![]() |
Cytat:
|
Mi sie podobal fragment Krolwekiego o tym, zaby nie nazywac mafi bo mafia jest zorganizowana i poukladana. A wyciaganie 40 tys z reklamowki z Biedronki to Al Capone by sobie nie pozwolil:)
I podziekowal kibica za wsparcie |
W programie wyraźnie padło zdanie, ze jeden z potencjalnych inwestorów był z trzema różnymi kancelariami prawnymi na R22 i badał tamta umowę. Chętni są, tylko na to trzeba czasu, którego jest ekstremalnie malo
|
Po oglądnięciu Stanu Futbolu powiem:
nie nie nie i jeszcze raz nie.To się nie może udać. tacy ludzie jak Królewski nie zdarzają się w Polsce. Może na zachodzie , pewnie w USA ale nie w Polsce gdzie każdy chce każdego "wyruchać"... mam jednak cichą nadzieję że Mu się uda !!! |
Cytat:
Tutaj chodzi o to, ze jak KRS wpisze Wisłockiego to uznane będzie że TS jest właścicielem Wisła SA |
Cytat:
|
Kasę do puszek zbiera UW, a nie SKWK :)
|
Cytat:
...Dalej widze trwa zmowa milczenia i ukrywanie realnego problemu robiąc nagonke na nieożywione organizacje. |
Cytat:
|
Cytat:
tez tak pomyślałem od ponad mesiaca ,dzis po raz pierwszy wchodzac na forum czy inne newsy czlowiek wreszczie ma troche radośći,wsczesniej wszedzie tylko kraść,kraśc i kraść bo widac ze sa ludzie ktorzy naprawde chcą pomóc,chwala panu Krolewskiemu i Kubie,co byśmy bez was zrobili.Kuba staje sie i zapisuje jako ten ktory pomogł Wisle keidy tego najbardziej potrzebuje,żywa legenda. |
patrząc na obecną sytuację Wisły przypomina mi się sytuacja z mojego życia którą w pewnym sensie można porównać do tego co się w tym momencie odbywa. Byłem na trzecim roku studiów i całkowicie zawaliłem sesje. Do tego z poprzedniej sesji miałem trzy przedmioty do zdania co łącznie dawało 46 zaległych punktów kredytowych (każdy przedmiot miał określoną liczbę punktów, łącznie 30 punktów w sesji). Gdy poszedłem do dziekana prosić o warunek ten już zaczął pisać na prośbie odmowę. Kiedy miałem nóż na gardle postawiłem wszystko na jedną kartę i obiecałem dziekanowi że jeśli da mi jeszcze jedną szansę to będę u niego codziennie z raportem o postępach I że każdego dnia postaram się zdawać jakiś przedmiot. Dostałem warunkowe przedłużenie sesji na tydzień. Harowalem jak wół, nie śpiąc po nocach ale dzięki temu w pierwszym tygodniu zmniejszyłem liczbę punktów do 32. Odwiedzałem dziekana co drugi dzień z informacjami o postępach. Po dwóch tygodniach i zmniejszeniu długu do 15 punktów dostałem długoterminowe przedłużenie. Studia ostatecznie skończyłem.
Nietrudno się domyślić że w tej analogi ja byłem Wisłą a dziekan komisją licencyjną. Mój sukces był efektem dwóch czynników. Mojej ciężkiej pracy i dobrej woli dziekana bo gdyby nie ona już dawno nie byłoby mnie na studiach. jeśli w tym momencie komisja ligi nie wyciągnie do nas pomocnej dłoni to nawet przy olbrzymim zaangażowaniu wszystkich zainteresowanych nic nie wskóramy. Dlatego tak ważne jest żeby obecne działania zarządu i wszystkich ludzi zostały nagrodzone przez komisję ligi kredytem zaufania. dzisiejsze wydarzenia dają do tego podstawę ale tak naprawdę nadal nie ma prognozy finansowania klubu na drugą część sezonu i tylko od komisji licencyjnej zależy to jak zinterpretują te działania i czy będą mieli chęci do pomocy Wiśle. |
Cytat:
|
Rafal Wisłocki podkreślał, że ogromną rolę odegra 1 mecz u siebie ze Śląskim. Jestem pełen obaw odnośnie tego spotkania. Nie będzie to niestety mecz przyjaźni, a flaga WSH będzie pewnie wisiała na eksponowanym miejscu :(
|
Najlepszym wyjściem dla Wisły w tym momencie by było, gdyby skwk zarządziło bojkot ;) . A tak poważnie - powinna powstać nowa organizacja , mająca poparcie trybun. Nie jakaś w internecie, tylko w realu. Jak coś takiego się nie wydarzy, dalej będzie ......a.
|
Cytat:
|
@qubu
A propos meczu ze Śląskiem, to mam podobne obawy jak Ty. Ale z drugiej strony w bodaj 2017 roku Śląsk wywiesił przecież to: http://fanatik.ogicom.pl/wp-content/...8/KrakowX1.jpg Tak więc oni dobrze sobie zdają sprawę dlaczego do pewnych rzeczy doszło i wiedzą też, że nie wszyscy po stronie Wisły się na to zgadzali. Więc może ze względu na stare czasy i "oddzielenie się grubą kreską" od ostatnich 2-3 lat, wszystko przebiegnie pokojowo i bez ekscesów. |
Cytat:
|
Dzisiaj Wisłocki potwierdził trochę moją wersję o tym , że drużyna i sztab tez wierzyły w transakcję w Gangiem Olsena . Musieli mieć jakieś zapewnienia co do tego . Obstawiam , że to poszło od menadżerów przez kontakty z Pietrowskim .
|
Jeśli flaga zawiśnie, będzie to dla nas porażka. Będzie to świadczyło, że kibice Wisły nie mają jaj...
|
Dopóki na stadionie królować będzie argument siły a nie siła argumentu, będzie niestety po staremu.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Moze chociaż przez jakis czas odpuszcza wywieszanie flagi na meczach u siebie. Na wyjazdach i tak mogą bo to juz nie Wisly problem. Przynajmniej mam taka złudna nadzieje ze jeszcze w głębi duszy wiedza, ze to ostatnia szansa na uratowanie klubu przed spadkiem...
|
Oni mają wyjazdy "gdzieś" Wyjazdowo Wisła upadła tak samo jak wizerunkowo i organizacyjnie
|
Cytat:
|
Cytat:
|
co będzie to się okaże na meczu nie forum, życie już pokazało że to dwa różne światy ;)
|
Jeżeli klub nie potrafi sobie poradzić z flagami wywieszanymi na stadionie to o czym tu w ogóle dyskutować.
|
Piszecie to tak jakby ruch kibicowski na Wiśle wszystkich .... obchodził. Na pewno nie każdy z WSH w tym siedział, nie może być tak by Wisła była jedynym klubem bez "ekipy" w Polsce i nie mówię że tą ekipą ma być WSH ale musi w takim wypadku powstać jakaś inna, .... że na każdej fladze jest rekin. Drużyna też potrzebuje wsparcia na wyjazdach i przez te wiele lat nie jeden piłkarz nas chwalił za jeżdżenie za drużyną po całym kraju. A jak tylko żydki zobaczą brak ekipy brak WSH to nie jeden autokar z naszymi kibicami przejdzie badania techniczne po żydowsku
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
No ale skoro tak twierdzisz Watsonie |
Cytat:
|
Czyli jak sobie to wyobrażacie? Od rundy wiosennej doping poprowadzi Janusz z Grażyną? A flagi będzie wywieszał Andrzej, który za tydzień je wydrukuje (bo nie uszyje) w drukarni?
A na koniec meczu inny Bolesław spali... wróć nie można przecież palić, potarga rękami flagę WSH? Naprawdę myślicie, że skoro nikt się nie odzywa w internecie z WSH oraz z innych organizacji na Wiśle to Ci ludzie przepadli w realu? Że zamiast na mecz pojadą na zbieranie malin pod Ciechocinek? Na fejsie są już nawet ciekawe pomysły na oprawę. Gość ma rację, zróbmy to! Oprócz tego zamiast kiboli odpalających race możnaby zrobić akcję w ramach której wszyscy w 19 min. 6 sek. włączyliby latarki w telefonach w ramach oprawy. Efekt byłby bardzo fajny, kary dla klubu by nie było i w oprawie brałby udział cały stadion, tylko musi przyjść min 30k, żeby się udało. |
niech WSH lub ich następcy zajmą się tym do czego powstali, a nie rządzeniem klubem czy gonieniem własnych kibiców, który mają w dup*e handel...
|
Czy ktokolwiek 2 tygodnie temu wyobrażał sobie, że Wisłę uratuje legionista ? W ciągu ostatnich kilkunastu dni wydarzyło się tyle rzeczy, że głowa mała. W dodatku trafił się nam wyciągnięty z kapelusza Harry Potter.
|
Cytat:
|
nero napisał:
Cytat:
|
Ekipę tak, ale tej hierarchia się zmieniła i woleli zostać złodziejami; niszczycielami własnego klubu. Hasło o jeb..iu żydów zeszło na dalszy plan.
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl