Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Ogladaj mecze Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=317)

grzesiek632 14.07.2009 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 761468)
a post powyżej przypomina mi odzywkę babci kuśtykjacej z pośpiechem do autobusu, ktorego kierowca grzecznie na nią poczekał i otworzył drzwi:
- nareszcie, was k..., wy chamy, kultury nauczyli!

hmm.. dość ciekawa interpretacja:P

czyli ja jestem ta babcia a polsat jest wspaniałomyślnym kierowca? troche w emocjach chyba jestes jesli uważasz ze polsat poszedł nam na reke i jest taka dobra stacja..

jeszcze wczoraj co niektorzy planowali atak bombowy na siedzibe polsatu a dzis pokochali ta stacje.. typowa zmiennosc kibicowskich nastrojow..

Przemoo 14.07.2009 09:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bondTSW (Post 761484)
na to bym nie liczył, moim zdaniem właśnie dzięki tej transmisji cześć osób która już bilety kupiła zostanie jutro w domu...a sprzedaż na następną rundę (bo chyba nikt w to nie wątpi że awansujemy) może być słabsza od tej...obym się mylił!

Mam nadzieje, że nie masz racji... Oglądanie meczu na żywo i to w kwalifikacjach do LM to jest transcendencja niemal. TO co jeśli tak ma być jak Ty mówisz będzie jak sie liga zacznie...? Ciężki sezon sie nam szykuje...

brylant17 14.07.2009 10:06

tutaj info z strony Polastu Sport

Pokażemy mecze Wisły Kraków z Levadią Tallin! Środa - od godz. 19.30

Cytat:

Środowy mecz "Białej Gwiazdy" z Levadią Tallin w drugiej rundzie kwalifikacji Ligi Mistrzów będzie można obejrzeć w telewizji! Początek spotkania w Sosnowcu o 20.30.

W wyniku porozumienia Wisły Kraków z telewizją Polsat w sprawie transmisji meczów pucharowych z udziałem "Białej Gwiazdy" środowe spotkanie Wisły z Levadią będzie można na żywo obejrzeć w TV 4 oraz Polsacie Sport.

Początek naszej relacji z Sosnowca w Polsacie Sport - o godz. 19.30: mecz poprzedzi Studio Eliminacji Ligi Mistrzów.

Pokażemy także spotkanie rewanżowe.

Jeśli Wisła awansuje do III rundy kwalifikacji Ligi Mistrzów, mecze tej fazy rozgrywek z udziałem mistrzów Polski będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie.

źródło http://polsatsport.pl/news/1203_7826.htm

zidanemarcin 14.07.2009 10:08

No, na takie info czekalem baardzo dlugo.

leyzer87 14.07.2009 10:22

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bondTSW (Post 761484)
na to bym nie liczył, moim zdaniem właśnie dzięki tej transmisji cześć osób która już bilety kupiła zostanie jutro w domu...a sprzedaż na następną rundę (bo chyba nikt w to nie wątpi że awansujemy) może być słabsza od tej...obym się mylił!

Chodzi mi o mecze ligowe i niekoniecznie o Wiślaków z urodzenia. Jeżeli sobie taki Janusz z zadupia pod Sosnowcem jutro zobaczy dobry meczyk, to może wpadnie na jakiś mecz i na stadion. Kupi koszulkę itp...
Wiem, że zamorduje to doping itp, ale nasz klub musi w tym sezonie zbierać kasę.

DJ Hazel 14.07.2009 10:27

Cóż za kapitalna wiadomość z samego rana!!!!!!!!Dzięki Ci Panie Boże!!!!Dzięki ludziom z Polsatu i naszym działaczom!!!!Brawo!!!!Wreszcie pomyśleli o nas!!!To by był wstyd żeby w naszym państwie zabrakło transmisji z meczów najlepszej drużyny w pucharach!!Jestem prze szczęśliwy!!!

!!IRIVER!! 14.07.2009 10:34

Było płakać? To teraz ci co nie jadą mrozić browarki :D Będzie się, tak myślę, przyjemnie oglądało ten meczyk. :)

brylant17 14.07.2009 10:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez !!IRIVER!! (Post 761546)
Było płakać? To teraz ci co nie jadą mrozić browarki :D Będzie się, tak myślę, przyjemnie oglądało ten meczyk. :)

Ja wierzyłem do końca, że będzie w tv :D i się udało :P

matti123 14.07.2009 10:57

Dziwi mnie informacja że " Główny pakiet LM posiada platforma n." Z tego co pamiętam to wszystko zgarnął polsat. Czyli mamy pewną II rundę i I mecz IV czyli nadal niewiadomą jest 1 mecz w IV i mecze III rundy.

PhantomRanger 14.07.2009 10:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez janko04 (Post 761465)
Brawo dla Polsatu:>

Teraz mam dylemat Polsat Sport czy TV4 jutro ogladać :>

Ja mam oba, ale że telewizor kineskopowy 21 cali to będe zmuszony oglądać tam gdzie obraz nie będzie ucięty :)

wislak_92 14.07.2009 10:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez matti123 (Post 761562)
Dziwi mnie informacja że " Główny pakiet LM posiada platforma n." Z tego co pamiętam to wszystko zgarnął polsat. Czyli mamy pewną II rundę i I mecz IV czyli nadal niewiadomą jest 1 mecz w IV i mecze III rundy.

Cytat:

W przypadku awansu Wisły do kolejnej rundy, Polsat również pokaże kolejne mecze. Spotkania trzeciej rundy będzie można obejrzeć w otwartym Polsacie.
wislakrakow.com

misiek_86 14.07.2009 11:05

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 761489)
a ktoś nie ma czwórki?
jest chyba ogólnie dostępna jako kanał analogowy?

W dużych miastach może tak, ale mieszkańcy mniejszych ośrodków/wsi, którzy nie posiadają żadnej platformy cyfrowej albo kablówki muszą się obejść smakiem.

Na szzczęście ja Cyfrę mam :)

kakai 14.07.2009 11:12

EKstraklasa

Witam,mam do was pytanko czy sezon ekstraklasy 2009/10 dalej będzie transmitowac Cyfra +.Bo posiadam Cyfrowy polsat a nie mam mozliwosci oglądania meczy,lecz babcia ma cyfre + ,ale ma ten pakiet podstawowy i chciałbym się was zapytac czy opłaca sie kupic Oragne Sport,bo nie wiem czy babci mowic zeby wzieła,czy tam często są mecze Wisełki.

HEDu 14.07.2009 11:16

no i pięknie, cudowna wiadomosc z rana, kocham Polsat (chwilowo). !

Szymoncz 14.07.2009 11:19

I prosze, studio rozpoczna sie o 19:30 - to oznacza, ze trwac bedzie ono godzine, a nie niecale 5 minut tak jak to mialo miejsce w TVP.

saklak1906 14.07.2009 11:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez kakai (Post 761580)
Witam,mam do was pytanko czy sezon ekstraklasy 2009/10 dalej będzie transmitowac Cyfra +.Bo posiadam Cyfrowy polsat a nie mam mozliwosci oglądania meczy,lecz babcia ma cyfre + ,ale ma ten pakiet podstawowy i chciałbym się was zapytac czy opłaca sie kupic Oragne Sport,bo nie wiem czy babci mowic zeby wzieła,czy tam często są mecze Wisełki.

Tak cyfra+ bedzie transmitowac ekstraklase.
Tak oplaca sie miec Orange Sport bo jest tam wiele meczy pokazywanych( lecz nie koniecznie Wisly) w danej kolejce- na zywo

FraMat 14.07.2009 11:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez grzesiek632 (Post 761497)
hmm.. dość ciekawa interpretacja:P

czyli ja jestem ta babcia a polsat jest wspaniałomyślnym kierowca? troche w emocjach chyba jestes jesli uważasz ze polsat poszedł nam na reke i jest taka dobra stacja..

jeszcze wczoraj co niektorzy planowali atak bombowy na siedzibe polsatu a dzis pokochali ta stacje.. typowa zmiennosc kibicowskich nastrojow..

to nic osobistego..... tak mi sie przypomniało :-)

saklak1906 14.07.2009 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szymoncz (Post 761591)
I prosze, studio rozpoczna sie o 19:30 - to oznacza, ze trwac bedzie ono godzine, a nie niecale 5 minut tak jak to mialo miejsce w TVP.

Gmocha nie bedzie i Engela jako ekspertow z tablica pogladowa.A i tego nawiedzonego komentatora tez wiec same plusy tylko ogladac i sie cieszyc z gry Wiselki

ciacho 14.07.2009 11:27

Ale trzeba pochwalić Polsat za to, że jak już wykupili tą transmisję, to się do tego przyłożą- godzinne studio przedmeczowe- no brawo..

sandbender 14.07.2009 11:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 761595)
Gmocha nie bedzie i Engela jako ekspertow z tablica pogladowa.A i tego nawiedzonego komentatora tez wiec same plusy tylko ogladac i sie cieszyc z gry Wiselki

taa.. Za to może przyjdzie Kołtoń z Kowalczykiem.

Jaroo1 14.07.2009 11:34

No wąlsnie to jest wielki + tych stacji sportowych ze najpeirw jest studio przemeczowe ktore tworzy otoczke, wprowadza nas w mecz a nie tak jak na TVP 5 minu i zaraz mecz ;/ Zawsze jak studio jest to sie buduje ta atmosferke a pozniej dopiero mozna skosztowac ta wisienke na torcie- mecz :P hehe

farciarz 14.07.2009 11:40

No w końcu jest transmisja!!! I to w Polsacie nie mogło być lepszej informacji z samego rana!
no i przynajmniej będzie profesionalnie

marine88 14.07.2009 12:04

jak Polsat to będzie pewnie Strejlau ;) a tablice do rysowania chyba nawet Polsat w Polsce jako pierwszy wprowadził, przy okazji Mundialu 2002,

nie ekscytujcie sie tak, ze to akurat Polsat, bo byki to oni robią takie same jak TVP ;) a Szpakowski ma swój urok i zawsze jak mysle o ogladaniu piłki nożnej przed TV to słysze w głowie jego głos, to coś podobnego jak moj ojciec pamieta o Ciszewskim ;)

Wizard 14.07.2009 12:18

Świetnie, że będzie relacja, dziękujemy :) Polsatowi co prawda do Canal+ jeszcze sporo brakuje, ale moim zdaniem plasuje się zdecydowanie przed TVP i śmiesznym nSport z panem Jagodą :P.

PS. Gdy ktoś tu wspomniał o panu Gmochu, aż mi się przypomniały jego popisy w meczu z PAO :). Te "witamy państwa w Antenach, Wydra na boisku, i niepowtarzalne HEHE". Niezapomniana relacja :D

TSW06 14.07.2009 12:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez FraMat (Post 761489)
a ktoś nie ma czwórki?
jest chyba ogólnie dostępna jako kanał analogowy?

niestety mnie w czewie nie łapie.. xD ale mam C+ dzięki Bogu

WisłaToMy 14.07.2009 12:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez TSW06 (Post 761630)
niestety mnie w czewie nie łapie.. xD ale mam C+ dzięki Bogu

A w C+ chyba nie ma polsatowych stacji..?..

DJ Hazel 14.07.2009 12:30

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WisłaToMy (Post 761637)

Niestety nie

StelmiOriginal 14.07.2009 12:31

Ale jest TV4 w Cyfrze

saklak1906 14.07.2009 12:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WisłaToMy (Post 761637)

Jest TV4, TV Biznes i gdzies na dalszych kanalach (302 chyba) Polsat 2

bleki 14.07.2009 12:58

TV4 jest też nadawany naziemnie w wersji cyfrowej:
http://satkurier.pl/news/47619/ruszy...ksu-dvb-t.html

Potrzebny jest telewizor z MPEG 4. Można też oglądać na kompie:
http://forum.emitel.pl/viewtopic.php?f=3&t=122&start=0

Najważniejsze jest to, że sygnał cyfrowy ma dużo większy zasięg niż dotychczasowy analogowy. Mapy zasięgu stacji DVB-T w Polsce:
http://www.emitel.pl/telewizja/nazie...-cyfrowa-dvb-t
W rzeczywistości zasięg jest jeszcze większy.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:57.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl