![]() |
Mam pewną galerię w simpleviewerze i chcę parę zdjęć stamtąd sobie zapisać... jak to zrobić ? wszystko jest we flashu rzecz jasna... .
|
Mam adres email nadawcy. Potrzebuję namierzyć go. Czyli np znaleźć jego profil na fb czy nk. Nie mam niecnych planów, ale potrzebuję dowiedzieć się kim ów gość jest. Znacie jakąś metodę, która pomoże znaleźć człowieka po jego adresie email? Oczywiście poza wpisaniem adresu do googli czy wyszukiwarki na fb.
Jest na forum jakiś użytkownik iPoda Shuffle? Urządzenie nie ma żadnego ekranu, tak? Możliwe jest zatem tylko słuchanie wszystkich utworów czy można sobie normalnie na kompie utworzyć kilka list i słuchać później już tylko tej wybranej? Odpowiedź może być na priva |
Pisał ktoś kiedyś z Was na studiach taką pracę o zarządzaniu pracownikami w danej firmie czy system motywacyjny w wybranej firmie. Jak tak i ma tą pracę to chętnie odkupię bo nie mam czasu na pisanie :)
|
Cytat:
A jakiej generacji masz tego toucha ? Jak ten nowszy z wifi to jest mozliwość zainstalowania programu który wyszukuje pirackie gry itp więc filmy też sie da pobrać ale po zainstalowaniu wtyczki do safari download pluigin. Ja na iphonie normalnie ściągam filmy z rpidshara i bezposrednio je ogladam na telefonie bądź wrzucam na komputer. |
Wie ktoś po jakim czasie gry wygasa karta zawodnika ? i czy można wtedy wyrobić nową ?
|
wieczor chyba po pol roku bez gry o pkt (przynajmniej w juniorach) ale nie jestem pewien, a wtedy w nowym klubie nowa wyrabiasz chyba
|
HKS ma zgodę z Koroną? jeśli tak to od kiedy?
|
Cytat:
|
http://i53.tinypic.com/2u9ina8.jpg
Sektor gości na amice to 2, prawda? |
Poleci ktoś dobre, tanie hantle??:)
|
Gdzie w Krakowie albo w okolicach można wynająć halę do gry w piłkę nożną w miarę przystępnej cenie ??
jak by ktoś mógł podać namiary to byłbym wdzieczny |
Strasznie dziwne pytanie mam. Szukam kogoś, kto zna się na wywrotkach, względnie siłownikach hydraulicznych.
Muszę zamodelować wywrotkę i potrzebuję się dowiedzieć jakie tam są pompy, siłowniki, jakich olejów się używa i jakie się z tym wiążą właściwości fizyczne. Tzn. ogólną ideę pojmuję, ale potrzebowałbym jakiegoś bardziej szczegółowego wytłumaczenia. Jakie parametry techniczne/fizyczne mogą mi sę przydać do zamodelowania takiej wywrotki, co muszę wziąć pod uwagę, jakie są ograniczenia? Jeśli ktoś się na tym zna to proszę o pomoc, ewentualnie odesłanie do jakichś dobrych artykułów w necie (mogą być po angielsku). |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
hale sa ale terminy to juz inna bajka Kraków ul. Kolna w miare nowa hala ok Zielonki ul. ks. Jana Michalika 2A, Hala Tomex Ptaszyckiego 4 itd |
Czy wie ktoś z was o naszych potyczkach w Pucharze Intertoto ? Wiem tylko , że te rozgrywki nie wliczają się do Europejskich Pucharów i dlatego nie są tak prestiżowe. I z tego co wiem to graliśmy tam tylko 3 razy i 3 razy wygraliśmy grupę . Czy ktoś ma z was jakieś informacje dotyczące meczów naszej drużyny z tych zwycięskich lat(70 , 71 , 73 ) ? oraz czy graliśmy w pucharze Lata jeszcze kiedyś poza tymi sezonami ??
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
sezon 1966/67 grupa B4 Wisła Kraków - Inter Bratysława 3:2, 0:3 Wisła Kraków - Malmo FF 4:0, 1:1 Wisła Kraków - FC Kaiserslautern 1:2, 4:2 Sezon 1969: Grupa 8 Wisła Kraków - VSS Kosice 4:0, 0:4 Wisła Kraków - Lierse SK 2:1, 1:1 Wisła Kraków - Esbjerg 2:1, 1:0 Sezon 1970/71 24.06. 1971 Wisła Kraków- Atvideberg FF - ? 01.07.1971 Young Boys Berno - Wisła Kraków- ? 08.07.1971 AJ Saint Etienne - Wisła Kraków - ? 15.07.1971 Wisła Kraków - Young Boys -? 22.07.1971 Wisła Kraków - AJ Saint Etienne - ? 29.07.1971 Atvideberg FF - Wisła Kraków - ? Sezon 1973/74 15.06.1973 Spartak Trnava -Wisła Kraków wyniku brak. 26.06.1973 Wisła Kraków- Voest Linz - ? 06.07.1973 Wisła Kraków - AIK Sztokholm ? 13.07.1973 Wisła Kraków - Spartak Trnava ? 20.07.1973 Voest Linz - Wisła Kraków 27.07.1973 AIK Sztokholm - Wisła Kraków Jak coś znajdę to edytuje i dodam chyba, że ktoś uprzedzi/ uzupełni dane. |
Jest taka płaska Nokia podobna do 5130 xpress music ale nie wiem w tym gąszczu modelów jaki to numerek ma.
|
Cytat:
Sezon 1970/71 24.06. 1971 Wisła Kraków- Atvideberg FF - 1:1 Kmiecik 01.07.1971 Young Boys Berno - Wisła Kraków- 1:1 Sarnat 08.07.1971 AJ Saint Etienne - Wisła Kraków - 0:0 15.07.1971 Wisła Kraków - Young Boys - 8:0 22.07.1971 Wisła Kraków - AJ Saint Etienne - 0:1 29.07.1971 Atvideberg FF - Wisła Kraków - 2:0 Sezon 1973/74 15.06.1973 Spartak Trnava -Wisła Kraków 0:0 26.06.1973 Wisła Kraków- Voest Linz - 1:1 06.07.1973 Wisła Kraków - AIK Sztokholm 1:0 13.07.1973 Wisła Kraków - Spartak Trnava 2:2 20.07.1973 Voest Linz - Wisła Kraków 2:0 27.07.1973 AIK Sztokholm - Wisła Kraków 3:0 |
Pytanie było 1000 i jeden raz, ale zadam po raz kolejny <ops>
Youtube i ściągnięcie samego MP3. JAK? |
Cytat:
Jak jakis problem to Wal na priv |
Cytat:
pozdr. |
witam ,mam problem z windows 7 - widzi siec ale na ikonie jest znacznik koloru zoltego i komunikat `` no internet access`` -szukam po google ale nic konkretnego nie widze...ma ktos jakis pomysl?
|
Do kiedy Pawełek ma kontrakt do końca grudnia, czy do czerwca?
|
grudnia 1234
|
Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=GsId4...eature=related kto to śpiewa ?
|
Cytat:
ABG potrafi :) |
Dzięki chłopaki za wszystkie odp na te pytania :)
WISŁAZAWE - widze , że jesteś niezawodny na moje pytania związane z historią Wisły :) |
Witam Mam pewną sprawę pytanie do osób zajmujących się handlem..
Szukam hurtowni odzieżowych jak najbliżej i po najniższej cenie.? Gdyby ktoś mógł pomóc z góry dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nie ma za co ma się troche tych statystyk:) |
Może ktoś polecić dobrego blacharza w rejonach Zielonek, Prądników dwóch, Krowodrzy i Azorów, który za przystępną cene zrobi podłoge i wymieni progi w moim maluchu? Oraz ma ktoś polecić złom, na którym będę się mógł zaopatrzać w częsci do mojego oczka w głowie?
|
Cytat:
Przy dobrej lokalizacji sklepu marża nawet 100% |
Szukam odcinka 39 i pół, kiedy była akcja z kibicami Polonii Warszawa i Legii.:) Proszę o pomoc
|
Cytat:
|
ma ktoś kanał na sopcast na którym leci mecz Widzew-Legia
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:02. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl