![]() |
Cytat:
|
Czy uszkodzona skrętka (zagięta) może być przyczyną tego że działa ona tylko na pewien krótki okres czasu? Tzn działa dobrze przez np kilkanaście minut a potem się coś dzieje i już nie hula... tak więc czy to może być wina skrętki?
|
Mam pytanie o szkoły policealne cosinus. One wydają legitki studenckie? Czy jakieś inne? Można na te legitymacje jeździć na ulgowych biletach MPK? Tych za 1.25 lub 1.35. Jeśli tak, to do którego roku życia?
|
Z tego co wiem, to człowiek, nawet nie pełnoletni ma prawo decydować o swojej wierze (znaczy nie można go zmusic do chodzenia do koscioła itp). To dlaczego, żeby nie chodzić na religie potrzebuje pisma od rodziców? Da się to jakoś inaczej załatwić?
|
błąd do 13 albo 16 albo nawet 18 roku życia to rodzice decydują. poszukaj sobie coś o tym.
|
Cytat:
|
Hej,
jaka polecacie restauracje orientalna na terenie Krakowa, tak, zeby zjesc tanio i dobrze, z dowozem? |
Mam pytanie:
Szukam dobrej stronki z kamerkami online głównie chodzi mi o Anglię, może też być Europa :P |
Cytat:
|
CZy giełda komputerowa na balickiej nadal funkcjonuje ?
|
A i owszem...
|
Cytat:
Całe życie myślałem że Anglia jest w Europie :D |
Cytat:
|
Wie ktoś kiedy w jakimś Housie w Krk będzie zimowa kolekcja? chodzi mi o kurtki dokładnie?
|
Nie wiecie, czy będzie transmisja z kwalifikacji F1 dziś na polsacie ?
|
Na to pytanie ci nie odpowiem, ale możesz w trakcie meczu naszych wspaniałych kopaczy o 3:00 przełączyć na polsat i zobaczyć czy jest. No chyba że nie oglądasz meczu :)
|
Wczoraj wieczorem jechałem z kolega samochodem.Zatrzymała nas policja i przeszukali nas i całe auto.Podczas kontroli użyłem słowa(ku*wa), po czym jeden z funkcjonariuszy chciał wlepić mi mandat za używanie wulgaryzmów.Przeprosiłem i zacząłem się tłumaczyć. Wtedy oddali mi dokumenty i powiedzieli, że skoro nie przyjmuję mandatu to spotkamy się w sądzie.Wcześniej mnie spisali, natomiast nie dostałem od nich nic do podpisania(wezwania).Czy jeżeli sprawa jest kierowana do sądu powinienem dostać jakiś dokument czy tylko walil w ch*ja?
|
Cytat:
|
Macie może problem z logowaniem na poczcie onetu ??
Nieaktualne. |
wie ktos czy w "Fanatyku" jest dostępna czapka "Towarzystwo Sportowe" ( ta w której Nasi byli rok temu w Białymstoku) ?
|
jest dostępna
|
gdzie w okolicach alei jest jakaś pizzeria albo inna restauracja gdzie jest możliwość zamówienia jedzenia przez neta?? bo nie mam z czego zadzwonić a łazić też nie mogę bo nie mam kluczy do mieszkania... :] pomocy bo umrę z głodu...
|
jak zakładasz nowe konto na skype to masz (przynajmniej kiedyś tak było) 5 minut darmowych rozmów na stacjonarne, spróbuj tak zadzwonić po żarcie :lol:
|
Cytat:
|
|
Witam. Mam dylemat. Chcialbym kupic dziewczynie telefon na urodziny i zupelnie nie mam pojecia jaki model wybrac. Chodzi mi glownie o jakas Nokie lub Sony Ericssona, oczywiscie z aparatem, odtwarzaczem mp3 itp. Przedzial cenowy to jakies 200-300 zl. Jesli podacie jakies nazwy modeli to bede bardzo wdzieczny. Mile widziane tez adresy jakichs komisow gdzie znajde nowe telefony w przystepnej cenie. Pilne!!! z gory dzieki, pozdro.
|
Mam pytanie odnośnie zwiedzania podziemi Rynku. Czy ktoś korzystał z bezpłatnego zwiedzania 4 października? Oprowadzali wtedy przewodniczy czy idzie się samemu?
|
czy jak jestem zameldowany tymczasowo w danym miescie to moge wziasc udzial w wyborach prezydenta miasta , radnych?
Olek_mchw podziekował :-) |
Jak ktos studiuje Politologie na UP to prosze o kontakt na PW ;)
|
tomek_TSW tak możesz, ale musisz iśc do urzędu miasta przed wyborami z prośba o dopisanie do listy wyborców. Dopiszą Cię do listy, wydadzą ci zaświadczenie i z tym zaświadczeniem pójdziesz na wybory.
Cytat:
Ogólnie co do psiarni to chyba mają jakąś akcje ostatnio. Pare dni temu moja znajoma wracała z treningu, ubrana w dres z kapturem na głowie itd. Zatrzymała ją psiarnia, sprawdzili dokumenty, przypieprzali się o jakieś błahostki, na jej pytanie o co właściwie chodzi milicjant stwierdził że kontrolują wyrywkowo samochodzy na obecność ostrych narzędzi typu noże, siekiery itp. |
mam takie (hipotetyczne) pytanie:
oddając laptop z nieoryginalnym systemem windows do serwisu, pracownicy tego serwisu (serwis) może się do tego przyczepić ? Załóżmy, że oddaje się laptop do serwisu w celu wyczyszczenia układu chłodzenia (wiatrak, radiator, wnętrze, ...) |
Cytat:
EDIT: Nie lepiej to zrobić samemu sprężonym powietrzem? No chyba, że masz go na gwarancji i są plomby na śrubach.. |
to jest hp, taki model że trzeba obudowe ściągać żeby się dostać do wentylatora (jest pod klawiaturą). Mam jeszcze na gwarancji (ostatni miesiąc) więc raczej nie będę się bawił w rozkręcanie i oddam do serwisu.
Pisał mi gość z serwisu że w ok. 10 min takie coś robią. Dzięki za odp. MarcinK. |
jeśli sam nie masz doświadczenia w rozkręcaniu laptopa to tego nie rob. Ja probowalem w sobote mojego czyscic bo cos brzeczy wentylator ale po odkreceniu ze 30 srub i zdjeciu samej klawiatury stwierdzilem ze moge cos s.......ic. Lepiej isc do serwisu.
|
Wątpię by coś zrobili, teoretycznie to nie ich sprawa, nie będą sobie robić takich problemów, klientów by stracili.
|
czy da się jakoś ominąć simlocka nie "ściągając" go?
e: właśnie znalazłem takie podkładki, z tym że na listach modeli z którymi działają, nie ma tego który ja potrzebuję, czyli Nokii E52... |
zalezy jaki telefon.
|
Cytat:
|
O co chodzi ludzikom z fajsbuka ? Jakaś akcja o której nie wiem ?
Co chwile ktoś pisze : "ja lubię w samochodzie" "zazwyczaj na podłodze :P" "lubi na podłodze przed biurkiem, na krzesle i w szafie" "lubi na podłodze i fotelu :)" "Lubię na schodach w przedpokoju;P" |
Kobiety "zrobiły" sobie taką akcję żeby wywołać zainteresowanie przez dwuznaczność
a w całej akcji chodzi o to gdzie kobieta najchętniej kładzie torebkę po przyjściu do domu... |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:24. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl