórawinowa? to oczywiście bez znaczenia.... tak tylko zagaduję ... :D |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:04. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl