![]() |
Cytat:
Kumpel ma tą samą usługę w nowym mieszkaniu na Ruczaju i 2-3 MB/s z p2m czy p2p to jest standard. |
Cytat:
One - Edytuj profil Two - Prywatność Three - na dole "wyłącz nktalk" Nie ma za co :D |
Szukałam tam i nie zauważyłam ... ślepiec :P
Dzięki! |
Cytat:
Cytat:
|
witam,
poszukuje sterowników do PŁYTY GŁÓWNEJ lub chociaż samych dźwiękowych AusTeK P4V800D-X ciężko coś na necie znaleść jakby ktoś miał lub wiedział gdzie szukać będe wdzięczny za info ;D pozdro |
Cytat:
a to ? |
Poszukuje zdjęcia szala TKWM z 1 edycji?! Bo nie chce sobie pomylic z jakimś innym:)
|
Mogłby ktos napisac wszystkie informacje na temat wysylki Forzy?
Chodzi przede wszystkim o konto na które mozna przelac pieniądze |
Czy miałby ktoś z was może gotowy plan imprezy rekreacyjnej ??
|
Cytat:
|
Cytat:
1. Legia Warszawa 2. Polonia Warszawa 3. Śląsk Wrocław 4. Cracovia 5. Ruch Chorzów 6. Odra Wodzisław Śląski 7. Piast Gliwice 8. Lechia Gdańsk 9. Lech Poznań 10. Arka Gdynia 11. GKS Bełchatów |
Cytat:
|
Ponawiam pytanie , czy miałby ktoś taki gotowy projekt planu imprezy rekreacyjnej ??
|
Gdzie w krk kupie prezent na 18-nastke tego typu:
http://www.rudegifts.pl/index.php?p1...ejscem-na-0-5l |
Ile kosztuje skrzynka 20 tyskich i gdzie na krowodrzy lub starym mieście można nabyć najtaniej?
|
Cytat:
Polecam program drivermax który wyszukuje automatycznie najnowsze sterowniki do wszystkich podzespołów na danym komputerze. Można go ściągnąć ze strony http://www.innovative-sol.com/drivermax/ |
Cytat:
Dom handlowy "Wanda" w Nowej Hucie. Jak dla mnie jest tam najlepszy sklepik wlasnie z prezentami na 18stke |
1 Załącznik(ów)
Cześć wszystkim!
Mam problem z Kasperskim... Mianowicie przez cały dzień wyskakują mi takie oto informacje: Wie ktoś może co to jest i jak się tego pozbyć? Bo nie powiem, trochę to irytujące się robi. Tym bardziej, że skanowanie folderu docelowego nic nie dało... Dzięki za pomoc! |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czyli mnie to doprowadzi do skrajnej nerwicy... dzięki za odpowiedź:)
|
Witam, 2 pytania
1. Czy legalne jest posiadanie 2 obywatelstw (np. polskie i australijskie)? Czy np nie ograniczają mi jakichś świadczeń czy jak? :) 2. To raczej prośba. Mamy na polski nauczyć się jakiś fragment Pana Tadeusza (z wyj. inwokacji :) ). Problem jest taki, ze nie moge znalezc jakiegoś krótkiego fragmentu stanowiącego całość, chodzi o to, by nie uczyć sie 20 linjek, tylko cos krotszego :) Znalazby ktoś jakiś krótki fragment? :) |
Cześć wszystkim, miał by może ktoś jakieś materiały albo podobną pracę magisterską wpływ terroryzmu na rozwój turystyki?? Jak by ktoś słyszał o jakiejś literaturze z tą tematyką to proszę o pomoc. Z góry dzięki
|
do usunięcia
|
Cytat:
"Słońce już gasło, wieczor był ciepły i cichy, Okrąg niebios gdzieniegdzie chmurkami zasłany, U góry błękitnawy, na zachód różany; Chmurki wróżą pogodę, lekkie i świecące, Tam jako trzody owiec na murawie śpiące, Ówdzie nieco drobniejsze, jak stada cyranek. Na zachód obłok na kształt rąbkowych firanek, Przejrzysty, sfałdowany, po wierzchu perłowy, Po brzegach pozłacany, w głębi purpurowy, Jeszcze blaskiem zachodu tlił się i rozżarzał, Aż powoli pożółkniał, zbladnął i poszarzał: Słońce spuściło głowę, obłok zasunęło I raz ciepłym powiewem westchnąwszy usnęło." edit: KRÓTSZE?! "I ja tam z gośmi byłem, miód i wino piłem, A com widział i słyszał, w księgi umieściłem" Trochę wysiłku jednak polecam, bo za kilka lat Ci RAM wysiądzie kompletnie. Pamięć też trzeba ćwiczyć. |
Tiramisu, dzięki :)
Macie coś jeszcze krótszego? U mnie z pamięcią krucho - za mało RAMu :p E: kiedyś dokupie ramu i bedzie OK, jednak naucze sie te 12 linijek ;) |
http://pl.tinypic.com/view.php?pic=34nic6c&s=6
O co chodziło w tym wypadku? Pojawiło się to w temacie quiz kibicowski. Może być priv |
co zrobić żeby mi tak nie j**ało,jak teraz z rekawic bokserskich ??
|
Cytat:
zostala zrobiona na podobizne grafa z woli ;) |
poszukuje nagrań naszego dopingu w wysokiej jakości na filmikach albo w formacie mp3.
wiem, że na yt jest pełno, ale chodzi mi o wyselekcjonowane z wysoką jakością ;) z góry dzięki |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:09. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl