![]() |
|
czy można gdzieś w Krakowie kupić kurtki i polary HI TEC'a?
|
Kolega otworzył sklep z tego typu odzieżą, na ul. Grzegórzeckiej, naprzeciwko hali targowej - koło ksero.
Hi Tec'a też ma |
http://img96.imageshack.us/img96/5708/36d2jewmrem.jpg
Uploaded with ImageShack.us gdzie to jest w Krakowie? Jakiś Wawel, Zoo? Takie miałem pierwsze skojarzenia, ale nie sugerujcie się tym :P Z góry dzięki :) |
Nie oriętuje się ktoś czy można kupić bilet na mecz z Lechią na G tak poza abonamętem i FC ??
|
Cytat:
|
Umie ktos rozwiązać takie zadanie :
Funkcja f określona jest wzorem f(x)=(3m-5)xsqr-(2m-1)x+0,25(3m-5). Wyznacz te wartości parametru m, dla których najmniejsza wartość funkcji f jest liczbą dodatnią. Będę baardzo wdzięczny. E:OK, już sam rozwiązałem ;) |
Cytat:
|
Panowie , to znowu ja z podobnym pytaniem :)
Chodzi mi dokładnie o tę pierwszą edycje Pucharu Intertoto w której wygraliśmy grupę Sezon 1969: Grupa 8 Wisła Kraków - VSS Kosice 4:0, 0:4 Wisła Kraków - Lierse SK 2:1, 1:1 Wisła Kraków - Esbjerg 2:1, 1:0 Byłbym wdzięczny jak by ktoś napisał w których z tych meczy Wisła była gospodarzem Z góry dziękuje :) |
Cytat:
Wisła Kraków - VSS Kosice 4:0 Wisła Kraków - Lierse SK 2:1 Wisła Kraków - Esbjerg 2:1 |
szczepanwislak znalazłem jeszcze takie coś:
Intertoto Cup 1970: Grupa B5: 1. Wisła Kraków 10 11-3 2. Hvidovre Kobenhavn 7 11-6 3. FC Utrecht 6 12-10 4. Winterthur 1 8-23 05.07.1970 Wisła Kraków - FC Utrecht 1-0 18.07.1970 FC Utrecht - Wisła Kraków 0-1 11.07.1970 Hvidovre- Wisła Kraków 0-1 25.07.1970 Wisła Kraków - Hvidovre 1-0 27.06.1970 (W) Winterhur- Wisła Kraków 1-3 01.08.1970( D) Wisła Kraków - Winterhur 5-1 ------- Co do powyższego pytania: 5.07.1969 Wisła Kraków - VSS Koszyce 4-0 2.08.1969 VSS Koszyce - Wisła Kraków 0-4 Może się jeszcze przyda a nie wiem czy było już wrzucone. Ciąg dalszy może już posiadasz informacje na ten temat ale wrzucę: Intertoto Cup 1973: Grupa 8 1. Wisła Kraków 8 12-8 2. Tirol Innsbruck 6 14- 13 3. B 1903 Kopenhaga 6 13-15 4. Kickers Offenbach 4 11-14 Mecze: Wisła Kraków- Tirol 3-2 28.07.1973 Tirol - Wisła 0-1 30.06.1973 Wisła Kraków - B 1903 3-1 B 1903- Wisła Kraków 3-3 Wisła Kraków - Kickers 2-0; 1-1 Intertoto Cup 1989: Grupa 8 1. Sparta Praga 10 13-4 2. Wisła Kraków 6 11-12 3. Haopel Petakh - Tikwa 5 9-11 4. Beitar Jerozolima 3 7-13 Mecze: Wisła - Sparta 3-3 12.07.1989(W) Sparta - Wisła 3-0 15.07.1989(D) Wisła - Haopel 0-3; 2-1 19.07.1989 (D) Wisła- Beitar 4-0; 2-2 |
Gdzie w necie będzie można zobaczyć dzisiejszą walkę Kliczki z Briggsem?
|
Czy serwis Della na ul. Szlak w Angel City dalej istnieje ? Byłem tam pare dni temu, wszystko pozamykane, pusto w środku.
Edit: Już mam, przeniesione na ul. Reduta : ) |
WISŁAZWE - chłopie robisz świetną robotę , przydaje mi się to bardzo bo pracuje nad pewną rzeczą :)
Ale przez to wszystko naprawdę się już pogubiłem... Jak to w końcu jest z tym Pucharem ?? Ile tak naprawdę razy graliśmy w nim ?? Z tego co się tu od ciebie oraz od innych teraz dowiedziałem i to graliśmy w nim 6 razy. I teraz mam problem z wywnioskowaniem poza sezonem 66/67 w którym dokładnie sezonie wygraliśmy grupę. Pomożesz jeszcze?? |
Zna ktoś jakąś miejscówkę jak najbliżej tego wiaduktu na Powstańców (tam gdzie zrobili grafitti o bitwie pod Grunwaldem), gdzie można by było bezproblemowo (i bezpłatnie- choć niekoniecznie) zaprkować na jakąś godzinkę?
|
Czy UFC 120 na Orange sport będzie na żywo?
I o której godzinie będzie walka Kliczki? |
Cytat:
1. Inter Bratysława 8 18-10 2. Wisła Kraków 7 13-10 3. Malmo FF 5 9-13 4. FC Kaiserslauten 4 12-19 Jak jeszcze jakieś pytania to śmiało :) pomożemy. |
Puchar Intertoto wygraliśmy 3 razy zajmując pierwsze miejsce w swojej grupie w latach 1969, 1970, 1973.
Zaraz uzupełnię. Występy Wisły Kraków w Intertoto Cup: 1966/67 Grupa B4 1. Inter Bratysława 2. Wisła Kraków 1969: Grupa 8 1. Wisła Kraków 1970: Grupa B5 1. Wisła Kraków 1972: Grupa 3 1. St. Etienne 2. Wisła Kraków 1973: Grupa 8 1. Wisła Kraków 1974: Grupa 6 1. Spartak Trnava 2. Voest Linz 3. Wisła Kraków 1989: Grupa 8 1. Sparta Praga 2. Wisła Kraków Wychodzi, że 7 razy graliśmy w tym pucharze. Przepraszam za posta pod postem. Jak jeszcze jakieś pytania to pisz, postaram się jakoś pomóc :-) |
Mam koto w pko, obsługę internetową na ipko.pl. Jak do diaska zmienić tam hasło dostępu do konta?
|
Cytat:
|
WISŁAZWE - super , teraz to mam jak na tacy wyłożone. :) wielkie dzięki:)
Być może będę miał jeszcze jakieś pytania o podobnej tematyce to liczę , że następnym razem uzupełnię brakujące informacje |
Żmijka, no chyba, że logujesz się po raz pierwszy, to wtedy to jest automatyczne.
PS. Przypominam o moim pytaniu, kilka postów wyżej bo sprawa dość pilna. |
Witam serdecznie mam sprawę i pytanie.
Szukam możliwości do gry w tenisa STOŁOWEGO w Krakowie. Nie chodzi mi tylko o odbijanie z amatorami, lecz o możliwość treningu. Jestem studentem 2 roku dlatego za późno już na treningi 5x w tygodniu po 5 godzin (takie są np na bronowiance lub w KSOSie). Chodzi mi o jakieś SEKCJE np studenckie, grupy rekreacyjne, czy treningi dla dorosłych lub studentów. Gram na wysokim poziomie jednak nie WYCZYNOWYM. Czy znajdzie się coś dla mnie na terenie naszego miasta? szczególnie mi zależy właśnie zeby to nie było takie zwykłe odbijanie a cykliczne spotkania 1-2x w tygodniu. Interesują mnie TYLKO sprawdzone informacje, żadnych kontaktów i wpisów "sprawdź sobie" . Nie dlatego że mi sie nie chce szukać ale właśnie dlatego że już cale google przeszukalem. Wiem o turniejach poniedziałkowych na podwawelskim, o grupie rekreacyjnej na bronowiance (niestety o 20 w poniedziałek a wtedy mam zajęcia), napisalem do azs UE, AGH, UR (ja studiuje na innej uczelni) i czekam na odp czy można się zapiusac do ich azsów nie studiując na ww uczelniach. Bardzo prosze o jakieś info ! pzdr |
Gdzie i w miare tanio zrobie kurs na wózek widłowy?
|
Cytat:
http://www.zumi.pl/namapie.html?Subm...ielkopolskich+ |
Gdzie na rynku mozna obejrzec dzisiejszy mecz Wisly?
|
Cytat:
Właśnie gdzie w KRK są takie miejsca (restauracje , bary ) gdzie można obejrzeć mecz Wisełki ?? |
Działa wam strona peb.pl?
E: Maciejj, Olek_mchw, dzięki wielkie. :) |
Cytat:
nie....................... |
Cytat:
|
Lacrima forum ma problemy z serwerami do tego dns'y nawalają. Do wieczora powinno wystartować ponownie. Info z najlepszego źródła :)
|
Gdzie w Krakowie najtaniej można zrobić koszulkę(zwykły t-shirt) z własnym nadrukiem?
|
kolejne moje pytanie :
Ile przyznawano pkt za wygraną a ile za remis w Pucharze Lata w latach gdy grała w nim Wisła ?? |
Cytat:
Za wygraną 2 punkty, z remis 1 punkt Już znalazłem mój błąd :) Jest błąd w wyniku z 1973 roku poprawne wyniki: WISŁA - TIROL 3-2 TIROL - WISŁA 1-0 i może stąd te wątpliwości dotyczące tabeli czy wyników, źle przepisałem po prostu przepraszam :) |
Może mi ktoś wytłumaczyć tak na chłopski rozum co to jest stopa zwrotu?
Bo czytam te naukowe definicje i nie ogarniam szczerze mówiąc. |
http://wislakrakow.com/forum/customa...tar24539_8.gif
Widziałem że SA "wykorzystała" sobie ten motyw i wypuściła koszulki z podobnym nadrukiem, a ja nie bardzo orientuję się w świecie pamiątek więc tutaj moje pytanie - czy istnieją gadżety z herbem TS i tym motywem? |
Czy na sektor chyba G ( Stare E), są bilety dostępne w wolnej sprzedaży czy wszystkie karnety poszły ? I drugie pytanie. Jaką to flagę straciła Legia na rzecz Widzewa ?
|
Moje pytanie trochę z innej beczki dlaczego skoro terapia dla Pana Darka Zastawnego przynosiła efekty NFZ jej nie opłaca? Wiem że jest ograniczenie do 3 lat jednak skoro to choroba nieuleczalna oznacza że państwo bierze odpowiedzialność tylko za pierwszy etap? Czy każdy musi sobie później radzić sam? A co jeżeli go nie stać na 4kafle miesięcznie?
Ostatnio były w wolnej (chyba jak FC nie wykorzystają wszystkich). I jeszcze ma do was pytanie odnośnie szkół językowych. Czy znacie jakąś w miarę tanią przygotowującą do egzaminu TELC z rosyjskiego? przeszukałem neta ale ceny wahają się od 750-900za semestr plus kolo 600zeta za sam egzamin. Trochę dużo... |
Panowie, ma ktoś jakieś numery do krytych boisk w Krakowie?
Dzwoniliśmy na Dywizjonu 303 - straszny syf, nawierzchnia jak na hali, idealnie by było, zeby balon miał nawierzchnię jak na grębałowiance, ewentualnie skotnikach. Ktoś ma jakies pomysły? Ew. zna miejsca gdzie są balony w Krakowie? Nawet ze zwyklym igielitem mogą być (takim jak np. na balonie na Hutniku), z gory dzieki! |
Zna ktoś jakiś sklep z przyborami kreślarskimi w okolicach AGH ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl