![]() |
Lech rządzi w Reprezentacji -Lewandowski,Murawski,Peszko,Wilk iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Polczak drewno jak na ognisko
|
Cytat:
A co do Wilków, Polczaków.. kur** Jest mi wstyd że Ci ludzie reprezentują nasz kraj. Naprawde, ku***, chce takie cioty Leo, niech powoła kadre B, ale jak widze WILKA to mnie telepie. btw- jak będziecie mieli takie statystyki w kadrze jak Dawidowski to mozecie kozaczyc :D |
Cytat:
|
Ostatnie mecze reprezentacji sa doprawdy skandaliczne. Wstretne, paskudne i ohydne.
Chcialoby sie przeciwko temu jakos zaprotestowac, tylko nie wiadomo jak. Zamach bylby chyba najodpowiedniejszy. Moznaby np. rozerwac Wilka albo Polczaka, zeby juz nigdy nie dostali powolania od siwego. |
Szacunek dla tych co obejrzą ten mecz do końca, ja się przełączam na "Pierwszą miłość" :D
Mam nadzieje, że dzisiaj albo w następnych dniach spotka mnie cudowna nowina, że najzacniejszy Leo wyleci na zbyty pysk. Nie mogę już na niego patrzeć :-/ |
jak to jak
niech znowu zrobia mecz na Śląskim i caly stadion bedzie z radoscia śpiewał "LEO LEO" |
popatrzcie na to d strony ceny za zawodnika
-Lewandowski 5 mln eur -Roger 9 mln eur (tyle chciała Legia) inni jak Polczak ,Peszko ,Wilk, Murawski pewnie tez by wołali kilka mln euro A CO POKAZUJĄ nie są warci nawet 500 tys eir i tyle |
Oglądałem mecz z RPA oglądam i ten i tak zastanawiam się jak ten kopacz grający u nas na lewej pomocy śmiał założyć koszulkę z nr 16.
|
Panowie. Wstyd! Trzeba być dumnym ze swojej Polskości i kibicować naszym z całego serca. Mój telewizor jest większym optymistą od was:
http://img192.imageshack.us/img192/5369/jedenzero.jpg A tak naprawde to dupa :) |
Cytat:
Jak byś nie zauwazył to podałem chyba najlepszych Polskich piłkarzy na obecna chwile, jeśli znasz lepszych na obecną chwile to bardzo mnie ciekawi jacy to są piłkarze...? |
Ja miałem robotke, potem sie ukąpałem, pierwsza połowa mnie więc ominęła. Pytam sie brata: Znów grają jak C***, a on: no cóż zrobisz. Mam w dupie zespół Benhałera;/
|
Krótko: Pierwszy raz w życiu licze że Reprezentacja przegra.
|
TVP nie powinna pokazywać takich spotkań, marnują czas antenowy
|
ahahaha bardzo dobrze jeszcze z dwa :)
|
To już jest po prostu wstyd na caly świat,i to dosłownie...
|
porażka nic nie grają,będzie kompromitacja :D kolejna hah,nie wierze w to co się dzieję na boisku. JEDNO WILEKIE DNO.
|
Zagryzlem wargi i ogladalem do 55 minuty. Dalej nie dalem rady patrzec na wirtuozerie w wykonaniu piasta Rogera i pejsa Polczaka.
Dno den. Nizej jest juz tylko Frytka. |
Ten komentator naprawde tak przeżywa ten mecz czy coś brał przed transmisją?
Nasza repra sięgła dna. Leo SPIEPRZAJ. |
Jak ja się cieszę, że żaden z wiślaków nie pojechał na te wycieczkę bo to co pokazują to żenada.
|
RYSIEK YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
......... To naprawdę jest śmieszne ... |
panowie, spokojnie. Nie, żebym był jakimś wielkim fanem czy miłośnikiem Leo ale nie przywiązujmy do tej padaki w RPA najmniejszej wagi.
Nigdy, a wierzcie mi , że dużo już naszych meczy widziałem, nie zdarzyło się by nasi w jakimkolwiek sparingu (i nie piszcie, że to mecz międzypaństwowy, bo to jest sparing o nic) nasi cokolwiek grali. Nawet, gdy całą wieczność temu, po sukcesie orłów Górskiego w Monachium wydawało się nam, że jesteśmy potęgą i trzecią siłą na świecie (tak, tak :D) i graliśmy meczyk o nic z najgorszym możliwym z wrogów, czyli Ruskami), i nasze gwiazdy powinni płuca i serce zostawić na boisku - był piach, wyniku nie pamiętam, chyba nam 1-0 wepchnęli). To co wymagać od grajków, których pojechał sobie drugi albo trzeci garnitur na wycieczkę, kołcz skłócony z kim można (z grajkami chyba już też), wszystkie szychy z PZPN na miłej rodzinnej wycieczce. Wynik tam nie interesuje nikogo, po powrocie posłuchamy, że wiele szkoleniowo dał, jak zwykle. Daleko milej (jak się od Krakowa daleko jest) szukać fotek, kamerek i relacji jak nam budowlańcy przy stadionie zasuwają. A na reprę , która jest tylko listkiem (he, he) figowym dla betonu z PZPN lagę położyłem już dawno. I jedyne, przed czym mam stracha, to by naszych do tego bajzlu nie powoływali, bo to sie zawsze kontuzjami kończy. |
Dla tych co chca poogladac reprezentantów Polski w normalnym wydaniu zapraszam na TVP Sport... za kilka minut bedzie grala nasza młoda reprezentacja... fajny sklad maja.
|
Rasiak byłby dzis marzeniem ;]
a tak serio to przeciez to jakbysmy sie zebrali z forum i podzieli na dwie druzyny byłaby wieksza finezja gry ;] |
Kiedy w koncu zwolnia Beenhakkera? Przeciez co ten gosciu wyrabia z naszym dobrem narodowym, to sie w glowie nie miesci. Polczak, Wilk, Przyrowski w kadrze? Juz nie mowie o innych...to totalna kompromitacja. Dwa mecze i dwa razy nie dalo sie tego ogladac. Za tego Janasa czy Engela takich ogorkow ogralibysmy 4 czy 5 : 0, taka prawda. Holender ma nasza pilke gleboko w pewnym miejscu...a my niestety bedziemy musieli sie z nim meczyc jeszcze przez kilka miesiecy.
|
Masz gdzieś linka(?) do tego składu?
|
Mocny remis.
Kto to jest ten Wilk?Gdzie on gra?Odra,Piast? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Najlepsze, ze na jesien, znowu bedziemy slyszec(juz "legendarne"): LEO, LEO... :D
|
Cytat:
|
Patyra: Maciej Szczesny wystapi dzis w roli podwojnej, w imieniu ojca i eksperta.
Szczesny: W imieniu ojca i syna :D |
Macie jakieś inne propozycje co do obecności w kadrze? Powołanie Przyrowskiego nie pasuje? No to może Pawełek?
Eeee... nie. Zapomniałem. On zmęczony sezonem. Kogo miał powołać skoro mu wszyscy wymyślali kontuzje, zmęczenie i inne gówna? Najlepiej było nie grać tych meczy skoro się nie miało składu. Tylko potem byłyby pretensje "eee bo nie graliśmy sparingów". Takich nie będzie. Będą inne. "eee bo nie graliśmy pierwszym składem i się nie zgraliśmy"... |
Po pierwsze, to od kilku miesiecy bylo wiadomo, ze ten pomysl jest chory(z rozgrywaniem spotkan w czerwcu i to w Afryce). Trzeba bylo zagrac jeden mecz w kraju z dobrym rywalem i zobaczyc, jak dublerzy(mowie o prawdziwych dublerach, a nie o facetach ktorzy stanowia kadre C lub D) zaprezentuja sie na tym tle.
|
Cytat:
|
BlamaŻ Ludzie To Jest Normalny BlamaŻ Żeby Tak Grac Z Tak SŁabymi Przeciwnikami...czy Oni Nie MajĄ Ambicji!?!?!?!?!?!!?!
|
Dzisiejszy mecz pokazał jakich mamy zmienników :| żal..żal..żal..jak to oglądałem to nie widziałem czy mam się śmiać czy płakać..jak zobacze jeszcze raz Polczaka w składzie to mnie rozszarpie..:/ Zero bocznych pomocników:/ zero taktyki..
|
wynik był przecież do przewidzenia
każdy myślący człowiek wie,na co stać Polską reprezentacje,a w szczegolnosci jej dublerów ogólnie to tournee po RPA-poroniony pomysł,a jeszcze selekcjonerzy i nasze grojki mieli straszne pretensje,że nie lecą biznes klasą,tylko zwykłą-ekonomiczną... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Wisła by do południa ograła naszą Reprezentacje a po południu Irak tego samego dnia oczywiście
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:20. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl