Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Reprezentacja Polski (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=181)

jacek67 09.06.2009 16:58

Lech rządzi w Reprezentacji -Lewandowski,Murawski,Peszko,Wilk iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Polczak drewno jak na ognisko

szprotson 09.06.2009 16:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kreseq (Post 742988)
Mecz tragedia....Nic nowego ;) Polczak to jakies nieporozumienie... Roger wejdzie...czyli moze byc jeszcze gorzej :D
Zero pomyslu w grze, jak dzieci we mgle. Wilk i Krzynowek razem z Polczakiem powinni sobie ten mecz darowac i isc na piwo.
Taktyka,pomysl,zaangazowanie - w tym meczu tego nie ma.

szprotson -Z calym szacunkiem nie wywlekaj sprawy Szalacha ktory bardzo dlugo leczyl kontuzje.Wyzdrowieje to porozmawiamy.Ma jakies tam szanse na gre w reprezentacji o ile beda go omijac kontuzje. Grzelak to drewno, tutaj sie zgadzam.

a Dawidowskiemu to nikt nie ciupał :)

A co do Wilków, Polczaków..

kur**
Jest mi wstyd że Ci ludzie reprezentują nasz kraj. Naprawde, ku***, chce takie cioty Leo, niech powoła kadre B, ale jak widze WILKA to mnie telepie.

btw- jak będziecie mieli takie statystyki w kadrze jak Dawidowski to mozecie kozaczyc :D

sqallpl 09.06.2009 17:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spidey (Post 742992)
Byłbyś łaskaw zauważyć ,że ja jednak nie daję swojego skałdu repry z Grzelakiem i Szałachowskim, a i uważam że Rogera i Komorowskiego trzeba wykopać.
Po prostu nie ośmieszajmy się.

Roznica jest taka, ze bartek89TS podal w skladzie, Baszczynskiego, Glowackiego, czy Brozka, ktorzy powiinni grac w reprezentacji, nie dlatego ze sa, (Brozek, Glowa) lub byli (Baszcz) Wislakami. O Gargule nie mowie. Fakt było tak jeszcze kilka nazwisk, ale w kontekscie zmiennikow.

Eustachy 09.06.2009 17:03

Ostatnie mecze reprezentacji sa doprawdy skandaliczne. Wstretne, paskudne i ohydne.
Chcialoby sie przeciwko temu jakos zaprotestowac, tylko nie wiadomo jak.
Zamach bylby chyba najodpowiedniejszy.
Moznaby np. rozerwac Wilka albo Polczaka, zeby juz nigdy nie dostali powolania od siwego.

wisl@k_TS 09.06.2009 17:04

Szacunek dla tych co obejrzą ten mecz do końca, ja się przełączam na "Pierwszą miłość" :D

Mam nadzieje, że dzisiaj albo w następnych dniach spotka mnie cudowna nowina, że najzacniejszy Leo wyleci na zbyty pysk. Nie mogę już na niego patrzeć :-/

szprotson 09.06.2009 17:04

jak to jak
niech znowu zrobia mecz na Śląskim i caly stadion bedzie z radoscia śpiewał "LEO LEO"

jacek67 09.06.2009 17:06

popatrzcie na to d strony ceny za zawodnika
-Lewandowski 5 mln eur
-Roger 9 mln eur (tyle chciała Legia)
inni jak Polczak ,Peszko ,Wilk, Murawski pewnie tez by wołali kilka mln euro
A CO POKAZUJĄ
nie są warci nawet 500 tys eir

i tyle

piter116 09.06.2009 17:07

Oglądałem mecz z RPA oglądam i ten i tak zastanawiam się jak ten kopacz grający u nas na lewej pomocy śmiał założyć koszulkę z nr 16.

ketjow 09.06.2009 17:09

Panowie. Wstyd! Trzeba być dumnym ze swojej Polskości i kibicować naszym z całego serca. Mój telewizor jest większym optymistą od was:

http://img192.imageshack.us/img192/5369/jedenzero.jpg

A tak naprawde to dupa :)

bartek89TS 09.06.2009 17:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez spidey (Post 742979)
:rotfl:
Zapomniałeś dopisać jeszcze Sobola, Cantoro i koniecznie Pawełka... :>

Garguła-->człowieku nie wiadomo czy gość po kontuzji będzie prosto biegał a ty go dajesz od razu do repry.

Ale grają padlinę z Irakiem, jesteśmy taktycznymi zerami. :shock:

Chyba logiczne, że Garguła dopiero wtedy jak wyzdrowieje i będzie grał przynajmniej na takim poziomie jak przed kontuzją.
Jak byś nie zauwazył to podałem chyba najlepszych Polskich piłkarzy na obecna chwile, jeśli znasz lepszych na obecną chwile to bardzo mnie ciekawi jacy to są piłkarze...?

kubawislak 09.06.2009 17:16

Ja miałem robotke, potem sie ukąpałem, pierwsza połowa mnie więc ominęła. Pytam sie brata: Znów grają jak C***, a on: no cóż zrobisz. Mam w dupie zespół Benhałera;/

Baala 09.06.2009 17:17

Krótko: Pierwszy raz w życiu licze że Reprezentacja przegra.

zim zum 09.06.2009 17:18

TVP nie powinna pokazywać takich spotkań, marnują czas antenowy

Baala 09.06.2009 17:24

ahahaha bardzo dobrze jeszcze z dwa :)

WILU TS 09.06.2009 17:27

To już jest po prostu wstyd na caly świat,i to dosłownie...

<3 Wisla Kraków 09.06.2009 17:28

porażka nic nie grają,będzie kompromitacja :D kolejna hah,nie wierze w to co się dzieję na boisku. JEDNO WILEKIE DNO.

JacaTS 09.06.2009 17:29

Zagryzlem wargi i ogladalem do 55 minuty. Dalej nie dalem rady patrzec na wirtuozerie w wykonaniu piasta Rogera i pejsa Polczaka.

Dno den. Nizej jest juz tylko Frytka.

Kamson 09.06.2009 17:30

Ten komentator naprawde tak przeżywa ten mecz czy coś brał przed transmisją?

Nasza repra sięgła dna.
Leo SPIEPRZAJ.

kucharz_77 09.06.2009 17:36

Jak ja się cieszę, że żaden z wiślaków nie pojechał na te wycieczkę bo to co pokazują to żenada.

Nehiar 09.06.2009 17:43

RYSIEK YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

.........

To naprawdę jest śmieszne ...

harthausen 09.06.2009 17:53

panowie, spokojnie. Nie, żebym był jakimś wielkim fanem czy miłośnikiem Leo ale nie przywiązujmy do tej padaki w RPA najmniejszej wagi.
Nigdy, a wierzcie mi , że dużo już naszych meczy widziałem, nie zdarzyło się by nasi w jakimkolwiek sparingu (i nie piszcie, że to mecz międzypaństwowy, bo to jest sparing o nic) nasi cokolwiek grali.
Nawet, gdy całą wieczność temu, po sukcesie orłów Górskiego w Monachium wydawało się nam, że jesteśmy potęgą i trzecią siłą na świecie (tak, tak :D) i graliśmy meczyk o nic z najgorszym możliwym z wrogów, czyli Ruskami), i nasze gwiazdy powinni płuca i serce zostawić na boisku - był piach, wyniku nie pamiętam, chyba nam 1-0 wepchnęli).
To co wymagać od grajków, których pojechał sobie drugi albo trzeci garnitur na wycieczkę, kołcz skłócony z kim można (z grajkami chyba już też), wszystkie szychy z PZPN na miłej rodzinnej wycieczce.
Wynik tam nie interesuje nikogo, po powrocie posłuchamy, że wiele szkoleniowo dał, jak zwykle.

Daleko milej (jak się od Krakowa daleko jest) szukać fotek, kamerek i relacji jak nam budowlańcy przy stadionie zasuwają.
A na reprę , która jest tylko listkiem (he, he) figowym dla betonu z PZPN lagę położyłem już dawno. I jedyne, przed czym mam stracha, to by naszych do tego bajzlu nie powoływali, bo to sie zawsze kontuzjami kończy.

grzesiek632 09.06.2009 17:59

Dla tych co chca poogladac reprezentantów Polski w normalnym wydaniu zapraszam na TVP Sport... za kilka minut bedzie grala nasza młoda reprezentacja... fajny sklad maja.

SZYMEK_TSW 09.06.2009 18:05

Rasiak byłby dzis marzeniem ;]

a tak serio to przeciez to jakbysmy sie zebrali z forum i podzieli na dwie druzyny byłaby wieksza finezja gry ;]

For_FuN_ 09.06.2009 18:06

Kiedy w koncu zwolnia Beenhakkera? Przeciez co ten gosciu wyrabia z naszym dobrem narodowym, to sie w glowie nie miesci. Polczak, Wilk, Przyrowski w kadrze? Juz nie mowie o innych...to totalna kompromitacja. Dwa mecze i dwa razy nie dalo sie tego ogladac. Za tego Janasa czy Engela takich ogorkow ogralibysmy 4 czy 5 : 0, taka prawda. Holender ma nasza pilke gleboko w pewnym miejscu...a my niestety bedziemy musieli sie z nim meczyc jeszcze przez kilka miesiecy.

sqallpl 09.06.2009 18:07

Masz gdzieś linka(?) do tego składu?

Marszałek 09.06.2009 18:08

Mocny remis.

Kto to jest ten Wilk?Gdzie on gra?Odra,Piast?

Wasiu 09.06.2009 18:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 743040)
Mocny remis.

Chyba Amica, podobno najlepszy boczny obronca ligi.

sqallpl 09.06.2009 18:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 743040)
Mocny remis.

W "Wilku i Zającu".

For_FuN_ 09.06.2009 18:14

Najlepsze, ze na jesien, znowu bedziemy slyszec(juz "legendarne"): LEO, LEO... :D

Marszałek 09.06.2009 18:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sqallpl (Post 743045)
W "Wilku i Zającu".

No chyba tak,bo piłkarz niego żaden. Obecność takich gości w Kadrze świadczy o jej niewątpliwym upadku.

sqallpl 09.06.2009 18:20

Patyra: Maciej Szczesny wystapi dzis w roli podwojnej, w imieniu ojca i eksperta.

Szczesny: W imieniu ojca i syna

:D

sq 09.06.2009 18:25

Macie jakieś inne propozycje co do obecności w kadrze? Powołanie Przyrowskiego nie pasuje? No to może Pawełek?
Eeee... nie. Zapomniałem. On zmęczony sezonem.
Kogo miał powołać skoro mu wszyscy wymyślali kontuzje, zmęczenie i inne gówna?
Najlepiej było nie grać tych meczy skoro się nie miało składu. Tylko potem byłyby pretensje "eee bo nie graliśmy sparingów". Takich nie będzie. Będą inne. "eee bo nie graliśmy pierwszym składem i się nie zgraliśmy"...

For_FuN_ 09.06.2009 18:27

Po pierwsze, to od kilku miesiecy bylo wiadomo, ze ten pomysl jest chory(z rozgrywaniem spotkan w czerwcu i to w Afryce). Trzeba bylo zagrac jeden mecz w kraju z dobrym rywalem i zobaczyc, jak dublerzy(mowie o prawdziwych dublerach, a nie o facetach ktorzy stanowia kadre C lub D) zaprezentuja sie na tym tle.

Wasiu 09.06.2009 18:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez sq (Post 743053)
Najlepiej było nie grać tych meczy skoro się nie miało składu. Tylko potem byłyby pretensje "eee bo nie graliśmy sparingów". Takich nie będzie. Będą inne. "eee bo nie graliśmy pierwszym składem i się nie zgraliśmy"...

Ja sie z tym zgadzam. Po cholere grac te mecze po zakonczeniu ciezkiego sezonu, jesli wiekszosc zawodnikow chce jechac na urlop. I to jeszcze na drugim koncu swiata. Rozumiem wycieczke na Slowacje. Jak Leo chcial egzotyke i plaze to na Cypr juz ostatecznie mogli pojechac. Ale po cholere tluc sie 10h samolotem do RPA? Chca zobaczyc warunki przed mundialem? Niech sie tam najpierw dostana a pozniej zajma wywiadem.

sharkey 09.06.2009 18:44

BlamaŻ Ludzie To Jest Normalny BlamaŻ Żeby Tak Grac Z Tak SŁabymi Przeciwnikami...czy Oni Nie MajĄ Ambicji!?!?!?!?!?!!?!

Soltys 09.06.2009 18:44

Dzisiejszy mecz pokazał jakich mamy zmienników :| żal..żal..żal..jak to oglądałem to nie widziałem czy mam się śmiać czy płakać..jak zobacze jeszcze raz Polczaka w składzie to mnie rozszarpie..:/ Zero bocznych pomocników:/ zero taktyki..

rafiABG 09.06.2009 18:48

wynik był przecież do przewidzenia
każdy myślący człowiek wie,na co stać Polską reprezentacje,a w szczegolnosci jej dublerów
ogólnie to tournee po RPA-poroniony pomysł,a jeszcze selekcjonerzy i nasze grojki mieli straszne pretensje,że nie lecą biznes klasą,tylko zwykłą-ekonomiczną...

Marszałek 09.06.2009 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wasiu (Post 743058)
Ja sie z tym zgadzam. Po cholere grac te mecze po zakonczeniu ciezkiego sezonu,.

Weź nie żartuj. Ciężki seosn to maja w Anglii, u nas co najwyżej przebieżki.

igortsw 09.06.2009 18:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 743074)
Weź nie żartuj. Ciężki seosn to maja w Anglii, u nas co najwyżej przebieżki.

Sezon jak sezon każdego może zmęczyć, ale dla profesjonalistów 2 dodatkowe mecze w sezonie nie powinny robić różnicy.

AYALA 09.06.2009 18:58

Wisła by do południa ograła naszą Reprezentacje a po południu Irak tego samego dnia oczywiście

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:20.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl