![]() |
Prosta sprawa...chcesz kupić bilet to pisz...chcesz sprzedać bilet podaj cene...! nie będzie problemów...post bez ceny powinien być kasowany
|
Witam Państwa :)! Jedyna taka okazja by w spokoju obejrzeć jutrzejszy meczyk przyjaźni ze Śląskiem Wrocław! Wymienię się bez dopłaty trzema biletami z sektora A na sektor E lub D. Naprawdę warto :) ! kontakt na priv lub gg: 6691696
PS. Bilety są na kartę kibica |
kupie bilet na sektor E lub D
pisac priv lub gg 4832804 |
Kupie bilet na obojętnie jaki sektor. Pisać na priv lub GG: 316643
|
prawda jest taka, ze ten kto chce sprzedac bilet jest **** i na nas chce zarobic.. ile osob naprawde sprzedaje po cenie nominalnej ? 1 na 3000? Nie mowcie ze nie macie co z biletem zrobic, bo kumplowi cos wypadlo, żenada, nawet nie przyzna sie jeden z drugim ze chce sobie dorobic na bilecie. Jak sie ma za duzo biletow to sie znajomym daje, Wislakami sie zwiecie-wstyd
|
Zamienię dwa bilety z B na D lub E. Kontakt na priv i gg 6949618
|
czy bilety z FC maja naklejony ten hologram z biala gwiazda bo kumpel kupil taki bilet bez i martwi sie, ze jakas falszywka ?
|
Sprzedam bilet na sektor A , cena 50zł tel. 666 014 501 pilne bo musze wychodzic
|
Zamienię bilet z sektora A na sektor D lub E
Kupię jeszcze 2 bilety na obojętnie który sektor. Kontakt: 798 697 532 |
zamiana bilet z e zamienie na karnet bilet na d. Dorzucę coś na piwka;) Priv prosze.
|
Zamienię bilet z sektora A na sektor D lub E
Kupię jeszcze 2 bilety na obojętnie który sektor. Kontakt: 798 697 532 |
kupie bilet na E !!!!!!!!!!!!!!!!! gg 7222980 lub priv...
|
kupie bilet na B , za 50 zl lub mniej , gg 4826612 !!
|
Kupie bilet na D, priv lub gg 6624871 !!! PILNE! !!
|
Kupie 1 bilet na D, lub 2 na E
|
Kupie 4-ry bilety najlepiej na sektor D Cena nie gra roli sie doganamy na bakk piszcie priv !!!
|
Cytat:
|
Kupię 1 bilet/karnet na D
lub zamienię 2 karnety z D na jakikolwiek inny sektor i kupię bilet na ten sektor. Chodzi o to że mamy 2 karnety a chcemy iść w trójkę na jeden sektor. kontakt 513-111- 769 lub priv |
Kupie bilet na E . 508846223
|
kupie bilet na D ! prosze o kontakt pod nr.gg 3901013 !
|
Kupie bilet na A, B lub E.
gg: 3360009 |
Wymienie Bilet z sektora B ( na ktory posiadam ) na sektor E
|
Poszukuje 4 biletów na dowolny sektor. GG 3860314 / kom 502 244 764
|
Wymienię karnet z D na bilet/karnet na E
Kontakt priv lub gg7297390 |
Wymienie bilet z sektora E (na który posiadam) na bilet na sektor A gg: 4031469
|
sprzedam bilet na D za 85zł
tyle dałem za bilet na B ze znajomymi i chcę wyjść na zero więc raczej bez targów, mam tylko jeden bilet do sprzedania; jest to karnet, więc w razie dużej kolejki przed stadionem w zastaw biorę jakiś dokument i po przejściu bramek zamiana przy siatce. tylko zdecydowane osoby proszę o kontakt xxxxxxxxx. |
Panowie i jak tam z biletami bylo przed meczem ? Schodziły konie z ceny ?
|
Zaczynali gdzies od 150, pol godziny przed meczem za 7 dyszek mozna bylo kupic. Pozniej nie wiem.
|
Cytat:
Poźniej juz za 4 dyszki. |
Ja w 40 minucie meczu spotkałem zdesperowanego konia, który proponował mi i kumplowi bilet za "jedyne" 80 zł... Żenada...
|
Ja serdecznie pozdrawiam catering na Wiśle ;]
Dzięki nim ogladalem z trybuny A ;] A co do biletów to o 15 mnóstwo koni stało wzdłuż budynku klubowego i sprzedawalo (po ile to nie wiem, ale chetni byli) ;] |
Ciekaw jestem jakie będą ceny biletów i karnetów jak oddadzą A,B i C spotkaliście się z jakimiś informacjami czy jeszcze za wcześnie z tym wyskakuje:)?
|
Nie jestem pewien, ale chyba przed rozpoczęciem rundy wiosennej, przy kupowaniu karnetów, była ankieta, w której to pytano kibiców jakie powinny być ceny za mecze, jakie konkursy/występy powinny być w przerwie meczu. Może ktoś zna wyniki tej ankiety, były gdzieś podawane?
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślę że jeszcze za wcześnie na takie rzeczy, myślmy na razie o najbliższym sezonie :) |
info o biletach http://urodzeni.........../show.php?id=106
Cytat:
|
Czyli że co, nie będzie karnetów? W takim razie jestem w czarnej d....! Jeździć po każdy bilet 100 km to koszty znacznie wzrosną, mało tego nie mam pewności czy bilet kupie 3500 tys pewnie rozejdzie się jak ciepłe bułeczki! Mam nadzieje że uda mi się podpiąć pod FC ze Suchej Beskidzkiej ;]
|
Zapisz się do SKWK bilet będziesz miał pewny. Trudne rozwiązanie??
|
Cytat:
|
Mam nadzieje,ze bedziesz mozliwosc zakupienia karnetu na ta runde.
A jak bedzie wygladac sytuacja z kibicami Wisly z Chrzanowa,Jaworzna,Olkusza i innych miejsacowosci blizej Śląska?? Czy beda musieli przed kazdym meczem jechac do Krakowa po bilet? Czy bedzie mozliwosc zakupienia biletun w Sosnowcu? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:55. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl