![]() |
2 i 3 które wrzucił LOU przypominają mi bardziej koszulki reprezentacji Francji
|
Cytat:
|
Jeżeli nie doczekalibyśmy się BG w tym sezonie, to mam ciekawą alternatywę.
Meczówka LA Lakers http://www.jdsports.co.uk/product/ad...-bryant/45833/ Strój retro LA LAKERS http://www.prodirectselect.com/Produ...ple-20706.aspx Wniosek: Jeżeli dla zarządu umieszczenie BG na koszulce kosztem loga Wisła Kraków S.A. jest jak podpisanie cyrografu z diabłem, to niech 'wyprodukują' stroje retro dla kibiców, z listkiem Adidasa i Białą Gwiazdą na sercu. A sami bezpośrednio zobaczą ile sprzedadzą meczówek z logiem a ile retro meczówek z gwiazdą. |
|
Nie biczujcie mnie za ten wygląd, chodzi o zamysł :P ale może ktoś by to porządnie zrobił
http://zapodaj.net/images/94f6d5c6cabd.png http://zapodaj.net/images/94f6d5c6cabd.png EvilMonkey to szkoda |
Ja już rok temu tu marudziłem na forum, że nowe stroje meczowe Wisły bez Białej Gwiazdy są skandalem. Czy naprawdę to takie trudne dla SSA, żeby takie koszulki zaprojektować??? Ja pier*** ja rozumiem, że inne czasy, że kasa się teraz tylko liczy i zyski i logo SSA jest "bardzo konieczne"... ale do kur*** nędzy CO TO ZA PROBLEM DAĆ BIAŁĄ GWIAZDĘ NA KOSZULKI??? Przecież Biała Gwiazda na koszulkach to było coś co nas wyróżniało! Rok temu ktoś mnie na forum uspokajał, że "za rok na pewno będą nowe koszulki i z pewnością będzie na nich widoczna BG"... Teraz prawdopodobnie znowu najbardziej będzie widoczne logo SSA i Adidasa , a symbol Naszego Klubu będzie po raz kolejny pominięty, bo komuś strasznie to przeszkadza.
|
http://i52.tinypic.com/1rekw2.jpg
http://i56.tinypic.com/2qjzima.jpg P.S. Kociewiak nie widać tego zdjęcia, za które ponoć mamy Cię zlinczować ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Myślę, że bardziej prohistorycznie byłoby, gdyby wstęga byłaby niebieska [rzeka Wisła]. Inna rzecz, czy to pasowałoby kolorystycznie ... |
Cytat:
|
W klubie sobie chyba nie zdają sprawy ile pieniędzy im przechodzi koło nosa gdy umieszczają herb SSA na koszulkach zamiast białej gwiazdy.
|
A ktoś wie ile koszulek na sezon 10/11 się sprzedało? Bo w sumie to nie kojarzę kogoś z taką na meczu?
|
|
jak Real Madryt
|
Cytat:
I nie wiem, czy jestem jedynym, który to widzi, ale chyba tak. Na naszych strojach jest Biała Gwiazda. I za to, że mogę oglądać Białą Gwiazdę w ekstraklasie zdobywającą mistrzostwa seryjnie to jestem w stanie olać to, że w okół Gwiazdy jest piłeczka, liście laurowe i korona. Wersja "River" jest ok. Ale bez gwiazdek na wstędze i z czerwonymi paskami, nie złotymi. |
Cytat:
Zaczyna mi się podobac ta wstęga ;) |
Na tej stronie jeszcze nie było:
http://www.facebook.com/Chcemy.przyw...Bialej.Gwiazdy Lubić, wysyłać linka do znajomych, reklamować, cokolwiek ;) dobijmy do 3-4tys, może zarząd się obudzi |
Podbijamy, hop, hop, hop! Rozpowszechniamy wśród Wiślackiej rodziny http://img812.imageshack.us/img812/7156/reyfacebook.png |
Poważnie facebook ma taka moc? Ile musi być głosów, żeby akcja skończyła się powodzeniem?
|
Wonski_eNHa robisz bardzo dobrą robotę !!!
Dziękuje jako Wiślak. Koniecznie puszczamy dalej. Lepszego gotowca już mieć nie można. Cytat:
Chodzi o to by wyrazić nasze poparcie, wolę, pragnienie by na Wiślacką pierś wrócił prawdziwy symbol klubu. Im więcej osób podpiszę się pod tą nowoczesną petycją ( bo chyba można to tak traktować ) tym poważniejszy będzie argument i siła głosu w rozmowach z klubem. Najważniejsze to dać do zrozumienia włodarzom, że są kwestie, które warto by poruszyć, rozważyć, zmienić. Mamy szansę zabrać głos w tak ważnej sprawie to zróbmy to, a nie mówmy, że się nie da, czy że nie ma to sensu, bo z takim podejściem przegrywamy na starcie. Bądźmy jednością, bo są sprawy, gdy warto być razem by obiecana przez Prezesa Basałaja "polityka historyczna klubu" nie była tylko pustymi słowami. Tradycja rzecz święta !!! Ja się podpisuje. |
|
Adidas ma już gotowe modele koszulek... [z powyższego artykułu]
|
Takie coś na szybkości wyszło. Kij ze wzorami! Biała Gwiazda z nami!
|
Nie chce mi się wierzyć że mają już wyprodukowane koszulki na jeszcze następny sezon. Jeśli tak to czemu nie wprowadzić ich teraz? Może są zaprojektowane i wtedy wystarczyłoby zamienić tylko na BG.
|
a ja w to wierze.
rok temu prezentacja przypadła na chyba II tydzień lipca, w tym sezonie spodziewam sie tego samego. |
Dla tych co nie widzieli, nie wiedzą, chcieliby się przyłączyć.
Informacja ze stronki apelu o powrót Białej Gwiazdy na koszulki Wisły Cytat:
Na FB pojawiła się pierwsza odpowiedź (?) Prezesa, kto jest ciekawy bez problemu ją znajdzie na FB. Każdy będzie mógł wyrobić sobie swoje zdanie jakie jest podejście do kibiców. |
Daj link do wypowiedzi Basałaja ( lub ją tu przeklej ), nie każdy ma konto na FB:-)
|
"Witam Państwa,
Odpisuje do Państwa, ponieważ przypadkowo jednej nocy przyszedł mail o tej samej treści !. Oczywiście potwierdzam, że „polityka historyczna” jest ważną częścią naszego klubu. Pierwszy krok został zrobiony: dożywotnie zaproszenie wybitnych piłkarzy na mecze. Powołana został kapituła „Powrotu Legend” na stadion, która wybrała pierwszych 10 legend. Jednak w tym momencie, dopóki nie ma całego stadionu nie możemy tego robić. W dniu otwarcia całego obiektu na pierwszym meczu zostanie wciągnięta pod dach trybuny olbrzymia koszulka z imieniem H. Reymana, a jego potomkowi wręczona oryginalna koszulka. Następne mecze to kolejni Wielcy Wiślacy. Po trzecie: muzeum – z tych samych powodów - musimy czekać. Aktualnie pracujemy nad powołaniem Rady Muzeum.. Po czwarte: budowa pomnika Henryka Reymana od ul. Reymonta – myślę że pod koniec tego roku powołamy Komitet Spoleczny ds. budowy Nigdy nie mówiłem o zmianie obowiązującego loga. Pozdrawiam serdecznie. Bogdan Basałaj" ___________ Wypowiedź P. prezesa z fb. |
Witam Państwa,
Odpisuje do Państwa, ponieważ przypadkowo jednej nocy przyszedł mail o tej samej treści !. Oczywiście potwierdzam, że „polityka historyczna” jest ważną częścią naszego klubu. Pierwszy krok został zrobiony: dożywotnie zaproszenie wybitnych piłkarzy na mecze. Powołana został kapituła „Powrotu Legend” na stadion, która wybrała pierwszych 10 legend. Jednak w tym momencie, dopóki nie ma całego stadionu nie możemy tego robić. W dniu otwarcia całego obiektu na pierwszym meczu zostanie wciągnięta pod dach trybuny olbrzymia koszulka z imieniem H. Reymana, a jego potomkowi wręczona oryginalna koszulka. Następne mecze to kolejni Wielcy Wiślacy. Po trzecie: muzeum – z tych samych powodów - musimy czekać. Aktualnie pracujemy nad powołaniem Rady Muzeum.. Po czwarte: budowa pomnika Henryka Reymana od ul. Reymonta – myślę że pod koniec tego roku powołamy Komitet Spoleczny ds. budowy Nigdy nie mówiłem o zmianie obowiązującego loga. Pozdrawiam serdecznie. Bogdan Basałaj |
Aha czyli wszystko jasne....
|
Ech... moim zdaniem robienie problemu z tego, że Biała Gwiazda jest otoczona wszelakim paździerzem to jest szukanie dziury w całym.
Sądzę, że to naprawdę bardzo mała cena za to, że możemy oglądać taką Wisłę, która za niedługo będzie najbardziej utytułowanym Polskim klubem; Wisłę, która jako pierwsza pokonała Barcelonę; Wisłę, którą mam nadzieję zobaczymy w Lidze Mistrzów. To logo, ten herb, to przecież także kawałek historii polskiego futbolu. Człowiek, który otoczył Białą Gwiazdę tymi dodatkami dał Wiśle 13 medali, 2 Puchary Polski, 1 Superpuchar i 1 Puchar Ligi Polskiej. Niektórzy zapominają, że Cupiał mógł i planował na początku kupić Hutnika, nie Wisłę. I wtedy gruba większość tu piszących i chodzących na mecze miałaby w domu szaliki Hutnika zamiast Wiślackich, a na Wisłę chodziłaby grupka kibiców w 2, 3 lidze. |
Mam rozumieć, że za kasę jesteś w stanie wyprzeć się ponad 90 lat historii...??
Na stadionie krzyczysz Wisła Nasz TS czy Wiała Nasze S.S.A. ( teraz jest łatwiej nawet bo już tylko S.A. ) SA może być w dokumentach i tu nikt nie zamierza robić rewolucji, ale Biała Gwiazda ma miejsce na sercu jako ukłon dla tych co to serce poświęcają klubowi od wielu lat. Sądzę, że to naprawdę bardzo mała cena za to, że jesteśmy z Wisłą na dobre i na złe. Nie ma co rozpoczynać sporu kto jest bardziej Wiślakiem, a kto mniej, bo przecież nie o to chodzi. Jak np. Tobie jest to obojętne to Twój wybór, ale są ludzie dla, których poruszana sprawa leży na sercu od czasu kiedy Biała Gwiazda zniknęła z koszulek o czym niektórzy mogą nie pamiętać. Wierność barwom, wierność symbolom. |
Przestańcie oddzielać SA od TS.
Wisła to Wisła. |
Cytat:
|
Cytat:
|
zawsze można zrobić naszywkę z Białą Gwiazdą i zakryć logo SA :P albo pójść na kompromis i umieścić logo SA wewnątrz Białej Gwiazdy:)
|
Kupować koszulki Wisły Futsal, jeżeli byłyby w otwartej sprzedaży.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
duce!,
Pozostaje zadać sobie pytanie czy Basałaj ma faktycznie aż taki wpływ na zmianę loga na koszulkach i czy aż w takim stopniu jest to zależne od niego? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:44. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl