![]() |
jest mozliwosc przywrocenia nr skype? Bo robilem formata i gg normalnie stare odzyskalem, a jest taka mozliwosc ze skype?? jesli tak to jak i gdzie ? :)
|
jak usunac podpowiedzi wyskakujace w pasku wpisywania adresu www ?
|
Cytat:
Na maila chyba login i haslo mozesz wyslac. |
Mam pytanie: o co konkretnie chodzi kibicom Legii w sporze z ITI ? Ktoś się jeszcze w tym nie pogubił?
|
Cytat:
|
Jutro losowanie par Pucharu UEFA?
|
Cytat:
10 znaków. |
A kiedy losowanie Pucharu Polski ?
|
Przekonkretny ten dziennikarz mozna pęc ze smiechu xD
|
witam obstawiłem Liverpool 0 - 0 Standard Liege 90 min 1 / teraz jest dogrywka jak Liverpool cos ugra to kupon dalej się liczy? czy moge już go wyrzucić:D
|
lepiej trzymaj, a za to że Ci pomogłem liczę na udział w cennej wygranej :-p
|
yyy jak dla mnie obstawia się wynik w regulaminowym czasie gry, przynajmniej w STSie
|
wyrzucic...liczy sie wynik do 90 minuty.. chyba ze dales ze awansuja...
|
Moim zdaniem liczy się rownież dogrywka.
|
Liczy sie tylko 90 minut.
|
Liczy sie tylko 90 minut, chyba, że postawiłeś na AWANS Liverpoolu... ;>
|
faktycznie liczy się tylko 90 min thx za odpowiedzi,szkoda ostatnio arsenal z fulham a teraz liverpool się męczy pozdro:)
|
Co to za kawałek. Chodzi na RMF MAXX i tego typu dupnych radiach, mi sie kojarzy z wiankami 2007 i pokazem sztucznych ognii, dowiedziałem sie ze to Jean Michelle Jarre - Randez Vous, tylko ze w misiu (bearshare) ciezko sciaganc fajan wersje (jest 85 mb...) A w radiu fajna opcja chodiz. Namieszłąem ale potrzebuje szybko jakiegos tytułu linka by dgrac do płyty do auta na podroz. Dzieki
tu link do pokazu, chodiz o to co od poczatku leci: http://pl.youtube.com/watch?v=cwR-5OdKsF8 |
Cytat:
Jean Michel Jarre - Rendez-Vous - 07 - Fourth Rendez-Vous.mp3 Drugi kawałek: http://www.sendspace.com/file/fnucre Jean-Michel Jarre - Concert Houston - Lyon - 16 - Rendez-Vous 4.mp3 No i wersja z Gdańska: http://www.sendspace.com/file/gfdysk Jean Michel Jarre - Rendez-Vous 4.mp3 |
Cytat:
|
Wie ktoś może co sie musiało stać,że zniknął mi profil gg?Dodam,że na kompie mam dwie wersje gg : starszą i najnowszą,korzystałem ze starszej i to właśnie z tą wersją zainstniały problem.
Proszę o pomoc. |
siema mam pytanko :D Gram w football managera 2008 i jest taka możliwość żeby w przerwie miedzy rundami zrezygnować ??? I jakieś inne kluby dają propozycje pracy ?? jest to możliwe ??
|
Hyde Park ---> Football Manager.
|
jasne ze mozesz zrezygnowac... dajesz opcje managera (czy jakos tak) i tam jest rezygnacja. Jezeli jestes dobry tzn masz dobre statystyki i akurat jakis klub nie ma szkoleniowca lub ma na wylocie to mozesz zlozyc podanie o prace, klikasz w klub i w lewym dolnym rogu powinno byc" zloz podanie o prace"
|
Cytat:
|
Wie ktos (moze ktos pracuje w banku) jak to jest z pozyczkami,czy sa wymagane jakies zaswiadczenia ,jesli sie chce wziasc pozyczke okolo 3000zl ? Wertuje te oferty wszystkie ,ale jesli ktos wie to niech napsize ,moze byc na priv
|
kijek badż kreseq pracuje w banku to ich sie zapytaj
napewno jako zaprzyjaznieni kibice ci pomogą:pobity: |
Cytat:
W tym najnowyszm gg mój profil jest ale w tym starszym nie ma. |
mam problem z klawiatura
tzn kursor mi sie przemieszcza w czasie pisania i gdy nie patrze na eran robi sie tam straszny burdel, bo linijki sa poprzesuwane i kazda rozpoczyna sie gdzie indziej w srodku tekstu ktos to mial i wie jak zaradzic? |
Mam to samo w pracy na laptopie... szczerze powiedziawszy też już nie mam nerwów do tego...
Nie wiem przypadkiem czy to nie jest wina Windowsa Visty. |
Nie widzialem tego ,ale jak ktos tak opisuje to ,to bym powiedzial ze to wirus
|
Ma ktoś moze link do elektronicznej wersji (ew. wystarczy sam artykuł o rankigu opraw z jesieni 2007)
TO MY KIBICE" NR 76(1) STYCZEŃ 2008 ? |
Cytat:
Mi też czasami przemieszcza się kursor ale gdy myszka leży i nic z nią nie robię. Ale, wiem, że to wina myszy, bo swoje lata już ma. Na twoim miejscu przeskanował bym jednak system w poszukiwaniu wirusa |
Jaki rozmiar radzicie osobie, która ma 170 coś cm :)? Chodzi o TĄ koszulkę
EDYTKA: Prośba do osób posiadających koszulkę w rozmiarze S i M. Mógłby ktoś podać wymiary koszulki!? |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia |
Cytat:
Cytat:
|
Oh dzięki za wspaniałą radę... a w necie? :) :/
Dz w0lno. ;) |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Ja mam 177cm i kupiłem sobie eMkę - leży spoko |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl