![]() |
Cytat:
|
Gdzie można znaleźć darmowe dzwonki w formacie mp3 do nokii?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
tylko ze troszke walą potem ze środka te rekawice i moze jakos sie da temu zaradzic ? |
Cytat:
|
witam jak odzyskać plik który usunąłem przez > shift + delete < pomocy
|
Robił ktoś zdjęcia dla IPA ?
prv |
Cytat:
Spróbuj może tym? -PC Inspector File Recovery 4.0 |
Ma ktoś filmik jak jakiś gościu stał na jadącym pociągu z flaga Polski?
|
Cytat:
|
Co oznacza w muzyce (trance) skrót RIP?
|
Cytat:
|
Cytat:
:-p |
Posiada ktoś zdjęcia starej pętli w Łagiewnikach? Wiele lat temu, przed remontem generalnym? Rondem Matecznego też nie pogardzę.
|
Cytat:
Dzięki za podpowiedz:D |
Znacie jakieś ośrodki sportowe w małopolsce?
Własciwie jedynym wymaganiem pozamieszkaniowym jest boisko trawiaste |
Musi być w Małopolsce, czy po prostu blisko?
|
co oznacza
"sterownik włączony, ale nie został uruchomiony" dalej mam problem ze sterownikami do P4V800D-X zna się ktoś na tym ?? na priv zapraszam :) |
Cytat:
oficjalnie, zasada na temat podwojnego obywatelstwa jest zmienna w zaleznosci od kraju. sa kraje, ktorym to nie przeszkadza, ale sa tez i takie, ktore tego zabraniaja. wiec o ile w Polsce moga na to nie zwrocic uwagi, to w Australii juz nie koniecznie. nie wiem jakie tam jest prawo. nie mozna natomiast miec 3 obywatelstw (przynajmniej tak bylo kiedys, a bynajmniej mieszanka Polska/Szwecja/USA nie byla mozliwa). |
ktoś się orientuje jak długo ważna jest wiza USA? chodzi mi konkretnie o sytuację, w której np. dostaję wizę w tym miesiącu, a wyjazd może przesunąć się w czasie do przyszłego roku
są jakieś ograniczenia, mówiące że muszę wjechać do USA w okresie np. pół roku? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
jesli natomiast masz zamiar przyleciec do kraju 15 lutego... to masz pecha. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale ty gdy nie używasz rękawic to wtedy możesz sobie wrzucic i to polecam . Piłeczki Zapachowe są na regale z butami do piłki nożnej . http://www.decathlon.com.pl/PL/kulki...howe-29748589/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam, zna ktoś stronę intrnetową gdzie na bieżąco są aktualizowane informacje, jakie filmy pojawiły sie w internecie do sciagnięcia, np. pojawiła sie wersja R5 jakiegos filmu i to pisze mi na tej wlasnie stronie, albo pojawił się DVDrip Avatara - i informacja. Nie chce mi sie przegladac codziennie peb.pl wiec Was pytam :)
|
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 06:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl