![]() |
Cytat:
Widać, że nie wiesz, co to są emocje... |
To, ze zagral bardzo dobry mecz znaczy, ze wczesniej nie gral beznadziejnie? Za dobra gre sie chwali, za zla sie krytykuje!
Brawo za te 2 bramki! Czekam na piesni pochwalne na czesc Pawelka tych, wedlug ktorych nie mozna krytykowac pilkarzy. :foch: |
Cytat:
A kochać można klub, matkę, bliską osobę... ale zawodnika ? Po którym tydzień temu jechało się jak po łysej kobyle? Proszę Cię, bądżmy poważni. Pozdrawiam, idę rozpocząc swiętowanie ;) |
Nie wiesz co to miłość braterska :)
|
Cytat:
Łobo dzięki za te bramki i emocje. Po Twoim pierwszym golu popłakałem się. Mam nadzieję, że będziesz w takiej formie w następnym sezonie. |
Nie krytykowałem Łobo na forum, robiłem to po cichu w swojej głowie, ale i tak przeproszę (a co!).
Wojtek dziękuję Ci za dwie bramki dziś i dwie asysty tydzień temu. Przepraszam za wszystko co o Tobie myślałem i mówiłem pod nosem :) Jesteś wielki, tylko błagam utrzymaj tę formę na następny sezon, ktoś musi bramki walić jak Brozio i Marcelo odejdą... |
Odnosnie Wojtka to mam jedno przemyslenie poki co. Tymi dwoma meczami splacil sie calkowicie Wisle...
|
Teraz czekamy tylko na świetne dośrodkowanie Małeckiego i gol Beto z przewroty w meczu ze Śląskiem :D
|
ze zrozumiałych powodów wszyscy się cieszą z bramek Wojtka, ale i Zieniu strzelił pierwszą bramę w sezonie i to jeszcze z wolnego(nie pamietam, kiedy ostatni raz wpakował ze stałego fragmentu) :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://sport.onet.pl/74331,1248675,1...wiadomosc.html
Cytat:
|
Te gole wzmocnia Wojtka przedewszytskim psychicznie.
On potrzebowal tego jak powietrza,i zgodze sie tez z Koyootem ze splacil sie za te gole,bo byly bezcenne. |
skoro tak dobrze idzie mu z ławki, to moze tak pozostawimy :P
oczywiscie zart, życzę Łobo jak najlepiej ale nie rozumiem jednego jak ten gamoń może powoływać na kadre jakiegoś Wilka, czy też Wojtka po dobrych 30 minutach w 2 meczach, a nie sprawdzi Małeckiego? |
Cytat:
|
wiele decyzji Leo jest niezrozumiałe jak np. ta,że po wielu meczach rozegranych na naprawdę powiedzmy szczerze przyzwoitym poziomie, musimy się "cieszyć",że Piotrek Brożek został powołany jedynie na listę rezerwową...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
I tak myślę, że właśnie na lewej obronie powinien grać ktoś z dwójki - Gancarczyk, Pi. Brożek. Wawrzyniak to nie porozumienie, zwłaszcza po tej wpadce ...
|
Według mnie powinien na lewej flance grac Diaz w środku będzie Guła,Sobol,Cantoro,Jirsak
|
http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=21055
poczytajcie sobie komentarze pod artykułem... czy nie warto wkładać w serce w gre, być prawdziwym Wiślakiem i identyfikować się z kibicami?? WARTO, takich komentarzy nie kupi się za żadne pieniądze... nie wspominając o tym,że chyba każdy z nas, za kilkanaście(kilkadziesiąt) lat , powie jakiemuś młodemu fanowi piłki kopanej że w Wiśle grał prawy obrońca który miał Białą Gwiazde w sercu. |
Cytat:
Może ktoś mi wytłumaczy dla czego nie można krytykować zawodników za rażąco słabą gre...To jakieś święte krowy, mamy tu mieć kółeczko różańcowe i przywołując klasyka - 24/h lizać się po kutasach? Ja rozumiem że jest krytyka i jest przypierdzielanie się ale chyba mi nikt nie powie że Łobo w pełni nie zasłużył na krytykę.Teraz miał wejście smoka i chwalimy go - uratował nam dupsko choć pewnie większość z nas gdy zobaczyła jak się szykuje do wejścia - pomyślała 'o ja .......e':) |
Marcin, jako jeden z niewielu pokozałeś przez te lata, że nie tylko zarabiasz grając w piłkę. Ty nią żyjesz. I to zarówno na boisku, jak również poza nim. Takiego zaangażowania i prawdziwego "serducha" niestety nie widać u większości piłkarzy w naszym kraju. Pokazałeś, że nawet (a może przede wszystkim) rozstać też można się z klasą. Za to również serdeczne dzięki.
Po cichu mam nadzieję, że za kilka lat wrócisz do Wisły i obejmiesz w niej jakąś funkcję trenerską lub menagerską czy np dyrektora sportowego. Bo Ty nie z książek, ale z własnego doświadczenia wiesz co to znaczy dobry piłkarz.. wystarczy, że w lustro spojrzysz.. BASZCZU Z NAMI, KIBICAMI! |
Krytykować piłkarzy można zawsze, ale trzeba rozumieć różnicę między krytyką a obrażaniem.
|
11.pl rozmawia z najlepszym Brazylijczykiem Ekstraklasy cz.3
http://www.11.pl/aktualnosci/11_pl_r...traklasy_cz_3/ |
|
Baszczu coz mozna powiedziec ..
Dziekujemy za to wszytsko ,az lezka sie kreci Powodzenia |
Baszczu to jest niesamowity człowiek i piłkarz. Długo albo nigdy nie będziemy mieli takiego prawego obrońcy.
Baszczu i Zieniu z nami z kibicami ! :D |
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ymi_wyjatkami/
"Wygra Barcelona 2:0 po golach Messiego i Eto'o" - Pawełek. Mario chyba jakims jasnowidzem jest. Moze on specjalnie puszcza te babole, zeby dodac dramaturgii rozgrywkom bo to ze Wisla bedzie mistrzem wie juz przed sezonem :D |
|
Cytat:
|
Pamietam że na początku rundy mieliśmy z kolegą zim zum małą dyskusję na tym forum na temat "przydatności" w Wiśle Marcelo. Bardzo byłym ciekaw czy po zakończeniu sezonu opinia kolegi w tej sprawie uległa jakiemuś przewartościowaniu.:>
|
Takie pytanei mnie naszło oglądając zdjęcia i filmy z wczoraj. Które to MP w dorobku Dawidowskiego?
|
Pierwsze MP.
|
Burliga strzelił wyrównująca bramkę dla Floty w meczu z Koroną w 91 min. sędzia niesłusznie nie uznał gola...spalonego nie było...
|
Nie wiem w ogóle co sie dzieje jeśli chodzi o kontrakt Sobolewskiego. Kiedy przeczytałem tego newsa na stronie Stowarzyszenia ze jeszcze nie zaakceptowali oferty ciągle o tym myśle. Sobol musi zostać! Nie wyobrażam sobie walki w pucharach bez niego... nawet na ławce.
|
Paweł Brożek (Wisła Kraków) - Dwukrotny najlepszy strzelec ligi nie ukrywa w rozmowach z kolegami z zespołu, że chce opuścić Wawel. Podobno powodem tej decyzji są jego niezbyt dobre relacje z Maciejem Skorża.
źródło futbol.pl co za brednie pismaki wypisuja... |
Cytat:
jak zawsze... juz raz pisali, a potem Pawel przytulil sie do Skorzy podczas meczu i wszystko bylo OK:) |
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:22. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl