![]() |
|
Z cyklu... cassanowa z naszej klasy...:rotfl::rotfl::rotfl: UWAGA:shock:!!! OSTRA :shock: FOTA:shock:...:lol: !!!
http://nasza-klasa.pl/profile/21229885/gallery/5 |
Cytat:
|
|
Cytat:
;) |
http://pl.youtube.com/watch?v=XQ8jGXD7QL8
matko Boska... facet mnie zajebał, zresztą polecam jego inne przeróbki |
Spotyka się dwóch niemych (rozmawiają w jęz. migowym)
- cześć co słychać? - a no idę jutro do kliniki gdzie nauczą mnie mówić i nie będę już migał - no co ty, przecież to nie możliwe.. - spotkamy się za tydzień to ci opowiem.. Spotykają się po tygodniu i ten drugi zaczyna migać: - cześć co słychać? - w porządku, jak słyszysz mówię już normalnie - odpowiada ten pierwszy z rękami w kieszeniach.. - o ****a stary, jak to zrobiłeś? - a widzisz, jest tu na bardzkiej taka klinika gdzie leczą niemowy. Strasznie drogo i trzeba być bardzo cierpliwym ale po tygodniu mówisz jak każdy.. Gość pobiegł do tej kliniki, wypełnił kwestionariusz, zapłacił okrągłą sumkę. Recepcjonistka prowadzi go długim korytarzem do niewielkiego,pustego pokoju, w którym jest tylko krzesło.... Po chwili do pokoju wchodzi ogromny nagi murzyn, zamyka drzwi na klucz, wali gościa w pysk, jednym ruchem ściąga mu portki,przekłada przez krzesło i atakuje od tyłu: AAAAAA - wrzeszczy niemowa z bólu A murzyn odpowiada - dzisiaj A, jutro B, a za tydzień całymi zdaniami.... |
acha no to przepraszam !
|
co Jelon Twoj profil wyskakuje :D
|
dobry joke, mic.... hahaha
|
Cytat:
16 osob mnie zaczelo zjebywac na privie :D |
a skąd miałem wiedziec że to taki bajer .?? normalna reakcja - w****iłem się
SZ. usuń swój post ;D |
Cytat:
(10zn) |
Cytat:
poj***** mi sie tematy ;-) |
ale ja też zamarłam nad komputerem - że niby skąd mój profil... zaraz mi się zwoje zaczęły przegrzewać, że kto wydał :> heheh dobre :-p
|
Dobry efekt mic :D na początku wpadłem w panikę, ale potem na spokojnie sobie to przemyślałem :P
|
Mi aż apetyt odebrało :P a to już jest fest ciężko. Ale fakt dobre :P
|
Przyznam że też się złapałem, i z deka skoczyło mi ciśnienie , pomyślałem..., mniejsza z tym co pomyślałem ale piana mi poszła i tyle.
Dobre, na prawdę dobre. |
Cytat:
|
Jakbyscie zobaczyli co mi ludzie na privie pisza... :lol:
|
Skoro mówisz że to śmieszne to wrzuć coś :P w końcu do tematu pasuje.
|
dopisuje sie do prośby:D
|
Masakra, chyba każdy się na to złapał
No właśnie miałem pisać, pokaż bd śmianie.... |
Lepiej niech ci co pisali wrzuca, bo jeszcze ktos mnie oskarzy o ujawnianie prywatnej korespondencji ;) albo bana chyce za niecenzuralne slowa :P
|
Ojtam, nie pie*dol, tylko wrzucaj. Może następnym razem się zastanowią, zanim coś napiszą.
Chodzi za mną od poniedziałku: http://pl.youtube.com/watch?v=HTN6Du3MCgI |
gratuluję :)
na prawdę dobry joke...tylko ciśnienie podnosi strasznie. Już miałem pisać: o ch*j Ci chodzi z tym linkiem :D |
:lol::lol::lol:
dobrze, że doczytałem temat do końca, bo byłby jeszcze jeden priv :lol::lol::lol: |
Cytat:
To ci sie udało. Myśle co jest takiego śmiesznego w moim profilu a tu taki joke :) |
Z 10 privow w stylu "Co w tym smiesznego ble ble ble", kolejne 10 "Skad masz moj profil
ale jest pare kwaitkow: 1) "Co chcesz od tego chlopaka ? Normalny, moze troche glupia mine ma, ale nikt nie jest idealny" :lol: 2) "Pokaz ku*** swoja morde, a potem smiej sie z innych (...) zaj*** frajerze" 3) "Jak chcesz sie ze mnie smiac to spotkajmy sie osobiscie (...) przyokazji odije ci ryja" 4) "Czemu ty chcesz ???? Przystojny facet i nie jest smieszny" skromnis ;) 5) "Mam cie w ostatnio ogladanych, jak zaraz nie usuniesz mojegp profilu to wrzuce twoje zdjecia" Pomijam juz same bluzgi |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 01:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl