![]() |
Cytat:
Taka mala roznica... |
Cytat:
tam się działa z klasą, Pep informuje ich ponad pół roku przed końcem kontraktu, że go nie przedłuży grając w otwarte karty i nie waląc w h.uja, że będzie negocjował, a później oferta go nie zadowoli- tak się zachowują ludzie na pewnym poziomie, coś mi nie pasuje- informuje o tym pracodawcę i daję mu czas na znalezienie mojego zastępcy, wszystko w kuluarach gabinetów, bez prania syfów w mediach i Ty to kur.wa śmiesz porównywać do sprawy Cierzniaka? |
Jak można przeczytać na Wisła Portal ma ktoś bardzo dobry przyjść na pozycję ŚPO może Stilić lub Melikson? :)
|
przeczytaj sobie co napisałem w EDIT 2, stary gościu ustawił się na 3 lata zajebistej kasy, czy bronił ktoś naszym prezesom aby mu zaproponować 300k euro rocznie? Uwierz że odrazu by z nami podpisał bo raczej wielkiej miłości do warszawskiego klubu nie czuje, nie stać nas po prostu, taka przykra rzeczywistość. Zwykły najemnik który przyszedł do nas za free i trochę nam pomógł
Szkoda że nikomu z Was dwa, trzy miesiące temu jak wybraniał nam mecze nie przeszkadzał fakt że to kibic lecha, że grał w sracovii, baaaa wszyscy go usprawiedliwiali po jakimś wywiadzie że nie czuje się związany z żydami. |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.transfermarkt.pl/ronaldin...l/spieler/3373 :D |
A dzisiaj na internacie przeczytałem że Wisła szuka jeszcze bramkarza i że ponoć jest już 2 kandydatów.
|
Cytat:
|
Mozliwe. Musisz tylko wziac samolot do Rio de Janeiro, pójść na mecz Fluminense, wbiec na murawę, objąć go - i beng przytuliles Ronaldinho. To naprawde nie takie trudne!
|
Znalazłem takiego goscia konczy mu sie kontrakt http://www.transfermarkt.pl/renato-k.../spieler/77322
|
Haha stop dopalaczom naprawdę. Melikson, Stilić, poprzez Radovicia, Kranjcara aż do Ronaldinho. Coraz lepiej. Oczywiście, szukamy bramkarza, skrzydłowych, środkowego obrońcy i jeszcze może nowej czcionki na koszulki.
Zejdźcie na ziemię bo to już przestaje być śmieszne. |
Prawdopodobnie tym pomocnikiem ma być Chorwat temat Chrapka upadł
|
Cytat:
|
LM
10znaków |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie mów tego głośno, bo się jeszcze wyda :)
|
juz sie wydało, dlatego Leśniodorski czeka pod stadionem
|
Nie ten :D gdzieś mi wczoraj wyczytałem znajdę to wrzucę
|
Na forum ktoś pisał, że niby ten ........
|
Cytat:
|
Pewnie kto się przesłyszał i nie chodzi o 22 letniego Chorwata tylko o 33-letniego Csabę Horvátha :lol:
|
Dobra, to już czas na "Kranjcar widziany w Krakowie", czy jeszcze za wcześnie?
|
Nie, ale nawiązując, jest zajebisty browar rzemieślniczy w Żywcu - Krajcar, polecam :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Damian Gorawski widziany przed godziną na rogu Starowiślnej i Miodowej :)
|
Niektórym trzeba odłączyć Internet w trybie pilnym.
|
Cytat:
|
Jak się widzi takiego zawodnika na lotnisku to pierwsze co sie robi to sie robi zdjecie. Więć - PICS OR DIDN"T HAPPEN!!!
|
mam nokie 3310, wiec nawet jak by widział, zdjęcia bym nie zrobił, zresztą nawet jak bym zrobił to bym nie wrzucił. Będzie dobrze mowie wam a właściwie nie mowie żeby nie siać plotek.
|
Niko
Wyczytałem że Kranjcar przeprowadzic ma sie do Wiednia w sumie niedaleko ,wciąż jest wolnym zawodnikiem.
Niko Kranjčar po rozwiązaniu umowy z odtwarzaczem Dynamo Kijów jest wolny, ale mediów austriackich poinformował, że chciałby, aby powrócić do szybkiego Wiedniu, gdzie zaczął grać w piłkę nożną, gdy ojciec Zlatko grał dla klubu. - Szczerze mówiąc, Niko będzie natychmiast przeniósł się do Wiednia! Chciałbym tam mieszkać, on jest dzieckiem klubu, gdzie to wszystko się zaczęło, to byłaby wielka historia na szybkie i zakończył karierę - mówi sport Niko środek Emil Žgur i dodaje: - Jesteśmy zobowiązani do znalezienia klubu, ponieważ nikt nie chce grać więcej. Wszystko jest otwarte, ale nie wiem, czy on jest zbyt drogie wiedeńskie żadnych ofert. Jednak słowo Rapida dyrektor sportowy Andreas Müller mówią, że nie mogą dostać się Kranjčar przybycie, ponieważ: - Szukamy tylko dla skrzydłowego, wszystko inne to spekulacja, która nie chce komentować. I że Scrum nie przejmuj się zbytnio. - Jeśli Rapid nie odpowiada, nie ma obaw, Niko znajdzie klub. |
To jest wręcz fenomenalne zjawisko. Piszesz coś żeby wyśmiać pseudoinformatorów albo w formie żartu, czekasz parę godzin lub kilka postów i oto ludzie zaczynają brać wszystko na poważnie. Czy naprawdę tak ciężko odróżnić Football Manager od rzeczywistości?
|
Ja kolego nie biore tego na poważnie .tu jest dzial prpozycji a rzeczywistosc jest taka ze np. niejaki krasic gra w lechi!!!
i zreszta mozna pofantazjowac co nam w takich trudnych czasach pozostalo:) pozdrawiam |
Cytat:
|
ok chorwat juz po medycznych, ma 21 lat a nie 22
|
a jego dziadek jest drugim po dziadku Sarkiego najstarszym człowiekiem na ziemi
|
Cytat:
|
zeby nie bylo
juz po prezentacji http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/w...3460697930.jpg połowa żyrandoli teraz pęka pod naciskiem opadającego wiotkiego ciała pozbawionego zycia z racji braku nazwisk |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl