![]() |
Cytat:
|
Jakie wracać? :D Nowy dzień, nowa karta. Tabula Rasa! :lol:
To, co wydarzyło się wczoraj poszło w niepamięć :D |
Eeee tam polaka uczy sąsiadka:D
|
Cytat:
niech kompromitacja będzie wiecznie żywa, pamiętam rozterki Kamyka,a le to chyba nie to...:) |
Cytat:
Ni_Ma, o kuchni zapomnij, nie ma kuchni, jest tylko przeciąg, no stres :) |
przyletłam :)
a w literaczki wygrałam :) heh |
Cytat:
widze że ktoś tu nicka zmienił...( a raczej zmieniła :) ) |
oo a kolega pozbył się Czesia ;)
co te święta robią z ludźmi :D |
Cytat:
|
ale sprawdził mnie cham ze dwa razy ! :foch:
edit: pio.... ja piję i owszem, ale dlaczego Twoje posty znikają?!?! ;-/ |
jeden znikł, o treści "inwigilacja" ponieważ Sergio mnie wyprzedził ze swoim postem i treść mojego straciła sens i ważność :)
ale gratki za refleks, na jakich słowach Cię sprawdzał? |
hmm jakieś takie dziwne trzyliterówki... już sama nie wiem :) stawiam je i nigdy nie wiem czy są te wszystkie yin, ghi, ehe ;-)
|
Cytat:
postanowiłem wreście dorosnąć...(Czesio poszedł na pierwszy ogień:D) takie oto postanowienie świąteczne:p |
hakujesz literaki :lol:
strasznie ciężko idzie mi dziś pisanie postów, pewnie koniec się zbliża |
aż się boję zapytać... :) Twój ten koniec?
|
Cytat:
pierwsze strony byly poprostu fantastyczne :lol: potem niestety wszystko zeszlo na psy, tak nawiasem ciekawe czy sie wkoncu gosciowi udalo :D paulina przyznaj sie odrazu przed kim sie ukrywasz a nie ze jakies postanowienia noworoczne:P |
słynne już pytanie mam-SIADŁO WAM GADU TERAZ :) ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Kamilu i wyjawiłeś w ten sposób światu moją tożsamość :( nici z ukrywania..
|
Cytat:
rok się jeno kończy :) Cytat:
|
Cytat:
a "wpadłaś mi w oko - nie s....... tego" położyło mnie na łopatki :-p za...ste :lol: |
tylko jedno pytanie pozostało ,czy ONA to była ona czy nie ona ?
|
to chyba jej nick był, żywo komentowała wydarzenia z tego tematu u siebie na profilu gdzieś, na fotce zdaje się :D
oczywiście akcja, że ktoś założył fikcyjne konto na forum i na fotce odpada :lol: |
Cytat:
co tam pisala ?:D |
Cytat:
hahaha aż chce się przytoczyć kilka cytatów z własnego doświadczenia :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
Mam pamięć absolutną, ale to dawno było ;)
Mniejwięcej i w skrócie: zdziwiona/oburzona, że taki temat powstał, że o niej gadają, że "oryginalne" mamy pomysły vide post Kobiety Wiślaka :), że banują za pisanie Wisła z małej litery i ,że i tak będzie na forum, żeby moderatorów denerwować. Cytat:
po północy zawsze mam rozterki, czy jest późno czy zbyt wcześnie :D |
Cytat:
|
hehe
akcja działa się we Wrocławiu z pewnym Wiślakiem - (Pozdrawiam Cię Jakubie z Zabierzowa ;)) Po 15 minutach rozmowy on: Jak myślisz... to miłość czy zauroczenie ? ja: to na pewno miłość on: to daj buzi (i wypina usta upodabniając się tym do nemo) hahahaha nr jeden w moim rankingu ;p |
Cytat:
ale coz, widac ze z zabierzowa:lol: |
hehe ale co my byśmy bez takich zrobiły ;p przynajmniej urozmaicają życie ;]
P.S. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl