![]() |
A no rzeczywiście, nazwisko Żewłakow i od razu pomyślałem o Michale, nawet nie skojarzyłem, że przecież gra on w Grecji heh mój błąd;)
|
Ma ktoś jakiś dobry link na sopcasta z angielskim komentarzem do Juve-Bayern?
Nie zdzierżę słuchać tego spazmującego debila, który komentuje na n |
Cytat:
Czy to w eliminacjach było? |
Cytat:
|
Cuda się dzieją bramkarz strzela z karnego a Żewłakow pakuje Chel$ea gola o_O
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale 80 € to raczej nie za najlepsze miejsca. Podobnie jak za 150 $ za wejście na półfinał konferencji wschodniej (Boston Celtic) - to było miejsce do oglądania meczu z lornetką. A u nas za marne 250 złotych to ja mogłem nawet łysinkę na głowie Zidana porządnie oglądnąć;) |
a jak tam Kuszczak się spisuje?
|
Ależ mecz w Turynie...
Nasi chłopcy w takim tempie wytrzymaliby jakieś 15 minut. W sumie. |
Właśnie skończył się mecz Juve-Bayern i jestem w szoku!!!
Juve nie istniało w tym meczu, rządził i dzielił Bayern. A Olic jest super, takiego pilkarza brakuje nam, i nie chodzi o umiejętności tylko o waleczność ... |
Kto awansuje do LE ?
Atletico czy Apoel ? |
Panowie, wiecie może o której będą jakieś skróty? Lub gdzie je można obejrzeć?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Skróty LM jutro na Polsacie po meczu Inter-Rubin. I do Ligi Europejskiej awansował Apoel który zremisował ostatecznie na Stamford Bridge z Chelsea.
A co do meczu Juve..niestety dzięki Buffonowi Stara Dama unikneła kompromitacji tylko..niepotrzebnie po strzeleniu gola odrazu przyszło im do głowy typowe włoskie Catenaccio chyba poza tym. |
Cytat:
Włoska piłka upada... Nie żeby mnie to jakoś szczególnie martwiło. |
Cytat:
|
Przeciez Atletico awansowalo do LE(lepszy bilans w starciach bezposrednich)...
Jutro oczywiscie obejrzymy kolejny beznadziejny mecz na Polsacie...nie wiem, kto wybiera ta ramowke? Przeciez arcyciekawy mecz w Stuttgarcie, gdzie 2 ekipy beda bic sie o awans. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No a Uniire trenuje Petrescu :D oj chcialbym obejrzec co ten jego zespol gra,bo nie mam dostepu ani do meczow Lm ani do ligi rumunskiej. ale mecz makaronow z Rubinem tez bedzie ciekawy |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Btw. Żal mi Wolfsburga - zagrali na prawdę niezły mecz, w zasadzie nie schodzili z połowy Manchesteru , przy 1-1 mieli z 5 dogodnych sytuacji, poszły 2 kontry i do widzenia. |
No to ładny początek, 1min i Dynamo obejmuje prowadzenie w meczu z Barcą.
|
Cytat:
|
Vfb-Unirea
3:0 oj bedzie pogrom bo to dopiero 11 minutaszkoda bo Wislacki akcent byl by dalej |
Cytat:
Edit: Już 3:0... |
W Stuttgarcie pozamiatane niestety. 3-0 dla gospodarzy po niespełna kwadransie. Co ciekawe w tej chwili z grupy F wychodzi Barca i Dynamo.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl